ελεύθερο κάμπιγκ ή φυλακισμένη παραλία?

39 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...κενοδυκτιακούς όταν αρχίζανε αυτή την άθλια φάση τους.

Νομίζω το ονομά τους ήταν 'Η ομάδα με τη βρώμα του σκατού' ή κάτι τέτοιο, όχι λάθος, 'Η ομάδα στον τρόμο του κενού' , χέσε ψηλά και αγνάντευε δηλαδή.

Ενας από αυτούς πειραματιζόταν με το πόσο θα βρωμάει αν δεν κάνει ποτέ μπάνιο, νομίζω είχε καταφέρει να μην πλύθει γύρω στα 2 χρόνια, πολλή φρεσκάδα, αλλά πολύ ψαγμένο άτομο, είχε πολλά να πει.

Εχω την εντύπωση πως αν έκανα παρέα με τα σκατά μου θα ήταν πολύ πιο εποικοδομιτικό από αν ήμουν σε αυτή την ομάδα και το φιλοσοφούσα.

Υψηλή ποιότητα και καθόλου μα καθόλου μιζέρια.

λόκαλ-athens
Απών/απούσα

Η επέκταση της ξαπλώστρας και της "ανάπτυξης" συμβαίνει διοτι η άποψη της άλλης πλευράς είναι τόσο φτωχή.
Δηλαδή αντί για ξαπλώστρα έχουμε σκηνές, αντί για καντίνα έχουμε φωτιές και μπουζούκια.
Έχουμε δηλαδή ένα οργανωμένο κάμπινγκ στο οποίο παρακείμενες ταβέρνες και καντίνες βγάζουν λεφτά αλλά δεν έχει κανένας αδειοτηθεί ως κάμπινγκ. Οπότε και κανένας δεν έχει την ευθύνη του φυσικού τόπου.
Στην Δονούσα ερευνητές της WWF προπηλακίσθηκαν φέτος από ιδιοκτήτη ταβέρνας ενώ έκαναν καταγραφή σε φωλιές. Ο ίδιος ταβερνιάρης σερβίρει τους ελέυθερους κατασκηνωτές του Αυγούστου που ζουν την αυγουστιάτικη χίπικη καταναλωτική τουριστική παραζάλη τους....

Η φύση ανήκει σε όλους!

logon
Εικόνα logon
Απών/απούσα

λόκαλ-athens wrote:
Η επέκταση της ξαπλώστρας και της "ανάπτυξης" συμβαίνει διοτι η άποψη της άλλης πλευράς είναι τόσο φτωχή.
Δηλαδή αντί για ξαπλώστρα έχουμε σκηνές, αντί για καντίνα έχουμε φωτιές και μπουζούκια.
Έχουμε δηλαδή ένα οργανωμένο κάμπινγκ στο οποίο παρακείμενες ταβέρνες και καντίνες βγάζουν λεφτά αλλά δεν έχει κανένας αδειοτηθεί ως κάμπινγκ. Οπότε και κανένας δεν έχει την ευθύνη του φυσικού τόπου.
Στην Δονούσα ερευνητές της WWF προπηλακίσθηκαν φέτος από ιδιοκτήτη ταβέρνας ενώ έκαναν καταγραφή σε φωλιές. Ο ίδιος ταβερνιάρης σερβίρει τους ελέυθερους κατασκηνωτές του Αυγούστου που ζουν την αυγουστιάτικη χίπικη καταναλωτική τουριστική παραζάλη τους....

Η φύση ανήκει σε όλους!

και στη Ζάκυνθο φέτος τα έβαλαν με μια εθελόντρια και ένα παιδί 14 ετών, έπεσε και το παραδοσιακό ξύλο όπως κάθε χρόνο γίνεται. Ξύλο επίσης έφαγαν και οι ερευνητές των υγροτόπων στους Παξούς των οποίων κατέστρεψαν και τον εξοπλισμό.

Έχουμε ποοολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας παιδιά.

Κάντε την κατασκήνωσή σας ελεύθερα όσοι ξέρετε πως να την κάνετε και αφήστε την απελευθέρωση προς το παρόν. Δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

tabakiera
Απών/απούσα

που βλέπω κάποιες φωνές εδώ μέσα που συμφωνούν κάπως με τη δική μου.
ειχα αρχίσει να νιώθω πολύ μόνος μ όσα διάβαζα...
η ελευθερία είναι μεγάλο αγαθό...
αλλά θέλει αρετή και τόλμη...
τόσο απλά

jeanmarat
Απών/απούσα

Τα είπες όλα με μια πρόταση : Έλεγα να πάω με το ποδήλατο αλλά κόλωσα στη ζέστη έτσι πήγα με το αυτοκινητάκι μου (μάλλον νομίζει πως γράφει στο φόρουμ των 4 τροχών).

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω αλλά παγκοσμίως αυτο που κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο περιβάλλον είτε είναι παραλιουλες είτε μητροπόλεις είναι τα αυτοκινητάκια σου που κάτι παρτάκηδες σαν εσένα δεν αποχωρίζονται ποτέ τους. Δεν είναι τίποτα περιέργοι τύποι του κενού δικτύου και η καφρίλα τους.

Ρε παιδάκι μου πάρε στην τελική το αυτοκινητάκι σου, μην κουραστείς κιολας, και πήγαινε αλλόυ να αράξεις και να αφήσεις το καυσαέριο-ίχνος σου ενώ όσοι οι κενοδικτυωτες θα αφήνουν τα δικα τους κόπρανα.

Πάρε τηλέφωνο την εφορία(το διαβάσαμε και αυτο) την τροϊκα (ΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ!!) και το ΑΤ που σου χαλάει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να αφήνει τη 'πορδή' του το αυτοκινητάκι σου κάνοντας κόλαση τη ζωή στην Αθήνα που αυτό με τη σειρά του γεννάει την ανάγκη 'να φυγουμε να παμε να ξεσκάσουμε λίγο βρε αδερφακι από το καυσαέριο' (βεβαια ξεχνάμε πως το καυσαέριο κάποιος το εκπέμπει).

Επειδή κάπου διάβασα για αυτοδικία ,εγώ θυμάμαι ένα πολύ ενδιαφέρον κύμα αυτοδικίας στη Γαλλία :
http://en.wikipedia.org/wiki/2005_civil_unrest_in_France

tabakiera
Απών/απούσα

τι υστερίες είναι αυτές απογευματιάτικο?
έλα ξεκόλα με τις προσωπικές επιθέσεις, δεν έχουν κάποιο νόημα.
για να τραβάς τόσο ζόρι, μάλλον κάποια σχέση έχεις με τη φάση
αλλά οκ, δεν έχω αντιπαράθεση μαζί σου, έχω αντιπαράθεση με το ηβέντ και την οργανωτική ομάδα, νομίζω πως ειπώθηκαν όσα έπρεπε να ειπωθούν και διολισθαίνουμε σε κατινιές τώρα...

μιλώντας για κατινιές, να σου πω, την πήρες την λάιφστάιλ σινιέ μπαντάνα? είχε μικρό ανθρακικό αποτύπωμα ή θα την φοράς με ενοχές?
να βάλεις κάτι στο κεφάλι όμως γιατί σε πείραξαν οι ζέστες

jeanmarat
Απών/απούσα

Quote:
για να τραβάς τόσο ζόρι, μάλλον κάποια σχέση έχεις με τη φάση

καμια σχέση δεν έχω με τη φάση.
Εχω πρόβλημα όμως με παππούδες τυπου να φυγετε να πάτε αλλού.

Quote:
μιλώντας για κατινιές, να σου πω, την πήρες την λάιφστάιλ σινιέ μπαντάνα? είχε μικρό ανθρακικό αποτύπωμα ή θα την φοράς με ενοχές?

Άλλο οι κατινιές άλλο οι παπ@#@ιες. Σιγα μην έχει η μπαντάνα και ραδιενεργό υλικό πάνω της.

Το αμαξάκι όμως μια χαρά το αφήνει το "αποτύπωμα" του. Όπου το πας αμολάει τα ίχνη του σε δάση , παραλίες και πνευμόνια ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ του οδηγού.

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Καλά μιλάμε ότι νά'ναι, σε έχει βαρέσει η ζέστη για τα καλά , χωρίς πλάκα