Διαγραφή λογαριασμού.

26 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Royaloak
Απών/απούσα

Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν το λογαριασμό μου. Δεν ξέρω πώς γίνεται. Υποθέτω πως μόνο εκείνοι μπορούν να το κάνουν. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Να είσαστε όλοι καλά.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
fantasmamore
Απών/απούσα

...δεν είναι το site υπεύθυνο για την κλοπή του ποδηλάτου σου ή τουλάχιστον αυτό θεωρώ εγώ. Αν οι λόγοι είναι άλλοι (δεν σου αρέσει το κλίμα π.χ) να ξέρεις πως είναι σεβαστοί αλλά και πως σε κάποιους θα λείψεις...

Royaloak
Απών/απούσα

ότι δεν έχω τίποτα να κάνω και πολύ περισσότερο τίποτα να πω. Για όσους είναι φίλοι μου θα είμαι πάντα εδώ και δεν χρειάζεται κανένα site για να επικοινωνήσουμε με βόλτες ή κουβέντες για το ένα ή το άλλο πράγμα. Ήδη μόλις τώρα με πήρε συγκεκριμένος φίλος και συνομολογήσαμε το ίδιο.

Μετά την τελευταία εμπειρία μου νιώθω την ανάγκη να σιωπήσω και κύρια στο βαθμό που οι απόψεις μου δεν είναι απορροφήσιμες σε καμία διαδικασία, επιλέγω να κάνω ποδήλατο όπως έκανα και πριν συμμετέχω στο site, ανεξάρτητα από ποδηλατόδρομους και άλλες διεκδικήσεις. Αυτά είναι αιτήματα που και να μην ικανοποιηθούν εγώ ποδήλατο θα κάνω. Αντίθετα κινδυνεύω να μην κάνω αν κάθε τόσο κάποιος μου κλέβει το ποδήλατο. Δεν αποχωρώ γιατί μου φταίει το site. Ίσα ίσα. Το site το έχω υπερασπιστεί όσο κανείς.

Ο λόγος που φεύγω είναι η διάσταση στάσης σε ένα πολύ καυτό θέμα για μένα που είναι οι κλοπές. Νιώθω πως η δημοκρατία αυτής της κοινότητας μπάζει πολύ νερό κι ότι με τις επιλογές της μου στερείται η δυνατότητα να προασπίσω το δικαίωμά μου να χαίρομαι το ποδήλατό μου. Με προσβάλει όσο δεν λέγεται η στάση γενικά να βρίσκουμε λάθος στα θύματα της κλοπής και να τα λοιδωρούμε με κάθε τρόπο. Με προσβάλει όσο δεν λέγεται η έλλειψη της παραμικρής διάθεσης για διεκδικήσεις που φορούν τον περιορισμό των κλοπών. Τις τελευταίες μέρες έβαλα τον εαυτό μου μπροστά σε όρια κι έβαλα όλους μας μπροστά σε όρια. Το γεγονός ότι κανείς δεν αντέδρασε κοντά στις προσδοκίες μου ήταν καταλυτικό για την απόφασή μου. Δεν θα ήθελα να δεσμεύσω άλλους με τις απόψεις μου, παρ' όλο που οι άλλοι με τις επιλογές τους κάνουν πολύ κακό και σε μένα και σε άλλους ποδηλάτες σ' όλη τη χώρα. Ακριβώς επειδή δεν θέλω να συμμετέχω σε μια κοινότητα με τέτοια στάση, επιλέγω να απέχω από τον διαδικτυακό της διάλογο. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω σαν αντίδραση.

Όποιος θέλει να με βρεί το e-mail μου είναι γνωστό. Από δω κι εμπρός μόνο ουσιαστικές σχέσεις κι όχι σχέσεις χαβαλέ.

Σας εύχομαι κάθε καλό, ακόμα και σ'αυτούς που κατά καιρούς ζοριστήκαμε λεκτικά.

velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

Η διαγραφή λογαριασμού σημαίνει πως θα σβηστούν και όλα τα ποστ του συγκεκριμένου χρήστη;
Θα μπορούσα να κάνω νέα εγγραφή με το όνομα royaloak και να γράφω στο φόρουμ;
Τί παγίδες μπορεί να κρύβει για μια κοινότητα η δημόσια απόφαση μέλους να διαγραφεί ο λογαριασμός του;

vang
Απών/απούσα

νομίζω ότι η κοινότητα αυτή παρουσιάζει κατα καιρούς διάφορες τάσεις...

Έχει και κάποιους πού ακούγονται πολύ γιατί επεμβαίνουν σε όλα τα θέματα...
πολλές φορές φαίνεται ότι η στάση αυτών πού μιλάνε πολύ, είναι η στάση όλης της κοινότητας...
Νομίζω δέν έιναι έτσι...
Έχει και πολλούς που απλά διαβάζουν...

Καταννοώ την στενοχώρια σου, την έχω νοιώσει και εγώ όταν θέματα πού ανοίγω τυχγάνουν αδιαφορίας η και χλεύης, αλλά νομίζω ότι εμείς οι μεγαλύτεροι, όσο μπορούμε, πρέπει να καταθέτουμε τα "δύο σεντ μας" και να μήν αφήνουμε τους νεώτερους πού πλησιάζουν στον χώρο βορά σε πέντε έξι πολυγραφότατους εξυπνάκηδες...

Κάτσε λίγο στην άκρη, και άν ποτέ νομίσεις ότι έχεις κάτι να πείς απλά πες το.

Η κοινότητα σίγουρα θα είναι φτωχότερη χωρίς τις φωνές κάποιων...

BTW: έφυγες και από το facebook?

Berry
Εικόνα Berry
Απών/απούσα

Royaloak wrote:
ότι δεν έχω τίποτα να κάνω και πολύ περισσότερο τίποτα να πω. Για όσους είναι φίλοι μου θα είμαι πάντα εδώ και δεν χρειάζεται κανένα site για να επικοινωνήσουμε με βόλτες ή κουβέντες για το ένα ή το άλλο πράγμα. Ήδη μόλις τώρα με πήρε συγκεκριμένος φίλος και συνομολογήσαμε το ίδιο.

Μετά την τελευταία εμπειρία μου νιώθω την ανάγκη να σιωπήσω και κύρια στο βαθμό που οι απόψεις μου δεν είναι απορροφήσιμες σε καμία διαδικασία, επιλέγω να κάνω ποδήλατο όπως έκανα και πριν συμμετέχω στο site, ανεξάρτητα από ποδηλατόδρομους και άλλες διεκδικήσεις. Αυτά είναι αιτήματα που και να μην ικανοποιηθούν εγώ ποδήλατο θα κάνω. Αντίθετα κινδυνεύω να μην κάνω αν κάθε τόσο κάποιος μου κλέβει το ποδήλατο. Δεν αποχωρώ γιατί μου φταίει το site. Ίσα ίσα. Το site το έχω υπερασπιστεί όσο κανείς.

Ο λόγος που φεύγω είναι η διάσταση στάσης σε ένα πολύ καυτό θέμα για μένα που είναι οι κλοπές. Νιώθω πως η δημοκρατία αυτής της κοινότητας μπάζει πολύ νερό κι ότι με τις επιλογές της μου στερείται η δυνατότητα να προασπίσω το δικαίωμά μου να χαίρομαι το ποδήλατό μου. Με προσβάλει όσο δεν λέγεται η στάση γενικά να βρίσκουμε λάθος στα θύματα της κλοπής και να τα λοιδωρούμε με κάθε τρόπο. Με προσβάλει όσο δεν λέγεται η έλλειψη της παραμικρής διάθεσης για διεκδικήσεις που φορούν τον περιορισμό των κλοπών. Τις τελευταίες μέρες έβαλα τον εαυτό μου μπροστά σε όρια κι έβαλα όλους μας μπροστά σε όρια. Το γεγονός ότι κανείς δεν αντέδρασε κοντά στις προσδοκίες μου ήταν καταλυτικό για την απόφασή μου. Δεν θα ήθελα να δεσμεύσω άλλους με τις απόψεις μου, παρ' όλο που οι άλλοι με τις επιλογές τους κάνουν πολύ κακό και σε μένα και σε άλλους ποδηλάτες σ' όλη τη χώρα. Ακριβώς επειδή δεν θέλω να συμμετέχω σε μια κοινότητα με τέτοια στάση, επιλέγω να απέχω από τον διαδικτυακό της διάλογο. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω σαν αντίδραση.

Όποιος θέλει να με βρεί το e-mail μου είναι γνωστό. Από δω κι εμπρός μόνο ουσιαστικές σχέσεις κι όχι σχέσεις χαβαλέ.

Σας εύχομαι κάθε καλό, ακόμα και σ'αυτούς που κατά καιρούς ζοριστήκαμε λεκτικά.

... να ζοριστήκαμε λεκτικά και μαζί (ως thomas69)αλλά σου λέω δημόσια πως δεν μου αρέσει που αποχωρείς χωρίς να δώσεις μάχες, για αυτό που θες να περάσεις. (Μέσα από την μεταξύ μας λεκτική διαμάχη, κατάλαβα πως ξέρεις να μάχεσαι).

Τώρα είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις πως εννοούσα το "αν συμβεί το να δεκτώ κι εγώ προσβολές επειδή εξέφρασα μια άποψη, θα αποχωρήσω".

Πίστεψε με πολύς κόσμος έψαξε για το ποδήλατο σου και μαζί κι εγώ - σε συνδιασμό με δρομολόγια της δουλειάς μου. Το λέω γιατί με ένοιαξε και για να ξέρεις πως όλοι εμείς που κάνουμε ποδήλατο, πρεσβευουμε την έννοια του ποδηλάτη, ο καθένας με διαφορετικό τρόπο και διαφορετική κουλτούρα και πρέπει να είναι σεβαστό αυτό, αλλά από την άλλη να προσπαθούμε να βρίσκουμε κοινούς ορίζοντες,για το καλό αυτού του μέσου και όχι για να προβάλουμε τον αντικομφορμισμό μας ή την default αποδοχή και κυριαρχία αυτής της ζωής για όλους. Σε γενικές γραμμές, καλή διάθεση να υπάρχει και οι μαυρόψυχοι να σωπάσουν ή να το ρίξουν αλλού.

Τέλος, εγώ θα σου έλεγα να μην αποχωρήσεις, γιατί όσο και αν σε αγαπάνε, ισχύει το "μάτια που δε βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται".
Και αυτό το site, θα γίνει φτωχότερο, αν λείψει ακόμα και ο πιο άσχετος που υπάρχει εδώ μέσα.

Royaloak
Απών/απούσα

Υποθέτω πως οι διαχειριστές του site θα έχουν προβλέψει να θωρακίσουν την κοινότητα κι αυτόν που αποχωρεί από τέτοιου είδους μπλεξίματα.

Berry
Εικόνα Berry
Απών/απούσα

vang wrote:

Έχει και κάποιους πού ακούγονται πολύ γιατί επεμβαίνουν σε όλα τα θέματα...
πολλές φορές φαίνεται ότι η στάση αυτών πού μιλάνε πολύ, είναι η στάση όλης της κοινότητας...
Νομίζω δέν έιναι έτσι...
Έχει και πολλούς που απλά διαβάζουν...

...δεν είναι έτσι!
Έχει και μερικούς που μιλάνε τόσο άσχημα, λες και σε ξέρουν από πριν!!

amerhix
Εικόνα amerhix
Απών/απούσα

δεν είναι πολύ εγωπαθές να ζητάς ειδική μεταχείρηση?

δλδ έλεος ένα ποδήλατο σου κλέψανε χαλάρωσε σε όλους μας έχει συμβεί

αν δεν γουστάρεις πια μη σώσεις και ξανακάνεις login μπλοκαρε και τα email και αυτό ήτανε

μα είναι ώριμη στάση αυτή? Δεν είναι δυνατόν να σου φταίει το forum

amerhix
Εικόνα amerhix
Απών/απούσα

Royaloak wrote:
Τις τελευταίες μέρες έβαλα τον εαυτό μου μπροστά σε όρια κι έβαλα όλους μας μπροστά σε όρια. Το γεγονός ότι κανείς δεν αντέδρασε κοντά στις προσδοκίες μου ήταν καταλυτικό για την απόφασή μου...

τότε κοίτα κ εδώ αν θές: http://www.podilates-thess.gr/forum/forum-6/topic-34/page-1/

ε δεν θα φύγω κι απο το forum επειδή κάποιοι διαφωνούν...

Royaloak
Απών/απούσα

Royaloak wrote:
Υποθέτω πως οι διαχειριστές του site θα έχουν προβλέψει να θωρακίσουν την κοινότητα κι αυτόν που αποχωρεί από τέτοιου είδους μπλεξίματα.

Και Βαγγέλη μου ναι έφυγα κι απ' το facebook.

Berry
Εικόνα Berry
Απών/απούσα

όσο θέλεις βρόντα! Τι κι αν σου έγραψα κάτι, μάλλον η σιωπή σου δείχνει πως ...

ilias
Απών/απούσα

Βαγγελιώ αν θες να διαγραφείς μπορείς να το κάνεις μόνη σου.
Κρίμα πάντως...

Royaloak
Απών/απούσα

ilias wrote:
Κρίμα πάντως...

Ηλία, προσπάθησα και δεν μπορώ. Αφήστε το έτσι, ειδικά, αν όπως λέει κι ο velocko, αύριο μπορεί να εμφανιστεί κάποιος, που να γράφει αηδίες με το δικό μου royaloak. Απλά θα σιωπήσω...

Συγνώμη και που σας απασχόλησα λόγω άγνοιας για τα διαδικτυακά fora ή απλή ανικανότητα, όπως θέλετε πείτε το. Καλό βράδυ.

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Royaloak wrote:
ilias wrote:
Κρίμα πάντως...

Ηλία, προσπάθησα και δεν μπορώ. Αφήστε το έτσι, ειδικά, αν όπως λέει κι ο velocko, αύριο μπορεί να εμφανιστεί κάποιος, που να γράφει αηδίες με το δικό μου royaloak. Απλά θα σιωπήσω...

Συγνώμη και που σας απασχόλησα λόγω άγνοιας για τα διαδικτυακά fora ή απλή ανικανότητα, όπως θέλετε πείτε το. Καλό βράδυ.

Κάτσε μέχρι να φύγεις καλέ... που θα βρεις χειρότερα;; :P :D

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@royaloak
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ανακοινώνεις
αν θέλεις να σβηστεί ο λογαριασμός σου μπορείς απλά να στείλεις mail στους διαχειριστές αλώστε νομίζω ότι κάποιους του γνωρίζεις και απο κοντά
οπότε γιατί αυτό το post???
τι προσπαθείς να πετύχεις με το να ανακοινώνεις ότι θα φύγεις???
να σου πούμε μη το κάνεις αυτό σε αγαπάμε και κάτσε???
μάλλον δίνεις πολύ μεγάλη σημασία σε κάτι μη πραγματικό όπως το forum
και άντε έχεις πρόβλημα με το forum γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα
να πεις με ενόχλησε αυτό αυτό και αυτό
να το συζητήσουμε :D

@vang
αν δεν θέλεις να σε χλευάζουν στα Post σου μην τα ανοίγεις
απλά πράγματα :D
αλώστε στο είχα πει και παλιά τα τεχνικά θέματα δεν τα κατέχεις και αυτό φαίνεται από τις ποδηλατικές σου επιλογές
:D

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...κανένα κόμμα, μια τελεία, κεφαλαίο γράμμα , οτιδήποτε?

Ένα κατεβατό διαβάζω χωρίς παύση και ανάσα κοντεύω να πάθω ασφυξία.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

@horsey
..........,,,,,,,,,,,.....,,,,,,,,,,,......,,,,,,,,,,,....,,,,,,,,,,,.........................................,,,,,,,,,,,................................................................................,,,,,,,,,,,....,,,,,,,,,,,........................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

εντάξει???

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

plannet wrote:
@horsey
..........,,,,,,,,,,,.....,,,,,,,,,,,......,,,,,,,,,,,....,,,,,,,,,,,.........................................,,,,,,,,,,,................................................................................,,,,,,,,,,,....,,,,,,,,,,,........................................................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

εντάξει???

Ξέχασες τα κεφαλαία.

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Σου την έφερα και πάλι.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

plannet wrote:
@royaloak
......μάλλον δίνεις πολύ μεγάλη σημασία σε κάτι μη πραγματικό όπως το forum

Ένα μη πραγματικό forum όπως αυτό, παράγει πραγματικά αποτελέσματα στον ψυχισμό, τις ιδέες και τον τρόπο σκέψης και ενέργειας των ανθρώπων που γράφουν και διαβάζουν.
Γι' αυτό άλλωστε γράφεις κι εσύ εδώ.
Αν κάποιος πιστεύει πραγματικά ότι τα γραφόμενά του δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα σε αυτούς που τα διαβάζουν δεν γράφει εδώ, αλλά στο προσωπικό του ημερολόγιό (αν και ακόμα και εκεί τα αποτελέσματα για τον ψυχισμό του γράφοντος είναι πραγματικά).

Royaloak
Απών/απούσα

Σας παρακαλώ μην ασελγείτε άλλο σ' αυτό το thread.

1. Το ξεκίνησα με βαθειά ειλικρίνεια και σε απόλυτη σύγκρουση με αυτό που γίνεται σε σχέση με τις κλοπές. Ο λόγος που σας γράφω αυτή τη στιγμή είναι, γιατί θέλω να εκφράσω την θερμή μου παράκληση (αν αυτό σας συγκινεί), να σταματήσετε να γράφετε εδώ και να αφήσετε το θέμα στην θέση που ανήκει. Δηλαδή στον παρελθόντα χρόνο και στο αρχείο του site.

Προσπαθώ να γράφω πιά αποκλειστικά και μόνο σε ό,τι αφορά στη δράση μας για τα κλεμμένα ποδήλατα, πράγμα που θεωρώ σοβαρό έως ιερό. Κι αυτό, μόνο όποτε νιώθω, ότι καλύπτει κάποια ανάγκη κι όχι έτσι για χάρη γούστου. Το οφείλω σε μένα κύρια, στον automation και σε όλους σαν κι εμάς...

Είμαι σε πολύ ειδική διάθεση για λόγους που δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ και θα το θεωρούσα σεβασμό απέναντί μου και απέναντι στην αν μη τι άλλο ειλικρινή στάση μου, αν αφήνατε το θέμα να χαθεί κι αν δεν με βάζατε στον κόπο να σας ξαναπαρακαλέσω...

Καλές γιορτές με τους δικούς σας...

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

....είναι απολύτως ειλικρινή και δεν έχω καμία πρόθεση να ασελγήσω πάνω σε κανένα thread.
Αν δεν σε ενοχλεί, ξανά διάβασε τα και θα καταλάβεις τι εννοώ
Δεν ξαναγράφω στο thread αν αυτό σε ενοχλεί.
Καλές γιορτές και ο νέος χρόνος να μας δώσει τη σοφία που μας λείπει.

Royaloak
Απών/απούσα

που σε συμπεριέλαβα στο αρνητικό μου σχόλιο. Σε πήρε η μπάλα. Απλά μόλις είδα ότι ξαναβγήκε η κουβέντα στα επίκαιρα, θεώρησα, πως είναι εντελώς ακατάλληλη για να αναπτυχθούν μ' αυτήν θεωρίες περί πραγματικού και μη πραγματικού στην διαδικτυακή επικοινωνία, πάνω στο δικό μου αίτημα που έγινε όχι για ευφημισμό, αλλά πάνω σε εξαιρετικά απελπισμένη διάθεση. Παρ' όλα αυτά θα ήθελα να τελειώσει εδώ κι αν τόσο ενδιαφέρον έχει η κουβέντα, έτσι όπως την θέτουν οι πιο πάνω συνομιλητές, αλλά κι εσύ, καλό θα ήταν να ανοιχτεί ένα άλλο thread κι όχι πάνω σ' ένα thread που το βαραίνει η αντίδραση απελπισίας μου.
Σ' ευχαριστώ, νά είσαι γερός κι ευτυχισμένος μαζί με τη οικογένειά σου. Χρόνια καλά!!!

tasos-clubman
Απών/απούσα

μπορεις πολυ απλα να μην γραφεις στο site αφου δεν μπορεις να διαγραψεις το λαγαριασμο σου.. μην τρελαινεσαι.