Κάνε άκρη κυρά μου ! Είσαι στην γρήγορη λωρίδα !

34 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Ntimitris
Απών/απούσα

[χιουμορ mode on (το ειχα δει σε αλλο θεμα και το εφαρμοζω γιατι θα με πουνε ηρωδη)
ενταξει τοσο μακρια δεν εφτασα
το ενδεχομενο να κλαιει επειδη δεν της αρεσει το διαβασμα το σκευτικαμε?
γιατι εγω εκανα σαν παλαβος οταν επρεπε να διαβασω
χιουμορ mode off

Royal Oak
Εικόνα Royal Oak
Απών/απούσα

Για να πω κι εγώ ένα απ’ τα ρατσιστικά ανέκδοτα στυλ, πόντιος, σκωτσέζος κλπ, ο διευθυντής του μεγάλου νοσοκομείου που μας πάγωσε το αίμα, ομολογώντας το φοβερό του αστείο, ότι προτιμάει να πεθάνει μια 60χρονη καρκινοπαθής, για να ξοδέψει τη θεραπεία της προς όφελος 20χρονου, είναι στη Θεσσαλονίκη. Τύφλα νά’χει η σπαρτιατική αρχαιότητα. Τυχαίο; Τ’αφήνω στην κρίση σας. Μάλλον η ερωτική πόλη του Βορά το παραέριξε στον έρωτα και ως ο αρχαίος ποιητής λέει, “το γαρ πολύ του έρωτος γεννά παραφροσύνη".

Και για να γαργαλήσω τη χιουμοριστική σας διάθεση παραπέρα, μην ακούγομαι στο φιλοθεάμον κοινό ως ανάπηρη σοβαρή, δεν το θέλω, παραθέτω ένα απ’ τα πολλά βίντεο, που κάποιος επιτόπιος μάρτυρας έχει δημοσιεύσει στο youtube σε αργή κίνηση. Αν δεν βαριέστε δείτε και τα υπόλοιπα. Η ιδανική κατάσταση διαβίωσης ενός Λαζοπουλικού χαλλλλαρού, που θέλει ν’ αράξει την αρίδα του μέσα στην απόλυτη τρέλλα και θα του κόψει τη χαρά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας πεζών:

Μη μου τους κύκλους τάρατε, άγγλε τρισκατάρατε!

Επίσης κόψτε εδώ μια πιθανή αιτία, γιατί κάποιος τρέχει σαν παλαβός να μην χάσει το συρμό του σε ώρα αιχμής κι αντί να πατήσει επί του πτώματος του χαλλλαρού πανέξυπνου Έλληνα, ξεροβήχει πίσω του:

Η χαλλλλάρωση του χαλλλαρού πανέξυπνου Έλληνα, πού αναφωνεί γεμάτος βδελυγμία, πού πάτε ζώα Άγγλοι;

PKatsab
Εικόνα PKatsab
Απών/απούσα

Κατάστημα με είδη για αριστερόχειρες υπάρχει κι εδώ, στο κέντρο της Αθήνας. Το είχα επισκεφθεί πριν από αρκετό καιρό, γιατί η σύντροφός μου είναι αριστερόχειρας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ρίξετε μια ματιά αν βρεθείτε εκεί γύρω και αναρωτιέστε πώς είναι να ζεις με τις προδιαγραφές ενος κόσμου που υπηρετει μόνο τις πλειοψηφίες. Περιεργαστείτε όλα αυτά τα αντικείμενα με το δεξί σας χέρι, προσπαθήστε ας πούμε να κόψετε χαρτί με ψαλίδι για αριστεροχειρες, να καθαρίσετε ένα καρότο με ένα αποφλοιωτή και χίλια δυό άλλα που δεν πάει ο νους σας, γιατί έτσι τα έχουμε συνηθίσει.
Σχετικά με το ευρύτερο θέμα που συζητιέται εδώ, η Οak με κάλυψε απόλυτα.