Καφενείο των «Κλασικών»

4144 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Παιδια, ευχαριστω για τις ευχες
αλλα λογω (μη) θρησκευτικων πεποιθησεων
δε γιορταζω τιποτα το χρηστιανικο
(ουτε την ονομαστικη εορτη).

Με το Ναυπλιο τι εγινε/θα γινει;

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Ghandee wrote:
Παιδια, ευχαριστω για τις ευχες
αλλα λογω (μη) θρησκευτικων πεποιθησεων
δε γιορταζω τιποτα το χρηστιανικο
(ουτε την ονομαστικη εορτη).

Δεν πιστεύω να μη γιορτάζεις και τις ...μουσικές αφιερώσεις?

Τα δώρα δεν επιστρέφονται!

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

Γενέθλια η κυρά σήμερα, κατέβηκα για ένα ποτάκι για το καλό και νάσου ένας στην παρέα αρχίζει ιστορίες για ένα γκρέμνο σπίτι που πήρε το μάτι του 3 ποδήλατα. Το ένα λέει ήταν με γυριστό τιμόνι, και σίδερα για τα φρένα όχι συρματόσχοινα.

Τσάκα της λέω εγώ τον ξεσηκώνω και πάμε. Λες να? Μήπως και?

Πίπες, έχει βρομήσει το θέμα και τα παλιά παλιά τα τσιμπάνε με τη μία.

Βρήκα όμως αυτό το καημενούλι που ο εμποράκος αγνόησε.

και τα χρέπια έχουν ψυχή!!!!!!

Μάρκα "Tree Spirit" 10τάχυτο με μεσαία τριβή από old school BMX......κάβλα!

Πάντα ήθελα ένα mixtie να μη σκαλώνει η φούστα.

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Tα mixte είναι θρησκεία... δεν σκαλώνει η φούστα όπως λες, δεν φαίνεται το βρακί, σε κοιτάνε όλα τα κορίτσια καθώς όλα θέλουν ένα mixte, και όταν σε πονά η μέση δεν χρειάζεται να σηκώνεις το πόδι γεμάτο αντρίλα στο θεό για να ξεκαβαλίσεις.
Μixte και πάλι mixte αγαπητέ Θοδωρή, όποιος τα κάνει βόλτα δεν τα αλλάζει με τίποτα, έχω επιλογή 10-15 ποδηλάτων, παρόλα αυτά το καθημερινό αγαπημένο μου ποδήλατο είναι ένα mixte panther
.
.
.
στη φωτογραφία έχω φορτώσει το profil με την προίκα του επάνω στο panther όπου παίζει το ρόλο και του φορτηγού μεταφέροντας πάντα αδιαμαρτύρητα ποδήλατα, ντομάτες, πατάτες, κρεμμύδια και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

TheGlassIcon wrote:
Πάντα ήθελα ένα mixtie να μη σκαλώνει η φούστα.

Θοδωρή,

Εγώ,ειδικά στα mixte,μαζί με τη φούστα,φοράω και το ανάλογο πατούμενο,
για να κουμπώνει άψογα στο πεντάλ.

Τώρα, αν το mixte το αναπαλαιώσεις στο πιο σκούρο του χρώμα,το πατούμενο θα του πηγαίνει...γάντι!

Uploaded with ImageShack.us

Πιστεύω να σε βοήθησα...

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

Επιτέλους μια φρέσκια ιδέα!!

Με τέτοιο τακούνι ΔΕΝ χρειάζεσαι καλουπιέδες!!!!!!!!

Και πας και σινεμαδάκι σαν άνθρωπος και όχι σαν λέτσος με tpt SPD χοντροπάπουτσα.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Ghandee wrote:

Ελα ντε.... Είπαμε οτι αυτό το Σαβ Κυρ ο τζιπιτερ δεν μπορεί, το άλλο είναι εκλογές, το παραάλλο είναι η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, το επόμενο o Κολούμπους και μουά δεν μπορούμε, φτάνουμε στις 26-27 Μαΐου..Τι λέτε;;;
calender

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

Και 26-27 είμαι επίσης μέσα.

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

μέσσαααα! δε κολλάμε μια Παρασκευή ή Δευτέρα ή και τις δύο στο ΣΚ για όσους μπορούν και θέλουν? λέω εγώ τώρα!

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

κι εγώ μέσα αλλά για μία απ τις δύο μέρες και μάλλον άνευ οικογένειας.

θα δούμε...

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

Yellow1850 wrote:
μέσσαααα! δε κολλάμε μια Παρασκευή ή Δευτέρα ή και τις δύο στο ΣΚ για όσους μπορούν και θέλουν? λέω εγώ τώρα!

...αλλα με τι κολλα. Καμμια logo στιγμης, η καλυτερα καμμια εποξειδικη, που κολλανε και τα carbon?
Καλα, ενταξει, ξερω. Ειναι πειραματικα ολα αυτα.
Λοιπον. Θα κολλησουμε με ασημοκολληση. Ασημοκολληση και μουφες. Δοκιμασμενα. Σιγουρα πραματα.

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

Columbus discovers Cro-moly wrote:
Yellow1850 wrote:

...αλλα με τι κολλα. Καμμια logo στιγμης, η καλυτερα καμμια εποξειδικη, που κολλανε και τα carbon?
Καλα, ενταξει, ξερω. Ειναι πειραματικα ολα αυτα.
Λοιπον. Θα κολλησουμε με ασημοκολληση. Ασημοκολληση και μουφες. Δοκιμασμενα. Σιγουρα πραματα.

Τι ασημοκόλληση και μούφες???
Γκρήγκορα την αργκόν!

Leone_gr
Εικόνα Leone_gr
Απών/απούσα

lyhadj wrote:
Ghandee wrote:

Ελα ντε.... Είπαμε οτι αυτό το Σαβ Κυρ ο τζιπιτερ δεν μπορεί, το άλλο είναι εκλογές, το παραάλλο είναι η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, το επόμενο o Κολούμπους και μουά δεν μπορούμε, φτάνουμε στις 26-27 Μαΐου..Τι λέτε;;;
calender

Εγώ λέω ότι ζηλεύω που δεν έχω το χρόνο να απολαμβάνω αυτά που σχεδιάζονται εδώ! Αλλά που θα πάει, Ιούνη περνάει (για λίγο) ο γολγοθάς μου!
Πάντως ξεσηκώνετε με τα όσα λέτε και δείχνετε. Ιδίως εσύ βρε gpiter παιδί μου, τι θα γίνει; Πόσα έχεις/φτιάχνεις/βρίσκεις πια; Και όλα κουκλιά!

Πήρε και ωραίο δώρο η λέσχη, ε; Πραγματικά ωραία η κίνηση του φίλου που χάρισε το ποδήλατο εδώ!

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Leone_gr wrote:

Πήρε και ωραίο δώρο η λέσχη, ε; Πραγματικά ωραία η κίνηση του φίλου που χάρισε το ποδήλατο εδώ!

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τις συνεννοήσεις!!! Να γιατι πρέπει να κοιτάμε που και που και τις αγγελίες, και όχι μόνο τις καρότσες των παλιατζήδων....

Leone_gr
Εικόνα Leone_gr
Απών/απούσα

lyhadj wrote:
και όχι μόνο τις καρότσες των παλιατζήδων....

Καλά, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτές τις καρότσες και τους κάδους πάντως!
Που τα βρίσκετε δε μπορώ να καταλάβω!

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Από αύριο αν όλα πάνε κατ' ευχήν θα έχουμε νέο μέλος στην ομάδα! Μίλησα και τηλεφωνικά με το παιδί και του έταξα φωτογραφίες (στη χειρότερη περίπτωση) όταν τελειώσει!

Ο πρώτος ευεργέτης των ΦΚΠ...

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Leone_gr wrote:
lyhadj wrote:
και όχι μόνο τις καρότσες των παλιατζήδων....

Καλά, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτές τις καρότσες και τους κάδους πάντως!
Που τα βρίσκετε δε μπορώ να καταλάβω!

Όταν πουλιούνται με το κιλό, τότε αναγκαστικά πρέπει να βρωμίσεις (στην κυριολεξία) τα χέρια σου!

υ.γ. leone σου είχα δώσει μια σαμπρέλα maxxis πρόπερσυ ή τα έχω χάσει;;

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Βασίλη.... λεφτά μπορεί όχι, αλλά ποδήλατα υπάρχουν. Για αυτό σας τα δείχνω για να σας ξεσηκώνω και να σας ανάβω φωτιές, αυτός είναι και ο ρόλος της ομάδας μας, να 'ξερες πόσα διαμάντια έχουν γίνει δύστυχος σκραπ γιατί κανένας δεν ήξερε να τους δώσει σημασία.
Λοιπόν.... άστα αυτά τώρα, δεν αφήνεις λίγο της υποχρεώσεις να πάρεις και την φωτογραφική σου που την έχεις μεράκι, και να έρθεις να γνωριστούμε και από κοντά στην επόμενη συνάντηση?

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

O ΗΟRHE.... ο φίλος που μας χάρισε το raleigh http://www.podilates.gr/node/22373
από σήμερα είναι και μέλος της ομάδας ύστερα από αίτημα του που φυσικά έγινε δεκτό..

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Καλωσόριστος!

Columbus discov...
Απών/απούσα

Στα πολυ γρηγορα, κι ανεπεξεργαστα, οι σκεψεις που μου ερχονται, οπως μου ερχονται:
Πολυ καλη κινηση εκ μερους του δωρητη, να το δωρησει στην ομαδα των ΦΚΠ.
Αν καταλαβα καλα, ανελαβε ο Zpower να το μεταφερει. Οποτε μενει να δουμε πως θα το χειριστουμε απο δω και περα.
Κρινοντας απο τις φωτογραφιες, προκειται για τη γυναικεια εκδοχη του Sports, αλλα με τις γνωστες τροποποιησεις/περικοπες του εισαγωγεα (Κατσαρης), για μειωση κοστους. Εχει δηλαδη αντι για τριταχυτο Sturmey πισω, το γνωστο τριταχυτο συστηματακι (Cyclo?) συμβατικων εξωτερικων ταχυτητων.
Ειναι δηλαδη, ενα κομματι εγχωριας ποδηλατικης ιστοριας.
Κι αφου λοιπον δωριζεται στην ομαδα των ΦΚΠ, θα προτεινα το project της αναπαλαιωσης του, να ειναι κι αυτο ομαδικο.
Θα μπορουσε δηλαδη, να αναλαβει καθε μελος -εθελοντικα παντα- να ασχοληθει με καποιο τμημα του ποδηλατου, η καποιο σταδιο της αναπαλαιωσης του, κι ετσι να ολοκληρωθει το project. Και ισως αργοτερα, σαν ανταμοιβη, να αναφερεται στο ταμπελακι που θα το συνοδευει στις εκθεσεις (!!!), κι ο καταλογος με τα ονοματα των μελων, και τις εργασιες που εγιναν απο το καθε μελος. Θα μπορουσε βεβαια επισης, να αναφερεται οτι αναπαλαιωθηκε απο την ομαδα των ΦΚΠ, ετσι απλα.
Αυτο που επισης θα πρεπει να αποφασιστει, ειναι η "σχολη" αναπαλαιωσης που θα πρεπει να ακολουθηθει: Η μια, η αλλη, η μειγμα απο τις δυο;
Δε φανταζομαι να θελετε κι επεξηγησεις για το τι σημαινει η μια και η αλλη...
Κι επειδη αυτος που ριχνει την ιδεα, θα πρεπει να κανει και το πρωτο βημα, εγω θα μπορουσα να αναλαβω τους τροχους του.
Επισης, θεωρω αυτονοητο, πως αν τελικα γινει κατι τετοιο, θα ηταν καλο, οποιος αναλαβει καποια εργασια, να κρατησει ενα φωτογραφικο αρχειο/documentation, με το πριν και μετα, οπως επισης και με την πορεια, η την εξελιξη της εργασιας του.
Με τα παραπανω, δεν θελω να προκαταλαβω τιποτα και κανεναν, απλα αναφερω τις σκεψεις που μου ηρθαν, μαθαινοντας οτι το Raleigh αυτο, δωρηθηκε στους ΦΚΠ, για αναπαλαιωση.
Δεν ξερω πως σας φαινεται η ιδεα, αλλα οτι σκεψεις κανετε, μη διστασετε να τις πειτε, γιατι καπου πρεπει να καταληξουμε, αφου μας δοθηκε αυτο το "μπιζουδακι".
Αυτα τα ολιγα ειχα να πω, και φυσικα θα ηταν τεραστια παραλειψη, να μην ευχαριστησουμε θερμα το δωρητη, οχι μονο διαδυκτυακα, αλλα και δια ζωσης αν ειναι δυνατον, στην επομενη μας συναντηση.

Υ.Γ.: Ενας απο τους λογους που προτεινω την ομαδικη αναπαλαιωση, ειναι και το οτι ενα τετοιο project, θα μας ενωσει ακομη περισσοτερο σαν ομαδα, και θα μας φερει ακομη πιο κοντα, (κι ακομη περισσοτερο, γιατι αν τελικα γινει, θα γινει μεσα στις πιο αντιξοες κι αρνητικες συνθηκες) κατι, που εγω τουλαχιστον, θα επιθυμουσα πολυ.

Columbus discov...
Απών/απούσα

...καλωσορισες!!

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που απέδωσε ..καρπό!

καλορίζικος HORHE,και σ'ευχαριστούμε!

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Aν τελικά ακολουθήσουμε το σχέδιο του Χρήστου (που προσωπικά συμφωνώ) αναλαμβάνω το γυάλισμα κάποιον γυμνών μετάλλων π.χ δίσκος, τιμόνι. Θεωρό πως δεν παίζει ρόλο η ποσότητα και ο όγκος δουλειάς αλλά η μικρή συμμετοχή όσο γίνετε περισσοτέρων μελών σε αυτή την προσπάθεια. Για το ποια σχολή θα ακολουθήσουμε νομίζω πως θα πρέπει να αποφασίσουμε μόλις δούμε από κοντά το ποδήλατο, ως προς τα νίκελα πάντως θα προτιμούσα να γυαλιστούν και όχι επινικέλωση για να είναι ποιο χρηστικά καθώς οι επινικελώσεις είναι ποιο ευαίσθητες στην καθημερινή χρήση.

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Columbus discovers Cro-moly wrote:
Στα πολυ γρηγορα, κι ανεπεξεργαστα, οι σκεψεις που μου ερχονται, οπως μου ερχονται:
Πολυ καλη κινηση εκ μερους του δωρητη, να το δωρησει στην ομαδα των ΦΚΠ.
Αν καταλαβα καλα, ανελαβε ο Zpower να το μεταφερει. Οποτε μενει να δουμε πως θα το χειριστουμε απο δω και περα.
Κρινοντας απο τις φωτογραφιες, προκειται για τη γυναικεια εκδοχη του Sports, αλλα με τις γνωστες τροποποιησεις/περικοπες του εισαγωγεα (Κατσαρης), για μειωση κοστους. Εχει δηλαδη αντι για τριταχυτο Sturmey πισω, το γνωστο τριταχυτο συστηματακι (Cyclo?) συμβατικων εξωτερικων ταχυτητων.
Ειναι δηλαδη, ενα κομματι εγχωριας ποδηλατικης ιστοριας.
Κι αφου λοιπον δωριζεται στην ομαδα των ΦΚΠ, θα προτεινα το project της αναπαλαιωσης του, να ειναι κι αυτο ομαδικο.
Θα μπορουσε δηλαδη, να αναλαβει καθε μελος -εθελοντικα παντα- να ασχοληθει με καποιο τμημα του ποδηλατου, η καποιο σταδιο της αναπαλαιωσης του, κι ετσι να ολοκληρωθει το project. Και ισως αργοτερα, σαν ανταμοιβη, να αναφερεται στο ταμπελακι που θα το συνοδευει στις εκθεσεις (!!!), κι ο καταλογος με τα ονοματα των μελων, και τις εργασιες που εγιναν απο το καθε μελος. Θα μπορουσε βεβαια επισης, να αναφερεται οτι αναπαλαιωθηκε απο την ομαδα των ΦΚΠ, ετσι απλα.
Αυτο που επισης θα πρεπει να αποφασιστει, ειναι η "σχολη" αναπαλαιωσης που θα πρεπει να ακολουθηθει: Η μια, η αλλη, η μειγμα απο τις δυο;
Δε φανταζομαι να θελετε κι επεξηγησεις για το τι σημαινει η μια και η αλλη...
Κι επειδη αυτος που ριχνει την ιδεα, θα πρεπει να κανει και το πρωτο βημα, εγω θα μπορουσα να αναλαβω τους τροχους του.
Επισης, θεωρω αυτονοητο, πως αν τελικα γινει κατι τετοιο, θα ηταν καλο, οποιος αναλαβει καποια εργασια, να κρατησει ενα φωτογραφικο αρχειο/documentation, με το πριν και μετα, οπως επισης και με την πορεια, η την εξελιξη της εργασιας του.
Με τα παραπανω, δεν θελω να προκαταλαβω τιποτα και κανεναν, απλα αναφερω τις σκεψεις που μου ηρθαν, μαθαινοντας οτι το Raleigh αυτο, δωρηθηκε στους ΦΚΠ, για αναπαλαιωση.
Δεν ξερω πως σας φαινεται η ιδεα, αλλα οτι σκεψεις κανετε, μη διστασετε να τις πειτε, γιατι καπου πρεπει να καταληξουμε, αφου μας δοθηκε αυτο το "μπιζουδακι".
Αυτα τα ολιγα ειχα να πω, και φυσικα θα ηταν τεραστια παραλειψη, να μην ευχαριστησουμε θερμα το δωρητη, οχι μονο διαδυκτυακα, αλλα και δια ζωσης αν ειναι δυνατον, στην επομενη μας συναντηση.

Υ.Γ.: Ενας απο τους λογους που προτεινω την ομαδικη αναπαλαιωση, ειναι και το οτι ενα τετοιο project, θα μας ενωσει ακομη περισσοτερο σαν ομαδα, και θα μας φερει ακομη πιο κοντα, (κι ακομη περισσοτερο, γιατι αν τελικα γινει, θα γινει μεσα στις πιο αντιξοες κι αρνητικες συνθηκες) κατι, που εγω τουλαχιστον, θα επιθυμουσα πολυ.

Χρηστάρα,

είναι το πρώτο σου σεντόνι που το κατάλαβα μέχρι...κεραίας!

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

εγώ θάθελα,φυσικά αν το επιθυμεί και ο ίδιος,να συνεργαστώ με το Χρήστο,στους τροχούς.Θα ήταν για μένα μια φοβερή εμπειρία(και δεν κάνω πλάκα!).

Το πρόβλημα βέβαια είναι η απόσταση και ότι εγώ μπορώ μόνο σ/κ,αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε κάποια λύση.

Columbus discov...
Απών/απούσα

Sotos62 wrote:
εγώ θάθελα,φυσικά αν το επιθυμεί και ο ίδιος,να συνεργαστώ με το Χρήστο,στους τροχούς.Θα ήταν για μένα μια φοβερή εμπειρία(και δεν κάνω πλάκα!).

Το πρόβλημα βέβαια είναι η απόσταση και ότι εγώ μπορώ μόνο σ/κ,αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε κάποια λύση.

...δεν γινεται!!!
Μωρε αφου ειπες εσυ το ναι, θα βρουμε και κουμπαρο, και παππα (και παπατζη αν χρειαστει).
Πολυ το χαρηκα. Ειλικρινα.

TheGlassIcon
Εικόνα TheGlassIcon
Απών/απούσα

Γαμάτο το θέμα με το ποδήλατο. Μέσα για την αναπαλαίωση σε όποιο σημείο χρειαστεί.

πρέπει να του βρούμε και όνομα όμως!!

Columbus discov...
Απών/απούσα

TheGlassIcon wrote:
Γαμάτο το θέμα με το ποδήλατο. Μέσα για την αναπαλαίωση σε όποιο σημείο χρειαστεί.

πρέπει να του βρούμε και όνομα όμως!!

Ελα, να πεφτουν οι ιδεες!
Μια που μουρθε στο τσακ: Raleigh Horhe Union Product I !
Ξερω, μακρυναρι ειναι, ελα και οι υπολοιποι!!!

Υ.Γ.: Να το μεταφρασω κι ολας: "Ραλευ Χορχε Γιουνιον Προντακτ Ουαν".
Τωρα που το σκεφτομαι, θα μπορουσε να ειναι και Προτζεκτ αντι για Προντακτ.
Ελα, βαλτε τωρα που γυριζει! Δεκα κρικοι ενα ταλληρο!

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

Κατ' αρχήν να καλωσορίσω και να ευχαριστήσω τον φίλο Horhe για την προσφορά του, σίγουρα οι ΦΚΠ μπορούν να εκτιμήσουν μια τέτοια προσφορά , ετσι αποκτήσαμε την μας ΠΡΩΤΗ μασκώτ, και δη Raleigh!!!! Μεγάλη τιμή για τη λέσχη.
Και εγώ μπορώ να συμβάλλω στο restoration project, γυαλάρω τα πάντα!!!