Ο καταμαυρος πολλα υποσχομενος νεαρος, που φαινεται στις παρακατω φωτογραφιες, ψαχνει για νεο σπιτι, και καποια η καποιον που θα εκτιμησει το χαρακτηρα του, θα τον αγαπησει, και θα τον φροντιζει οπως του αξιζει.
Αυτος απο την πλευρα του, υποσχεται να κραταει καλη παρεα, να προσφερει τον εαυτο του αφιλοκερδως για χαδια, οπως επισης αν χρειαστει, μπορει να κανει και χρεη ξυπνητηριου.
Ειναι διακριτικος, πανεξυπνος, ομορφουλης, γεματος ζωντανια και πεταει τη σκουφια του για παιχνιδια καθε ειδους (ειναι και το νεαρον της ηλικιας...).
Εχει κανει ολα του τα εμβολια που καταγραφονται στο "διαβατηριο" του.
Και για να μη νομισετε οτι ειναι και τυχοδιωκτης προικοθηρας, εχει εκτος των αλλων, τα δικα του παιχνιδια, και φυσικα το δικο του σπιτι-καλαθακι μεταφορας(με πληρωμενο χαρατσι) (στο "πακετο", περιλαμβανεται και η τουαλεττα του).
Υ.Γ.: Ο τυχερος νεος κηδεμονας του, πρεπει να βρεθει γρηγορα, λογω του οτι επικειται αναχωρηση...και υπαρχει ο κινδυνος ο νεαρουλης να επιστρεψει στους πεντε δρομους, εκει δηλαδη απο οπου περιμαζευτηκε μωρο.
Δε χρειαζεται πολυ σκεψη, απλα ακολουθηστε το συναισθημα σας, και παρτε τον.
καλκημερα.αν εχεις φατσοβιβλιο,βαλτο και εκει για να το δει περισσοτερος κοσμος.θα το προωθησω και εγω αν συμφωνεις.πρεπει να βρεθει σπιτι γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιωσει εκει εξω.μακαρι να μπορουσα να το παρω εγω αλλα εχω πεντε.ποτε φευγεις;υπαρχει χρονος;
Ο γατουλης, δεν ειναι δικος μου. Τον φιλοξενει φιλος, που τον περιμαζεψε απο το δρομο, οταν (ο γατουλης) ηταν μωρο, και σερνοταν ετοιμοθανατος κατω απο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα.
Αν μπορουσα, θα τον ειχα υιοθετησει προ πολλου, γιατι ειναι οντως πολυ καλος, -και αν θελεις πιστεψε το,- και συνεννοησιμος.
Εγω απλα τον φωτογραφησα και ανεβασα την αγγελια, γιατι ο φιλος που τον εχει, δεν εχει σχεση με υπολογιστες-ιντερνετ.
Δεν εχω φατσοβιβλιο, αλλα δεν εχω καμμια αντιρρηση να το προωθησεις οπου μπορεις (και οποιος αλλος θελει), για να βρεθει ενα φιλοξενο σπιτι για τον νεαρο.
Δυστυχως, δεν υπαρχει πολυς διαθεσιμος χρονος, γιατι ο φιλος καποια στιγμη θα πρεπει να λειψει απο την Αθηνα..
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.
η έσχατη λύση είναι να τον στείλεις βόρεια να τον πάρω εγώ
θα τον αφήσω στης γιαγιάς μου που έχει γάτες αλλά είναι στην αυλή (χωριό)
θα έχει σαύρες και ποντίκια να κυνηγάει
...θα ηταν η ιδανικη λυση.
Βεβαια, θα πρεπει να περασει μια δυσκολη περιοδο προσαρμογης, γιατι δεν του εχει μαθει κανεις να κυνηγαει, ουτε εχει ερθει ποτε σε επαφη με αλλους γατους.
Μεχρι στιγμης, δεν εχει βγει εξω απο τους 4 τοιχους του διαμερισματος.
Αν δεν βρεθει αλλος κηδεμονας εν τω μεταξυ, θα κοιταξω να δω αν μπορει με καποιο τροπο να μεταφερθει στα βορεια.
Ας περιμενουμε λιγακι ομως, να δουμε μηπως καποιος απο πιο κοντα, μπορει να τον υιοθετησει...
Ευχαριστω πολυ παντως για την προσφορα.
.....απλά να αναφέρω πως τα γατάκια είναι από τα ποιο τρυφερά πλάσματα καθώς έχω 13 σας μιλάω εκ πείρας, θα μπορούσα άνετα να των δεκτό αφού έχω αρκετό χώρο.. εξάλλου τι 13 τι 14... απλά φοβάμαι πως αν των πάρω θα έχουν πρόβλημα οι άλλες 13 και τα 2 σκυλιά που έχω. Μακάρι να βρεθεί ένα σπίτι... επίσης να πω για τους προληπτικούς ότι η μαύρη γάτα είναι πολύ γούρι για αυτόν που την έχει, και δεν τον πιάνει το κακό μάτι :))
η μαύρη γάτα είναι γρουσουζιά μόνο για τα ποντίκια
:P
όπως και οι άσπρες... :)
.
.
.
UP!
Ασπρος, μαυρος, αν εισαι ποντικος, δεν εχει καμμια σημασια.
Το "γατος" κανει τη διαφορα!
Τον θέλω εγώ. Σου στέλνω πμ με λεπτομέρειες.
Σου εστειλα mail!
φωτογραφία της γάτας όταν πήγε να την πάρει η marlene
http://lolpetpics.com/wp-content/uploads/2011/03/crazy-black-cat.jpg
...για υιοθεσια.
Τελικα, η Wicca, δεν θα μπορεσει να παρει το μπομπιρα, λογω τεχνικων προβληματων (υπαρξη σκυλου, και μη εξοικειωση του γατου με αυτον, ειναι ενα απο αυτα).
Επομενως, ο μικρος εξακολουθει να διατιθεται σε οποιον θα τον ηθελε.
Παρακαλεισθε, ακομη κι αν εσεις δεν μπορειτε να τον παρετε, ενημερωστε φιλους και γνωστους σας, που πιθανον θα τον ηθελαν.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Υ.Γ.: Οποιος τον παρει, κερδιζει μαζι με το μπομπιρα, κι ενα πληρες service ποδηλατου. Ετσι, για να γινει λιγο πιο ελκυστικη η προσφορα..
Να σε ρωτήσω, ηλικία γάταρου και περιοχή που μένεις?
...ειναι κατα προσεγγιση 5-6 μηνων.
Ο φιλος που τον εχει, μου ειπε οτι τον βρηκε τον περασμενο Σεπτεμβριο, με τα ματακια ακομη γαλαζια, πραγμα που σημαινει οτι γεννηθηκε τον περασμενο Αυγουστο.
Η περιοχη που βρισκεται ο μικρος, ειναι η Ν.Σμυρνη. Αν παντως τον θελεις εσυ η καποιος που γνωριζεις (κι εμπιστευεσαι), το που βρισκεται δεν ειναι προβλημα. Μπορουμε να τον φερουμε οπουδηποτε εντος λεκανοπεδιου.
(αυτο ελειπε, να κολλησουμε στη μεταφορα).
Οσο για το service, σοβαρολογω.Δεν ειναι πλακα, και ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω, γι'αυτον που θα υιοθετησει το μικρουλη.
Ωραία, εγώ ενδιαφέρομαι βασικα, τι θα έλεγες για κυριακή? θα μπορέσετε να τον φερετε?
KaOs, εχεις pm.
δυο γατιά.Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι στον δρόμο δεν θα επιβιώσει.Άμα μείνει έξω θα του τρώνε το φαΐ τα άλλα που έχουν μάθει να επιβιώνουν.Επίσης μπορεί να χάσει μάτι σε κάνα τσαμπουκά.κρίμα είναι ας τον πάρει κάποιος.Άμα τον στειρώσει θα είναι πολύ ήρεμος και ευτυχισμένος.Μακάρι να μπορούσα να τον έπαιρνα.έχω δυο γατιά και 1 σκύλο και ζω σε διαμέρισμα.Στις γάτες ισχύει το αντίθετο τα αρσενικά είναι πιο ήρεμα και "υπάκουα".
Εχθες το βραδυ, ο γατουλης βρηκε νεο σπιτι που θα τον δεχθει.
Θελω να ευχαριστησω ειλικρινα, ολους οσους ενδιαφερθηκαν για την τυχη του νεαρου.
Τελικα, μετακομισε σε μονοκατοικια με κηπο, οποτε νομιζω οτι τα πραγματα εξελιχθηκαν με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
Και παλι ευχαριστω ολους.
...μπράβο, φοβερός γατούλης, αν δεν είχα τη μέγαιρα στον κήπο μου θα τον είχα πάρει την πρώτη κιόλας μέρα μιας και έχω αδυναμία στις μαύρες γάτες.