Tο δίλημμα του Δημοψηφίσματος

272 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Plannet wrote:
kktsol wrote:
@plannet
Και γιατι ρωτας συγκεκριμενα εμενα για αυτο??

γιατί θεώρησες πως οι πολιτικοί κάνουν λάθος κινήσεις

Μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον. Το μονο σημειο που εγραψα για λαθος κινησεις (και που επρεπε να γραψω "λαθος κινησεις" με εισαγωγικα) ειναι το σημειο που εγραψα για τον Βαρουφακη και το εγραψα πολυ μεταγενεστερα απο την δικη σου ερωτηση, αρα δεν με ρωτησες γι'αυτο.
Να το κοιταξεις, δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Plannet wrote:
kktsol wrote:

κλασικοτατος βουλευτης. Απλως απειρος και δεν εχει μαθει να κρυβεται ακομα. Εδειξε ξεκαθαρα με την κινηση του οτι δεν τον νοιαζουν οι αλλοι αλλα η παρτη του. Οπως ολοι οι βουλευτες δλδ.

Για τον ρολο που επαιξε θα το δειξει η ιστορια. Στο ξαναλεω δεν ειναι αυτα που φαινονται

θέλω να μου απαντήσεις σε εξής απλά ερωτήματα
πιο κομμάτι της κοινωνίας θεωρείς εξουσία επί του κράτους και πιο κυβέρνηση του κράτους ?
και πια από τα 2 δλδ εξουσία και κυβέρνηση είναι πιο ισχυρό ?

Οπότε δες με πια αφορμή στα λέω
έλεος δλδ
μάλλον άστο
συνέχιζε να πιστεύεις πως οι πολιτικοί δεν έχουν αυτονομηθεί και ότι νοιάζοντε για το κοινό καλό
:D

Wicca
Απών/απούσα

Τσίπρας: Η σύζυγός μου θα με εγκαταλείψει αν παραδοθώ στην Ευρώπη

Παγώνα, Περιστέρα, ( πως είπαμε ότι σε λένε κοπελιά;;; )... ΑΡΓΕΙΣ... Στείλ'τον όπως είναι.

Τα ρούχα του έξω από την πόρτα κατευθείαν και πρόσεχε ε... μη σου στρωθεί στο πατάκι έξω από την πόρτα.

velocko
Εικόνα velocko
Απών/απούσα

Wicca wrote:
Τσίπρας: Η σύζυγός μου θα με εγκαταλείψει αν παραδοθώ στην Ευρώπη

Παγώνα, Περιστέρα, ( πως είπαμε ότι σε λένε κοπελιά;;; )... ΑΡΓΕΙΣ... Στείλ'τον όπως είναι.

Τα ρούχα του έξω από την πόρτα κατευθείαν και πρόσεχε ε... μη σου στρωθεί στο πατάκι έξω από την πόρτα.

κυριολεκτικά μισός άνθρωπος μισός καρέκλα (δημόσιο αξίωμα)· αυτός που δεν ενδιαφέρεται για να προσφέρει υπηρεσία αλλά για το αξίωμα και μόνο,ΤΌΣΟ ο Τσίπρας 'αλλο τόσο ο Καμμένος.
Καμία ευθιξία.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

velocko wrote:

κυριολεκτικά μισός άνθρωπος μισός καρέκλα (δημόσιο αξίωμα)· αυτός που δεν ενδιαφέρεται για να προσφέρει υπηρεσία αλλά για το αξίωμα και μόνο,ΤΌΣΟ ο Τσίπρας 'αλλο τόσο ο Καμμένος.
Καμία ευθιξία.

μα προσφέρουν υπηρεσίες και πολύ καλές μάλιστα
απλά τις προσφέρει στην άρχουσα τάξη της κοινωνίας
απλά δεν ανοίκεις σε αυτή την τάξη

Wicca
Απών/απούσα

velocko wrote:

Καμία ευθιξία.

Οι πολιτικοί μας, μάς κοροϊδεύουν. Ο Βαρουφάκης πάντως παρόλο που δεν μου ήταν ποτέ ιδιαίτερα συμπαθής, έχει ανέβει στην εκτίμηση μου, γιατί τουλάχιστον έχει το θάρρος να βγει και να πει τι έπαιξε.
Οι υπόλοιποι.. Μούγκα στην στρούγκα..Τι είχαν πει, τι σχέδια είχαν, τι είχαν συνεννοηθεί.. Κιχ.. λες και δεν μας αφορά.

Στο τέλος απλά μας σέρβιραν τον λογαριασμό και τις εντολές των άλλων.
Μήπως να φέρουμε και την Μέρκελ να προεδρεύει στην Βουλή;; Λέω μήπως;;

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Δεν ειμαι αρκετα πεπεισμενος οτι ο Βαρουφακης ηταν οκ και οχι μερος του παιχνιδιου για διαφορους λογους.

Αυτο για το οποιο πειστικα παντος και εχεις +1 wicca και ολοι οι υπολοιποι, ηταν οτι η αποχη ηταν μαλλον η σωστοτερη απαντηση στο δημοψηφησμα

kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

Plannet wrote:
Plannet wrote:
kktsol wrote:

κλασικοτατος βουλευτης. Απλως απειρος και δεν εχει μαθει να κρυβεται ακομα. Εδειξε ξεκαθαρα με την κινηση του οτι δεν τον νοιαζουν οι αλλοι αλλα η παρτη του. Οπως ολοι οι βουλευτες δλδ.

Για τον ρολο που επαιξε θα το δειξει η ιστορια. Στο ξαναλεω δεν ειναι αυτα που φαινονται

θέλω να μου απαντήσεις σε εξής απλά ερωτήματα
πιο κομμάτι της κοινωνίας θεωρείς εξουσία επί του κράτους και πιο κυβέρνηση του κράτους ?
και πια από τα 2 δλδ εξουσία και κυβέρνηση είναι πιο ισχυρό ?

Οπότε δες με πια αφορμή στα λέω
έλεος δλδ
μάλλον άστο
συνέχιζε να πιστεύεις πως οι πολιτικοί δεν έχουν αυτονομηθεί και ότι νοιάζοντε για το κοινό καλό

Ημαρτον ρε αδερφε. Τοσο πολυ ψαχνεσε να μου την πεις??? Δλδ απο την απαντηση μου εσυ καταλαβαινεις οτι πιστευω αυτο στα bold και οχι το ακριβως αντιθετο?? Η φραση "δεν ειναι αυτα που φαινονται" στο τελος δεν σε παραξενεψε καθολου??
Ημαρτον!!!!!! Προσπαθησε να καταλαβεις πρωτα τι λεει ο αλλος και μετα μου την λες αφου καιγεσαι τοσο πολυ γι'αυτο.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

kktsol wrote:

Ημαρτον ρε αδερφε. Τοσο πολυ ψαχνεσε να μου την πεις??? Δλδ απο την απαντηση μου εσυ καταλαβαινεις οτι πιστευω αυτο στα bold και οχι το ακριβως αντιθετο?? Η φραση "δεν ειναι αυτα που φαινονται" στο τελος δεν σε παραξενεψε καθολου??
Ημαρτον!!!!!! Προσπαθησε να καταλαβεις πρωτα τι λεει ο αλλος και μετα μου την λες αφου καιγεσαι τοσο πολυ γι'αυτο.

έχεις δίκιο αυτός ήταν ο σκοπός μου
να στην πω
με κατάλαβες

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Wicca wrote:

Οι πολιτικοί μας, μάς κοροϊδεύουν. Ο Βαρουφάκης πάντως παρόλο που δεν μου ήταν ποτέ ιδιαίτερα συμπαθής, έχει ανέβει στην εκτίμηση μου, γιατί τουλάχιστον έχει το θάρρος να βγει και να πει τι έπαιξε.

Στο τέλος απλά μας σέρβιραν τον λογαριασμό και τις εντολές των άλλων.
Μήπως να φέρουμε και την Μέρκελ να προεδρεύει στην Βουλή;; Λέω μήπως;;

Μου αρέσει που θεωρείς πως ο βαρουφάκης σου είπε αλήθεια
δυστυχώς για σένα ούτε η μέρκελ κάνει κουμάντο

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

ξξ

το μοιράζομαι όπου μπορώ, κάντε το ίδιο, αν δεν θέλετε να πάθετε κάποιου είδους κακό (χαχαχαχάάά!)

να μπορέσει κι ο άνθρωπος να ανταμοιφθεί κάπως για το εύρημά του...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

... "ΟΧΙ" δεν ήθελε ο Ελληνικός λαός? Και μάλιστα σε πρωτοφανές ποσοστό?
Το ΌΧΙ δεν επικράτησε?
"Ευρώ και Ε.Ε." δεν ήθελε αυτό το κραυγαλέο 62%?
"Νέα διαπραγμάτευση με Αλέξη" δεν ήταν η ρητή εντολή?

Αν εξαιρέσουμε ότι η συμφωνία πήρε κοματάκι παραπάνω - ξεφύγαμε πολύ από τις 48 ώρες που μας είχαν τάξει - όλα τα άλλα πάνε ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
... κάτι κάνω λάθος.... ε?
.
.
.
.
.
.
[εχθές μαζεύτηκε ο κόσμος, σημαιάκια κούνησαν, φωνές ακούστηκαν, αλλά ο αρχηγός δεν βγήκε στο μπαλκόνι. Κρίμα.
Όχι τίποτα άλλο αλλά ΤΕΛΙΚΑ δεν είναι σίγουρο και εκείνο το πριμ που ΠΙΣΤΕΨΑ ότι θα έδινε το κόμμα στους χειροκροτητές..... Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν θα κάνουν ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ προσλήψεις στο δημόσιο.... ώρε που πάμε....]
.....
o tempora o mores!!!!

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Αστειες εξελιξεις. Τελικα δεν εχει νοημα να τα συζηταμε, ολα τα σεναρια παιζουν οσο τρελα και να ειναι και πολλα-πολλα ακομα.

Το πιο σιγουρο ειναι οτι δεν εχει νοημα να τσακωνομαστε για αυτα

Τελεια η ταμπελα royal oak χααχχχαχ

Wicca
Απών/απούσα

Plannet wrote:

Ο Βαρουφάκης μπορεί να μην λέει όλη την αλήθεια, αλλά λέει την αλήθεια ΤΟΥ.
Αυτός μπορεί να ήταν μέρος του παιχνιδιού, αλλά του αναγνωρίζω ότι είναι εντάξει με τον εαυτό του και με τα πιστεύω του.

Οι υπόλοιποι δυστυχώς και κυρίως ο Τσίπρας, δεν είναι αληθινός σε κάτι, γιατί αν ήταν θα υποστήριζε τα πιστεύω του και θα έπαιρνε την πανταχούσα, σταθερός όμως στην αντιμνημονιακή πολιτική που διαλαλούσε προεκλογικά.

Βέβαια ακόμα έχει περιθώρια να το διορθώσει το θέμα, και ίσως το κοινό του, τον υποστηρίξει. Δηλαδή να μην φέρει το καινούργιο μνημόνιο για ψήφιση στην βουλή και να πάει έτσι χωρίς πρόγραμμα για grexit που και αυτό μαλακία θα είναι φυσικά- εκτός αν αυτός είναι ο στόχος του: Δηλαδή να αγανακτήσει ο κόσμος και να ζητήσει grexit. ( μπορεί να παίζει και τέτοιο σενάριο).

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Wicca wrote:
Plannet wrote:

Ο Βαρουφάκης μπορεί να μην λέει όλη την αλήθεια, αλλά λέει την αλήθεια ΤΟΥ.
Αυτός μπορεί να ήταν μέρος του παιχνιδιού, αλλά του αναγνωρίζω ότι είναι εντάξει με τον εαυτό του και με τα πιστεύω του.

Οι υπόλοιποι δυστυχώς και κυρίως ο Τσίπρας, δεν είναι αληθινός σε κάτι, γιατί αν ήταν θα υποστήριζε τα πιστεύω του και θα έπαιρνε την πανταχούσα, σταθερός όμως στην αντιμνημονιακή πολιτική που διαλαλούσε προεκλογικά.

Βέβαια ακόμα έχει περιθώρια να το διορθώσει το θέμα, και ίσως το κοινό του, τον υποστηρίξει. Δηλαδή να μην φέρει το καινούργιο μνημόνιο για ψήφιση στην βουλή και να πάει έτσι χωρίς πρόγραμμα για grexit που και αυτό μαλακία θα είναι φυσικά- εκτός αν αυτός είναι ο στόχος του: Δηλαδή να αγανακτήσει ο κόσμος και να ζητήσει grexit. ( μπορεί να παίζει και τέτοιο σενάριο).

ξέρω σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις
δεν είπα ότι λέει η αλήθεια η ψέματα
αλλά που πάνω στήριξες το ότι είπε αλήθεια όπως λες
και όσο αφορά την επόμενη βλακεία που λες
τι θα πει η αλήθεια του???
πριν δούμε αν αυτό που λέει κάποιος είναι αλήθεια ή ψέματα
θα πρέπει να δούμε την σκοπιμότητα αυτού που λέει ότι λέει.
ο βαρουφάκης ήταν αστός οικονομολόγος
δλδ δεξιός οικονομολόγος
και η ερώτηση μου τι κάνει ένας δεξιός οικονομολόγος σε μια αριστερή κυβέρνηση ???
και πως τον δέχτηκαν ???
αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα
και όχι τα πολιτικά διαγγέλματα που βγάζει

πέραν τούτου
τι υποστηρίζει ο σύριζα ξέρεις??
η φαντάζεσαι????
γιατί μάλλον φαντάζεσαι πράγματα και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν πραγματοποίησε ο τσίπρας και ο κάθε τσίπρας τις φαντασιώσεις σου

θα μου πεις τώρα
μα είπε αυτό αυτό και αυτό
ναι αλλά δεν είπε μόνο αυτά
είπε και άλλα
αλλά ξέρω
εμείς από τα 10 που λέει κάποιος παίρνουμε μόνο τα κομμάτια που δημιουργούν την φαντασίοση μας

Wicca
Απών/απούσα

Αυτά που γράφω πλάνετ είναι σαφή. Αν δεν τα καταλαβαίνεις ξανά διάβασε τα, αλλά θα σε παρακαλούσα να μην προσπαθείς να τα παραφράζεις, ψάχνοντας να βρεις κρυμμένα νοήματα και προθέσεις.

WYSIWYG.

Επίσης σταμάτα να προσπαθείς να πατρονάρεις τον κόσμο..

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Wicca wrote:
Αυτά που γράφω πλάνετ είναι σαφή. Αν δεν τα καταλαβαίνεις ξανά διάβασε τα, αλλά θα σε παρακαλούσα να μην προσπαθείς να τα παραφράζεις, ψάχνοντας να βρεις κρυμμένα νοήματα και προθέσεις.

WYSIWYG.

Επίσης σταμάτα να προσπαθείς να πατρονάρεις τον κόσμο..

1) δεν πατρονάρω κανέναν
2) δεν θεωρώ κρυφά νοήματα το αυτονόητο
3) σάλτα ... αν δεν θέλεις να συζητήσεις
4) πάνε κλάψε την μοίρα σου και κρύψου στην τρύπα σου

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

1. χμμμμ ψιλοπατροναρεις
2. ε που ειναι η λογοκρισια? Διαβαζουν και μικρα παιδια, ασε που η επιθετικη συμπεριφορα προς συνφορουμητη ειναι και κακη διαγωγη
:p

• η wicca φταιει για ολα τα κακα που μας εβρηκανε
  • ο πλανετ θα πει το σωστο με ειρωνικο τροπο και κουνοντας το δαχτυλο χαμογελαστα. Η σοφη αθηνα ελαλησε
  • ο kktsol απαξιει γιατι τα ηξερε ολα απο οταν ηταν ακομα μικρος
  • ο ghandee ειναι αναισχυντος και ανεβαζει πορνο!
  • μη μιλησω και για το πανυβλακα τον rnd που δεν ξερει που παν τα 4, ειναι αλλοπροσαλλος και ολο αρλουμπες γραφει. Ειναι ο χειροτερος απο ολους σας

πις ντουντς. τι προβληματα λυσαμε σημερα?

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:

"ΟΧΙ" δεν ήθελε ο Ελληνικός λαός? Το ΌΧΙ δεν επικράτησε?

Ποτέ δεν ήταν το ερώτημα Ευρώ ή Δραχμή, ποτέ δεν ήταν το
ερώτημα παραμονή ή έξοδος από την ΕΕ. Οι μόνοι που τα έ-
λεγαν αυτά ήταν η ΝΔ, το Πασοκ, ο Μπομπολάκης και όλα τα
έγκριτα ΜΜΕ της χώρας.

Οι Τροϊκανοί έθεσαν μια σειρά συγκεκριμένων μέτρων και πά-
νω σε αυτά ο λαός κλήθηκε να απαντήσει εαν τα δέχεται ή εαν
δεν τα δέχεται. Ο λαός απάντησε ΌΧΙ, δεν τα δέχομαι και ο
Τσίπρας έκανε σαν να κέρδισε το ΝΑΙ φέρνοντας αυτούσια τα
μέτρα που απορρίψαμε με το ΟΧΙ + κάποια επιπλέον γαμησιά-
τικά που δεν κατάφεραν να μας φορέσουν οι ΓΑΠ, Παπαδήμος,
Σαμαράς και ΣΙΑ.

Επομένως ας μην επαναλαμβάνουμε τις παπαριές των ΜΜΕ και
των νεοφιλελέ μνημονιακών. Το ερώτημα ήταν ΝΑΙ ή ΌΧΙ στα
μέτρα που πρότειναν οι δανειστές. Τα μέτρα ήταν συγκεκρι-
μένα και όχι γενικά και αόριστα. Τα μέτρα τα απορρίψαμε
και ο Αλεξάκης την έκανε γυριστρούλα (όπως είχε διαφανεί
από τις 20 Φλεβάρη) αφού πρώτα άφησε επί 5 μήνες να φεύ-
γουν κεφάλαια στο εξωτερικό και μη παίρνοντας κανένα μέ-
τρο εναντίων της ντόπιας διαφθοράς.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

rnd wrote:
1. χμμμμ ψιλοπατροναρεις

δλδ σε πιο σημείο πατρονάρω

Wicca
Απών/απούσα

ΩΠ.. Μου το πέταξε τώρα το youtube.

Live τώρα συνέντευξη του Βαρουφάκη στο the press project.

https://www.youtube.com/watch?v=Ownbzwfyg-4#t=622

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Κατσε-κατσε, τωρα απο στιγμη σε στιγμη θα τους πιασουν ολους. Οσους εβγαλαν χρημα εξω τα τελευταια 100 χρονια και οσους τα εβγαλαν και τα εκρυψαν σε σεντουκια. Ερχεται η παταξη της διαφθορας με διαφορα

Και σε λιγο θα κανουν και πεσιμο στα καναλια που προπαγανδιζουν και γενικος ειναι καταβρωμα. Απολυσαν και τις καθαριστιρες και αστα να πανε, δεν μαζευοταν το κακο με τιποτα. Αλλα μερικες τις ξαναπροσελαβαν. Σιγα σιγα γινοντε οι αλλαγες οχι μονομιας

Θα αλλαξουν ολα

Θα πεσουν μυνννησειςς

Οχι τωρα... μμμμμμ περιμενε... τωρα!!!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

rnd wrote:
Κατσε-κατσε, τωρα απο στιγμη σε στιγμη θα τους πιασουν ολους. Οσους εβγαλαν χρημα εξω τα τελευταια 100 χρονια και οσους τα εβγαλαν και τα εκρυψαν σε σεντουκια. Ερχεται η παταξη της διαφθορας με διαφορα

Και σε λιγο θα κανουν και πεσιμο στα καναλια που προπαγανδιζουν και γενικος ειναι καταβρωμα. Απολυσαν και τις καθαριστιρες και αστα να πανε, δεν μαζευοταν το κακο με τιποτα. Αλλα μερικες τις ξαναπροσελαβαν. Σιγα σιγα γινοντε οι αλλαγες οχι μονομιας

Θα αλλαξουν ολα

Θα πεσουν μυνννησειςς

Οχι τωρα... μμμμμμ περιμενε... τωρα!!!

ποιος και γιατί να το κάνει αυτό που λες?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Wicca wrote:
ΩΠ.. Μου το πέταξε τώρα το youtube.

Live τώρα συνέντευξη του Βαρουφάκη στο the press project.

https://www.youtube.com/watch?v=Ownbzwfyg-4#t=622[/quote]
με αυτό το μήνυμα σου πατρονάρεις τον κόσμο

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Eaglos wrote:
RockaRolla wrote:

"ΟΧΙ" δεν ήθελε ο Ελληνικός λαός? Το ΌΧΙ δεν επικράτησε?

Ποτέ δεν ήταν το ερώτημα Ευρώ ή Δραχμή, ποτέ δεν ήταν το
ερώτημα παραμονή ή έξοδος από την ΕΕ. Οι μόνοι που τα έ-
λεγαν αυτά ήταν η ΝΔ, το Πασοκ, ο Μπομπολάκης και όλα τα
έγκριτα ΜΜΕ της χώρας.

Οι Τροϊκανοί έθεσαν μια σειρά συγκεκριμένων μέτρων και πά-
νω σε αυτά ο λαός κλήθηκε να απαντήσει εαν τα δέχεται ή εαν
δεν τα δέχεται. Ο λαός απάντησε ΌΧΙ, δεν τα δέχομαι και ο
Τσίπρας έκανε σαν να κέρδισε το ΝΑΙ φέρνοντας αυτούσια τα
μέτρα που απορρίψαμε με το ΟΧΙ + κάποια επιπλέον γαμησιά-
τικά που δεν κατάφεραν να μας φορέσουν οι ΓΑΠ, Παπαδήμος,
Σαμαράς και ΣΙΑ.

Επομένως ας μην επαναλαμβάνουμε τις παπαριές των ΜΜΕ και
των νεοφιλελέ μνημονιακών. Το ερώτημα ήταν ΝΑΙ ή ΌΧΙ στα
μέτρα που πρότειναν οι δανειστές. Τα μέτρα ήταν συγκεκρι-
μένα και όχι γενικά και αόριστα. Τα μέτρα τα απορρίψαμε
και ο Αλεξάκης την έκανε γυριστρούλα (όπως είχε διαφανεί
από τις 20 Φλεβάρη) αφού πρώτα άφησε επί 5 μήνες να φεύ-
γουν κεφάλαια στο εξωτερικό και μη παίρνοντας κανένα μέ-
τρο εναντίων της ντόπιας διαφθοράς.

Σωστός, αλλά εν μέρει (γιατί ο λαός ΟΝΤΩΣ ήθελε Αλέξη και νέα διαπραγμάτευση και ΦΥΣΙΚΑ ήθελε την εύκολη λύση του "εντός στο ευρώ". Αν ήθελαν "έξω από το ευρώ", το ΚΚΕ τώρα θα ήταν με κάτι χαμόγελα μέχρι τα αυτιά και θα έτριβαν τα χέρια τους όσο δεν τα έχουν τρίψει από το '44-'45)

Λοιπόν, που είναι τώρα ο λαός που ψήφισε ΟΧΙ, και που ο αρχηγός του τον έγραψε για άλλη μια φορά στα @@ του και πήγε σε ΝΑΙ_μέχρι_εκεί_που_ούτε_καν_φανταζόμασταν ??????????????????

Ήθελε δημοψήφισμα. Ήθελε να ακουστεί η γνώμη του. Κυρίαρχος λαός.....
ΟΚ, ακούστηκε η γνώμη του και πολύ δυνατά.
Αλλά από όσο βλέπω, δεν εισακούστηκε, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΞΥΠΝΑΤΕ από το λίθαργο.
Ο κοσμάκης απλά ξανατσίμπησε. Απλά έδωσε ξανά το άλωθι στα κόμματα.
Έδωσε συγχωροχάρτι για όλες τις μ@λ@κίες του 5μηνου........ και "πάμε από την αρχή".......

.... άντε βρε, το βράδυ έχει συρτάκι στο Σύνταγμα, .... κυρίαρχε λαέ που αποφασίζεις και δημοκρατικά.....

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:

Σωστός, αλλά εν μέρει (γιατί ο λαός ΟΝΤΩΣ ήθελε Αλέξη και νέα διαπραγμάτευση και ΦΥΣΙΚΑ ήθελε την εύκολη λύση του "εντός στο ευρώ". Αν ήθελαν "έξω από το ευρώ", το ΚΚΕ τώρα θα ήταν με κάτι χαμόγελα μέχρι τα αυτιά και θα έτριβαν τα χέρια τους όσο δεν τα έχουν τρίψει από το '44-'45)

Λοιπόν, που είναι τώρα ο λαός που ψήφισε ΟΧΙ, και που ο αρχηγός του τον έγραψε για άλλη μια φορά στα @@ του και πήγε σε ΝΑΙ_μέχρι_εκεί_που_ούτε_καν_φανταζόμασταν ??????????????????

Ήθελε δημοψήφισμα. Ήθελε να ακουστεί η γνώμη του. Κυρίαρχος λαός.....
ΟΚ, ακούστηκε η γνώμη του και πολύ δυνατά.
Αλλά από όσο βλέπω, δεν εισακούστηκε, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΞΥΠΝΑΤΕ από το λίθαργο.
Ο κοσμάκης απλά ξανατσίμπησε. Απλά έδωσε ξανά το άλωθι στα κόμματα.
Έδωσε συγχωροχάρτι για όλες τις μ@λ@κίες του 5μηνου........ και "πάμε από την αρχή".......

.... άντε βρε, το βράδυ έχει συρτάκι στο Σύνταγμα, .... κυρίαρχε λαέ που αποφασίζεις και δημοκρατικά.....

πόσα λάθη μπορείς να κάνεις σε 2-3 παραγράφους
και δεν μιλάω για ορθογραφικά
αυτά τα κάνω μόνο εγώ

οπότε ξεκινάμε
1) το δημοψήφισμα ήταν ξεκάθαρο
αποδεχόμαστε το κείμενο jinger
ναι ή όχι
είναι σαν να ρωτάμε θέλεις να μαγειρέψει ο junger φασολάκια
και λες όχι
οκ θα τα μαγειρέψω εγώ και εσυ θα τα φας
2) το κκε γιατί να χαμογελάει ??
αντιλαμβάνομε την πολιτική σου άγνοια
οπότε δεν είναι σκόπιμο να πάω σε περετέρο αναλύσεις
3) ο λαός δεν απαίτησε δημοψίφισμα
ο σύριζα ήθελε
ο λαός δεν έθεσε το ερώτημα ??
ο σύριζα το έθεσε

οπότε από που προκύπτει ο κυρίαρχος λαός
???

ο λαός την επόμενη φορά να ξέρει που βάζει την υπογραφή του το πουλί του και την ψήφο του

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

σημερα το βραδυ στο συνταγμα θα εχει συρτακι παντος. ελα να χορεψουμε ολοι μαζι

Engelados
Εικόνα Engelados
Απών/απούσα

Αυτή η λογική της ηττοπάθειας η αθάνατη....

-Μας ρώτησε αμα θέλαμε σφαλιάρα και είπαμε όχι, οπότε μας έδωσε μια κλωτσιά στα @@.
-Με τη συγκατάθεσή μας το έκανε διότι εμείς του είπαμε για σφαλιάρα, όχι για κλωτσιά.

Ε είστε μερικοί για σφαλιάρες ΚΑΙ για κλωτσιές.
άκου κει λογική...

Ρε όταν με ρωτάνε εμένα αν θέλω κάτι, λέω όχι, και παρ' όλα αυτά το κάνουνε, θα πλακωθούμε. Τι τρέχει τώρα με σας ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!
Μας κοροιδεύουν και μπροστά στα μούτρα μας

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Αυτό θα ήταν το "καλό" σενάριο!

Το να πεις όχι σε σφαλιάρα και να φάς κλωτσιά στα @@
είναι πολύ πιο "τίμιο" από το να φας και κλωτσιά στα
@@ και τη σφαλιάρα (αυτό μας έκανε ο Τσίπρας).

Αν μη τι άλλο θα έδειχνε ότι η κυβέρνηση διαθέτει χιού-
μορ (επιπέδου Σεφερλή) και θα γραφαμε ιστορία με το επι-
κότερο τρολάρισμα που έφαγε λαός απο τον πρωθυπουργό του
στον 21ο αιώνα.

Επιπλέον -για να καταλάβεις πόσο win-win θα ήταν το σε-
νάριο αυτό για τον Τσίπρα- θα έδινε και την ψευδαίσθηση
της "σκληρής διαπραγμάτευσης". Σεβάστηκα το όχι στις μει-
ώσεις μισθών και αντ' αυτού σου έφερα αύξηση ΦΠΑ στο 35%
Φάε μια κλωτσιά στα @@, Καραλόλ!!!

Wicca
Απών/απούσα

Εγώ σκεφτόμουν εχθές το βράδυ το εξής σε ότι αφορά το θέμα.

Για πείτε μου βρε παιδιά. Γίνεται να βγει ποτέ εκτός " πολυκατοικίας" το πάρκινγκ αεροπλανοφόρων;;

Εμείς βάζουμε τον χώρο, αυτοί που έχουν το πάρκινγκ τα έπιπλα, και οι υπόλοιποι πληρώνουν τα λειτουργικά έξοδα στα κοινόχρηστα ( θέλουν δεν θέλουν).

Και αυτό γιατί οι ένοικοι του δίπλα οικήματος είναι και στο επίσημο κλαμπ των θαυμαστών του Game of Thrones. Δεν είναι δηλαδή ότι γουστάρουν τα Φιλαράκια και είμαστε όλοι οκ.

Οπότε εγώ κόβω ότι έγινε το εξής:: Πήγε το ψηλό το μελαψό το παλικάρι ( αυτός από το ρετιρέ) και έπιασε την κοντή και την αδύνατη και τους είπε.. "Τι είναι αυτά που κάνετε κορίτσια; Εδώ τα έχουμε κανονίσει αλλιώς. Άλλα λέει ο κανονισμός της πολυκατοικίας! "

Και αυτές έκαναν ότι τους είπε το μελαψό παλικάρι. Η μία χέστηκε με τον αμεα τον παρατρεχάμενο και η άλλη έκανε πίσω ολοταχώς.

Και κοιτάξανε να στριμώξουν και τον βλάκα τον δικό μας ( του ισογείου) τον οποίο το έπιασε παράμερα το μελαψό το παλικάρι όταν είχε πάει επίσκεψη στο ρετιρέ και του εξήγησε πως λειτουργούν τα πράγματα σε αυτή την πολυκατοικία.