Καφενείο των «Κλασικών»

4144 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Zpower wrote:
μιας και βλεπω το μακρυ σας και το κοντο σας ..

οποιος τυχερος εχει ενα τετοιο ρημαδι η παρομοιο αντιστοιχο , η τελος εχει παρταλια της ζωης του

τα στηνει σε μια διοργανωση για την παρτη του και μονο .και για οσους μπορουν να τον καταλαβουν ,,για την χαρα της συμμετοχης και μονο ..για τους φιλους ..τους κολλητους ...τους ανθρωπους που εχουν τις ιδιες καβλες .ασχετα εαν ειναι ομαδες .συλλογοι,λεσχες ,κοματα .και διαδηλωσεις

ΟΧΙ ΓΙΑ το ΒΡΑΒΕΙΟ ..

βραβειο εχει δωσει στον ευτο του ηδη απο μονος του ,δεν περιμενει καμια εκθεση να του πει το μπραβο

γκεκε ??

.
.
.
O γραπτός λόγος είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί που πολύ σωστά ειπώθηκε εδώ που γράφουμε και εγώ με την σειρά μου επιβραβεύω αυτήν την πρόταση που ήρθε για τους ΦΚΠ και το θεωρώ μεγάλη τιμή !!! αλλά πρίν δοθούν η απαντήσεις θα έπρεπε να τεθεί το θέμα ανοιχτά όχι για μένα προσωπικά θα ήταν δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να έρθω με τα ποδηλατά μου και να λάβω μέρως 600 χιλ. μακριά απο την έδρα μου αλλά για κάποια μέλη τις ομάδας που είναι στην πολη σας και ίσως να ήθελαν να λάβουν μέρος αλλά αύτην την στιγμή διστάζουν και είναι λογικό για να μην ειπωθεί έστω και μόνο στην σκέψη άλλον διαγωνιζόμενων ευνοική βαθμολογία ασχέτος αν θα την πάρει κάποιος δικαιωματικα και με την αξία που πρέπει...αν είναι να τα στήνουμε για την πάρτη μας και μόνο και ανεξάρτητα τέτοιες ευκαιρίες και προτάσεις σε διαβεβαιώ ότι έιχαμε πάρα πολλές και σε διάφορες πόλεις τις ελλάδος να πάμε αλλά αν το κάναμε πράξη και κατακαιρούς και έπεφτε στην αντιληψής σας κάποια ανάρτηση σε μια ιστιοσελίδα θεωρώ ότι μετά θα είχατε άσχημη εικόνα για εμάς !! και δεν το κάναμε για την πάρτη μας..λάβαμε μέρος και στήσαμε δύο φορές και θα το ξανακάνουμε όχι μόνο για το δικό μας μπράβο ούτε και για κανένα βραβείο αυτά τα έχω χεσμένα δεν με ενδιέφεραν ποτέ !! το καναμέ σε μεγάλο ποσοστό για δούν και να γνωρίσουνε το έργο αυτής τις ομάδας που εσείς μας δείξατε και μας μάθατε τον σωστό τρόπο και σωστή αναπλαίωση !! το δικό σας έργο προσπαθούμε να γνωρίσουμε στον κόσμο που μας πλησίαζει..Ούτε και εγώ θέλω να πιστεύω οτι ανήκω σε καμιά ΟΜΑΔΑ αλλά σε μια μεγάλη παρέα πρώτα απο όλα και όταν θα μπορέσω να την ανταμώσω κάποια στιγμή να μπορώ να την σφίξω το χέρι να την αγκαλιάσω και να την φιλήσω όπως την οικογενειά μου !!! με όλο τον σεβασμό και την απέραντη εκτίμηση που έχω στο προσωπό σου..

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Λένε πως τα λόγια αποκτούν αξία όταν τα λένε αξιόλογοι άνθρωποι.....σας ευχαριστω εκ βαθέων για τα σχόλια σας και για την ευγένεια ακόμα και στις ενστάσεις σας.
.
.

Ρε συ Ζ.... αφού ξέρεις - ειδικά εμένα- πως το μεγάλο μου πάθος δεν ειναι τελικά τα ίδια τα ποδηλατα αλλα οι ιστορίες τους! ....περιμένουμε την συνέχεια στις επόμενες αϋπνίες σου.

Σωτήρη....
Πρώτα απο ολα θα χαρούμε πολυ να κερδίσει την πρωτιά γνωστό μας ποδήλατο, και να πανηγυρίσουμε μετά εδω στον καφενέ την νίκη ενός μέλους.
Αλλα!!!! Ειναι τέτοιοι οι μηχανισμοί που θα βγουν τα αποτελέσματα που δεν ειναι εύκολο να κανουμε αδικία....τώρα αν βαλθουμε εγω και οι ζορζιλια με το ζόρι να υπερπηδησουμε ολους τους μηχανισμούς, (που και πάλι ειναι δυςκολο) το σίγουρο ειναι πως θα μας πάρουν εμάς με τις πέτρες, και απο μεγάλη ευκαιρία η εκδήλωση για την ομάδα θα μεταμορφωθεί σε ενα μεγαλειώδες ...... Βατερλο!

Αγαπητέ Δημήτρη.....
Ως προς το πρώτο σου θέμα θα πω πως ειναι σεβαστό και κατανοητό και αν θελετε μπορούμε πολυ απλα να το αλλάξουμε.
Ως προς τα υπόλοιπα....Αν θεωρείς πως στερούμαι απο την ομάδα βραβεία και γινόμαστε εμπόδιο στο όνειρο κάποιου μέλους, υπάρχει χρόνος και μπορούμε να το διορθώσουμε εφόσον το θέτεις σας θέμα μεσα απο την απόφαση της ομάδας για το πως θα συμμετάσχει.
Βέβαια θα πρέπει να πω, πως απο τα μηνύματα που διάβασα, η συντριπτική πλειοψηφία των (ενεργών)μελών.... αναζητούμε αλλού είδους ´´ δικαίωμα στο όνειρο ´´ παρόλο που και αυτοί έχουν δώσει ΤΑ λεφτά, ΤΟΝ κόπο, και ΤΟΝ χρόνο τους.
Ως προς το τρίτο θέμα να σου διευκρινίσω πως δεν ηταν θέμα δικαιώματος η επιλογή των προσώπων.

Αγαπητέ Δημήτριε......καθως σε θεωρώ έναν ιδιαίτερα θετικό και ευγενή άνθρωπο θα σου πω τα εξής.....
´´καθε μέγα θαύμα ημέρες δυο....το μεγαλο τεσσερες ´´ ακόμα και ολα τα βραβεία να πάρεις σαν ομάδα λιγότερο κερδισμένος θα εισαι, γιατι μόλις σβήσουν τα φώτα κανένας δεν θα θυμάται τίποτα.
Αντιθέτως, με τον άλλο τροπο πιστεύουμε πως η ομάδα θα παίξει πιο ουσιαστικό ρόλο και θα βγει πολυ πιο κερδισμένη απο μια συμμετοχή της ως διαγωνιζομενη γιατι ίσως μπουν τα θεμέλια για κατι πιο ουσιαστικό.

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα
zorzilia
Εικόνα zorzilia
Απών/απούσα

Καλημέρα
Για όσους δεν έχουν διαβάσει το ενημερωτικό υλικό:
-Όλοι οι υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι συμπληρώνουν & αποστέλλουν τη φόρμα συμμετοχής (είναι διαθέσιμη στο bikeart.gr & στο mbike.gr).
-Ανά κατηγορία, όπως θα δείτε, υπάρχουν σαφείς προδιαγραφές.
-Η κριτική επιτροπή είναι πενταμελής. Εκτός από εμάς, είναι ένας εκπρόσωπος του bikeart και ένας του mbike.
-Η επιτροπή, εξετάζει αρχικώς όλα τα αιτήματα, για το κατά πόσο τα ποδήλατα πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές. Όσα περάσουν αυτό τον πρώτο έλεγχο, προκρίνονται.
-Φωτογραφίες των ποδηλάτων που θα προκριθούν, αναρτώνται για εύλογο χρονικό διάστημα σε συγκεκριμένα facebook και (βάσει likes) το κοινό ψηφίζει 5 από αυτά τα οποία θα διαγωνιστούν.
-Στη συνέχεια, η επιτροπή επιλέγει τα υπόλοιπα βάσει προδιαγραφών, αρτιότητας/ελλείψεων, κατάστασης κλπ. κλπ.
-Κατά το τριήμερο του bike festival, και πάλι το κοινό (ζωντανά αυτή τη φορά) ψηφίζει, και το αγαπημένο του ποδήλατο, βραβεύεται.
-Η πενταμελής κριτική επιτροπή, βραβεύει επίσης, το καλύτερο ανά κατηγορία.

Στο διαγωνισμό, δεν δύνανται να συμμετάσχουν τα 5 μέλη της κριτικής επιτροπής. Όλοι οι φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, μέλη που ανήκουν σε ομάδες που ανήκουν και οι ίδιοι μπορούν. Σαφώς λοιπόν όλα τα μέλη της ομάδας των ΦΚΠ, έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν και να προβάλουν τον κόπο τους και το έργο τους (και θα χαρούμε πολύ να το πράξουν!).
Οι ΦΚΠ, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ αποκατάστασης, ούτε ειδικά στάνταρς, ούτε δίνουν κάποιο πιστοποιητικό καλής εργασίας ή κάτι ανάλογο - οπότε μάλλον δε θα μπορούσε κανένα άτομο να παρουσιαστεί ως εκπρόσωπος της ομάδας. Οι προσπάθειές μας (στα πλαίσια αυτής της παρέας), είναι ατομικές και ο καθένας κάνει και ότι μπορεί με τα δικά του κριτήρια, μέσα και πόρους.

Όσον αφορά την αμεροληψία μας.
Καταρχάς, είμαστε πέντε. Συν το κοινό, του οποίου η άποψη όπως αντιλαμβάνεστε παίζει μεγάλο ρόλο σε διάφορες φάσεις.
Οι όροι συμμετοχής είναι σαφείς και αυστηροί.
Οι κριτές, πέραν του αισθητικού, έχουν πολλές άλλες παραμέτρους να συνυπολογίσουν.
Τα βραβεία που θα επιδοθούν, μόνο τρία.
Δε βλέπουμε λοιπόν, πως θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα μπορούσε να κερδίσει με πονηριά, καλόπιασμα, "λάδωμα" ή ότι άλλο θέλετε...

Είναι πραγματικά πολύ απλό.
Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πολλά να επιδείξουν και τα ποδήλατά τους θα κριθούν όπως όλων των άλλων που δεν έχουν ενταχθεί σε κάποια άλλη ομάδα ή σύλλογο. Δεν κρίνουμε τους φίλους μας αλλά κάποια αντικείμενα και έχουν ορισθεί πολλά και αυστηρά κριτήρια.
Ο καλύτερος θα κερδίσει το βραβείο, και όλοι οι μετέχοντες θα κερδίσουν τη χαρά της συμμετοχής και την ηθική ικανοποίηση της προβολής του έργου τους, όπως άλλωστε έχουν κάθε δικαίωμα!

@ kamikazi, sotos και όποιος άλλος: Ελπίζουμε, ότι αυτές οι διευκρινήσεις καλύπτουν κάποια παράπονα, απορίες, αμφιβολίες ...

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Καλύφθηκα και με το παραπάνω.

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Και εγώ καλύφθηκα και με το παραπάνω !! προσωπικά έκανα αναφορά στην πιο σωστή διαδικασία εγω είμαι μαζί σας φυσικά και δεν θα αλλάξετε καμία απόφαση έχω την μέγιστη αντίληψη και συνείδηση σαν προσωπικότητα και σαν άτομο το τι ειναι καλύτερο πιο ευνοικότερο και συμφέρον με μεγάλο κέρδος για όλους εμάς εδώ μέσα και κατανοώ απόλυτα ότι η ευκαιρίες στην ζωή έρχονται μετρημένες στα δάχτυλα και πρέπει να τις εκμεταλευόμαστε στο έπακρο !!! γιαυτο τον λόγο είμαι μαζί σας !! με απόλυτο σεβασμό και τους θερμούς μου χαιρετισμούς !!

Τζό
Εικόνα Τζό
Απών/απούσα

... κι εγώ στο παρεάκι!
Είμαι η γυναίκα του Υellow για όσους δεν με γνωρίζουν και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ μαζί σας επιτέλους.
Σύντομα φωτό από το ποδηλατάκι μου! (Αν αξιωθεί ο άντρας να βγάλει καμμιά φωτό της προκοπής)...

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

...εεεεεε... ήθελα να πω καλωσήρθες Γεωργία μου!!!!!

Boreios1924
Εικόνα Boreios1924
Απών/απούσα

Καλως ηρθες Γεωργια στο παρεακι μας

tsouknemaniak
Εικόνα tsouknemaniak
Απών/απούσα

κιτρίνισε το καφενείο yellowcome

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Τζό wrote:
...
Σύντομα φωτό από το ποδηλατάκι μου! (Αν αξιωθεί ο άντρας να βγάλει καμμιά φωτό της προκοπής)...

Τύφλα νάχει η Ραλλού και το bikeart...

Εδώ θα γίνει πόλεμος...

Καλωσόρισες Γεωργία!!!

Δημήτρη,υπάρχει και το απέναντι φόρουμ,όσο είναι νωρίς...

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Αυτό που εχει μείνει πια, ειναι να μας πεις πως πάντα ήθελες και ενα tandem Δημήτρη .....
.
.
Καλός ήρθες Γεωργία.

ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Εικόνα ΚΑΜΙΚΑΖΙ
Απών/απούσα

Καλοσήρθες Γεωργία !!!

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

zorzilia wrote:

-Φωτογραφίες των ποδηλάτων...αναρτώνται...σε
συγκεκριμένα facebook και (βάσει likes) το
κοινό ψηφίζει 5...

Δηλαδή κάνω 20 accounts στο FB και κερδίζω +20 Likes;

zorzilia wrote:

-Κατά το τριήμερο του bike festival, και πάλι το κοινό
ψηφίζει, και το αγαπημένο του ποδήλατο, βραβεύεται.

1. Δηλαδή μαζεύω 20 άτομα συγγενείς και κερδίζω;
2. Τι νόημα έχει να ψηφίζει τεχνικά άσχετος κόσμος;

ΥΓ: Οι ανεξάρτητοι κριτές θα πρέπει να είναι περισσότεροι
από τους κριτές που ανήκουν στην ομάδα των κλασικών.

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

γεωργια καλωσηρθες κ επισημα στην παρεα μας,περιμενουμε δημητρη κ το ποδηλατακι να δουμε

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Βιλκομμεν Γεωργία στο καφενείο!

@eaglos: αυτό είναι θέμα όλων των "ψηφοφοριών κοινού" , αλλά έτσι κι αλλιώς δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.

zorzilia
Εικόνα zorzilia
Απών/απούσα

Άντε Γεωργία-Τζο, ανασκουμπώσου!!
Το κοινό διψάει για αίμα (φρέσκο ποδηλατικό)!!!!
Μην περιμένεις από το Δημήτρη - θέλουμε φωτογραφίες εδώ και τώρα!

Καλωσοοοοόρισες!

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

πισω απο μια επιτυχημενη γυναικα κρυβεται ενας επιτυχημενος αντρας.

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

gpiter wrote:
Αυτό που εχει μείνει πια, ειναι να μας πεις πως πάντα ήθελες και ενα tandem Δημήτρη .....

graziella tandem

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

Γιωργια;;;!!!
Κοριτσαρα μου;;;!!!
Κι εσυ εδω;;;!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!
Οχι μονο ειμαι και επισημα μελος,
αλλα παω και για επιτιμος!!!
Ολα για τη Γιωργια!!!
Χαλι να με πατησει!!!!

Καλωσοριζω τη Μαρινελλα της ποδηλασιας.
Την Αντζελα της μαγειρικης.
Γιωργια εσυ superstar!!!

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

Γιωργία,

Μετά απ'όλο αυτό το καλωσόρισμα, δεν το ξανασκέφτεσαι λέω εγώ?

Sotos62
Εικόνα Sotos62
Απών/απούσα

kougioum77 wrote:
πισω απο μια επιτυχημενη γυναικα κρυβεται ενας επιτυχημενος αντρας.

Κρυβόταν θέλεις να πεις...

Μέχρι,που τον ανακάλυψε.Και αντί να τον πάει κλωτσηδόν στο σπίτι,κάθεται και μπεκροπίνει μαζί του στον καφενέ...

Άσχετο, τον Παύλο έχω καιρό να δω...

Yellow1850
Εικόνα Yellow1850
Απών/απούσα

Sotos62 wrote:

...κάθεται και μπεκροπίνει μαζί του...

Sotos62 wrote:
Άσχετο, τον Παύλο έχω καιρό να δω...

Είδες τι καλά που κρύβεται;
Καλά είναι, μπεκροπίναμε τι προάλλες!

Pavlos K.
Εικόνα Pavlos K.
Απών/απούσα

Η αλήθεια είναι πως δε χάθηκα, παρακολουθώ τι γράφεται, τι συμβαίνει γενικότερα. Έτσι με λύπη μου αποφάσισα να μη συμμετάσχω "ενδοκαφενειακώς" σε κάτι που ίσως με στενοχωρεί ή έστω δε μου ταιριάζει πλέον.

Δεν μπορεί ή πρώτη (από καλή θέληση μάλιστα) έξοδος των ΦΚΠ από τα σκουριασμένα -κι ετοιμόρροπα- τείχη τους, να μην εναγκαλιάζεται από αμέριστη συμπαράσταση και χαρά. Για μένα είναι απαράδεκτη όποια σκέψη εμπεριέχει μικροπρέπειες, δισταγμό, γκρίνια, μυστικοπάθειες και ενδεχομένως φθόνο, ιδιαιτέρως δε όταν αυτοί οι τρεις άνθρωποι είναι γνωστοί και φίλοι. Δεν κρύβω πως προσβλήθηκα εκ μέρους τους και δεν μπορώ να καταλάβω πως οι ίδιοι δεν έριξαν μαύρη πέτρα στην ομάδα αυτήν. Ας μη γελιόμαστε, το μεγαλύτερο μέρος της ως τώρα επιτυχίας των ΦΚΠ κι ενδεχομένως της συνέχειάς "μας" οφείλεται σε αυτούς τους τρεις άλλωστε.

Όταν λοιπόν έρχεται η στιγμή που θα γίνει ένα βήμα, που σημειωτέον δεν αφορούσε τους ΦΚΠ αλλά μόνο μέλη τους ανεξαρτήτως παρέας/ομάδας, κι αυτοί οι άνθρωποι βάζουν και την ομάδα μέσα στο κόλπο για να ακουστεί και να μαθευτεί πέραν καφενέ και ανούσιων συζητήσεων περί φαγοποσίας και οινοποσίας, οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί. Βέβαια αυτό προϋποθέτει ωριμότητα και ελευθερία από συμπλέγματα, πράγμα που δυστυχώς δεν είναι ίδιον του μέσου Έλληνα.

Έτσι λοιπόν με λύπη μου μέχρι την έκθεση δε θα ξανασυμμετάσχω σε κουβέντες του καφενέ ακόμα κι αν με αφορούν. Θα παρακολουθήσω βέβαια την κορύφωση των διενέξεων του καλοκαιριού, όχι για να επιβεβαιωθώ, αλλά για να διασκεδάσω κλαυσιγελώντας που έλεγε και μια ψυχή...

σημείωση: μπορεί οι τρεις κριτές να είναι φίλοι μου και να έχω επηρεαστεί συναισθηματικά, αλλά εύχομαι όσοι ευαγγελίζονται την ενότητα και την προβολή της ομάδας και δεν τους προστατεύουν πρώτοι, να ντραπούν όταν έρθει η ώρα.

Zpower
Απών/απούσα

ρε συνελθε πας καλα ??????

σε εχει βαρεσει το ατσαλι στο κεφαλι.. μου φαινεται

κανονισε να βγουμε την κυριακη πρωι μια βολτα να συνελθεις ...

καλα !! το ανεκδοτο του μηνα .δεν μπορώ να καταλάβω πως οι ίδιοι δεν έριξαν μαύρη πέτρα στην ομάδα αυτήν

εχεις δει ανθρωπο να πετροβολα το κεφαλι του ?

ειναι δυνατον να υπαρχει παρεα χωρις αυτους ? η να υπαρχει παρεα χωρις εσενα η τα υπολοιπα παιδια ???

δεν μιλαμε πια για παρεα , αλλα για Χιωτες

Για ετοιμαστε τα παρταλια σας να βγουμε Κυριακ-αττικη βολτα ..στο καθαρο αερα ..

ρε Παυλο την 100σταρα την παλευεις ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙς ΤΗΝ 200αρα που θα ακολουθησει νομοτελειακα .και παει λεγοντας

δεν τα παρατας με το πρωτο κλαταρισμα

φιλικα Ζε

ξεφυγα παλι ...

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Ελα βρε Παυλάκι, μια κουβέντα είπαν μερικοί, κάποιες ανησυχίες και προβληματισμούς... μη το μεγαλοποιείς ντε! Είναι άλλωστε και δείγμα των καιρών η καχυποψία και ο δισταγμός, και έτσι παρασύρθηκαν...

Zpower
Απών/απούσα

Για ετοιμαστε τα παρταλια σας να βγουμε Κυριακ-αττικη βολτα ..στο καθαρο αερα ..

και οταν γραφω σας αναφερομαι σε ολους .

δεν υπαρχουν εδω , σας και μας .

εδω υπαρχει μια παρεα για τις καλες και ασχημες στιγμες

και κυριως ανθρωποι με Α κεφαλαιο

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

"μικροπρέπειες, δισταγμό, γκρίνια, μυστικοπάθειες και
ενδεχομένως φθόνο"

Σιγά μην πάμε και το βράδυ να τους σκάσουμε τα λάστιχα :P

Μιλάμε για παιδιά που μας έχουν βάλει στο σπίτι τους, μας
έχουν ποτίσει, ταΐσει, μας έχουν εξυπηρετήσει. Δεν γίνονται
και δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα μεταξύ φίλων. Δεν υπάρχουν
συνωμοσίες, τρικλοποδιές και σατανικές πλεκτάνες.

Γράψαμε 2-3 προβληματισμούς και τέλος. Η έκθεση θα έλθει και
θα παρέλθει και θα είναι επιτυχής διότι όλοι γουστάρουμε το
αντικείμενο θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε για το καλύτερο.

Αυτά :)

kougioum77
Εικόνα kougioum77
Απών/απούσα

πραγματικα χαιρομαι που τα πραματα παιρνουν την τροπη που πρεπει.

gpiter
Εικόνα gpiter
Απών/απούσα

Hg

Λοιπόν..... ο άνθρωπος που βλέπετε ειναι ο Ηλίας Λαμπροπουλος, και η φωτογραφία ειναι τραβηγμένη το 1930 απο ποδηλαταδα στο Ναύπλιο. Την βρήκα τυχαία σε ενα λεύκωμα με παλιές φωτογραφίες του τόπου μου και σκέφτηκα να σας την δείξω, δεν θέλω να βγει εκτός καφενείου γιατι δεν εχω την άδεια των απογόνων του.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ηταν το σικ ντύσιμο και τα λουλούδια στο τσεπακι του κοστουμιού του, όσο βέβαια και ο τύπος του ποδηλάτου με τα σημαιακια στις ρόδες και στο τιμόνι.

Ακόμα βρήκα και μια απο έναν παλιό ποδηλατα του Αναπλιου που δεν ειναι πια εν´ ζωή, τον Ζοραπα......εγω τον θυμάμαι μέχρι και όταν πήγαινα στο γυμνασιο. Να πω, πως δεν ήμουν πελάτης καθως το ποδηλαταδικο του ηταν για παππούδες και τιγκα στο Bismarck και στο goebel, τα θυμάμαι αραδιασμένα σε μια στιβα...ολα τους τότε μου φαίνονταν σαραβαλα...... ακόμα θυμάμαι ότι έφτιαχνε και μοτοσακα... ...απο ότι έλεγαν ηταν πολυ καλός άνθρωπος, αν και ηταν συνήθως αμίλητος και σε μας τους πιτσιρικάδες δεν μας έδινε σημασία....
Εμεις οι νεολεοι της εποχής χαζευαμε τις βιτρίνες στο ποδηλαταδικο του Νικολοπουλου καθως αυτός έφερνε τα ζόρικα εργαλεία της εποχής...Peugeot motobecane και kalkoff... Τώρα που είπα kalkoff, θυμάστε ενα κουρσακι της που ειχε μπρουτζινη κασέτα?

Παύλο δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριομαστε... όσα παιδιά είχαν ερωτήματα ή ενδοιασμούς για την κίνηση, νομιζω πως καλύφθηκαν και πάμε παρακάτω καθως έχουμε σημαντικά γεγονότα μπροστά μας και δεν περισσεύει κανένας.

contact