Καλως το Κυριο Γιαννη.....Ειδα και τα διπλοσκελετα στη φωτο φουντωσα ρε παιδια.Λατρεμενα ποδηλατα τα βλαιπω και ανατριχιαζω, κανονηστε καμια μια βολτα και αφηστε τα λογια
Έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών, ο σπουδαίος ερμηνευτής, στιχουργός και συνθέτης Σπύρος Ζαγοραίος. Η κηδεία του θα γίνει αύριο το απόγευμα από το Γ' Νεκροταφείο.
Γεννήθηκε στον Άγιο Αρτέμιο (Γούβα) του Παγκρατίου στις 23 Ιουνίου 1928.
Σε ηλικία 15 ετών έχασε σε ατύχημα το ένα του χέρι, όταν έσκασε μια χειροβομβίδα την ώρα που έπαιζε με συμμαθητές του στην Αγία Παρασκευή της Αττικής.
Παρόλα αυτά, μπήκε δυναμικά στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού και ξεχώρισε με τη φωνή του. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1952 από την Αθήνα και μετά τη Θεσσαλονίκη. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 άρχισε να τον συνοδεύει στο τραγούδι η σύζυγος του Ζωή, δημιουργώντας ένα από τα πιο λαοφιλή ντουέτα του λαϊκού τραγουδιού. Πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού που ζουν Έλληνες.
Έως και τα τελευταία σχεδόν χρόνια της ζωής του εξακολουθούσε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα στο Αιγάλεω Αττικής όπου διέμενε και είχε δημιουργήσει το λαϊκό κέντρο "Εντελαμαγκέν".
...απο ζε
Ισως , να κλεινει πια ενα μεγαλο κεφαλαιο στο Ελληνικο λαικο τραγουδι με την αποχωρηση του τελευταιου Αρχοντα του λαικου μας τραγουδιου ...
Έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 86 ετών, ο σπουδαίος ερμηνευτής, στιχουργός και συνθέτης Σπύρος Ζαγοραίος. Η κηδεία του θα γίνει αύριο το απόγευμα από το Γ' Νεκροταφείο.
Σε ηλικία 15 ετών έχασε σε ατύχημα το ένα του χέρι, όταν έσκασε μια χειροβομβίδα την ώρα που έπαιζε με συμμαθητές του στην Αγία Παρασκευή της Αττικής.
Παρόλα αυτά, μπήκε δυναμικά στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού και ξεχώρισε με τη φωνή του. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1952 από την Αθήνα και μετά τη Θεσσαλονίκη. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 άρχισε να τον συνοδεύει στο τραγούδι η σύζυγος του Ζωή, δημιουργώντας ένα από τα πιο λαοφιλή ντουέτα του λαϊκού τραγουδιού. Πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού που ζουν Έλληνες.
Έως και τα τελευταία σχεδόν χρόνια της ζωής του εξακολουθούσε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα στο Αιγάλεω Αττικής όπου διέμενε και είχε δημιουργήσει το λαϊκό κέντρο "Εντελαμαγκέν".
...απο ζε
Ισως , να κλεινει πια ενα μεγαλο κεφαλαιο στο Ελληνικο λαικο τραγουδι με την αποχωρηση του τελευταιου Αρχοντα του λαικου μας τραγουδιου ...
Το πρώτο LP που έτρεξα ν'αγοράσω με το που απέκτησα το στερεοφωνικό μου (
ενα βαλιτσάκι της philips με αποσπώμενα ηχεία),ήταν αυτό
Ούτε Καζατζίδης,ούτε Γαβαλάς,Αγγελόπουλος και Διονυσίου.Σπύρος Ζαγοραίος.'Ενας και μοναδικός. Χαρακτηριστικής φωνής και φοβερού ήθους.
Ο φίλος μου ο Λεωνίδας πριν δυο χρόνια τραγούδησε κανα-δυο φεγγάρια και στο " Εντελαμαγκεν". Στα διαλείμματά του,ανέβαινε πάνω στο σπίτι του Ζαγοραίου για συζήτηση ποτό και τσιγάρο.Ανεπανάληπτος ο Ζαγοραίος με τις γνώσεις και τις συμβουλές,χωρίς να το παίζει κάποιος. Αληθινός μάγκας.
Καλό παράδεισο θα'χει σίγουρα. Αν μου ζητούσε ένα τραγούδι που θα τον συνόδευε στη νέα του κατοικία, θα του πρότεινα ένα ζωντανό και αγαπημένο μου
ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες τα μάτια με το iwata exploded diagram κι έτσι κατάφερα να μπω στα σωθικά του αερογράφου μου. Μέχρι τώρα, τον χρησιμοποιούσα ως νερομπίστολο στις παραλίες των Κινεττών και των Αγίων Θεοδώρων ( άντε και Σαλαμίνας,στον 'Αγιο Γιώργη).
Φτιάξαμε μια κατηγορία στο σαιτ για να μπαίνει μόνο φωτογραφικό υλικό και κυρίως για να είναι συγκεντρωμένες σε πιο εμφανές σημείο οι συλλογές των ΦΚΠ. Gallery
Το θέμα είναι οτι λόγω της αλλαγής πολιτικής του imageshack που φιλοξενούσε τα αρχεία των φωτογραφιών (πχ gpiter), λόγω άλλων προβλημάτων και κυρίως λόγω τεράστιου μεγέθους κάποιων φωτογραφιών που έχετε ανεβάσει (πχ zorzilia 1, Kamikazi), πολλές από τις φωτ. των ΦΚΠ δεν φαίνονται ή κατεβαίνουν (και αν ) μετά από αιώνες.
Θα δούμε πως θα διορθώσουμε το θέμα αυτό.. Υπομονή...
... χρονια πολλα και στους δυο.
Να ζησετε, και να χαιροσαστε ο ενας τον αλλο.
Και η οικογενεια να σας χαιρεται και να τη χαιρεστε.
Ολα τα προβληματα ας γινουν σε λιγο μια μακρινη αναμνηση, και ειθε να σας εχουμε παντα κοντα με την ορεξη και το κεφι που σας χαρακτηριζει.
Κι ενα τραγουδακι με την ευκαιρια: http://www.youtube.com/watch?v=D95WLCBFhJE
Παιδια ειδα μια ταινια τελεια κ ειπα να σας την προτεινω, ο τιτλος ειναι The Hundred Foot Journey / Ένα ταξίδι 30,5 μέτρα μακριά
Κ εχει μεςα κ 2 γαλλικα ποδηλατακια μαλον πεζο κ το ενα ειναι με τα σιδερενια τα τσαντακια οπως δο δικο μου
Έχω μια σέλλα με πλαστικό κάλυμμα. Κάποια σημεία είναι φθαρμένα.
Υπάρχει κάποιο ανθεκτικό πλαστικό για να τα ντύσω,και που θα το βρώ?
Γνωρίζετε κανένα άλλο τρόπο αποκατάστασης?
Δεν υπάρχει τρόπος για τα σκουπίδια είναι. Για να σε απαλλάξω όμως θα την πάρω εγώ!!
Σωτηρη η μονη λυση ειναι ταπετσερης, η αλλιως δωστην στον yellow, φιλαρακι ειναι δε πειραζει
Ταπετσέρης ή Yellow?
κιθαρίστας ή ντράμερ?
μου βάζετε δύσκολα...τρίτος δρόμος δεν υπάρχει?
Ταπετσέρης...ευχαριστώ Στελάρα!
Αν δεν γίνει τίποτα με τον ταπετσέρη,θα τη δώσω σε σένα Δημήτρη...να μου τη φτιάξεις
Ευτυχώς βρέθηκε κάποιος να το ρυμουλκύσει.
---
Μετα από καιρό τα κατάφερα και εγώ...
Καλησπέρα Γιάννη.
Χαίρομαι που σε πρωτοβλέπω(διαδικτυακά)!
Πιστεύω να ξαναβρεθούμε απο κοντά.
Καλως το Κυριο Γιαννη.....Ειδα και τα διπλοσκελετα στη φωτο φουντωσα ρε παιδια.Λατρεμενα ποδηλατα τα βλαιπω και ανατριχιαζω, κανονηστε καμια μια βολτα και αφηστε τα λογια
Χάρηκα που σε είδα στον καφενέ, ναι να τα πούμε λίαν συντόμως όπως και ο προλαλήσας Sotos!
Οχι καλη ημερα η σημερινη .
«Έφυγε» ο Σπύρος Ζαγοραίος
...απο ζε
http://www.youtube.com/watch?v=WohweCJ_9xI
http://www.youtube.com/watch?v=oQSK5NZQfnU
και το απιστευτο ...
http://www.youtube.com/watch?v=_OJL9EKD_GM
εχει πει και πιο μεγαλα τραγουδια
Σωτο τα χρονια μου πολλα στη συζυγο
Ευχαριστεί πολύ Στελάρα,νάσαι καλά!
Χρονια καλυτερα Σωτο για ολους στο σπιτι.............
Μερσί,Μπιλάρα!
Χρόνια πολλά και καλά!! Να τη χαιρόσαστε Σώτο!
Ευχαριστούμε πολύ,zorzilia!
@ zorzilia,
ευχαριστώ πολύ που μου άνοιξες τα μάτια με το iwata exploded diagram κι έτσι κατάφερα να μπω στα σωθικά του αερογράφου μου. Μέχρι τώρα, τον χρησιμοποιούσα ως νερομπίστολο στις παραλίες των Κινεττών και των Αγίων Θεοδώρων ( άντε και Σαλαμίνας,στον 'Αγιο Γιώργη).
Χρόνια πολλά Σωτο πολύχρονη !! ευχομαι χρόνια καλά με πάρα πολύ υγεία και χαμόγελα !! να σας χαιρόμαστε !! και να την χαίρεστε !!
Νάσαι καλά,άπαιχτε ΚΑΜΙΚΑΖΙ!
Να χαίρεσαι τη σύζηγο, να έχει υγεία πάνω απ' όλα και όλα τα άλλα γίνονται!
Χρόνια πολλά και καλά και από εμένα.
Φτιάξαμε μια κατηγορία στο σαιτ για να μπαίνει μόνο φωτογραφικό υλικό και κυρίως για να είναι συγκεντρωμένες σε πιο εμφανές σημείο οι συλλογές των ΦΚΠ.
Gallery
Το θέμα είναι οτι λόγω της αλλαγής πολιτικής του imageshack που φιλοξενούσε τα αρχεία των φωτογραφιών (πχ gpiter), λόγω άλλων προβλημάτων και κυρίως λόγω τεράστιου μεγέθους κάποιων φωτογραφιών που έχετε ανεβάσει (πχ zorzilia 1, Kamikazi), πολλές από τις φωτ. των ΦΚΠ δεν φαίνονται ή κατεβαίνουν (και αν ) μετά από αιώνες.
Θα δούμε πως θα διορθώσουμε το θέμα αυτό.. Υπομονή...
... χρονια πολλα και στους δυο.
Να ζησετε, και να χαιροσαστε ο ενας τον αλλο.
Και η οικογενεια να σας χαιρεται και να τη χαιρεστε.
Ολα τα προβληματα ας γινουν σε λιγο μια μακρινη αναμνηση, και ειθε να σας εχουμε παντα κοντα με την ορεξη και το κεφι που σας χαρακτηριζει.
Κι ενα τραγουδακι με την ευκαιρια:
http://www.youtube.com/watch?v=D95WLCBFhJE
Eυχαριστούμε όλους σας για τις ευχές σας!
Columbus, ακόμα μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μουσική αφιέρωση!!
Count me in!
Παιδια ειδα μια ταινια τελεια κ ειπα να σας την προτεινω, ο τιτλος ειναι The Hundred Foot Journey / Ένα ταξίδι 30,5 μέτρα μακριά
Κ εχει μεςα κ 2 γαλλικα ποδηλατακια μαλον πεζο κ το ενα ειναι με τα σιδερενια τα τσαντακια οπως δο δικο μου
The Hundred Foot Journey

Δεν βρήκα καλύτερη φωτογραφία... αλλά για να πάρουμε μια ιδέα μια και βρέχει και αναβάλλονται οι εξορμήσεις...
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στους δικούς μας τους γρήγορους και τους κίτρινους
σε όλους τους Δημήτρηδες....