Φασισμός Α.Ε.

137 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

κι εγω προτεινω

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

...δεν σε πιάνω....
Ποστάρεις λινκ για άρθρο από το 10/2013...
ενός παλιοτενεκέ "δημοσιογράφου" του κώλου...
.
.
.
.
...εχμ.....χμμμ....
.
.
.
να βάλω και εγώ ένα άρθρο για την Βουγιουκλάκη?
Πασχαλινό ΚΑΙ προεκλογικό.... δύο σε ένα....!!!!!

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

RockaRolla, my bad

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

μια κόκκινη κάρτα στον RockaRolla,
και μια ροχάλα στον Αμυρά από τον RockaRolla
.
.
.
.
.
.
και μετά μου λέτε για κόμματα, πολιτικάντηδες, δημοσιογράφους και λοιπά κατακάθια που αναπτύσσονται στα @@ αρσενικής κατσαρίδας που ζει σε βοθρολύματα...

ΑΗΔΙΑ και μόνο ΑΗΔΙΑ, όλοι τους.

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Τεράστιο Σοκ στην ποδηλατική κοινότητα.
Μη σοκάρεσαι Rocka.

Κάπως σαν το δικό μας Σύλλογο to be δεν μας τα έλεγε και αυτός????

Δηλαδή, όταν είχε κατέβει ανεξάρτητος δεν τον ροχάλιασες???
Οπως πάντα, η ιστορία γράφεται αργότερα.
Καλό πουλημένο τομάρι και αυτός.
Έτσι γιατί πολλοί αναρωτιούνται γιατι είμαστε τόσο καχύποπτοι με φαινομενικά αξιόλογες κινήσεις. ουστ!
Όλοι οι πολιτικάντηδες έχουν την τιμή τους!

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

...παει σουπιασε κι αυτό το θεμα ,οσο για τον αμυρα είναι εμφανης ο πανικος τους εκει στη Ν.Δ. επιστρατευουν οποιον βρουν ,σου λεει γινανε πολλοι οι ποδηλάτες κατι θα αρπαξουμε κι από κει ...

Ainastros
Απών/απούσα

Άρης Χατζηστεφάνου: «Το πρόβλημα με τους φασίστες είναι ότι αποκτούν και χαρακτηριστικά μαζικού κινήματος»

μιλαει και για τον απολιτικ θοδωράκη και το κόμμα του ...χεχε

και ένα σπέσιαλ καγκουρο-κείμενο για τον καναπεδάτο αντι-χρυσαυγιτισμό..

υ.γ δηλαδή μετά την αποκαλυψη βόμβα για τον αμυρά μείναμε χωρίς αντιπρόσωπο ..χεχεχε

νομίζετε....ψοφίστε τους... όσο παραμενει το ποδηλατικό "κίνημα".. πολιτικά ευνουχισμένο, χωρίς αυτοθέσμιση και αυτονομία .. αυτούς τους κερατάδες θα γλείφετε...

ghandee wrote:
RockaRolla, my bad

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Ainastros wrote:
Άρης Χατζηστεφάνου: «Το πρόβλημα με τους φασίστες είναι ότι αποκτούν και χαρακτηριστικά μαζικού κινήματος»

ο φασισμός εκφράζετε με μαζικό κίνημα
πάντα εκφραζόταν με μαζικό κίνημα

Tasos
Απών/απούσα

Σαν πολλά δε μας τα λες; Τι έχεις κάνει μέχρι τώρα για να διαμορφώσεις το ποδηλατικό κίνημα αν υποθέσουμε ότι σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο; Εκτός αν το κράξιμο στο φόρουμ το θεωρείς γαμάτη -σε αντίθεση με το ευνουχισμένη- πολιτική στάση! Εσύ είσαι που θέλεις λειτουργείς με αντιπροσώπους αφού δεν έχεις τα κότσια να συμμετέχεις σε κάτι συλλογικό αυτοπροσώπως. Τι περιμένεις δηλαδή, να φτιαχτεί μια ομάδα που να ταιριάζει απόλυτα με την ιδεολογία σου και μετά -ίσως- να συμμετέχεις; Ξέρεις πόσες ώρες και πόση ενέργεια έχουμε φάει σε συνελεύσεις στη διαμάχη του "πολιτικού"-"μη πολιτικού" χαρακτήρα της ομάδας; Η συγκεκριμένη συλλογικότητα και αυτοθεσμημένη και ανεξάρτητη είναι και με τον τρόπο που λειτουργεί κάθε άλλο παρά την αντιπροσώπευση έχει σαν στόχο.

Ζητώ συγγνώμη από όσους διαβάζουν το ποστ για το ύφος μου αλλά έχω σκυλοβαρεθεί να βλέπω "επαναστατικά" λόγια από τη μια κι ένα τεράστιο μηδενικό στην πράξη από την άλλη. Αν δε μπορούμε ή δε θέλουμε να συμμετέχουμε εμπράκτως, ας χρησιμοποιούμε τουλάχιστον πιο ήπιο τόνο στο λόγο μας.

Με τα άρθρα που λίνκαρες συμφωνώ...

kynhgos77
Απών/απούσα

ghandee wrote:
Christopanagia, το γεγονος οτι ο φασισμος
ειναι ενα σταδιο του καπιταλισμου
δε σου περασε απ' το μυαλο;

ΥΓ@eaglos:
α

Μα το πασοκ ηταν γνωστο ως κεντροαριστερα και η νδ ως κενροδεξια. Οποτε αν δεν φταιει η αριστερα, δεν φταιει ουτε η δεξια. Τελειως ακυρη η φωτο

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

kynhgos77 wrote:

Μα το πασοκ ηταν γνωστο ως κεντροαριστερα και η νδ ως κενροδεξια. Οποτε αν δεν φταιει η αριστερα, δεν φταιει ουτε η δεξια. Τελειως ακυρη η φωτο

όρισε μου την αριστερά

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

tasos wrote:
Ξέρεις πόσες ώρες και πόση ενέργεια έχουμε φάει σε συνελεύσεις στη διαμάχη του "πολιτικού"-"μη πολιτικού" χαρακτήρα της ομάδας; Η συγκεκριμένη συλλογικότητα και αυτοθεσμημένη και ανεξάρτητη είναι και με τον τρόπο που λειτουργεί κάθε άλλο παρά την αντιπροσώπευση έχει σαν στόχο.

όρισε μου τι είναι μη πολιτική ομάδα

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

kynhgos77 wrote:

Έτσι ακριβώς! Όπως κι ο αστυνόμος είναι μπουζούκι. Κι αφού κάναμε τον αστυνόμο μπουζούκι μπορούμε άνετα μετά να συνεχίσουμε τον συλλογισμό αυτόν και να σκεφτούμε πως αν τελικά φταίει η δεξιά τότε σίγουρα φταίει και η αριστερά και αν ισχύει αυτό θα ισχύει και το αντίστροφο, δηλαδή πως αν φταίει η αριστερά τότε σίγουρα φταίει και η δεξιά και με αυτές τις αναλύσεις δικαιώνεται ο... Πάγκαλος όπου αυτό εννοούσε όταν έλεγε πως "μαζί τα φάγαμε" αλλά τότε τον κοροιδεύατε όλοι!

Ρε πως τα φέρνει η ζωή σε μας τις στρογγυλοκάμπυλες νάτιβαφροβορειοαμερικανίδες χορεύτριες των πολιτικών καμπαρέ!

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Αν υποθεσουμε οτι η Αριστερα
οπως μπαινουμε
και οχι οπως βγαινουμε,
τοτε:
Κεντροαριστερα = 1262 = εθνικη υπερηφανια
Κεντροδεξια = 625 = παρελασης
1262 + 625 = 1887 = ΔΕΝ θΕΛΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ

Και για να προλαβω τα παπαγαλακια,
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ-CHEESE

Ainastros
Απών/απούσα

η θέση μου είναι πολύ καθαρη και η κριτική που κάνω κοσμιοτάτη... συγκριτικά και με την αισχρή αντιμετώπιση και την δική σου αλλά και άλλων, και τις προσωπικές επιθέσεις που έχω δεχτεί στο φόρουμ..κατα καιρούς...παρόλαυτά συνεχίζω επειδή θεωρώ το φόρουμ πιο ανοικτό και δημοκρατικό από τη συνέλευσή σας..

αποφεύγω να συμμετέχω σε τέτοιες συνελεύσεις-κλικών γιατί νιώθω να πνίγομαι και όχι επειδή έχω κάποια ιδεολογία ή κάποια τύπου ανικανότητας, που θα σε βόλευε για να με κατατάξεις και να μου κρεμάσεις ταμπέλες...
αυτά που λες για την αυτοθεσμιση αλλά και την άμεση δημοκρατία που αναφέρεται στο καταστατικό, είναι μόνο στα χαρτιά...μια παρέα είστε που μέχρι τώρα αποφασίζατε ομόφωνα ...αυτό μπορεί να λειτούργησε στην αρχή που γνωριζόσασταν όλοι μεταξύ σας ... και που δεν υπήρχαν τόσοι ποδηλάτες.. αλλά ούτε και η κρίση για να σκέφτεστε πολιτικά τις δράσεις σας...και επειδή ακριβώς είσαστε τσιμπητοί, αλληλοκαλυπτεστε.. και ούτε μια φορά δεν έχετε λογοδοτήσει για τις επιλογές σας...

και μιλώ ως απλός ποδηλατης που χρησιμοποεί το ποδηλατο σαν μεταφορικό μέσο.. λόγω της κρίσης...

alekan
Εικόνα alekan
Απών/απούσα

Ainastros wrote:

μιλαει και για τον απολιτικ θοδωράκη και το κόμμα του ...χεχε

και ένα σπέσιαλ καγκουρο-κείμενο για τον καναπεδάτο αντι-χρυσαυγιτισμό..

υ.γ δηλαδή μετά την αποκαλυψη βόμβα για τον αμυρά μείναμε χωρίς αντιπρόσωπο ..χεχεχε

νομίζετε....ψοφίστε τους... όσο παραμενει το ποδηλατικό "κίνημα".. πολιτικά ευνουχισμένο, χωρίς αυτοθέσμιση και αυτονομία .. αυτούς τους κερατάδες θα γλείφετε...

ghandee wrote:
RockaRolla, my bad

Ο Κλασιδιαρης δεν έχει άποψη για το ποδήλατο ;
Αίμα -τιμή -ρόδα βοηθητικη.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

ghandee wrote:
Αν υποθεσουμε οτι η Αριστερα
οπως μπαινουμε
και οχι οπως βγαινουμε,
τοτε:
Κεντροαριστερα = 1262 = εθνικη υπερηφανια
Κεντροδεξια = 625 = παρελασης
1262 + 625 = 1887 = ΔΕΝ θΕΛΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ

Και για να προλαβω τα παπαγαλακια,
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ-CHEESE

ενδιαφέρουσα άποψη
δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα 9.999.999 Έλληνες που πάνε και ψηφίζουν :D

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...διάλειμμα.

Επειδή η πολιτική κάνει κακό.

kynhgos77
Απών/απούσα

Plannet wrote:
kynhgos77 wrote:

όρισε μου την αριστερά

Ειναι ο χωρος οπου δεν εχει μαμ και τραβανε ολοι λιιιιγο δεξια.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

kynhgos77 wrote:
Plannet wrote:
kynhgos77 wrote:

όρισε μου την αριστερά

ποιος το λέει αυτό ????
βέβαια θα μπορούσα να σου πω όρισε μου το μαμ αλλά δεν θα τελειώσουμε ποτέ
:D
αριστερά είναι η παράταξη που πιστεύει πως ο πλούτος που παράγετε πρέπει να διαχειρίζεται από αυτόν που το παράγει κυριολεκτικά
για αυτό και μιλάει για λαική εξούσια οποιασδήποτε μορφής
άρα μιλάμε για την απόλυτη μάσα

Wicca
Απών/απούσα

Ο πλούτος παράγεται για να μασιέται έτσι και αλλιώς. Το θέμα είναι ποιος τον μασάει, πότε, με ποια δικαιολογία και με ποιον τρόπο.

Άρα όλα είναι θέμα συνθηκών..

( μπερδευτείτε λίγο ακόμα τώρα )

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Wicca wrote:
Ο πλούτος παράγεται για να μασιέται έτσι και αλλιώς. Το θέμα είναι ποιος τον μασάει, πότε, με ποια δικαιολογία και με ποιον τρόπο.

Άρα όλα είναι θέμα συνθηκών..

( μπερδευτείτε λίγο ακόμα τώρα )

...+++

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

Plannet][quote=kynhgos77 wrote:
Plannet wrote:
kynhgos77 wrote:

αριστερά είναι η παράταξη που πιστεύει πως ο πλούτος που παράγετε πρέπει να διαχειρίζεται από αυτόν που το παράγει κυριολεκτικά

...τωρα είναι που μπερδευτηκα τελειως...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

christopanagia][quote=Plannet wrote:
kynhgos77 wrote:
Plannet wrote:
kynhgos77 wrote:

...τωρα είναι που μπερδευτηκα τελειως...

δεν φταίω εγώ

kynhgos77
Απών/απούσα

Plannet wrote:
kynhgos77 wrote:
Plannet wrote:
kynhgos77 wrote:

όρισε μου την αριστερά

ποιος το λέει αυτό ????
βέβαια θα μπορούσα να σου πω όρισε μου το μαμ αλλά δεν θα τελειώσουμε ποτέ
:D

Καλα κρασια, απο θεωριες αλλο τιποτα. Κατι παρομοια ελεγε και ο προοδευτικος Αμυρας αλλα η τσεπη στεγνωνε και εγειρε λιιιιγο δεξια, τον πηρε η τσικνα και αυτον.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

kynhgos77 wrote:

Καλα κρασια, απο θεωριες αλλο τιποτα. Κατι παρομοια ελεγε και ο προοδευτικος Αμυρας αλλα η τσεπη στεγνωνε και εγειρε λιιιιγο δεξια, τον πηρε η τσικνα και αυτον.

"Οι φιλόσοφοι έχουν απλά ερμηνεύσει τον κόσμο με διάφορους τρόπους. Το θέμα είναι να τον αλλάξουμε."

το ότι κάποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να τον αλλάξει δεν καταργεί την αλήθεια

το θέμα είναι τι θέλουμε ???? μια σωστή κοινωνία με λάθος ανθρώπους ή μια λάθος κοινωνία με σωστούς ανθρώπους ?????
όσο περίεργο και να σου φαίνεται ο τρόπος που λειτουργεί η κοινωνία ορίζει και την πλάστιγγά στο πόσο "καλοί" ή "κακοί" είναι οι άνθρωποι

μας παραξενεύει γιατί κάποιος βάζει το δάχτυλο στο μέλι παρόλο που αν το ψάξεις θα δεις πως ο ίδιος ο καπιταλισμός (στην ουσία ο τρόπος που λειτουργεί η κοινωνία μας) μας κάνει εγωιστές εγωκεντρικούς και σε μία μόνιμη αναζήτηση του χρηματιστηριακού κέρδους

ένα σχετικό video
για να μην τα γράφω
https://www.youtube.com/watch?v=oxlhUcTsNy0
και δεν είναι το θέμα αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου
αλλά με πια και με πόσα κριτήρια κρίνεις ή κατακρίνεις κάτι

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

Plannet wrote:
kynhgos77 wrote:

"Οι φιλόσοφοι έχουν απλά ερμηνεύσει τον κόσμο με διάφορους τρόπους. Το θέμα είναι να τον αλλάξουμε."

το ότι κάποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να τον αλλάξει δεν καταργεί την αλήθεια

το θέμα είναι τι θέλουμε ???? μια σωστή κοινωνία με λάθος ανθρώπους ή μια λάθος κοινωνία με σωστούς ανθρώπους ?????
όσο περίεργο και να σου φαίνεται ο τρόπος που λειτουργεί η κοινωνία ορίζει και την πλάστιγγά στο πόσο "καλοί" ή "κακοί" είναι οι άνθρωποι

μας παραξενεύει γιατί κάποιος βάζει το δάχτυλο στο μέλι παρόλο που αν το ψάξεις θα δεις πως ο ίδιος ο καπιταλισμός (στην ουσία ο τρόπος που λειτουργεί η κοινωνία μας) μας κάνει εγωιστές εγωκεντρικούς και σε μία μόνιμη αναζήτηση του χρηματιστηριακού κέρδους

ένα σχετικό video
για να μην τα γράφω
https://www.youtube.com/watch?v=oxlhUcTsNy0
και δεν είναι το θέμα αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου
αλλά με πια και με πόσα κριτήρια κρίνεις ή κατακρίνεις κάτι

...δε μας κανει ο καπιταλισμος εγωιστες ,ο εγωισμος μας κανει καπιταλιστες ,ο εγωισμος είναι στη φυση του ανθρωπου ,αυτό το υποτιμησε και ο κομμουνισμος και γι αυτό θα παραμεινει για παντα ουτοπια...

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

christopanagia wrote:

...δε μας κανει ο καπιταλισμος εγωιστες ,ο εγωισμος μας κανει καπιταλιστες ,ο εγωισμος είναι στη φυση του ανθρωπου ,αυτό το υποτιμησε και ο κομμουνισμος και γι αυτό θα παραμεινει για παντα ουτοπια...

κάνεις απίστευτό λάθος
και ουσιαστικά καταργείς την εξέλιξη της κοινωνίας
και κάτι ακόμα
κομμουνιστής δεν είναι αυτός που δεν αγαπάει τον εαυτό του
κομμουνιστής είναι αυτός που πιστεύει πως βελτιώνοντας την κοινωνία βελτιώνει το περιβάλλον με το οποίο ζει ΄
αν δεις πως λειτουργούσαν διάφοροι πολιτισμοί
ινδιάνοι βόρειας και νότιας Αμερικής
αμπορίγηνες και άλλες φυλές θα καταλάβεις πως δεν είναι τπτ θεόσταλτο

Alexandrosp73
Εικόνα Alexandrosp73
Απών/απούσα

Σήμερα μάθαμε ότι η Αριστερά δεν έχει "μαμ"!! Η μισή Φιλοθέη και το μισό Ψυχικό είναι στην Αριστερά της προόδου. Το ΚΚΕ πουλάει εκδοτικές επιχειρήσεις, ο Σύριζα για την μάσα μάζεψε το μισό ΠΑΣΟΚ... και εμείς συζητάμε το 2014 για το ποιος μασάει και ποιος όχι. Οι μισοί Συριζαίοι έχουν μετοχές και καταθέσεις που οι περισσότεροι από μας δεν θα δούμε ποτέ. Η διαφορά Αριστεράς και Δεξιάς δεν είναι στην μάσα. Είναι στον τρόπο που αυτή θα διαχειρίζεται, θα δημιουργείται και θα διανέμεται. Στο ποιος θα κατέχει τα μέσα παραγωγής πλούτου και αγαθών. Το πρόβλημα με την Αριστερά ξεκινάει όχι όταν πρέπει να μοιράσει πλούτο (σε αυτό είναι καλή) άλλα όταν πρέπει να παράξει. Εκεί δυσκολεύει το πράγμα. Γιαυτό το λόγο οι χώρες με την μεγαλύτερη ευημερία είναι αυτές που συνδυάζουν καπιταλισμό με υψηλή κοινωνική πρόνοια.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

Alexandrosp73 wrote:
Σήμερα μάθαμε ότι η Αριστ.....................είναι αυτές που συνδυάζουν καπιταλισμό με υψηλή κοινωνική πρόνοια.

οκ ότι πεις