τα πράγματα έφυγαν την Παρασκευή απο Αγγλία και απο κείνη την μέρα μέσα σε 5-7 όπως έιπε και ο Άγγλος....Θα παρακαλούσα να μου στείλετε όλοι όσοι είχατε παραγγείλει πράγματα ενα mail με τι μου έχετε πει στο chris_vek@hotmail.com
Εχει κάνει κανείς παραγγελία πρόσφατα από chain reaction? Πόσες μέρες κατα μέσον όρο κάνουν να έθουν τα πράματα? Δινει Shipping Date: 19/01/2011 00:00:00 για ένα πακέτο που έχει ένα κράνος και κάτι φώτα και περίπου 3-5 μέρες παράδοση αλλά ακόμα δεν ήρθε ειδοποιητήριο. Να αρχίσω να ανυσηχώ?
Ρε παιδια, εχει παραγγειλει ποτε κανενας ποδηλατο απο το www.chainreactioncycles.com ?
Με το που μπαινεις στο σαιτ λεει οτι η αποστολη στην Ελλαδα για προιοντα ανω των 300€ ειναι δωρεαν. Σε παρενθεση ομως λεει οτι δεν ισχυει για ολοκληρα ποδηλατα. Ξερετε μηπως τι γινεται με αυτο? Αν παραγειλω δηλαδη ενα ποδηλατο που κανει 350€, ποσο θα στοιχισει να ερθει εδω? Με τους δασμους και τα τελωνεια τι παιζει? Και αλλη μια τελευταια ερωτηση...σου τα φερνουν στο σπιτι ή πρεπει να πας να τα παρεις εσυ απο καπου?
Ευχαριστω και συγνωμη αν σας ζαλισα με τις ερωτησεις.
Αν παραγειλω δηλαδη ενα ποδηλατο που κανει 350€, ποσο θα στοιχισει να ερθει εδω? Με τους δασμους και τα τελωνεια τι παιζει? Και αλλη μια τελευταια ερωτηση...σου τα φερνουν στο σπιτι ή πρεπει να πας να τα παρεις εσυ απο καπου?
Θα στοιχίσει 350 + 36 (περίπου) ευρώ. Το συγκεκριμένο site είναι βρετανικό, οπότε δεν χρεώνεσαι πρόσθετους δασμούς. Με ups, σου έρχεται σπίτι.
τα πράγματα έφυγαν την Παρασκευή απο Αγγλία και απο κείνη την μέρα μέσα σε 5-7 όπως έιπε και ο Άγγλος....Θα παρακαλούσα να μου στείλετε όλοι όσοι είχατε παραγγείλει πράγματα ενα mail με τι μου έχετε πει στο chris_vek@hotmail.com
Χρηστο,εμαθες κατι??Θα σε παρω τλφ να σου πω τι εχω παραγγειλει εγω.
mipws exoume kanena neo?
pote anamenete na ta exoume?
thanks
kalws ta dexthklame!!!!!parte me thl sto 6949682061 gia n sunnenoh8oume peraiterw!!!
ta pragmata parelifthisan kanonika
thanks Xristo gia thn prwtovoulia ths paragelias kai sygnwmh gia thn talaipwria pou se valame
Ξεθαβω παλιο θέμα που βρήκα από την αναζήτηση...
Εχει κάνει κανείς παραγγελία πρόσφατα από chain reaction? Πόσες μέρες κατα μέσον όρο κάνουν να έθουν τα πράματα? Δινει Shipping Date: 19/01/2011 00:00:00 για ένα πακέτο που έχει ένα κράνος και κάτι φώτα και περίπου 3-5 μέρες παράδοση αλλά ακόμα δεν ήρθε ειδοποιητήριο. Να αρχίσω να ανυσηχώ?
.
παρηγειλα 9/1 και ηρθαν 25/1
κ παλαβοί χρόνοι παράδοσης σε 2 μερες, αν κ είχα παραγγείλει απλή ups. απλά το στείλανε κ ήρθε τσακ μπαμ...
Εγώ με το απλό ταχυδρομείο (Royal Mail) ζήτησα αποστολή, όχι με ups. Οι παραπάνω χρόνοι που λέτε είναι με ups?
Εγώ με το απλό ταχυδρομείο (Royal Mail) ζήτησα αποστολή, όχι με ups. Οι παραπάνω χρόνοι που λέτε είναι με ups?
(sorry, double post, πατησα την αποστολή δις)
Το τελευταίο μου πακέτο (με Royal Mail) έκανε 9 μέρες, μειον 2 το ΣΚ, δηλαδή 7 εργάσιμες.
Ρε παιδια, εχει παραγγειλει ποτε κανενας ποδηλατο απο το www.chainreactioncycles.com ?
Με το που μπαινεις στο σαιτ λεει οτι η αποστολη στην Ελλαδα για προιοντα ανω των 300€ ειναι δωρεαν. Σε παρενθεση ομως λεει οτι δεν ισχυει για ολοκληρα ποδηλατα. Ξερετε μηπως τι γινεται με αυτο? Αν παραγειλω δηλαδη ενα ποδηλατο που κανει 350€, ποσο θα στοιχισει να ερθει εδω? Με τους δασμους και τα τελωνεια τι παιζει? Και αλλη μια τελευταια ερωτηση...σου τα φερνουν στο σπιτι ή πρεπει να πας να τα παρεις εσυ απο καπου?
Ευχαριστω και συγνωμη αν σας ζαλισα με τις ερωτησεις.
Θα στοιχίσει 350 + 36 (περίπου) ευρώ. Το συγκεκριμένο site είναι βρετανικό, οπότε δεν χρεώνεσαι πρόσθετους δασμούς. Με ups, σου έρχεται σπίτι.
θελω να παραγγειλω ενα πηρουνι για το trekking μου απο το crc.paysafe δεχεται??δεν εχω καρτα
paypal δέχεται στα σίγουρα. :)
sigoura omos alla ke me propliromenh aplh na pliroshs den sou trone tpt ego etsi paragelno sinithos
Θενκς φορ γιόρ αντερστάντινγκ
Για νη μην ανοιξω νεα θεματικη ενοτητα αφου υπαρχει ηδη.
Θα ηθελα αυτο http://www.chainreactioncycles.com/gr/en/wellgo-r120b-sealed-bearing-roa... εαν και εφοσον καποιο ενδιαφερονται για ομαδικη αγορα για free εξοδα αποστολης.
...θα ήταν προτιμότερο να ανοίξεις άλλο θέμα γιατί αυτό μάλλον θα το δουν μόνο όσοι έχουν μπει ήδη.