και ενω ανεβαιναμε ησυχα και ωραια την Σολωμου,μια δημυρια αστυνομικων αρχισε να μας δουλευει και να μας κραζει στα καλα καθουμενα.Με το που γυρισε ενα παιδι το βλεμμα του να τους κοιταξει,αρχισαν να του φωναζουν θρασυτατα 'κοιτα μπροστα σου ΡΕ!' 'κοτοπουλα!ε κοτοπουλα!'.Μαλλον επρεπε να τους απαντησουμε 'μιλησαν και τα γουρουνια' αλλα τελικα τους απαξιωσαμε.Δεν σεβαστηκαν τη μνημη του νεκρου παιδιου αλλα ουτε και οσων με την παρουσια τους θελησαν να καταθεσουν ενα λουλουδι και μια σκεψη ανθρωπιας...
Η απαξιωση τελικα τους παει.
Στην μεγαλη πορεια απο οτι εμαθα,καποιοι αστυνομικοι εδειχναν τα @@ τους στον κοσμο που διαδηλωνε,αμαυρωνοντας και παλι και την ιδια τη δουλεια που κανουν,και τη μνημη του παλικαριου.
[...]
Α τόοοσο καλάαα.. Μη σκας...
Ίδια και χειρότερα έκαναν και εκεί που ήμουν εγώ, ( δηλαδή στο πουθενά γιατί έμπλεξα μέσα στον κόσμο και περιφερόμουν -δεν πήγαινα κάπου). Ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν "ήσυχα " και κανείς δεν τους ενοχλούσε την έπεφταν με τα γκλομπς στον κόσμο για να τον εκνευρίσουν και να γίνουν φασαρίες.
Πως αλλιώς θα δικαιολογήσουν αυτό που έκανε ο συνάδελφος τους τώρα που θα γίνει η δίκη;;; ε;;;
Και μετά λένε ότι την πέφτουν οι "αναρχικοί" στην αστυνομία.. Ωραίο ανέκδοτο!
άλλο και τούτο πάλι... καράφλιασα!
Εμ βέβαια αφού ο φίλος σου είναι έλληνας... τους παίρνει...
αν ήταν ξένος ούτε που θα σταμάταγαν... θα κάναν και την κορόιδα...
α ναί... είναι περίοδος γιορτών... για το δωράκι ρε γαμώτο...
Καποιοι "παιζουν" μονοι τους "μπαλα" και νομιζουν οτι ξερουν κιολας..
Αντε γεια ρε Ρεζιλια..Συνεχιστε να υποστηριζετε το σαπιο καθεστως των Μπατσων..ΑΥΤΟΙ ειστε..
άλλο και τούτο πάλι... καράφλιασα!
Εμ βέβαια αφού ο φίλος σου είναι έλληνας... τους παίρνει...
αν ήταν ξένος ούτε που θα σταμάταγαν... θα κάναν και την κορόιδα...
α ναί... είναι περίοδος γιορτών... για το δωράκι ρε γαμώτο...
και για να μην μείνει μόνο η... μύγα:
ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ
Α τόοοσο καλάαα.. Μη σκας...
Ίδια και χειρότερα έκαναν και εκεί που ήμουν εγώ, ( δηλαδή στο πουθενά γιατί έμπλεξα μέσα στον κόσμο και περιφερόμουν -δεν πήγαινα κάπου). Ακόμα και όταν τα πράγματα ήταν "ήσυχα " και κανείς δεν τους ενοχλούσε την έπεφταν με τα γκλομπς στον κόσμο για να τον εκνευρίσουν και να γίνουν φασαρίες.
Πως αλλιώς θα δικαιολογήσουν αυτό που έκανε ο συνάδελφος τους τώρα που θα γίνει η δίκη;;; ε;;;
Και μετά λένε ότι την πέφτουν οι "αναρχικοί" στην αστυνομία.. Ωραίο ανέκδοτο!
είσαι ηλίθιος.
:D :D
Καποιοι "παιζουν" μονοι τους "μπαλα" και νομιζουν οτι ξερουν κιολας..
Αντε γεια ρε Ρεζιλια..Συνεχιστε να υποστηριζετε το σαπιο καθεστως των Μπατσων..ΑΥΤΟΙ ειστε..
και για να μην μείνει μόνο η... μύγα:
ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ
Φέρεστε σαν μωρά και μετά γκρινιάζετε οτι οι admin δεν σβήνουν τα υβριστικά κλπ μηνύματα και δεν τηρούνται οι κανόνες (βλ. http://podilates.gr/search/node/%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82 ).. Μα αφού δεν τους τηρείτε εσείς, τι θέλετε; Μια και είναι επίκαιρο:"μπάτσους" που να μοιράζουν κλωτσιές σε όσους παραφέρονται?