Να τον χαίρεστε τον Καμίνη σας (για την απεργία πείνας των μεταναστών)

247 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
spirosmtb
Εικόνα spirosmtb
Απών/απούσα

για τα 150 μυριακια γαργαρα ολοι οι ευαισθητοι πολιτες....

jeanmarat
Απών/απούσα

α. Εσύ δεν παρουσίασες ουτε καν ενα πίνακα εσύ παρουσίασες τι σου ειπε ΕΝΑΣ Πακιστανός. Αυτό λεγεται εμπειρισμός του πιο εωλου είδους.

β."Το λίνκ που έδωσες έχει κάτι χειροποιήτους πίνακες, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ψεύτικο, αλλά και αληθινό να ήταν παρουσιάζει στοιχεία ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ."

Οι πίνακες δεν είναι χειροποίητοι είναι από αναγνωρισμένους εγκληματολόγους και δεν είναι ψεύτικοι. Μπες στον κόπο να το διαβάσεις και θα καταλάβεις.

Μα φυσικά είναι 90 χρονων. Η Ελλάδα από χώρα εξαγωγής μεταναστών έχει γίνει χώρα εισαγωγής μεταναστών. Είναι ένα πράγμα που στο δικό μου πολιτικό λεξικό λέγεται "ανισόμετρη ανάπτυξη". Η μετανάστευση θα υπάρχει όσο θα υπάρχει αυτή η ρημάδα. Αυτό σαν γενικός κανόνας τώρα πως υπάρχουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα πολιτικές που οξύνουν αυτήν την ανισομέτρεια είναι όντως γεγονός. π.χ. η Ελλάδα συμμετέχει κανονικότατα σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που ξεκληρίζουν λαούς όπως και συμμετέχει και σε οικονομικές αφαιμάξεις εκεί που την παίρνει και της αναλογεί βλ. Βαλκάνια (αυτό έχει και σχέση με το άλλο τοπικ για το πως έγινε η Ολλανδία αυτή που έγινε και πώς έγινε η Ελλάδα αυτή που έγινε και εξήγει και τη σημερινή της θέση). Στην παγκόσμια αλυσίδα/ιεραρχία των εξαρτημένων-επικυρίαρχων-ημιαποικιακων έχει ο καθείς τη θέση του.

Πριν από 200 χρόνια μετανάστες ήταν και οι Ιρλανδοί και οι Άγγλοι και οι Γερμανοί στο λεγόμενο 'νέο κόσμο' = Αμερικη.

jeanmarat
Απών/απούσα

Δυστυχως σε πληροφορώ πως δεν είναι μόνο η ελληνική ιστορία της επανάστασης που έχεις κενά αλλά και η ιστορία των κινήματων σε αμερική και γερμανία.

Οι καταλήψεις πανεπιστημίων δεν είναι ελληνική εφεύρεση , καταλήψεις γίνονταν στην αμερική πριν από τη γνωστή μας το 73.

Στη γαλλία επίσης υπήρχε μια περίπτωση όπου μετανάστες έκαναν κατάληψη σε εκκλησία ζητώντας δικαιώματα.

Το οτι η ελληνική αστυνομία είναι η πιο χαλαρή και είναι κυρίες είναι έναπαραμύθι που κυκλοφορούν οι πλασιε βιβλίων που γίναν βουλευτές και πολιτεύονται στο γνωστό κόμμα ΛΑΟΣ.

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...εμπειρισμός και να μην έχει σχέση με στατιστική αλλά έγω είμαι 100% σίγουρος ότι είπε αυτά που είπε.

Ενα κείμενο όμως είναι πάντα ένα κείμενο το οποίο μπορεί να διατυπωθεί για πολλους και διάφορους λόγους και να περιέχει αληθινά και ψεύτικα στοιχεία.

Και επίσης είναι κείμενο από εφημερίδα...

Επίσης βλέπω πως το λίνκ σου δείχνει μεγάλη συμπάθεια πρός τους αλβανούς, αν προσπαθούσε να δικαιολογήσει οποιαδήποτε άλλη μεταναστευτική εθνική μάζα τότε και μόνο τότε θα είχε έστω και κάποιες ελπίδες να πείσει.

spirosmtb
Εικόνα spirosmtb
Απών/απούσα

επειδη λοιπον εγω δεν πολιτευομαι ουτε στο λαος ουτε στο κκε ουτε στον συριζα ουτε σε κανεναν αληταρα να σου πω κατι μιας και δεν την ξερεις την ιστορια καλα.ποσο καιρο περναγαν σε καραντινα στην νεα υορκη οι παπουδες μας;ποσες εξετασεις εκαναν μεχρι να παρουν βιζα;ποσοι εφυγαν για γερμανια με καλεσμα απο την bosch και αλλες εταιριες;
τωρα για πες μου και εσυ ολοι αυτοι οι λαθρομεταναστες....(μονο το λαθρο λεει παρα πολλα αν ξερεις την ελληνικη γλωσσα)ποιος τους εφερε;εγω;οχι φιλε μου.εγω δεν τους θελω εδω.εσυ αν θελεις να πας στο πακισταν να ζησεις με πακιστανους.αν ειχα αναγκη απο εργατικα χερια οπως η αμερικη και η γερμανια και ενα σωρο αλλα κρατη τοτε καλως να ερθει οποιος θελει.εγω δεν εχω πλεον τροπο να θρεψω εμενα θα σκεφτω τον αλλον;εσενα μπορει να σε ταιζει καποιος μπορει και να συντηρεισαι μονος σου(who khnows?)αν εσυ τους θελεις τοτε ταισες τους.ντυσε τους.σπιτωσε τους αλλα εμενα μακρια.οκ;δεν μπορω να πληρωσω ουτε ενα ευρω απο τα 150 μυριακια που χρειαζονται ολοι αυτοι που θελεις εσυ εδω.καταλαβες τωρα γιατι μιλαω και γιατι με τοποθετεις στο λαος;και στην τελικη ναι φιλε μου ειμαι φασιστας δεν ειμαι δημοκρατης.αλλα δεν σ ενοχλω καθολου.αν εγω ερχομουν αυριο και σου ελεγα οτι θα κανεις ποδηλατο μονο για 5 λεπτα επειδη ετσι γουσταρω(ανατολιτικη νοοτροπια τυπου δημοκρατικου σταλιν κτλ)τοτε θα βογγαγες.δεν μπορεις να τα εχεις ολα.ουτε και εγω.και χεστ@@@ηκα αν μενει πακιστανος διπλα μου.αν δουλευει πακιστανος και οχι ελληνας.αλλα δεν χωραμε αλλοι εδω.αυτοι δεν το εχεις καταλαβει και μαλλον δεν θα το καταλαβεις ποτε.εχουμε 30% ανεργια και μου λες τι;να φερουμε κοσμο να κανει τι;να ρεμβαζουμε ολοι μαζι την μεσογειο;

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως λόγω της κρίσης πολλοί έχουν αρχίσει να μαζεύουν τα μπογαλάκια τους.

Καιρός ήταν.

chrisRC
Εικόνα chrisRC
Απών/απούσα

maranx
Εικόνα maranx
Απών/απούσα

Τελείως εκτός θέματος τα τελευταία ποστ...

Αν θέλετε να μιλήσετε για μετανάστες, σάκχαρα, λευκώματα, SGOT-SGPT στην ασιτία, τη μετανάστευση στον 19ο και τον 20ο αιώνα και τον φασισμό τότε και τώρα ανοίξτε αντίστοιχα θέματα.

Στο συγκεκριμένο, πολύ καλά κατά τη γνώμη μου ζητάει ο Καμίνης να ρυθμιστεί κάπως η κατάσταση με τις συγκεντρώσεις. Αν μιλάμε να βρεθεί φόρμουλα να μην κλείνει το κέντρο για συγκεντρώσεις λίγων δεκάδων έως εκατοντάδων ατόμων συμφωνώ. Ας περιορίζονται στο πεζοδρόμιο και τη δεξιά λωρίδα. Αν είναι μαζική η συγκέντρωση, τότε να κλείνει ο δρόμος για λόγους ασφαλείας.

Αν όμως ζητήσει οριζόντια καθολική απαγόρευση τότε δεν θα με βρει απέναντι. Δεν φαίνεται όμως να το πηγαίνει εκεί. Εδώ είμαστε πάντως και αν με βγάλει λάθος θα είμαι ο πρώτος που θα το πω.

Και ο Αμυράς μια χαρά μου φαίνεται. Προσπαθεί όπου μπορεί. Και για το θέμα με το μετρό αυτό που τον είδα να λέει είναι πως συναντήθηκε με τον Βούγια για ένα αίτημα χρόνιο των ποδηλατών. Δεν είπε πουθενά πως ήταν δική του ιδέα και ότι θα πρέπει να τον προσκυνάμε για το τρομερό έργο που έκανε.

Και στο κάτω κάτω, αυτό δεν θέλαμε τόσα χρόνια; Κάποιον που να έχει μια πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων ώστε να προωθηθούν τα ποδηλατικά θέματα. Και αν τα καταφέρει και έχει αποτελέσματα τελικά κανένα πρόβλημα δεν έχω να του δώσω και εύσημα και να τον τιμήσω και σε επόμενες εκλογές με την ψήφο μου. Μην έχετε κολλήματα.

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Όταν ο ΗΣΑΠ ξεκινούσε πιλοτική μεταφορά ποδηλάτων δεν χρειάστηκε κανένας "Αμυράς" με πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων.

Δεν θυμάμαι να υπήρξε πρόβλημα "πρόσβασης" στα κέντρα αυτά από τους κοινούς θνητούς. Μια χαρά συναντήσεις είχαν οι podilates με τους εμπλεκόμενους φορείς.

jeanmarat
Απών/απούσα

Στις πορείες και μέσα από αύτες μπορείς μια χαρά να περάσεις με το ποδήλατο και τα πόδια. Με το αυτοκίνητο δεν μπορείς να περάσεις. Ισα ισα με τις πορειες γινεται και πιο ευχάριστη η ποδηλασία γιατί κόβουν την κυκλοφορία.

Είσαι ακόμη μέλος του υπό εξαφάνιση είδους που πάει στο κέντρο της Αθήνας με το Ι.Χ. και για αυτό κόπτεσαι ; Ή θεωρείς στα σοβαρά πως όσοι ανοιγουν μαγαζια στη Σταδίου/Σύνταγμα/Πανεπιστήμιου είναι σαν το μπακάλη της γειτονιάς που τον χτύπησε η κρίση;

A little biker...
Εικόνα A little biker...
Απών/απούσα

Δεν είναι μόνο για τα αμάξια το θέμα... Είμαστε η μόνη χώρα που για 10 άτομα που θέλουν να κάνουν πορεία κλείνει το κέντρο. Σε όλες τις άλλες χώρες γίνεται αυτό που προτείνει ο Καμίνης (όχι ότι θέλω να τον υπερασπιστώ, γραμμένο τον έχω και τον θεωρώ το ίδιο ξεφτίλα με όποιον άλλον πολιτεύεται). Βέβαια, όταν μιλάμε για τεράστιες πορείες (πχ 17 Νοέμβρη) τότε και φυσικά το λογικό είναι να κλείνει. Αλλά άλλο λόγο δεν βλέπω γιατί πρέπει να γίνεται αυτό. Ακόμη και στην διαμαρτυρία μας εμείς οι Έλληνες απολίτιστοι και παρτάκηδες πρέπει να είμαστε...

jeanmarat
Απών/απούσα

αν μια πορεια ειναι μικρη (π.χ.500) ειτε κλεινει ολο το δρομο είτε όχι οι τροχονομοι δεν κλεινουν το δρομο 10 χλμ μακρια αλλά τα αμάξια ακολουθουν από απόσταση , τελειώνει και πιο γρήγορα και πάει λέγοντας. Μιλάμε για ελάχιστη "ταλαιπωρία" στους κατόχους των Ι.Χ. που θέλουν να πάνε στο κέντρο με το αμαξάκι τους.

Πίστεψε με εχω πάει σε πολλές και ξερω πως το ρυθμίζουν οι τροχονομοι.
Πρέπει να έχεις πάτησει και σε καμια για να ξέρεις τι γίνεται. Κάτι που μάλλον δεν ισχύει , αλλά ενημερώνεσαι μέσω τρίτων και κυρίως μέσω ΜΜΕ.

Ο Πάγκαλος και τα αλλα παπαγαλάκια φυσικά αλλού το πάνε.

υ.γ.πορείες με 10 άτομα δεν γίνονται , μην κοιτάς που εσύ στο εξωτερικό έχεις μάθει στις πικετοφορίες , άλλο αυτό.

A little biker...
Εικόνα A little biker...
Απών/απούσα

Κατ'αρχην μην γίνεσαι επιθετικός. Είπα απλά την γνώμη μου. Κατά δεύτερον έχω πάει σε πολλές πορείες, το ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω εγώ και ξέρεις εσύ. Κατά τρίτον, όταν κάποιος έχει αντίθετη άποψη δεν σημαίνει ότι ενημερώνεται από πάγακλους μμε πρετεντέρηδες κτλ. Έλεος πιά με αυτήν την καραμέλα

maranx
Εικόνα maranx
Απών/απούσα

Δεν μιλάω για μεγάλες πορείες.
Έχω δει όμως αρκετές φορές συγκεντρώσεις των 40 περίπου ατόμων να κλείνουν Πανεπιστημίου και Ακαδημίας.
Εγώ δεν κατεβαίνω ποτέ στο κέντρο με αυτοκίνητο αλλά από αυτές επηρεάζονται τραγικά και τα ΜΜΜ εκτός μετρό.
Για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις μιλάω. Εξάλλου αν τα θέματά τους είχαν απήχηση στην κοινωνία δεν θα ήταν μόνο τόσα λίγα άτομα. Θα είχαν ενδιαφερθεί περισσότεροι για τη διαμαρτυρία.

Και ποτέ δεν είπα να απαγορευτούν τέτοιες συγκεντρώσεις. Απλώς να περιορίζονται σε μέρος του δρόμου και όχι σε όλο το πλάτος του.

Για τα μαγαζιά όμως θα είμαι κάθετος. Ναι τα υποστηρίζω. Προτιμώ να υποστηρίξω αυτά παρά την όποια πολυεθνική αλυσίδα. Και καλύτερες τιμές βρίσκω σε αυτά και πιο ανθρώπινη αντιμετώπιση. Είναι τόσο κακό αυτό;

Για τον Αμυρά είπα απλώς να έχουμε ανοιχτό μυαλό. Μπορεί όντως να ξεφουσκώσει και να μην κάνει πράγματα. Αν όμως καταφέρει παραπάνω από αυτά που θα μπορούσε μόνη της η ποδηλατική κοινότητα (χωρίς την "πρόσβαση") και πιο γρήγορα, ας έχουμε το ανοιχτό μυαλό να πούμε και ένα μπράβο. Ακόμα είναι νωρίς όμως για να κρίνουμε είτε από τη μια είτε από την άλλη.

Γενικά η στείρα άρνηση σε ο,τιδήποτε νέο πριν καλά καλά το δούμε με ενοχλεί.

jeanmarat
Απών/απούσα

πως εχεις δει αυτό :

"Έχω δει όμως αρκετές φορές συγκεντρώσεις των 40 περίπου ατόμων να κλείνουν Πανεπιστημίου και Ακαδημίας."

α. Πορείες με 40 άτομα δεν εχουν γινει ποτε.

β. Εδώ και δεκαετίες το 90% των πορείων έχουν την εξης διαδρομη : Πανεπιστημιου - Χαυτεια - Σταδιου - Συνταγμα/Βουλη πάλι Πανεπιστημίου. Άρα μας περιγράφεις αυτό που νομίζεις πως έχεις δει όχι αυτό που συμβαίνει.

γ. Για τα μαγαζια δεν καταλαβα τι ακριβως λες. Σοβαρα τώρα. Μήπως μπερδεύτηκες ; Στις οδου Πανεπιστημιου - Σταδιου ΔΕΝ θα δεις μπακάλικα αλλά τις μεγαλύτερες μάρκες/ονοματα ελληνικές ή ξένες.

Μαύρος Πρόβατος
Εικόνα Μαύρος Πρόβατος
Απών/απούσα

jeanmarat wrote:
οπως μερικοι πηγαν στη Γερμανια στην Αμερικη ή στην Αυστραλία και γιναν μαφια ή στέλναν στα δικα τους 'τσιφλικια' πίσω έτσι και μερικοι Πακιστανοι στέλνουν στα δικα τους.

Το ότι υπάρχουν και υπήρχαν ανεπιθύμητοι έλληνες σε ξένες χώρες (και καλά τους έκαναν πολλούς από αυτούς),δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνει επιθυμητούς τους "εδώ" μετανάστες.

maranx
Εικόνα maranx
Απών/απούσα

Μίλησα για συγκεντρώσεις, όχι πορείες.

Πχ. Έξω από την τάδε υπηρεσία ή υπουργείο από ομάδα ατόμων. Συνήθως δεν είναι ανακοινωμένη από πριν.

Άν κλέισει ένα κομμάτι κάποιας εκ των Πανεπιστημίου-Ακαδημίας-Σταδίου τρόλλευ και λεωφορεία σταματάνε (άλλο που δεν θέλουν...).

Και δεν επηρεάζονται μόνο αυτοί οι κεντρικοί δρόμοι αλλά και οι κάθετοι που δεν έχουν τα πολυκαταστήματα. Αν ο άλλος θέλει να κατέβει να ψωνίσει πχ με το τρόλλεϋ και έχει ακούσει για πορεία ή τα δει όλα μπλοκαρισμένα και τα ΜΜΜ παρκαρισμένα λες να κατέβει;

Αν ο πελάτης δυσκολευτεί μια φορά είναι πιθανό να μην ξαναπροσπαθήσει στο μέλλον. Όποιος έχει συγγενείς με μαγαζιά θα στο πει αυτό.

Μαύρος Πρόβατος
Εικόνα Μαύρος Πρόβατος
Απών/απούσα

jeanmarat wrote:

Πίστεψε με εχω πάει σε πολλές και ξερω πως το ρυθμίζουν οι τροχονομοι.
Πρέπει να έχεις πάτησει και σε καμια για να ξέρεις τι γίνεται. Κάτι που μάλλον δεν ισχύει , αλλά ενημερώνεσαι μέσω τρίτων και κυρίως μέσω ΜΜΕ.

Ο Πάγκαλος και τα αλλα παπαγαλάκια φυσικά αλλού το πάνε.

"Εγώ ξέρω,εσύ δεν ξέρεις.Εγώ ενημερώνομαι,εσύ παραπληροφορείσαι.Εγώ ήμουν εκεί,εσύ όχι.Εγώ το έχω κάνει,εσύ όχι" Αυτά μόνο έχεις να πεις σε όποιον διαφωνεί μαζί σου?

jeanmarat wrote:
υ.γ.πορείες με 10 άτομα δεν γίνονται , μην κοιτάς που εσύ στο εξωτερικό έχεις μάθει στις πικετοφορίες , άλλο αυτό.

Και εδώ φαίνεται ξεκάθαρα λοιπόν ότι δεν έχεις ιδέα του τί συμβαίνει συχνά πυκνά στο κέντρο της Αθήνας.Και με λιγότερα ακόμα άτομα έχω δει πορείες με πανώ,με αιτήματα,με συνθήματα και όλα τα απαραίτητα για να χαρακτηριστεί ως πορεία.

to
Εικόνα to
Απών/απούσα

Είναι πολύ βολικό να λες "τώρα αυτοί οι 40 τι κάνουν και δημιουργούν πρόβλημα στα αυτοκίνητα" ενώ θα έπρεπε κατά την γνώμη μου τουλάχιστον να πεις:

- Βρε για κοίτα, άνθρωποι στον δρόμο, τι αλλαγή από τα γ@μνα τα αυτοκίνητα!
- Αυτοί εκεί, τι θέλουν και διαμαρτύρονται; Γιατί; Μήπως αυτά που λένε έχουν κάποια σχέση με μένα;

Αλλά είπαμε, το άτιμο το αυτοκίνητο και η ζωούλα μου.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

και τον διαφορετικό τρόπο που θα έπρεπε να σκεπτόμαστε.
Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρούμε ως φυσικό την κατάληψη του οδοστρώματος από μηχανοκίνητα οχήματα και αφύσικη την παρουσία πεζών.
Παρεμπιπτόντως η μόνη λύση για την αναζωογόνηση των καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις - επειδή αν περάσει το μέτρο αυτό, δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί αλλά θα επεκταθεί σιγά σιγά και σε κάθε διαδήλωση - είναι η πεζοδρόμηση ολόκληρου του κέντρου. Όπως πολύ επιτυχημένα έχει γίνει σε αρκετές πόλεις του εξωτερικού με αίσια αποτελέσματα τόσο για τα καταστήματα όσο και για τη ζωή όσων κατοικούν εκεί.
Η πτώση του τζίρου και το κλείσιμο των καταστημάτων δεν έχει καμία σχέση με τις συγκεντρώσεις και τις διαδηλώσεις. Αυτά γίνονταν πάντα χωρίς καμία επίπτωση στις πωλήσεις. Έχει να κάνει με το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην αγορά και έχουν πληγεί όλα τα καταστήματα όχι μόνο αυτά του κέντρου αλλά και με την υποβάθμιση που έχει υποστεί το κέντρο από τη γκετοποίηση περιοχών του λόγω συνωστισμού εξαθλιωμένων μαζών όπως τα πρεζάκια, συμμορίες αλλοδαπών κλπ.
Γιατί δεν μιλάει και για τα καταστήματα του Περιστερίου; Που περνάει ο κόσμος βλέπει τις βιτρίνες και στη συνέχεια πάει στο σπίτι;
Το ότι πλήττονται τα καταστήματα του κέντρου αποτελεί μόνο δικαιολογία για να περάσει ένα μέτρο που θα απαγορεύει επί της ουσίας τις διαδηλώσεις.

Με γεια τον νέο δημοκρατικό δήμαρχο

jeanmarat
Απών/απούσα

Τωρα θελεις να κανουμε σοβαρη συζητηση οταν μου λες πως γινονται πορειες κατω από 10 άτομα ;

Πες πως δεν βρισκεις νοημα στις πορειες δεν γουσταρεις ρε παιδι μου αλλά μην μου λες τωρα αυτο.

A little biker...
Εικόνα A little biker...
Απών/απούσα

Απλά να αναφέρω ότι στο παρελθόν (πριν 6 ή 7 χρόνια για να είμαι ακριβής) είχα συμμετάσχει σε πορεία με 15 άτομα περίπου. Είχαμε κλέισει την Φιλελλήνων για λίγη ώρα, περίπου μισή.

jeanmarat
Απών/απούσα

99,9% των πορειων τετοιες ειναι να'σαι σιγουρη.

Έχει μεινει στην ιστορία αυτή η ταλαιπωρια που προκαλέσατε εκεινο το μισάωρο (μαλλον μιλας για κλεισιμο δρομου οχι για πορεια) , ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ η ελληνικη οικονομια από τότε. Ενα πράγμα σαν την Ιαπωνία σήμερα.

Μιας και η κουβεντα πηγε στην προσωπικη εμπειρια του καθενός να πω και εγώ τη δική μου.

Από το 2000 και ως σήμερα έχω πάει σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ πορείες στο κέντρο της Αθήνας ποτέ μου μα ποτέ δεν έχω συμμετάσχει σε πορεία κάτω του τριψήφιου αριθμού.

Ρε παιδια το επαναλαμβανω αμα δεν γουστάρετε τις πορείες τις βρίσκετε ανιαρες και αναποτελεσματικες πείτε το (γουστο σας καπελο) αλλά μην φέρνετε εντελώς άκυρα επιχειρήματα.

A little biker...
Εικόνα A little biker...
Απών/απούσα

Αυτό που ΔΕΝ καταλαβαίνω σε εσένα, είναι το πόσο ειρωνικός γίνεσαι. Οκ, σίγουρα οι περισσότερες ή μάλλον σχεδόν όλες οι πορείες είναι πολυπληθείς (ευτυχώς). Σίγουρα αυτό που μόλις είπα για την πορεία που είχα παρεβρεθεί δεν ήταν ικανό να διαλύσει την εθνική οικονομία. Από εκεί και πέρα έχεις κάποιον άλλο λόγο να επιτίθεσαι με τον τρόπο σου και να γίνεσαι τόσο ερειστικός; Αν είναι δυνατόν δηλαδή, υπάρχουν κι αυτοί ξέρεις που δεν μπαίνουν εδώ για να μαλλιοτραβηχτούν και να βριστούν αλλά μπαίνουν για να πουν την γνώμη τους και να συζητήσουν και πάνω στην εμπειρία τους. Ξαναλάω: αν κάτι από αυτά είναι διαφορετικά από τα δικά σου (γνώμη-εμπειρία), δεν είναι λόγος να αρπάζεσαι και να απαντάς σε ανάλογο ύφος.

ΥΣ: Την συγκεκριμένη πορεία, η οποία ήταν μία από τις πάμπολες πορείες που έχω πάει και ήταν η μόνη που είχε τόσα λίγα άτομα, την ανέφερα απλά επειδή επέμενες ότι δεν υπάρχουν. Ε λοιπόν υπάρχουν. Δεν κλείνουν για ώρες οι δρόμοι, δεν καταστρέφεται η οικονομία, δεν προκαλεί πανικό, απλά υπάρχουν. Και είμαι σίγουρη ότι έχω πάει σε περισσότερες από σένα! Χα! Νια νια νια νια νια! (φιλικά)

jeanmarat
Απών/απούσα

δεν μπηκα να βριστω. Αλλά να λέει κάποιος πως υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ πορείες κάτω των 10 ατόμων ε συγγνωμη δεν μπορει να την παρω ως σοβαρη αποψη.

Αυτά που αναφέρεις συνηγορούν στην άποψη μου όχι στις Παγκάλιες τρίχες. Ούτως ή άλλως προσωπικά είμαι υπερ της πεζοδρομησης των κεντρικων οδών της Αθήνας.

Δεν μου ειπες όμως ακόμα αν ήταν κλείσιμο δρόμου ή πορεία.

A little biker...
Εικόνα A little biker...
Απών/απούσα

Υποτίθεται ότι ήταν πορεία. 15 άτομα (φοιτητές τότε, τί ωραία χρόνια) πήγαμε στο υπουργείο παιδείας (;) κάπου στην μητροπόλεως. Θυμάμαι ήταν πολύ αστείο γιατί φωνάζαμε συνθήματα αλλά ήμασταν τόσο λίγοι που ούτε καν εμείς δεν τα ακούγαμε . Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να ήταν δύο σε ένα: και πορεία και κλείσιμο δρόμου ταυτόχρονα.

spirosmtb
Εικόνα spirosmtb
Απών/απούσα

δεν μπηκα να βριστω. Αλλά να λέει κάποιος πως υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ πορείες κάτω των 10 ατόμων ε συγγνωμη δεν μπορει να την παρω ως σοβαρη αποψη.

τον διαλογο τον εχεις ακουστα;το να διαφωνει καποιος μαζι σου δεν παιζει με τιποτα ομως;η κοπελιτσα ειπε την αποψη της και εκφραζεις μια επιθετικοτητα επειδη ειναι αντιθετη με την δικια σου.να τονισω και κατι ακομα....οπως υπαρχουν οι παγκαλιες τριχες υπαρχουν και οι παπαριγισιες και οι αλαβανισιες και οι καρατζαφερικες τριχες.δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπλεκεις την πολιτικη μεσα σε μια κουβεντα.
οπως επισης δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα εχει ενα κλεισιμο δρομου απο μια πορεια.και τα δυο προβαλλουν μια αποψη.εχω λαθος;αυτο που δεν εχεις καταλαβει και εσυ εδω και πολλα χρονια ειναι πως οσες πορειες και να κανεις σημασια εχει οταν θα ριξεις το χαρτακι.τωρα οτι και να λεμε εδω ειναι ποδηλατισιες τριχες μαλλον.

jeanmarat
Απών/απούσα

Δεν αναφερομουν στη little biker στον μαυρο προβατο αναφερομουν. Αυτός ειπε πως εχει δει πολλες ( ; ) πορειες κατω των 10. Από όσα γραφει η little μάλλον περισσότερο συμφωνούμε παρά διαφωνούμε.

Μια αποψη κρινεται αν ειναι τριχα ή όχι.

Ε όταν καποιος λεει πως ειναι πολλες κατω των 10 και αυτες ειναι που ευθυνονται για το οτι κλεινουν τα μαγαζια στο κεντρο πως θα την χαρακτήριζες ;

Το χαρτάκι μου δεν το ριχνω σε κανενα από αυτούς που ανέφερες αλλα έχει κουράσει το θεμα.

υ.γ. Καλα βρε little ποιοι ήσασταν και καταφερατε να είστε 15 άτομα ; Ακομα και συλλογος μεταπτυχιακων να καλούσε 15 άτομα μια φορα δεν μαζευει.

vagosxxxl
Εικόνα vagosxxxl
Απών/απούσα
coast7
Απών/απούσα

αλλα μαλλον σε μελλοντικες δηλωσεις γιατι η η μερομηνια που γραφει ειναι
"Πρωτοσέλιδο της Αυριανής 12-11-2011"

ειπαμε αυριανη αλλα οχι και μεντιουμ