ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ PLANNET

231 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Vasscott
Εικόνα Vasscott
Απών/απούσα

μας θύμισες ωραίες εποχές... mpampis & μαλλί

retarded_crew
Εικόνα retarded_crew
Απών/απούσα

ntimitris wrote:
christopanagia wrote:
scarpedico wrote:
σηκωθείτε απο καναπέδες καρέκλες τελαρα παλουκια? Ποιοι έχουν κλωνοποιηθεί?ποιος είναι ο σκοπός τους?Ποιος είναι ο βασιλιάς τις παραπλάνησης?πως γίνετε να αλλάζεις μορφή?πως γινόταί τα ταξίδια στο χρόνο κ στο τόπο? Όλα αυτα και αλλά πολλά στο συνδρομητικό περιοδικό "νέα τάξη φραγκατων"

...χωρις πλακα τωρα, γιατι δεν εξεταζουν τα μοντια τις αι.-πις. ,τοσο του ηγκλος οσο και πλανετ να δουμε αν ειναι το ιδιο προσωπο...?
τι να εξετασουν?? το παιδι, απο οτι ακουσα, ηταν στο τεχνικο σεμιναριο που εγινε και τον ειδαν 20 ατομα, χωρια τους γνωστους του που τον ηξεραν απο πιο παλια
Ο πλανετ ειναι θεσσαλονικη, με τον ντουμ εχουν γνωριστει απο κοντα,(μην μου πει κανενας οτι ειναι ιδιο προσωπο, εχουν σκοτωθει μεταξυ τους) χωρια οτι δεν δισταζει να δινει το τηλεφωνο του (που ειναι θεσσαλονικης)
- να εβαλε αγγελια για λογαριασμο αλλου δεν το εχουμε σκεφτει??

πες τα άνθρωπε μου! κ τι νόημα θα 'χε τελικά. όπως την βρίσκει ο καθένας

Ntimitris
Απών/απούσα

VAkt wrote:
Δεν οργανώνουμε μια ποδηλατοπορία;
κατα του πλανετ ??H για να γνωριστουμε??
Με τον στολιμερ που βριζομασταν προσφατα, μιλησαμε στο τηλεφωνο και η επικοινωνια ηταν πολυ καλυτερη, φαντσαου αν βρισκομασταν απο κοντα.
Ισως αν γνωριστουν τα συχνα μελη, να υπαρχει μεγαλυτερος σεβασμος, παντως απο θεσσαλονικη λιγο δυσκολο να ερθει ο πλανετ

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

ntimitris wrote:
christopanagia wrote:
scarpedico wrote:
σηκωθείτε απο καναπέδες καρέκλες τελαρα παλουκια? Ποιοι έχουν κλωνοποιηθεί?ποιος είναι ο σκοπός τους?Ποιος είναι ο βασιλιάς τις παραπλάνησης?πως γίνετε να αλλάζεις μορφή?πως γινόταί τα ταξίδια στο χρόνο κ στο τόπο? Όλα αυτα και αλλά πολλά στο συνδρομητικό περιοδικό "νέα τάξη φραγκατων"

...χωρις πλακα τωρα, γιατι δεν εξεταζουν τα μοντια τις αι.-πις. ,τοσο του ηγκλος οσο και πλανετ να δουμε αν ειναι το ιδιο προσωπο...?
τι να εξετασουν?? το παιδι, απο οτι ακουσα, ηταν στο τεχνικο σεμιναριο που εγινε και τον ειδαν 20 ατομα, χωρια τους γνωστους του που τον ηξεραν απο πιο παλια
Ο πλανετ ειναι θεσσαλονικη, με τον ντουμ εχουν γνωριστει απο κοντα,(μην μου πει κανενας οτι ειναι ιδιο προσωπο, εχουν σκοτωθει μεταξυ τους) χωρια οτι δεν δισταζει να δινει το τηλεφωνο του (που ειναι θεσσαλονικης)

...το αποκλειεις να συνεργαζονται ?,μια αφελη ερωτηση κανω ,γιατι οι συμπτωσεις ειναι πολλες...

scarpedico
Εικόνα scarpedico
Απών/απούσα

το ηθικό δίδαγμα είναι ότι στο επόμενο σεμινάριο ΘΑ ΖΗΤΉΣΩ ΤΑΥΤΌΤΗΤΕΣ. Αν δεν γράφει πάνω το σωστό ψευδονυμο θα έχετε πρόβλημα!

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

ntimitris wrote:
christopanagia wrote:
scarpedico wrote:

δεν έχω γνοριστεί με τον doom από κοντά
το τηλέφωνο μου ξεκινάει από 23820 και όχι από 2310
:D
και το τεχνικό σεμηνάριο θα ήταν καλύτερο αν είχαμε και κάνα σουβλάκι να φάμε :D

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

ΑΑΑΑΧΧΧ!
Επίτελους FREE TROLLING DAY 25/04.
Εφτιαξε η μερα μου με τόση μαλακια (μπιπ στο τόση με το συμπααθιο) Κρίμα που δεν ήταν μέσα και άλλοι.
thanx guys
παω νασας κράξω στο cyclist

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

έχει κανείς σας φιλτράκια?

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Τελικα, εμεινε αναπαντητο το ερωτημα

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

Vasscott wrote:

...αυτες ηταν κλασσικες τροολλ περιπτωσεις ,οπως ηρθαν εφυγαν εδω μιλαμε για κατασταση διαρκη ,αλλο αν εμεις κανουμε-βρηκαμε ευκαιρια για χαβαλε εδω...

Ntimitris
Απών/απούσα

christopanagia wrote:
...το αποκλειεις να συνεργαζονται ?,μια αφελη ερωτηση κανω ,γιατι οι συμπτωσεις ειναι πολλες...
αν το μυαλο σκεφτεται αρρωστα, θα βρει συμπτωσεις
..
ΤΙ να συνεργαζονται?? Συνεργαζομαι με καποιον για εναν κοινο σκοπο
ΑΠλα γνωριζονται
Δηλαδη ο πλανετ παιρνει προμηθειες απο τον ποδηλατά του και δινει και στον eaglo? ποσα λεφτα βγαζει πια αυτος ο ποδηλατας? αμα ειναι να του κανω και εγω αβαντα να βγαλω και κατι μην περνω ετσι το χρονο μου εδω μεσα.
ΥΓ ΤΟ οτι προτεινουμε ολοι ποδηλαταδικα μεγαλα σαν τον τσιρικο και τον κασιματη δεν τρεχει μια, αν γινει προταση απο μικρο ποδηλαδικο τοτε αρχιζουν οι μπηχτες, και οτι εχει κερδος κτλ
Ο πελατης δεν ειναι θυμα, αν η λυση τον συμφερει ας ψωνισει, αν οχι ας παει αλλου, δεν αναγκαζει κανενας κανεναν να παει σε ενα μαγαζι μονο,
Κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας με την διαφημιση στο φορουμ, εγω νομιζω πρεπει να γινει ανοιχτα και ενα θεμα που να μπαινουν μικρα μαγαζια και να προτεινουν σεταρισματα για ποδηλατα, αφου συνηθως τον πελατη τον συμφερει κατι τετοιο, μιας και ειναι καλυτερο το αποτελεσμα και σε τιμη και σε αξια
Το να ξερουμε μονο τι δινει ο γατσουλης και το καθε μεγαλο ποδηλαταδικο δεν ειναι διαφορετικο

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Roul wrote:

παω νασας κράξω στο cyclist

πάνε γιατί μείνανε 20 άτομα εκεί
πάνε να γίνετε 21 black jack :D

nidas
Εικόνα nidas
Απών/απούσα

Roul wrote:
Έβαλες νέους τροχούς και ψάχνεις θύματα?
ΑΚΟΜΑ Αναρρώνω...ΑΤΣΙΝΙΤΟΣ είμαι
ελα ρε μαν ουτε μια παραλια για κοφι ντρινκ ;

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

αντε να κάνουμε 10-15 χαλαρα να πάμε για καφεδάκι. αλλα το επόμενο σου κου αν ειναι.

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

ntimitris wrote:
christopanagia wrote:
αν το μυαλο σκεφτεται αρρωστα, θα βρει συμπτωσεις
..
ΤΙ να συνεργαζονται?? Συνεργαζομαι με καποιον για εναν κοινο σκοπο
ΑΠλα γνωριζονται
Δηλαδη ο πλανετ παιρνει προμηθειες απο τον ποδηλατά του και δινει και στον eaglo? ποσα λεφτα βγαζει πια αυτος ο ποδηλατας? αμα ειναι να του κανω και εγω αβαντα να βγαλω και κατι μην περνω ετσι το χρονο μου εδω μεσα.
ΥΓ ΤΟ οτι προτεινουμε ολοι ποδηλαταδικα μεγαλα σαν τον τσιρικο και τον κασιματη δεν τρεχει μια, αν γινει προταση απο μικρο ποδηλαδικο τοτε αρχιζουν οι μπηχτες, και οτι εχει κερδος κτλ
Ο πελατης δεν ειναι θυμα, αν η λυση τον συμφερει ας ψωνισει, αν οχι ας παει αλλου, δεν αναγκαζει κανενας κανεναν να παει σε ενα μαγαζι μονο,
Κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας με την διαφημιση στο φορουμ, εγω νομιζω πρεπει να γινει ανοιχτα και ενα θεμα που να μπαινουν μικρα μαγαζια και να προτεινουν σεταρισματα για ποδηλατα, αφου συνηθως τον πελατη τον συμφερει κατι τετοιο, μιας και ειναι καλυτερο το αποτελεσμα και σε τιμη και σε αξια
Το να ξερουμε μονο τι δινει ο γατσουλης και το καθε μεγαλο ποδηλαταδικο δεν ειναι διαφορετικο

...εγω ειμαι νοσηρος εγκεφαλος ,τα παντα μου παιρνουν απ το μυαλο ,ο ηγκλος μου ειναι συμπαθης ,μαλιστα εχω συμφωνησει μαζι του σε μερικα θεματα ,ο δε πλανετ παρ'ολα αυτα που του σερνουν διαφοροι εδω μεσα δεν ετυχε να τσακωθω μαζι του ,μου ειναι ,θα ελεγα, αδιαφορος ,εξαλλου δεν μπαινω εγω στα θρεντ που μπαινει αυτος ,αλλα κατι ο αριθμος τηλεφωνου ,κατι το οτι εκαναν εγγραφη με 2 μερες διαφορα ,το οτι συχναζουν στα ιδια θρεντ ,το οτι ο ενας ειναι ο "καλος ", και ο αλλος ο "κακος",( και δεν τα λεω εγω ,τα λενε αρκετα ατομα που ειναι παλιοτεροι εδω απο μενα ) ,δεν μου επιτρεπουν να σκεφτω διαφορετικα...

nidas
Εικόνα nidas
Απών/απούσα

αντιχριστε!!! δεν θα σουβλισεις ;

bapel
Εικόνα bapel
Απών/απούσα

scrabler wrote:

τι τα θες τα φιλτρακια?αρχισε αυτά,που τα κανει και η βασιλισσα!α

Ntimitris
Απών/απούσα

[quote=christopanagia]
μα αυτο λεω οτι δεν υπαρχει λογος να γινει κατι τετοιο απο ενα ατομο,
το τρολαρισμα γινεται μια μερα, μια εβδομαδα, οχι 5 χρονια
..
απο την αλλη αν ειναι 2, να συνεργαστουν γιατι? κατα της παγκοσμιας αγορας τρεκινκ?? η για προμηθεια απο τον ποδηλατα του κορδελιου?Ποσους θα συντηρει αυτος ο ποδηλατας?
..
Μου εχουν σκασει αυτην την εβδομαδα 2-3 μηνυματα προσωπικα για αγορα ποδηλατου, οπου τη μια δεν ειχε γινει καν θεμα, και την αλλη δεν ειχα σχολιασει καν στο θεμα,
πρεπει να το δουμε αυτο
φοβουνται να ρωτησουν φανερα γιατι γινονται τα θεματα κωλος και ακρη δεν βγαζουν. Αν η λυση που προτεινει ο καθε πλανετ ειναι συμφερουσα καλως την προτεινει, αν ξερω εγω αλλο ποδηλαταδικο που θα εχει κατι καλυτερο ας το κανω, και ας μη λεω παλι στον ποδηλατά του θελει να σε στειλει
Απλα δεν ειμαστε ωριμοι για κατι τετοιο, το μονο που δεχομαστε ειναι τις προτασεις απο τα μεγαλα μαγαζια γιατι ετσι ολοι ευχαριστημενοι μενουν, ειδικα οι χρηστες εδω που ανηκουν σε μικροτερα μαγαζια
ΥΓ δεν προσεβαλα το μυαλο κανενος, ειπα να μην βλεπουμε εχθρους εκει που δεν υπαρχουν

Ntimitris
Απών/απούσα

.

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

ntimitris wrote:

Δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά, γιατί μόλις ανακοίνωσα ότι θα αγόραζα ποδήλατο από Action Bike Club και είχα προγραμματίσει BG Fit, ενώ δεν πέρασα από τον φίλο του να δω κάνα Bianchi, τότε άρχισε το δούλεμα και την κόντρα. Επέμενε, μάλιστα, να βρεθούμε την ημέρα του BG Fit για να βλέπει και να γελάει. Εννοείται ότι ξενέρωσα με την πάρτη του και δεν του είπα τίποτα όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη.

Τώρα, αν είναι να βρεθούμε για κάνα σουβλάκι και να μιλήσουμε για PC, κανένα πρόβλημα. Είναι ευπρόσδεκτος και στην Καρδίτσα. Αλλά, στα ποδηλατικά θέματα δεν τα βρίσκουμε καθόλου. Δε σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος, απλά ισχυρογνώμων μέχρι αηδίας και εγώ άλλο τόσο και με κουράζει.

Μόνο με τον James από τη Γαλλία έχω συναντηθεί μέσω του podilates.gr. Τον φιλοξένησα μια νύχτα και ποδηλατίσαμε μαζί ως τη Λαμία (sort of) όταν έκανε το γύρο της Ελλάδας.

VAkt
Εικόνα VAkt
Απών/απούσα

bapel wrote:
scrabler wrote:

god save the queen

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
ntimitris wrote:

Δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά, γιατί μόλις ανακοίνωσα ότι θα αγόραζα ποδήλατο από Action Bike Club και είχα προγραμματίσει BG Fit, ενώ δεν πέρασα από τον φίλο του να δω κάνα Bianchi, τότε άρχισε το δούλεμα και την κόντρα. Επέμενε, μάλιστα, να βρεθούμε την ημέρα του BG Fit για να βλέπει και να γελάει. Εννοείται ότι ξενέρωσα με την πάρτη του και δεν του είπα τίποτα όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη.

Τώρα, αν είναι να βρεθούμε για κάνα σουβλάκι και να μιλήσουμε για PC, κανένα πρόβλημα. Είναι ευπρόσδεκτος και στην Καρδίτσα. Αλλά, στα ποδηλατικά θέματα δεν τα βρίσκουμε καθόλου. Δε σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος, απλά ισχυρογνώμων μέχρι αηδίας και εγώ άλλο τόσο και με κουράζει.

Μόνο με τον James από τη Γαλλία έχω συναντηθεί μέσω του podilates.gr. Τον φιλοξένησα μια νύχτα και ποδηλατίσαμε μαζί ως τη Λαμία (sort of) όταν έκανε το γύρο της Ελλάδας.

μπα δεν θα το έλεγα
σου είχα πει ότι και να κάνεις δες όλα τα καταστήματα που μπορείς
απλά όντως ήθελα να δω το bikefit ποιος ξέρει μπορεί να με έπειθε ότι αξίζει
δεν κρατάω κακία σε κανέναν αν πάρει ή όχι από τον δικό μου
σε έκραξα γιατί έσκασες έναν σκασμό λεφτά για bgfit αφού αγοράσεις το ποδήλατο και όχι πριν
θα μου πεις πάλι δεν ξέρω τι είναι το bgfit
ίσως
δεν νομίζω να σου είπα έστω και μισή φορά ότι πήρες λάθος ποδήλατο ή ότι το specialized που πήρες ήταν μάπα
οπότε πρώτα ας συνεννοηθούμε και μετά ας τα βρούμε
εσύ πιστεύεις ότι αυτά που σου λέω στα λέω γιατί δεν πήρες bianchi
εγώ στα λέω γιατί απλά νιώθω ότι πέταξες λεφτά χωρίς λόγο :D

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

VAkt wrote:
bapel wrote:
scrabler wrote:

god save the queen

Γκοντ σεηβ δε κουην!

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

scrabler wrote:
[
Γκοντ σεηβ δε κουην!

...σκραμπλερ τα γκρηκλις ειναι κολλητικα να ξερεις...

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Plannet wrote:
μπα δεν θα το έλεγα
σου είχα πει ότι και να κάνεις δες όλα τα καταστήματα που μπορείς
απλά όντως ήθελα να δω το bikefit ποιος ξέρει μπορεί να με έπειθε ότι αξίζει
δεν κρατάω κακία σε κανέναν αν πάρει ή όχι από τον δικό μου
σε έκραξα γιατί έσκασες έναν σκασμό λεφτά για bgfit αφού αγοράσεις το ποδήλατο και όχι πριν
θα μου πεις πάλι δεν ξέρω τι είναι το bgfit
ίσως
δεν νομίζω να σου είπα έστω και μισή φορά ότι πήρες λάθος ποδήλατο ή ότι το specialized που πήρες ήταν μάπα
οπότε πρώτα ας συνεννοηθούμε και μετά ας τα βρούμε
εσύ πιστεύεις ότι αυτά που σου λέω στα λέω γιατί δεν πήρες bianchi
εγώ στα λέω γιατί απλά νιώθω ότι πέταξες λεφτά χωρίς λόγο :D

Με κίνδυνο να ξεφύγουμε πάλι από το θέμα, απλά να σου θυμίσω ότι το BG Fit και το retul γίνονται αφού αγοράσει κάποιος ποδήλατο μαζικής παραγωγής στο ενδεδειγμένο νούμερο. Περιλαμβάνει όλες αυτές τις προσαρμογές που απαιτούνται στα πετάλια, τα σχαράκια, τους πάτους των παπουτσιών, τη σέλα (συμπεριλαμβάνεται και δωρεάν δοκιμή πολλών ημερών στα διαθέσιμα μοντέλα), το λαιμό και το τιμόνι, με βάση την ξεχωριστή σωματοδομή και ευλιγισία του καθενός. Είναι ρυθμίσεις που ειδικά κάποιος αρχάριος δε γνωρίζει να κάνει και τις περισσότερες φορές δοκιμάζει στην τύχη. Η διαδικασία είναι διαδραστική και ολοκληρώνεται επάνω στο ποδήλατό σου, το οποίο είναι κουμπωμένο σε προπονητήριο. Επίσης, μπορείς να κλείσεις ραντεβού για όσες επαναξιολογήσεις θες, χωρίς επιπλέον κόστος, αρκεί να μην αλλάξεις ποδήλατο. Δεν έχει καμία σχέση με τις μετρήσεις που παίρνει ένας κατασκευαστής για να σου φτιάξει σκελετό στα μέτρα σου (πχ. Fidusa). Εσύ αυτό έχεις στο μυαλό σου ως fit και εγώ σου λέω πως το BG Fit έχει διαφορετικό τελείως σκοπό. Και κάπου εκεί το χάνουμε.

Όσον αφορά το χρηματικό, για το οποίο χτυπιέσαι, τα 120 ευρώ που έδωσα μπροστά στα 2 χιλιάρικα και βάλε που πλήρωσα για ποδήλατο και εξοπλισμό μέχρι στιγμής, δεν τα κλαίω σε καμία περίπτωση...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:

Με κίνδυνο να ξεφύγουμε πάλι από το θέμα, απλά να σου θυμίσω ότι το BG Fit και το retul γίνονται αφού αγοράσει κάποιος ποδήλατο μαζικής παραγωγής στο ενδεδειγμένο νούμερο. Περιλαμβάνει όλες αυτές τις προσαρμογές που απαιτούνται στα πετάλια, τα σχαράκια, τους πάτους των παπουτσιών, τη σέλα (συμπεριλαμβάνεται και δωρεάν δοκιμή πολλών ημερών στα διαθέσιμα μοντέλα), το λαιμό και το τιμόνι, με βάση την ξεχωριστή σωματοδομή και ευλιγισία του καθενός. Είναι ρυθμίσεις που ειδικά κάποιος αρχάριος δε γνωρίζει να κάνει και τις περισσότερες φορές δοκιμάζει στην τύχη. Η διαδικασία είναι διαδραστική και ολοκληρώνεται επάνω στο ποδήλατό σου, το οποίο είναι κουμπωμένο σε προπονητήριο. Επίσης, μπορείς να κλείσεις ραντεβού για όσες επαναξιολογήσεις θες, χωρίς επιπλέον κόστος, αρκεί να μην αλλάξεις ποδήλατο. Δεν έχει καμία σχέση με τις μετρήσεις που παίρνει ένας κατασκευαστής για να σου φτιάξει σκελετό στα μέτρα σου (πχ. Fidusa). Εσύ αυτό έχεις στο μυαλό σου ως fit και εγώ σου λέω πως το BG Fit έχει διαφορετικό τελείως σκοπό. Και κάπου εκεί το χάνουμε.

Όσον αφορά το χρηματικό, για το οποίο χτυπιέσαι, τα 120 ευρώ που έδωσα μπροστά στα 2 χιλιάρικα και βάλε που πλήρωσα για ποδήλατο και εξοπλισμό μέχρι στιγμής, δεν τα κλαίω σε καμία περίπτωση...

οκ δεκτή η διαφωνία μας
τώρα πιστεύεις πως ο λόγος της διαφωνίας μας είναι ότι δεν συμφωνώ μαζί σου ή ότι δεν πήρες το ποδήλατο που σου πρότεινα?

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Plannet wrote:
οκ δεκτή η διαφωνία μας
τώρα πιστεύεις πως ο λόγος της διαφωνίας μας είναι ότι δεν συμφωνώ μαζί σου ή ότι δεν πήρες το ποδήλατο που σου πρότεινα?

Ο λόγος για τις επικές λογοδιάρροιες που έχουμε αναλωθεί στο παρελθόν είναι γιατί δε συμφωνούμε σε συγκεκριμένα ποδηλατικά θέματα όπως "τα trekking δε θα έπρεπε να υπάρχουν". Τώρα, αν κάπου ξεμείνεις από επιχειρήματα και μου πετάξεις ένα "εσύ είσαι βλάκας, πλήρωσες για fit", ε τότε μπορώ να εικάζω ότι θέλω με το μυαλό μου. Μπορεί να στράβωσες που δε σου τηλεφώνησα ή που δε σε πήρα μαζί μου στο BG Fit ή που δεν αγόρασα από 'κει που μου πρότεινες... Αλλά, δεν κάθομαι να σκάσω κιόλας...

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

tkant wrote:

Πατάω εδώ και 12 δευτερόλεπτα το F5....
......και δεν μου βγάζει νέα ποστ. Λέτε να χάλασε το κουμπί;

Πρέπει Ctrl+F5!

Σε λίγα δευτερόλεπτα θα αποκαλύψω ποιος είμαι.

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

diopan wrote:

Σε λίγα δευτερόλεπτα θα αποκαλύψω ποιος είμαι.

Καλά, αφού δε θέλετε δε λέω.

arxelaos
Απών/απούσα

christopanagia wrote:
Vasscott wrote:

...αυτες ηταν κλασσικες τροολλ περιπτωσεις ,οπως ηρθαν εφυγαν εδω μιλαμε για κατασταση διαρκη ,αλλο αν εμεις κανουμε-βρηκαμε ευκαιρια για χαβαλε εδω...

Έφυγε ο Στέλιος; Θα έχει διάβασμα το παιδί. Δεν πιστεύω ότι ήταν τροολλ.

contact