Ελα, να πεφτουν οι ιδεες!
Μια που μουρθε στο τσακ: Raleigh Horhe Union Product I !
Ξερω, μακρυναρι ειναι, ελα και οι υπολοιποι!!!
Υ.Γ.: Να το μεταφρασω κι ολας: "Ραλευ Χορχε Γιουνιον Προντακτ Ουαν".
Τωρα που το σκεφτομαι, θα μπορουσε να ειναι και Προτζεκτ αντι για Προντακτ.
Ελα, βαλτε τωρα που γυριζει! Δεκα κρικοι ενα ταλληρο!
Ρε παιδιά όπως το πήγατε χθες βράδυ, ούτε τα παξιμάδια δεν έμειναν...! χαχα!
Το ομαδικό αυτό project όπως πολύ σωστά ορίστηκε από το Χρήστο θα είναι άλλο ένα μικρό λιθαράκι στα ήδη στέρεα θεμέλια αυτής της ομάδας!
Από μεριάς μου, επειδή οι γνώσεις μου είναι συγκεκριμένες και λίγο ως πολύ τις γνωρίζετε, μπορώ να βοηθήσω οποιονδήποτε σε οτιδήποτε. Θα προτιμούσα στους τροχούς λόγω του ότι θέλω να μάθω (και από ποιον μάλιστα!), αλλά μαζευόμαστε πολλοί (και καλοί). Κάτι άλλο...θα μπει στο Θησείο για εργασίες ή θα πάρει ο καθένας κομμάτια;;
Όσο για τη σχολή, η γνώμη μου είναι να κρατηθεί όσο το δυνατόν το παλιό άρωμα της αποθήκης του Horhe! Να μην αλλαχθεί τίποτα και απλά να γίνει όμορφο, απαστράπτον και λειτουργικότατο. Δε θα το κάνουμε σαν τις βλακείες των ZorziLia.... άντε μπράβο!
Τέλος, το όνομα του θα πρότεινα να το βρει ο ίδιος ο Ηοrhe, αν θέλει βέβαια (βρε συ Horhe όχι τίποτα Μαριγούλες και Ευλαμπίες). Ειδάλλως θα πρότεινα να να ονομαστεί: Raleigh Horhe MK1 ή κάτι σαν του Χρήστου βρε αδερφέ!
Αυτό το ποδήλατο πρέπει να αποτελέσει την ιδανική αφορμή για την τελεσίδικη απόφαση της ομάδας περί του σήματος των ΦΚΠ!!! Άντε να ξεθάβουμε το σήμαααααα!
επειδή αποτελεί δωρεά(donation )το νεογνό μας(newborne ) του Ισπανόφωνου δωρητή-μέλους HORHE,και οι Ισπανοί τόχουν και...μακρόσυρτο, προτείνω να τη βγάλουμε
Donaborne Horhe Raleigh.
Από μεριάς μου, επειδή οι γνώσεις μου είναι συγκεκριμένες και λίγο ως πολύ τις γνωρίζετε, μπορώ να βοηθήσω οποιονδήποτε σε οτιδήποτε. Θα προτιμούσα στους τροχούς λόγω του ότι θέλω να μάθω (και από ποιον μάλιστα!), αλλά μαζευόμαστε πολλοί (και καλοί). !
ευχαρίθτωθ να θου παραχωρίθω τη θέθη μου don kamilio Pavlo(μιλάω ήδη τη γλώσσα καταγωγής της μπεμπέκας μας!)
κόβοντας το Χρήστο για πολυπράγμονα, θα τον αγγαρέψω να μου στείλει
οδηγίες (τα καθαρά του τα σεντονάκια)βήμα-βήμα,επισκευής των εξωτερικών τοιχίων του πατρικού μου.
Μουσική: Μανος Χατζιδάκις
Ποίηση: Νίκος Γκάτσος
Κύκλος: Οι γειτονιές του Φεγγαριού
..................................................
Σαράντα παλικάρια στην άκρη του γιαλού
επαίξανε στα ζάρια τη μικρή Ραλλού σ' ανατολή σε δύση σε κόσμο και ντουνιά
ρωτάν ποιος θα κερδίσει την ομορφονιά
Μικρό το καλοκαίρι μεγάλος ο καιρός
κανείς όμως δεν ξέρει ποιος θα 'ναι ο τυχερός
σαράντα παλικάρια στην άκρη του γιαλού
επαίξανε στα ζάρια τη μικρή Ραλλού
Σαράντα παλικάρια με λιονταριού καρδιά
ερίξανε στα ζάρια μια τρελή βραδιά
ζηλεύει το φεγγάρι και στέλνει απ' τα βουνά
το μαύρο καβαλάρη που μας κυβερνά
Κι ο χάροντας σαν φίδι τραβάει την κοπελιά
σ' αγύριστο ταξίδι σ' ανήλιαγη σπηλιά
εχάσανε στα ζάρια τη μικρή Ραλλού
32 Γιώργο τα μέλη.... μιας και ο Χατζηδάκις,( που πολύ σωστά το έγραψες με γιώτα καθώς έτσι του άρεσε να το γράφει) είναι από τους αγαπημένους μου, ναι και από εμένα στο όνομα.... ρε σεις, πολύ δεν μαζευτήκατε για δύο τροχούς, δεν πιάνετε να τρίψετε κανένα μέταλλο και αφήστε τα κουρδίσματα :)) ....
"...θα τον αγγαρέψω να μου στείλει
οδηγίες (τα καθαρά του τα σεντονάκια)βήμα-βήμα,επισκευής των εξωτερικών τοιχίων του πατρικού μου..."
Βαλτος εισαι;
Ακριβως αυτη τη δουλεια, την ειχα κανει παλιοτερα στους εξωτερικους τοιχους του πατρικου μου, που τωρα πια δεν υπαρχει.
Να'ξερες τι ξεθαψες...
εμεις 30 .... οχι για πολυ
Τριάντα παλικάρια στη λέσχη Φ.Κ.Π
είχανε γεννητούρια της μικρής Ραλλού
στο forum podilates μα και στον καφενέ
ρωτάν ποιός θα γυαλίσει αυτό το κουνενέ
μικρό το πορτοφόλι μεγάλη η καρδιά
κοντράρανε τα ξίφη μιας Πέμπτης τη βραδυά
Το πλαίσιο ποιός θα τρίψει τιμόνι και φτερά
δίσκο θα καθαρίσει μανέτες πλαστικά
decals χαλκομανίες στο ebay να τα βρεις
να παίξουνε και ξύλο για χρώματα διπλής
πυρετωδώς εργάζονται για τη μικρή Ραλλού
Ιδρύσανε και Τράπεζα τη βγάλαν ΤΡΑ.ΚΛ.ΕΠΑ(ΤΡάπεζα ΕΠαναφοράς ΚΛασικών)
να θρέψουν τ'αγγελούδι τους να πάει στα σχολειά
Μα πλάκωσε η κρίση Μέργκελ και Δ.Ν.Τ.
και νιώθει φοβισμένη η μικρή Ραλλού
γυμνή μην απομείνει πνιγμένη στην σκουριά
τα νίκελ μη μαυρίσουν και φύγει η γκλαμουριά
σε μια γροθιά εσφήξαν κι ο φόβος πάει γι'αλλού
υπόσχεση της δώσαν στραφήκαν στα βουντού
και το κακό ξορκήσαν για τη μικρή Ραλλού
Αφιερωμένο στην πρωτότοκή μας
Εμπνευσμένο απ'ένα pm του zpower
λοιπόν....... θα σας πω, ή μάλλον θα σας δείξω και εγώ ένα ποίημα καλοκαιρινό για να σας επαναφέρω στην τάξη...
είναι ο εκ του coventry Άγγλος ευγενής που σας έλεγα, θέλω να πιστεύω πως μέχρι το φθινόπωρο ίσως κάνει της πρώτες βόλτες του στο Ναύπλιο, είναι ένα superb 28'' rudge του 47' ένα από τα ομορφότερα εγγλέζικα ποδήλατα κατά την γνώμη μου που το έψαχνα χρόνια.... αυτά για την ώρα, τα υπόλοιπα εν καιρό στο φόρουμ... μερικές ακόμα φωτογραφίες..
για τους παρατηρητικούς ... ο γρασαδόρος αριστερά, πράγμα σπάνιο για εγγλέζικο.
,,και εκεί που πάω να γράψω 1000+ θαυμαστικά για το τραγούδι του Sotos62...να και το ποίημα του gpiter... πόσα θαυμαστικά να χωράει ένα σαιτ...
Ο Horhe στο εντωμεταξύ τι κάνει;; Ακόμα μετακομίζει;; Δεν έχει χρόνο για καφέ;;;
Ρε soto62 τι τραγουδακι ειναι αυτο που βγαλες;ειδες πτι κανει η Ελευσινα κ τα μυστηρια της. Γιωργο το rudge ολα τα λεφτα χτυπαω το κεφαλι μου που το δωσα στον captain.. δισκοβαχιονα εχει;
τελος ζητουμε απο εσας ,εαν ειναι δυνατον να μας επιτραπει η αμεση ,αποβιβαση της μικρας και μπουρμπουλοματας αγγλιδος .εις τας υμετερας αποθηκας ,ωστε να καταστει η επιχειρησις επιτυχης ανευ χρονικης απωλειας
διαφορετικως η επιχειρησις θα επαναλειφθει την ερχομενην τριτην βραδυνην εις το εν Θησειον σεντραλ οφφιτσιον .
Ο καφες να ειναι αφθονος ,και το λουκουμι φρεσκον
οινοπνευματωδη θα τιμηθουν κατα το αγγλικον δικαιον
ο αντ αυτου θενιορ κομανταντε ελ Χορχε
θε-παουερ ντε λα καμπανιολαθ
μουτσαθ γκραθιας
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα....
Δυστυχώς, η άνοιξις δεν επιτρέπει εις τους τα κλείθρα του Θησείου έχοντες, να παρευρεθούν εις την ιεράν αποστολήν ταύτην, εν τη ημέρα τη έκτη ...
Ελάτε καλύτερα στο Θησείο την Πρωτομαγιά, που πέφτει και Τρίτη και θα μπορέσουν ίσως να έρθουν και μερικοί ακόμα ΦΚπίτες....
Θα έχουμε και κρασάκι κλπ...
κατι ισως ασχετο - σχετικο με το θεμα και κυριως με το σηματακι-λογοτυπο-copyright των κλασσικαριων , μια ιδεα που μου ηρθε χθες το βραδυ , ειναι να μπει η "ραλλου" ως σημα κατατεθεν των ΦτΚΠ , με μια "επαγγελματικη" φωτογραφιση μπορουν να γινουν και θαυματα ...
κατι ισως ασχετο - σχετικο με το θεμα και κυριως με το σηματακι-λογοτυπο-copyright των κλασσικαριων , μια ιδεα που μου ηρθε χθες το βραδυ , ειναι να μπει η "ραλλου" ως σημα κατατεθεν των ΦτΚΠ , με μια "επαγγελματικη" φωτογραφιση μπορουν να γινουν και θαυματα ...
Raleigh Horhe Union
ProductProject I ??Ρε παιδιά όπως το πήγατε χθες βράδυ, ούτε τα παξιμάδια δεν έμειναν...! χαχα!
Το ομαδικό αυτό project όπως πολύ σωστά ορίστηκε από το Χρήστο θα είναι άλλο ένα μικρό λιθαράκι στα ήδη στέρεα θεμέλια αυτής της ομάδας!
Από μεριάς μου, επειδή οι γνώσεις μου είναι συγκεκριμένες και λίγο ως πολύ τις γνωρίζετε, μπορώ να βοηθήσω οποιονδήποτε σε οτιδήποτε. Θα προτιμούσα στους τροχούς λόγω του ότι θέλω να μάθω (και από ποιον μάλιστα!), αλλά μαζευόμαστε πολλοί (και καλοί). Κάτι άλλο...θα μπει στο Θησείο για εργασίες ή θα πάρει ο καθένας κομμάτια;;
Όσο για τη σχολή, η γνώμη μου είναι να κρατηθεί όσο το δυνατόν το παλιό άρωμα της αποθήκης του Horhe! Να μην αλλαχθεί τίποτα και απλά να γίνει όμορφο, απαστράπτον και λειτουργικότατο.
Δε θα το κάνουμε σαν τις βλακείες των ZorziLia.... άντε μπράβο!
Τέλος, το όνομα του θα πρότεινα να το βρει ο ίδιος ο Ηοrhe, αν θέλει βέβαια (βρε συ Horhe όχι τίποτα Μαριγούλες και Ευλαμπίες). Ειδάλλως θα πρότεινα να να ονομαστεί: Raleigh Horhe MK1 ή κάτι σαν του Χρήστου βρε αδερφέ!
Αυτό το ποδήλατο πρέπει να αποτελέσει την ιδανική αφορμή για την τελεσίδικη απόφαση της ομάδας περί του σήματος των ΦΚΠ!!! Άντε να ξεθάβουμε το σήμαααααα!
επειδή δεν έχω access στη δουλειά μου,μπορείτε να μου θυμίσετε αν έχει οριζόντιο το...νεογνό μας?
Αφού είναι το πρώτο και γυναικείο........
Δεν μπορώ να προτείνω άλλο όνομα από το "Λίλιθ".
επειδή αποτελεί δωρεά(donation )το νεογνό μας(newborne ) του Ισπανόφωνου δωρητή-μέλους HORHE,και οι Ισπανοί τόχουν και...μακρόσυρτο, προτείνω να τη βγάλουμε
Donaborne Horhe Raleigh.
ευχαρίθτωθ να θου παραχωρίθω τη θέθη μου don kamilio Pavlo(μιλάω ήδη τη γλώσσα καταγωγής της μπεμπέκας μας!)
κόβοντας το Χρήστο για πολυπράγμονα, θα τον αγγαρέψω να μου στείλει
οδηγίες (τα καθαρά του τα σεντονάκια)βήμα-βήμα,επισκευής των εξωτερικών τοιχίων του πατρικού μου.
και το ονομα αυτης ......
σοτο σου το στελνω
στην υγεια της ραλλου
Γιώργο πάρα πολύ καλό!!!!!!!
Δον Θώτο θα δούμε με τουθ τροχούθ τι θα πει κι ο Χρήθτοθ και κανονίδουμε! Eκθαρτάται και από το που θα γίνει η εργαθία...!
σ' ανατολή σε δύση σε κόσμο και ντουνιά
ρωτάν ποιος θα κερδίσει την ομορφονιά
Μικρό το καλοκαίρι μεγάλος ο καιρός
κανείς όμως δεν ξέρει ποιος θα 'ναι ο τυχερός
Σαράντα παλικάρια με λιονταριού καρδιά
ερίξανε στα ζάρια μια τρελή βραδιά
ζηλεύει το φεγγάρι και στέλνει απ' τα βουνά
το μαύρο καβαλάρη που μας κυβερνά
Κι ο χάροντας σαν φίδι τραβάει την κοπελιά
σ' αγύριστο ταξίδι σ' ανήλιαγη σπηλιά
εχάσανε στα ζάρια τη μικρή Ραλλού
.........................................................
σαραντα παλικαρια ηταν
εμεις 30 .... οχι για πολυ
...χωρανε, κι οποιος καταλαβε, καταλαβε.
Οποιος δεν καταλαβε, ...να καταλαβει!!
Οι εργασιες μπορουν να γινουν:
"Θπιτι μου, θπιτι θου,
η και καπου αλλου..."
Και κατα προτιμηθη, Θαββατοκυριακο.
Έλα ρε!!!!!!!
Ραλού λένε τη γυναίκα μου!!!!
χαχα, κάτι συμπτώσεις όμως.
με 1000 ναι στο όνομα.
32 Γιώργο τα μέλη.... μιας και ο Χατζηδάκις,( που πολύ σωστά το έγραψες με γιώτα καθώς έτσι του άρεσε να το γράφει) είναι από τους αγαπημένους μου, ναι και από εμένα στο όνομα.... ρε σεις, πολύ δεν μαζευτήκατε για δύο τροχούς, δεν πιάνετε να τρίψετε κανένα μέταλλο και αφήστε τα κουρδίσματα :)) ....
Εγώ τρίβω ό,τι θέλετε, αλλά θέλω να μάθω κιόλας, σας παρακαλώ, μη μου κόβετε τα φτερά!
Τρίβω σε τιμή ευκαιρίας ό,τι δε χρειάζεται dremel!
"...θα τον αγγαρέψω να μου στείλει
οδηγίες (τα καθαρά του τα σεντονάκια)βήμα-βήμα,επισκευής των εξωτερικών τοιχίων του πατρικού μου..."
Βαλτος εισαι;
Ακριβως αυτη τη δουλεια, την ειχα κανει παλιοτερα στους εξωτερικους τοιχους του πατρικου μου, που τωρα πια δεν υπαρχει.
Να'ξερες τι ξεθαψες...
είχανε γεννητούρια της μικρής Ραλλού
στο forum podilates μα και στον καφενέ
ρωτάν ποιός θα γυαλίσει αυτό το κουνενέ
μικρό το πορτοφόλι μεγάλη η καρδιά
κοντράρανε τα ξίφη μιας Πέμπτης τη βραδυά
Το πλαίσιο ποιός θα τρίψει τιμόνι και φτερά
δίσκο θα καθαρίσει μανέτες πλαστικά
decals χαλκομανίες στο ebay να τα βρεις
να παίξουνε και ξύλο για χρώματα διπλής
πυρετωδώς εργάζονται για τη μικρή Ραλλού
Ιδρύσανε και Τράπεζα τη βγάλαν ΤΡΑ.ΚΛ.ΕΠΑ(ΤΡάπεζα ΕΠαναφοράς ΚΛασικών)
να θρέψουν τ'αγγελούδι τους να πάει στα σχολειά
Μα πλάκωσε η κρίση Μέργκελ και Δ.Ν.Τ.
και νιώθει φοβισμένη η μικρή Ραλλού
γυμνή μην απομείνει πνιγμένη στην σκουριά
τα νίκελ μη μαυρίσουν και φύγει η γκλαμουριά
σε μια γροθιά εσφήξαν κι ο φόβος πάει γι'αλλού
υπόσχεση της δώσαν στραφήκαν στα βουντού
και το κακό ξορκήσαν για τη μικρή Ραλλού
Αφιερωμένο στην πρωτότοκή μας
Εμπνευσμένο απ'ένα pm του zpower
...εσυ χαραμιζεσαι!
Πλάκα μας κάνεις.... τρομερό
καλα εχουμε φυγει τελειως ,,,,,,,,
Σοτο .εαν ειναι να μας γραφεις τετοια
ΠΟΤΕΕΕ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΕΣΣΣΣΣΣΣ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!
να σου στελνουμε καθε βραδυ ..πμ με την σειρα
Ντουέτο πρέπει να κάνετε. Τύφλα νάχουν ο Ελύτης και ο Κάλβος
Η ομάδα που έχουμε φτιάξει φταίει,ο ένας εμπνέει και εμπνέεται απ τον άλλο...
Βέβαια,εγώ συνέχεια στον καφενέ κι'εσείς στους αγρούς και στ'αμπέλια δε λέει..
Γι'αυτό πρέπει να (ξανα)πιάσω την τσάπα μου.
λοιπόν....... θα σας πω, ή μάλλον θα σας δείξω και εγώ ένα ποίημα καλοκαιρινό για να σας επαναφέρω στην τάξη...

είναι ο εκ του coventry Άγγλος ευγενής που σας έλεγα, θέλω να πιστεύω πως μέχρι το φθινόπωρο ίσως κάνει της πρώτες βόλτες του στο Ναύπλιο, είναι ένα superb 28'' rudge του 47' ένα από τα ομορφότερα εγγλέζικα ποδήλατα κατά την γνώμη μου που το έψαχνα χρόνια.... αυτά για την ώρα, τα υπόλοιπα εν καιρό στο φόρουμ... μερικές ακόμα φωτογραφίες..

για τους παρατηρητικούς ... ο γρασαδόρος αριστερά, πράγμα σπάνιο για εγγλέζικο.
πιστεύω πως θα βρω και το κλειδί...

καλό σας βράδυ......
,,και εκεί που πάω να γράψω 1000+ θαυμαστικά για το τραγούδι του Sotos62...να και το ποίημα του gpiter... πόσα θαυμαστικά να χωράει ένα σαιτ...
Ο Horhe στο εντωμεταξύ τι κάνει;; Ακόμα μετακομίζει;; Δεν έχει χρόνο για καφέ;;;
Ρε soto62 τι τραγουδακι ειναι αυτο που βγαλες;ειδες πτι κανει η Ελευσινα κ τα μυστηρια της. Γιωργο το rudge ολα τα λεφτα χτυπαω το κεφαλι μου που το δωσα στον captain..
δισκοβαχιονα εχει;
όχι Στέλιο δεν έχει.... του λείπουν ο δισκοβραχίωνας, το τιμόνι, και η σέλα...τα υπόλοιπα τα έχω. Εν καιρό όμως θα βρεθούν και αυτά...
Κανε καμια τραμπα,ξερεις εσυ
lydia
o el Horche capitano ,de la petallas ,dos classicos copaniamentos
to πιθανοτερο την εχει κανει ες τος κρεβατος ...
μιλησαμε αργα σημερα ..και ελειψεως δεη (μωρε το εστειλα το ρολοι της και εβαλα κομπολοι για μετρητη ,,αμεε !! )
Ελαβαμε δε την ιστορικην αποφασην να πραγματοποιησουμε την μεταφοραν της μικρας ,κατα την 12ην μεσημερινην σαββατου
Φιλιες Γαλλικες δυναμεις εξοπλισμενες με μερσιε βαρεου τυπου ,θα επιτελεσουν εφεδρικες πλαγιομετοπικες κινησεις υποστιριξεως .
της ολης επιχειρησης ,θα υπαρξει πληρηςτηλεοπτικη καλυψης ,προς δημιουργια αρχειακου υλικου .
τελος ζητουμε απο εσας ,εαν ειναι δυνατον να μας επιτραπει η αμεση ,αποβιβαση της μικρας και μπουρμπουλοματας αγγλιδος .εις τας υμετερας αποθηκας ,ωστε να καταστει η επιχειρησις επιτυχης ανευ χρονικης απωλειας
διαφορετικως η επιχειρησις θα επαναλειφθει την ερχομενην τριτην βραδυνην εις το εν Θησειον σεντραλ οφφιτσιον .
Ο καφες να ειναι αφθονος ,και το λουκουμι φρεσκον
οινοπνευματωδη θα τιμηθουν κατα το αγγλικον δικαιον
ο αντ αυτου θενιορ κομανταντε ελ Χορχε
θε-παουερ ντε λα καμπανιολαθ
μουτσαθ γκραθιας
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα....
Δυστυχώς, η άνοιξις δεν επιτρέπει εις τους τα κλείθρα του Θησείου έχοντες, να παρευρεθούν εις την ιεράν αποστολήν ταύτην, εν τη ημέρα τη έκτη ...
Ελάτε καλύτερα στο Θησείο την Πρωτομαγιά, που πέφτει και Τρίτη και θα μπορέσουν ίσως να έρθουν και μερικοί ακόμα ΦΚπίτες....
Θα έχουμε και κρασάκι κλπ...
καθόλου άσχημη η ιδέα,
Τώρα τον logo έχουν οι θαυματοποιοί μας!