Παραγγελία απο chain reaction

142 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
chrisvek
Απών/απούσα

τα πράγματα έφυγαν την Παρασκευή απο Αγγλία και απο κείνη την μέρα μέσα σε 5-7 όπως έιπε και ο Άγγλος....Θα παρακαλούσα να μου στείλετε όλοι όσοι είχατε παραγγείλει πράγματα ενα mail με τι μου έχετε πει στο chris_vek@hotmail.com

giospy
Εικόνα giospy
Απών/απούσα

Χρηστο,εμαθες κατι??Θα σε παρω τλφ να σου πω τι εχω παραγγειλει εγω.

nionios
Απών/απούσα

mipws exoume kanena neo?
pote anamenete na ta exoume?
thanks

chrisvek
Απών/απούσα

kalws ta dexthklame!!!!!parte me thl sto 6949682061 gia n sunnenoh8oume peraiterw!!!

nionios
Απών/απούσα

ta pragmata parelifthisan kanonika
thanks Xristo gia thn prwtovoulia ths paragelias kai sygnwmh gia thn talaipwria pou se valame

Vrass
Εικόνα Vrass
Απών/απούσα

Ξεθαβω παλιο θέμα που βρήκα από την αναζήτηση...

Εχει κάνει κανείς παραγγελία πρόσφατα από chain reaction? Πόσες μέρες κατα μέσον όρο κάνουν να έθουν τα πράματα? Δινει Shipping Date: 19/01/2011 00:00:00 για ένα πακέτο που έχει ένα κράνος και κάτι φώτα και περίπου 3-5 μέρες παράδοση αλλά ακόμα δεν ήρθε ειδοποιητήριο. Να αρχίσω να ανυσηχώ?

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.

bapel
Εικόνα bapel
Απών/απούσα

παρηγειλα 9/1 και ηρθαν 25/1

tabakiera
Απών/απούσα

κ παλαβοί χρόνοι παράδοσης σε 2 μερες, αν κ είχα παραγγείλει απλή ups. απλά το στείλανε κ ήρθε τσακ μπαμ...

Vrass
Εικόνα Vrass
Απών/απούσα

Εγώ με το απλό ταχυδρομείο (Royal Mail) ζήτησα αποστολή, όχι με ups. Οι παραπάνω χρόνοι που λέτε είναι με ups?

Vrass
Εικόνα Vrass
Απών/απούσα

Εγώ με το απλό ταχυδρομείο (Royal Mail) ζήτησα αποστολή, όχι με ups. Οι παραπάνω χρόνοι που λέτε είναι με ups?

(sorry, double post, πατησα την αποστολή δις)

Logic
Εικόνα Logic
Απών/απούσα

Το τελευταίο μου πακέτο (με Royal Mail) έκανε 9 μέρες, μειον 2 το ΣΚ, δηλαδή 7 εργάσιμες.

Kostas8
Εικόνα Kostas8
Απών/απούσα

Ρε παιδια, εχει παραγγειλει ποτε κανενας ποδηλατο απο το www.chainreactioncycles.com ?
Με το που μπαινεις στο σαιτ λεει οτι η αποστολη στην Ελλαδα για προιοντα ανω των 300€ ειναι δωρεαν. Σε παρενθεση ομως λεει οτι δεν ισχυει για ολοκληρα ποδηλατα. Ξερετε μηπως τι γινεται με αυτο? Αν παραγειλω δηλαδη ενα ποδηλατο που κανει 350€, ποσο θα στοιχισει να ερθει εδω? Με τους δασμους και τα τελωνεια τι παιζει? Και αλλη μια τελευταια ερωτηση...σου τα φερνουν στο σπιτι ή πρεπει να πας να τα παρεις εσυ απο καπου?

Ευχαριστω και συγνωμη αν σας ζαλισα με τις ερωτησεις.

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

<a href="mailto:koslol8@podilates.gr">koslol8@podilates.gr</a> wrote:
Ρε παιδια, εχει παραγγειλει ποτε κανενας ποδηλατο απο το www.chainreactioncycles.com...[/quote]

http://www.podilates.gr/?q=node/8973

Logic
Εικόνα Logic
Απών/απούσα

<a href="mailto:koslol8@podilates.gr">koslol8@podilates.gr</a> wrote:
Αν παραγειλω δηλαδη ενα ποδηλατο που κανει 350€, ποσο θα στοιχισει να ερθει εδω? Με τους δασμους και τα τελωνεια τι παιζει? Και αλλη μια τελευταια ερωτηση...σου τα φερνουν στο σπιτι ή πρεπει να πας να τα παρεις εσυ απο καπου?

Θα στοιχίσει 350 + 36 (περίπου) ευρώ. Το συγκεκριμένο site είναι βρετανικό, οπότε δεν χρεώνεσαι πρόσθετους δασμούς. Με ups, σου έρχεται σπίτι.

diver86
Απών/απούσα

θελω να παραγγειλω ενα πηρουνι για το trekking μου απο το crc.paysafe δεχεται??δεν εχω καρτα

nikkos
Εικόνα nikkos
Απών/απούσα

paypal δέχεται στα σίγουρα. :)

poma
Απών/απούσα

sigoura omos alla ke me propliromenh aplh na pliroshs den sou trone tpt ego etsi paragelno sinithos

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Θενκς φορ γιόρ αντερστάντινγκ

Horizons
Εικόνα Horizons
Απών/απούσα

Για νη μην ανοιξω νεα θεματικη ενοτητα αφου υπαρχει ηδη.
Θα ηθελα αυτο http://www.chainreactioncycles.com/gr/en/wellgo-r120b-sealed-bearing-roa... εαν και εφοσον καποιο ενδιαφερονται για ομαδικη αγορα για free εξοδα αποστολης.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

...θα ήταν προτιμότερο να ανοίξεις άλλο θέμα γιατί αυτό μάλλον θα το δουν μόνο όσοι έχουν μπει ήδη.

contact