Καφενείο των «Κλασικών»

4144 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
gmpov
Εικόνα gmpov
Απών/απούσα

ναι ναι.. θα χαρω πολυ να σας γνωρισω και απο κοντα.., το τηλ. μου ειναι 6977531111 Γιωργος ...

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Συγχωρέστε με για τη βιασύνη μου,αλλά αντικειμενικά ( απ τη δική μου τη πλευρά) είναι δικαιολογημένη (?).

Το φλουρί της πίτας έπεσε...................σε μένα!

Το φλουρί,μία αριστουργηματική κονκάρδα handmade by zorzilia

...

και το δώρο,ένα εξίσου αριστουργηματικό καφάσι, ευγενική χορηγία του Martin
φερμένη απ τον gpiter.

...

...

...

Ευχαριστώ το μαμά, το μπαμπά, το φίλους, τη φίλες, τη ταπεινοφροσύνη μου και τη Θεά Τύχη ( αν και μια άλλη Θεά μπάνιζα αργότερα στο καφέ,αλλά τέλος πάντων...).

Χάρηκα πάρα πολύ που ξαναβρεθήκαμε, τάπαμε και τάπιαμε με κόσμο γνωστό και άγνωστο.

Νάμαστε καλά νάχουμε υγεία και αισιοδοξία για τις κατοπεινές μέρες ( και νύχτες...)

Nils
Εικόνα Nils
Απών/απούσα

gpiter kougioum77 και σε ολη την παρεα κλασσικων τους καλυτερους και θερμοτερους χαιρετησμους μου και αν το εχω ξεχασει ευχομαι σε ολους και ολες καλη χρονια με οτι καλυτερο επιθυμει ο καθενας μας παντα και πανω απ 'ολα με υγεια...

tsouknemaniak
Εικόνα tsouknemaniak
Απών/απούσα

Σωτο συγχαρητήρια να ναι το καφασι πάντα γεμάτο

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη.

@ gmpov,

Καλωσόρισες στη λέσχη μας

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Τελευταία στιγμή έκατσε υποχρέωση και δεν ήρθα...
Από ότι άκουγα στο τηλέφωνο που με πήρε ο Roul,
είχε παλμό η πίττα ;)

Το καφάσι είναι πανέμορφο.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Καλώς όρισες gmpov!
Να και μερικές φωτογραφίες από τα χθεσινά..

πιτα
πιτα
πιτα
πιτα

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

ευχαριστουμε παρα πολυ για το κοματι κ χαρηκα που σας ειδα ολους μαζεμενουσ,νοσταλγησα το περσινο ειχαμε περασει τελεια.Σωτο παντα καλοτυχος,το καφασι ειναι φοβερο,πολυ ωραιο δωρακι.

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

kougioum77 wrote:
ευχαριστουμε παρα πολυ για το κοματι κ χαρηκα που σας ειδα ολους μαζεμενουσ,νοσταλγησα το περσινο ειχαμε περασει τελεια.Σωτο παντα καλοτυχος,το καφασι ειναι φοβερο,πολυ ωραιο δωρακι.

Κι εμάς μας λείψατε.Επίσης μου έλειψε το ψήσιμο των λουκάνικων στις ηλεκτρικές ψησταριές. Μπορεί να μας πήρε 3 24ωρα αλλά, στο τέλος τ'ευχαριστηθήκαμε. Φέτος, είχαμε μέσα σε όλα τα καλούδια, καφάσια με μπύρες.

Άλλοι ήπιαν τις μπύρες, άλλοι φύγαν με τα καφάσια...

Το καφάσι ή θα μπει σε ένα απ τα zif ή,στο επόμενό μου πρότζεκτ ( μετά το Πάσχα),τον μεσιέ-Παβιγιόν ( velosolex )

Μέσα σε όλα τα ποδηλατικά στολίδια που παρέλασαν,υπήρχε ένα που για μένα ήταν χάρμα οφθαλμών.

Αν ακούει ο Δημήτρης ο yellow, ας ανεβάσει μια φωτό απ το Graziella.

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

@ gmpov,καλωσήρθες!!!

Νομίζω αν και περάσαμε πολύ όμορφα μέσα από την ετήσια συνάντησή μας αν και εμένα μου έλειψε η περσινή πίτα.
Εύχομαι οι μελλοντικές στις κοπές να είμαστε πάλι μαζι, μια ομάδα, χωρίς απουσίες.

@Sotos, άντε και με το ξαδέρφι σύντομα σε μια φωτό παρέα!

graziella

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Να εύχηθω και εγώ απο την πλεύρα μου συγχαρητήρια για την πίτα και να κρατήσει πολλά χρόνια αύτη η ομάδα για να κόψη πάρα πολλές πίτες. ευχαριστούμε πολύ για το κομάτι μας αν και απών.. Σωτο συγχαρητήρια για τα δώρα και σε καλή μεριά !!

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Μερικές φωτογραφίες ακόμα από την πίτα....
Εδώ ο Γιώργος σε μυστική επιχείρηση με την Λυδία ωστε να μπει το στένσιλ στην πίτα....
12
Η κοπή από τον Γιώργο.... και από πίσω ο Χρήστος τον χαβά του, καθώς μετράει τα διάκενα των δοντιών του πιρουνιού για να δει μήπως και γλιστρήσει ανάμεσα το φλουρί....
56
Έλα μου όμως που το φλουρί διάλεξε τον Σωτήρη και έτσι κέρδισε το καφασάκι του Μάρτιν με το σπαθί του.... ή μάλλον με το πιρούνι του!
58
Στην συνέχεια ήπιαμε τα κρασάκια μας... φάγαμε τα μεζεδάκια μας, και ανοίξαμε την κουβέντα μας με τι άλλο για θέμα...μα φυσικά τα αγαπημένα μας κλασικά.
62
Στο τέλος της ημέρας χωρίσαμε ευχηθήκαμε ''και του χρόνου'' και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής φορτωμένοι με άδεια ταψιά αλλά γεμάτες μπαταρίες...
65

Και του χρόνου!!! να είμαστε καλά!!

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Πολυ καλές οι φωτογραφίες!
Και κάτι σχετικό -ασχετο:
Το imageshack που βαζαμε ως τώρα οι περισσότεροι τις φωτογραφίες μας θα είναι με πληρωμή σε λίγες ημέρες, για τις δε φωτογραφίες που έχουν ανεβεί εκεί παλαιότερα κανείς δεν ξέρει ακριβώς ποιά θα είναι η τελική τους τύχη (για την ώρα λένε οτι δεν θα αποσυρθούν και θα τις βλέπουμε τζάμπα, αλλά;;;)
Σε ξένα forum λένε οτι το πιο εύχρηστο είναι το http://imgur.com/ αλλά υπάρχουν και άλλα αν δεν του αρέσει κάποιου.
Επίσης καλό θα ήταν να μακραίνετε τις φωτογραφίες πριν τις ανεβάζετε, δεν χανουν σε ευκρίνεια στο μέγεθος της οθόνης του υπολογιστή . (δεν ξέρω αν το imgur το κάνει αυτόματα)
και κάτι άλλο gpiter (περίμενε να έρθω στο τραπέζι σου να τα πούμε...): Οι φωτ. στη συλλογή σου στο σαιτ και στο θέμα με τις ποδηλατικές μαιμούδες έχουν εξαφανιστεί οι περισσότερες. Αν έχεις τα αρχεία προσπάθησε να τις φτιάξεις (βάλε τις στο imgur πχ) αλλιώς στείλε μου τις να τις κάνω εγώ.

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

η πιο ωραια με το raleigh φορτωμενο με το ταψακι πολυ γελιο λεμε γιωργο δικια σου ιδεα;
καλα Λυδια αν γινει αυτο την κατσαμε

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

..και που να δείτε το raleigh να κατεβαίνει στις λεωφόρους για το Θησείο στους ΦτΠ, με το καφασάκι-δώρο του Σώτου στη σχάρα, τυλιγμένο σε χρωματιστό χαρτί! (και τον gpiter να μουρμουρίζει μετα το Σύνταγμα...: "οχι άλλη κατηφόρα βρε παιδιά, είναι και τα τακάκια συλλεκτικά...."

Οσο για το imageshack, την έχουν βάψει πάρα πολλοί... Λειτουργούσε για 10 χρόνια.... και πάρα πολλά σαιτς έχουν όλο τους το υλικό εκεί μέσα.. Αυτοί λένε οτι δεν θα πειράξουν τα παλιά αρχεία αλλά ήδη από ό,τι διαβάζω ο κόσμος έχει αρχίσει να μεταφέρει τις φωτογραφίες του πανικοβλημένος αλλού...

gmpov
Εικόνα gmpov
Απών/απούσα

... Σας ευχαριστω ολους για το καλως-ορισμα
ευχομαι του χρονου Η κοπη πιτας να ειναι διπλη .. και εμεις απο βορρεια να σας στειλουμε το φλουρι της πιτας σας και εσεις να στειλετε ενα για εμας...!

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

aυριο το μεσημερι κ οι βορειοι θα κοψουν την πρωτη τους πιτα τους,εμεις προς το παρον ειμαστε 4 αλλα ελπιζουμε να μεγαλωσουμε σαν παρεα, αν κανεις θελει να ρθει ευπροσδεκτος εννοειται,με πμ λεπτομερειες.

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

...να μπορουσαμε να ανεβουμε Σαλονικη.
Εξ'αλλου, φετος ηταν η σειρα μας να ανεβουμε πανω.
Η κατασταση ομως δεν επιτρεπει "πολυτελειες".(μια βολτα Αθηνα-Σαλονικη-Αθηνα, στις μερες μας εχει καταντησει πολυτελεια).
Οποτε, ευχομαστε σε ολους με το καλο να κοψετε την πιτα, και ο καινουριος χρονος να φερει καλυτερες μερες, προσωπικα, οικογενειακα και...ποδηλατικα.
Σειρα μας τωρα να περιμενουμε φωτογραφιες απο την Πιτα.

Υ.Γ.: Και γιατι μονο τεσσερις; Το νεο μελος ο gmpov (με την ευκαιρια να τον καλοσωρισουμε κιολας) δεν θα ειναι στην πιτα;

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

ειχε ηδη προσκαλεσθει με πμ απλα δεν πηραμε απαντηση κ τον περιμενουμε εννοειται.4 ειμαστε οι στανταρ.αλλα το να ρθειτε θεσσαλονικη αυτο δεν το γλυτωνετε

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

η πρωτη συνεντευξη μελους ΦΚΠ

http://www.youtube.com/watch?v=8RC2blWcFbE&feature=youtube_gdata_player

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Βασίλη,συγχαρητήρια για την συνέντευξη (ήσουν τόσο cool όσο έπρεπε)
και ένα μεγάλο ευχαριστώ που με έκανες υπερήφανο!

Μιας και πήρες το βάπτισμα πυρός και σε θέλει το γυαλί, εύχομαι να πατήσεις...χέρι και πόδι στο Xόλιγουντ!!!

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

ναι ο μπιλαρας γραφει στον φακο. τελειωσε κ η πιτουλα μας ολα πηγαν τελεια κ ειμαστε χαρουμενοι που γνωρισεαμε τον gbov k rallyman ευχομαι του χρονου περισσοτεροι, το φλουρι το πηρε ο καμικαζι, αξιος αξιος.τσουκνε βαλε φωτο στο λαο

gmpov
Εικόνα gmpov
Απών/απούσα

Super παρέα.. Μπορεί να ήμασταν λίγοι αριθμητικά.. Άλλα φάγαμε μεγαλύτερα κομμάτια πίτας.. Και πάντα παίζουν και τα ΚΛΑΣΣΙΚΆ τρίγωνα πανοράματος .. Και του χρόνου

tsouknemaniak
Εικόνα tsouknemaniak
Απών/απούσα

λοιπόν το σημερινό θα μπορούσε σίγουρα να το πούμε και αρμένικη βίζιτα

ξεκινήσαμε το πρωί με μπουγάτσα και καφέ ,ακολούθησε βόλτα με τα ποδήλατα ώσπου να περάσει η ώρα για να μαζευτούμε για την κοπή ,αφού φάγαμε ,ήπιαμε και ξανά ήπιαμε κάναμε ένα δίαλειμμα να τα πουμε λιγάκι και αφού διψάσαμε και ήπιαμε λιγάκι ακόμη, κόψαμε την πίτα μας . Η μέρα έκλεισε με μια μίνι βόλτα με τα ποδήλατα για χώνεψη και έναν χαλαρό καφέ .
ακολουθεί φωτο ρεπορτάζ

ο λόγος της γνωριμίας μας
1

στην παρέα μας υπήρχαν γυναίκες και παιδιά ομορφαίνοντας την παρέα μας
2

δεν χρειάζεται να πω ποιος έκανε την παραγγελία
3

η παλαιοπαρέα
4

και οι νεοι φίλοι μας ,οι δυο Γιώργηδες giorgosrallyman και gmpov,οι οποίοι μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν μαζί μας και να αποκτήσει η ομάδα μας και κουρσάτους
5

η ώρα της πίτας
6

ο Στέλιος επί το έργον
7

το κομμάτι μου δεν είχε το φλουρί ,αλλά πως να το χει αφού ο καμικάζι αγριοκοίταζε την πίτα.
8

ώσπου τα κατάφερε
9

και κέρδισε το χάλκινο της Γουμένισσας
10

φυσικά δεν σας ξεχάσαμε
11

άντε και του χρόνου με υγεία και αν είμαστε καλά με μια μεγάλη πίτα.

Boreios1924
Εικόνα Boreios1924
Απών/απούσα

Με κανετε και κοκκινιζω παιδια ευχαριστω παντως.

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Μπράβο παιδιά και του χρόνου!!!! Συγχαρητήρια και στον Δημήτρη του εύχομαι να είναι πάντα τυχερός!!!

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Πάνω απο όλα περάσαμε υπέροχα σήμερα που μαζευτήκαμε ολοι μαζί για την πίτα και με τα άλλα δυο μέλη τους δύο γιώργηδες έυχομαι και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί και πάνω απο όλα με πάρα πολύ υγεία....Γιάννη την πίτα τελικά την έκανα μαγικά !! γιαυτο και έτυχα το φλουρί!!! εγώ και ο Σωτος ήμασταν φέτος τα τυχερά παιδιά τον κλασσικόν..ελπίζω να μας πάει και όλοι η χρονιά έτσει Σωτήρη και του χρόνου..γιατι πάλι να ήμαστε τυχεροί εμείς !!

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Μπράβο ρε παιδιά

Συγχαρητήρια για την κοπή σας!

Να αυξάνεσθε και να πληθύνεσθε!!!

ΚΑΜΙΚΑΖΙ, με τέτοιο άγριο ύφος,μέχρι και΄γω θα σου παρέδιδα αμαχητί το καφάσι!!!

Μακάρι νάμαστε τυχεροί για όλους του Φ.Κ.Πίτες

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Και του χρόνου! και του χρόνου! 2 πίτες από τον βορά ως το νότο! Αντε να γίνει και καμιά παρέα σε δυτική και ανατολική Ελλάδα να καλύψουμε όλα τα πέρατα της χώρας μας! και του χρόνου!

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Sotos62 wrote:
Μπράβο ρε παιδιά

Συγχαρητήρια για την κοπή σας!

Να αυξάνεσθε και να πληθύνεσθε!!!

ΚΑΜΙΚΑΖΙ, με τέτοιο άγριο ύφος,μέχρι και΄γω θα σου παρέδιδα αμαχητί το καφάσι!!!

Μακάρι νάμαστε τυχεροί για όλους του Φ.Κ.Πίτες

Ναι Σωτήρη και το ερωτέυτηκα το καφασάκι είναι φανταστικό !! να το χαρείς με όλοι την καρδιά σου όπως αγαπάς !!!

contact