Χαλαρό σχετικά το κομμάτι, αλλά νομίζω πως περισσότερο ταιριάζει σαν μέρος ενός μουσικού προγράμματος που σκοπό έχει το κέφι και τον χορό, βέβαια μου άρεσε, ανεβάζει διάθεση.
Για το θέμα "συμπαντικά..." φέρνω στο μυαλό μου μια διάθεση που θυμίζει κάτι σαν αστρικό ρυθμικό ταξίδι, χαλαρό σώμα στον αέρα σε ambient διάθεση, με όλες τις αισθήσεις σε λειτουργία, και διακριτικά δυναμικές μελωδίες και ρυθμοί για να υπάρχουν σαν πηγές ενέργειας μέσα στο μυαλό, αυτό με τη σειρά του ονειρεύεται σε απόλυτη έκσταση...
Φαντάσου μια ονειρική κατάσταση, γενικότερα ουδέτερη, με όλα τα συναισθήμτα και τις αισθήσεις σε απόλυτη αρμονία, και την φαντασία να κινείται αργά.
Το παρακάτω κομμάτι θα μπορούσε να είναι παράδειγμα που πλησιάζει κατά πολύ στην ιδανική αυτή κατάσταση(κατά τη γνώμη μου).
Nest - Moonbow
...σε καταλαβαινω ,απλα δεν την εχω ασχοληθει καθολου με αμπιεντ ,ειμαι του ηλεκτρικου ηχου ,και κυριως της εποχης 1966-1973...
...σε καταλαβαινω ,απλα δεν την εχω ασχοληθει καθολου με αμπιεντ ,ειμαι του ηλεκτρικου ηχου ,και κυριως της εποχης 1966-1973...
Aes Dana - Aftermath
Paysage d'Hiver - Eishalle
Astral Projection - Still Dreaming
And also the Trees - Domed
Aes Dana/Field Rotation - Anthrazit
R'ha
Aes Dana - Bam (live at Goa)
δεν λέγονται άλλά ούτε και περιγράφονται όλα ... πόσο μάλλον σε ένα δημόσιο φόρουμ..
..γιαυτό και επιμένουμε στην χρήση αποσιωπητικών..
Kirlian Camera - Heldenplatz
And Also The Trees - Jewel Park
Brussels Express: Bike Messengers...
Kristin Hersh feat. Michael Stipe - Your Ghost
Slowdive - Avalyn II
Estampie - Disse Mi
The Glitch Mob - Fortune Days
Daft Punk - Veridis Quo
Line of Sight
Healer - Speaking with a Def Man
Carbon Based Lifeforms - Photosynthesis
Erang - The Forgotten Passage to a New Realm
Estampie - Trotto
Faith and the Muse - In Dreams of Mine
Kate Bush - Running up that Hill (12" Mix)
Erang - A New Chapter in a Very Old Book
Bike vs Skate
The Raij - Cantata Sacra
Entheogenic - Love Letters to the Soul
for all astounding eyes in the universe