Γ... ΤΗΝ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

279 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
jijiconi
Απών/απούσα

kynhgos77 wrote:
Δεν μισει κανεις τους μεταναστες, την μεταναστευτικη πολιτικη μισουμε.
Κανεις παραπονα στο κρατος τι θα γινει με αυτο το θεμα και καποιους τους βολευει να το παρερμηνευουν.
Μαλλον ουτε με τους μεταναστες αλλα με τους λαθρομεταναστες.

Σωστός!
@horsey καταλαβαίνω εν μέρη την οργή σου αλλα μηπως θα έπρεπε να την διοχετεύσεις σε αυτούς που θα έπρεπε να φροντίζουν να μην γίνονται κλοπές,και να υπάρχει ουσιαστική μεταναστευτική πολιτική και όχι σε κάποιον μετανάστη που δεν ξέρεις αν έχει κλέψει ή εαν βγάζει ένα ξεροκόματο δουλεύοντας για εκμεταλευτές σε άθλιες συνθήκες?
Και εγώ προβληματίζομαι με το θέμα, και δεν συμφωνώ με το άβατο της αναφοράς των προβλημάτων από τους μετανάστες, που έχει δημιουργηθεί από αυτούς που θέλουν φθηνότερα εργατικά χέρια, και πλασαριστεί ως σκεπτόμενη αντιμετώπιση. Επίσης το να προσβάλεις άλλα μέλη του φόρουμ δεν είναι σωστό.

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...να ξεριζώσω τη ρίζα του κακού, δηλαδή να κάνω τη δουλειά που θα έπρεπε να είχε κάνει το κράτος?

Θα ήθελα να μου προτείνεις μια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, τι θα έκανες εσύ στη γειτονιά σου, σύμφωνα με αυτά που λες θα τους άφηνες να συνεχίζουν ανενόχλητοι, αφού στην ουσία αυτοί είναι τα κλαδιά.

Εγώ βρήκα λύση, απλά είμαι περίεργος για το πως θα το αντιμετώπιζες εσύ, για να με κρίνεις τόσο αυστηρά τότε μάλλον έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο.

Περιμένω να μου αποδείξεις τον μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης σου.

jijiconi
Απών/απούσα

horsey wrote:
Εγώ βρήκα λύση, απλά είμαι περίεργος για το πως θα το αντιμετώπιζες εσύ, για να με κρίνεις τόσο αυστηρά τότε μάλλον έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο.

Από που συμπέρανες ότι σε κρίνω αυστηρά, ή θεωρώ πως είμαι πιο έξυπνος?

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

jijiconi wrote:
horsey wrote:

Από που συμπέρανες ότι σε κρίνω αυστηρά, ή θεωρώ πως είμαι πιο έξυπνος?

...KaOs. :)

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

An ennoeis oti eimai o jijiconi, bravo megale sunomosiologe TO BRHKES...
File se parakalw parata me isixo gt dn se exw oreksi...

kynhgos77
Απών/απούσα

Kaos αν σε λιγο καιρο λεω εγω τωρα, φτασουμε εδω σε κατασταση που δεν θα εχουμε ουτε ψωμι να φαμε. Γιατι να ειναι υποχρεωμενο ενα αλλο κρατος οργανωμενο να μας δεχθει μην τυχον τους πουνε ρατσιστες?
Ας ειχαμε μυαλο να μην φταναμε σε τετοιο σημειο. Οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα να μας μοιρασουνε τον κοπο τους.
Εδω καποτε πολεμο ειχαμε, αλλα καποιοι δεν την κοπανησανε να πανε για τα ετοιμα. Με αυτη την λογικη οταν εδω ερθουν δυσκολοι καιροι ολοι αυτοι θα φυγουν, αλλα οσοι μεινουν εδω και το παλεψουν γιατι να τους ξαναδεχθουν οταν τα πραγματα επανελθουν?

Για μενα προσωπικα οπου λαθρομεταναστης = ετοιμοφαης = ιος.
Δεν ξερω πως ακουγετε το παραπανω, αλλα η ζωη ειναι πικρη. Πρεπει να παλεψεις για να εχεις.

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Το κράτος παίρνει ευρώ από την ευρωπαική ένωση για να βοηθάει υποτίθεται τους μετανάστες, όσο περισσότεροι δηλωμένοι τόσο πιο πολλά τα λεφτά.Τα χρήματα υπολογίζονται κατά κεφαλή.

Δεν ξέρω αν παίζει κάτι και με τους λαθραίους, νομίζω πως γι'αυτούς γίνονται τα στραβά μάτια και με κάποιο τρόπο δηλώνεται ο αριθμός τους για περισσότερο τζίρο.

Με λίγα λόγια η εκάστοτε κυβέρνηση εισάγει όλο και περισσότερους λαθραίους, δεν γίνεται αλλιώς.

Βέβαια εννοείται πως δεν φταίνε αυτοί, αφού και οι δικές τους κυβερνήσεις είναι σκατά, αλλά ούτε και εγώ φταίω, ούτε και οι γειτονιά.

Παραφέρθηκα πρίν επειδή πολλοί το παίζουν open minded και ανώτεροι και έξυπνοι αλλά το μόνο που ψάχνουν είναι αφορμή για να βάλουν ταμπέλα επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιες καταστάσεις.

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Δεν έχεις να προτείνεις κάτι.

Τουλάχιστον εγώ ο χαζός ρατσιστής έχω.

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Βέβαια, εγώ και τα παιδιά και ίσως τα εγγόνια μου φταίνε για την οικονομική πλήξη που δέχεται ο καπιταλισμός και πρέπει να την πληρώνουμε με χαράτσια. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε τα εκατομμύρια έλληνες του εξωτερικού που φύγανε γιατί στην Ελλάδα δεν υπήρχε δουλειά για δείγμα...έπρεπε να κάτσουν εδώ και να πεθάνουν.
Ή μηπως και οι πρόσφυγες θα έπρεπε να μείνουν στην χώρα τους για να πεθάνουν από τις βόμβες και να περιμένουν να λείξει ο πόλεμος...
Βέβαια, τα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ που εκμεταλλεύονται/καταστρέφουν κάθε είδους πλούτου των χωρών του τρίτου κόσμου και αναγκάζουν τον κόσμο να μεταναστεύει για να μην πεθάνει είναι ΑΓΙΑ!
Βέβαια, είναι χαραμοφάηδες άνθρωποι που δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες με τους ΕΛΛΗΝΕΣ εκμεταλευτες αφεντικά(ούτε με αυτούς έχουμε πρόβλημα) 12 και 14 ωρα για να ζήσουν την οικογένεια τους. Που ταξιδεύουν με κίνδυνο την ζωή τους γιατί απλά δεν έχουν τίποτα να χάσουν...σωστά......

*Συμπλήρωση*
Βέβαια, από επιφανειακές λύσεις έχουμε ακούσει πολλές... > ή > από τέτοιες λύσεις έχουμε κορεστεί. Είναι σαν να είμαστε σε ένα ναυάγιο και μπροστά μας να έχει ένα νησί αλλά επειδή βαριόμαστε να κολυμπήσουμε, προσπαθούμε να κάνουμε ότι δεν υπάρχει και πιανόμαστε από σάπιες σανίδες που βουλιάζουν

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Ka0s wrote:
Βέβαια, εγώ και τα παιδιά και ίσως τα εγγόνια μου φταίνε για την οικονομική πλήξη που δέχεται ο καπιταλισμός και πρέπει να την πληρώνουμε με χαράτσια. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε τα εκατομμύρια έλληνες του εξωτερικού που φύγανε γιατί στην Ελλάδα δεν υπήρχε δουλειά για δείγμα...έπρεπε να κάτσουν εδώ και να πεθάνουν.
Ή μηπως και οι πρόσφυγες θα έπρεπε να μείνουν στην χώρα τους για να πεθάνουν από τις βόμβες και να περιμένουν να λείξει ο πόλεμος...
Βέβαια, τα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ που εκμεταλλεύονται/καταστρέφουν κάθε είδους πλούτου των χωρών του τρίτου κόσμου και αναγκάζουν τον κόσμο να μεταναστεύει για να μην πεθάνει είναι ΑΓΙΑ!
Βέβαια, είναι χαραμοφάηδες άνθρωποι που δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες με τους ΕΛΛΗΝΕΣ εκμεταλευτες αφεντικά(ούτε με αυτούς έχουμε πρόβλημα) 12 και 14 ωρα για να ζήσουν την οικογένεια τους. Που ταξιδεύουν με κίνδυνο την ζωή τους γιατί απλά δεν έχουν τίποτα να χάσουν...σωστά......

Στον κόσμο αυτό που ζούμε υπάρχουν εκατομμύρια κατατρεγμένοι, πρόσφυγες ή φτωχοί που μεταναστεύουν ή προτίθενται να το κάνουν αυτό. Όμως και οι χώρες που τους υποδέχονται δεν χρωστάνε τίποτα.. ( όχι απαραίτητα αν το θες). Σε αυτή την χώρα ζούνε 10 εκατομμύρια, δώδεκα με τους επίσημους μετανάστες και όπως παρατηρείς αυτή η χώρα δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους ήδη υπάρχοντες κατοίκους.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι σε θέση να ταίσει, ( δηλαδή να δώσει εργασία και στέγη) σε απεριόριστο αριθμό μεταναστών;
Επίσης τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όλοι οι λαθρομετανάστες θα μπορούσαν με κάποια πολιτική να νομιμοποιηθούν, πράγμα που σημαίνει να έχουν νόμιμα έγγραφα για να ταξιδεύουν από και προς αυτήν την χώρα, εργασία, στέγη, πολιτικά δικαιώματα σαν τους γηγενείς;

Γιατί στο λέω αυτό; Διότι έγγραψες στο μήνυμα σου διάφορες γενικότητες περί πτωχών προσφύγων μεταναστών.
Ωραία αυτά που έγγραψες, μπορεί να τριγκάρουν και την συναισθηματική πλευρά του πράγματος.

Εγώ όμως σε ρωτάω και πάλι. Γίνεται να έρθουν να μείνουν όλοι εδώ, από αυτά τα εκατομμύρια που θα ήθελαν να φύγουν από τον τόπο τους και να μεταναστεύσουν, γιατί πεινάνε, υποφέρουν, κινδυνεύουν κτλ;;

Στην πράξη δώσε μου απάντηση και όχι στην θεωρία.
Εγώ σου λέω πως όχι. Δεν τα βγάζουμε πέρα ούτε εμείς που γεννηθήκαμε σε αυτόν τον τόπο. Πόσω μάλλον αν πλακώσουν, ( που συμβαίνει ήδη αυτό) όλοι οι αναξιωπαθούντες του κόσμου αυτού.

Ka0s
Εικόνα Ka0s
Απών/απούσα

Δεν είπα ότι η λύση είναι να έρθουν όλοι στην ελλάδα, ούτε στην ευρώπη, ούτε να πάνε πίσω στις χώρες τους...είναι μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. Πίσω υπάρχει φτώχεια, πόλεμος, εκμετάλλευση μπροστά ανεργία, ρατσισμός και πάλι εκμετάλλευση η λύση είναι να σταματήσει η εκμετάλλευση δεν νομίζω ότι κανείς τους θέλει να αφήνει οικογένεια/φίλους κτλ και να φεύγει για το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα
Αλλά δηλαδή δεν φτάνει που ο δυτικός κόσμος τους εκμεταλλεύεται σαν ιθαγενείς ή σαν μετανάστες θέλει να μας περάσει και ότι δεν φταίει ο καπιταλισμός για αυτό...φταίνε οι μετανάστες, φταίω εγώ που δήλωσα 65 τμ σπίτι ενώ είχα 72...δεν ξέρω αν με πιάνεις;!

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Ka0s wrote:

...σε άθλιες συνθήκες αλλά οικογένεια δεν με βλέπω να κάνω, ο πακιστανός που δουλεύαμε μαζί έστελνε 300 ευρώ στη γυναίκα του κάθε μήνα και σε 3 χρόνια στρώσανε όλους τους δρόμους στο χωριό του και ανέβασε 2 μονοκατοικίες.(παίζει μια τεράστια διαφορά στο νόμισμα)Επίσης, προσέλαβε και μισθοφόρους για να ελεγχουν όλη την περιοχή, στο πακιστάν παίζουν πολύ τα τσιφλίκια.

Τσιφλικάς είναι ο πλούσιος γαιοκτήμονας που εκμεταλλεύεται ολόκληρα χωριά.

Αυτό πως σου φαίνεται?

Πολλοί έλληνες φύγανε μετανάστες επειδή εισάγανε ένα καινούριο μοντέλο ζωής, βλέπανε τα βλαχοχριστιανόπουλα αυτοκίνητα και τηλεοράσεις και παρατήσανε την γεωργία και την κτηνοτροφία που τους έκανε αυτόνομους.

Και εμείς σαν μετανάστες μπορεί να κάναμε εγκλήματα αλλά σίγουρα υπήρξε μια αντιμετώπιση, δεν νομίζω να μας αφήσανε ανεξέλεγκτους.

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Ka0s wrote:
Δεν είπα ότι η λύση είναι να έρθουν όλοι στην ελλάδα, ούτε στην ευρώπη, ούτε να πάνε πίσω στις χώρες τους...είναι μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα. Πίσω υπάρχει φτώχεια, πόλεμος, εκμετάλλευση μπροστά ανεργία, ρατσισμός και πάλι εκμετάλλευση η λύση είναι να σταματήσει η εκμετάλλευση δεν νομίζω ότι κανείς τους θέλει να αφήνει οικογένεια/φίλους κτλ και να φεύγει για το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα
Αλλά δηλαδή δεν φτάνει που ο δυτικός κόσμος τους εκμεταλλεύεται σαν ιθαγενείς ή σαν μετανάστες θέλει να μας περάσει και ότι δεν φταίει ο καπιταλισμός για αυτό...φταίνε οι μετανάστες, φταίω εγώ που δήλωσα 65 τμ σπίτι ενώ είχα 72...δεν ξέρω αν με πιάνεις;!

Δεν τον έφτιαξα εγώ αυτόν τον "κακό" δυτικό κόσμο και για μένα δεν αποτελεί ούτε άλλοθι, μα ούτε και φιλοσοφική δικαιολογία ένα τέτοιο επιχείρημα.
Επί της ουσίας δεν μου έχεις απαντήσει όμως. Και η ουσία είναι το τι συμβαίνει στην πράξη.

Γίνεται να χωρέσουν όλοι όσοι θα ήθελαν να μεταναστεύσουν αν όχι στην Ελλάδα, στην Ευρώπη όλη;
Δεν γίνεται.

Γίνεται να σώσουν ακόμα και εκείνοι που θα ήθελαν να το κάνουν, αυτό όλο τον κόσμο, από μόνοι τους, απλά παραχωρώντας χώρο, χρόνο, χρήμα κτλ σε όλο αυτόν τον κόσμο;

Πάλι δεν μοιάζει να γίνεται.

Αυτό όμως που γίνεται επιτακτικό, είναι η ανάγκη να μπει κάποιο όριο σε όλη αυτήν την δίχως τέλος μετανάστευση.
Δεν μπορούν να φάνε στην χώρα τους, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε και εμείς να τους ταΐσουμε. Οπότε έχουμε να διαλέξουμε. Είτε θα φάμε εμείς, ( για να μην μεταναστεύσουμε και μεις με την σειρά μας λόγο φτώχειας) είτε θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε, ( γιατί περί ανοχής πρόκειται) μία ασταμάτητη ροή μεταναστών, που ναι μεν πιστεύουν ότι εδώ θα βρουν κάτι καλύτερο, αλλά ουσιαστικά και στην πραγματικότητα, θα βρουν ένα από τα ίδια και μάλιστα εκτός έδρας. ( οσονούπω.. )

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

Αυτό δημιουργεί ο ρατσισμός. Κάποιος ξεκινά μια κουβέντα γιατί τα ‘χει πάρει που του κλεψαν το ποδήλατο (κι έχει και δίκιο βέβαια) και λίγο μετά κάποιοι άλλοι ξεκινάνε τις εθνοκαθάρσεις. Αυτός είναι ο λόγος που η συλλογική ευθύνη είναι φασιστική κι επικίνδυνη.

Κι όλα αυτά για ανθρώπους που περπάτησαν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πεινασμένοι, που έφυγαν από ένα πόλεμο, που στο δρόμο έχασαν δικούς τους, που στοιβάζονται δεκα-δεκα σε διαμερισματάκια ή σε κελιά, που κολύμπησαν με πλαστική βάρκα το Αιγαίο χωρίς ποτέ να είχαν ξαναδεί θάλασσα.

Και βέβαια ο ρατσισμός δεν σταματά εκεί. Είναι παντού. Περιλαμβάνει ότι ΔΕΝ μας βολεύει και να μας κάνει να βλέπουμε τριγύρω μας τους συνανθρώπους μας με μίσος. Εκεί στηρίζεται άλλωστε, στο να καλλιεργεί τη διαφορά, στο να απαξιώνει ανθρώπους. Σε κάποιο άλλο τόπικ μισούσαμε τους μηχανόβιους. Λίγα ποστ παραπάνω τα βάλαμε με τους ομοφυλόφυλους (που –άκουσον άκουσον- κατεκλυσαν το σάιτ των ποδηλατών!).

marlene wrote:
Όπως ας πούμε για την ομοφυλοφιλία.. Το site βρίθει ομοφυλοφίλων αλλά εκεί παρατηρώ ότι υπάρχει προσοχή σε αντίθεση με τις απόψεις περί ρατσισμού.. Δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή στα θέματα ταμπού και στο τέλος αυτό που διαφαίνεται είναι μία προσπάθεια να ελεγχθεί η θεματολογία της σελίδας.

Ρε παιδιά, εγώ μπορώ να καταλάβω αν κάποιος εκφέρει ρατσιστικό λόγο. Αλλά πείτε μου, εσείς πως καταλαβαίνετε ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι εδώ μέσα? Και τι ακριβως "προσοχή" υπάρχει δηλαδή? Το ότι δεν τους πετάμε στο Αιγαίο να "καθαρίσουμε" κι από δαύτους αλλά είμαστε πολιτικαλυ κορεκτ και τους αφηνουμε να πηδιουνται συναμετάξυ τους προσέχοντας μη μας πάρουνε τα σκάγια? [γκουλπ!]

kynhgos77 wrote:
Kaos αν σε λιγο καιρο λεω εγω τωρα, φτασουμε εδω σε κατασταση που δεν θα εχουμε ουτε ψωμι να φαμε. Γιατι να ειναι υποχρεωμενο ενα αλλο κρατος οργανωμενο να μας δεχθει μην τυχον τους πουνε ρατσιστες?
Ας ειχαμε μυαλο να μην φταναμε σε τετοιο σημειο. Οι αλλοι δεν φταινε σε τιποτα να μας μοιρασουνε τον κοπο τους.
Εδω καποτε πολεμο ειχαμε, αλλα καποιοι δεν την κοπανησανε να πανε για τα ετοιμα. Με αυτη την λογικη οταν εδω ερθουν δυσκολοι καιροι ολοι αυτοι θα φυγουν, αλλα οσοι μεινουν εδω και το παλεψουν γιατι να τους ξαναδεχθουν οταν τα πραγματα επανελθουν?

Να τα λεγε κανας γερμαναρας, νταξ, θα το καταλαβαινα. Να τα λέει αυτά όμως κάποιος έλληνας που το μισό του σόι είναι τουρκοσποροι και τ’ άλλο μισό αρβανίτες είναι για πολλά γέλια!!!! Τώρα τα παραπανω πες τα στη γιαγια σου που ρθε απο τη σμυρνη και στον παππου σου που πηγε αμερικη και αυστραλια.

kynhgos77 wrote:
Δεν ξερω πως ακουγετε το παραπανω, αλλα η ζωη ειναι πικρη. Πρεπει να παλεψεις για να εχεις.

Το παραπάνω ακούγεται ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ και η ζωή δεν είναι καθόλου πικρή, αν βέβαια ξεπεράσεις αυτές τις αγκυλώσεις...

SteliosEf
Εικόνα SteliosEf
Απών/απούσα

Να και τα Παπαγαλάκια...

bicicl3ta
Εικόνα bicicl3ta
Απών/απούσα

scrabler wrote:
Αυτό δημιουργεί ο ρατσισμός. Κάποιος ξεκινά μια κουβέντα γιατί τα ‘χει πάρει που του κλεψαν το ποδήλατο (κι έχει και δίκιο βέβαια) και λίγο μετά κάποιοι άλλοι ξεκινάνε τις εθνοκαθάρσεις. Αυτός είναι ο λόγος που η συλλογική ευθύνη είναι φασιστική κι επικίνδυνη.

Κι όλα αυτά για ανθρώπους που περπάτησαν μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πεινασμένοι, που έφυγαν από ένα πόλεμο, που στο δρόμο έχασαν δικούς τους, που στοιβάζονται δεκα-δεκα σε διαμερισματάκια ή σε κελιά, που κολύμπησαν με πλαστική βάρκα το Αιγαίο χωρίς ποτέ να είχαν ξαναδεί θάλασσα.

Και βέβαια ο ρατσισμός δεν σταματά εκεί. Είναι παντού. Περιλαμβάνει ότι ΔΕΝ μας βολεύει και να μας κάνει να βλέπουμε τριγύρω μας τους συνανθρώπους μας με μίσος. Εκεί στηρίζεται άλλωστε, στο να καλλιεργεί τη διαφορά, στο να απαξιώνει ανθρώπους. Σε κάποιο άλλο τόπικ μισούσαμε τους μηχανόβιους. Λίγα ποστ παραπάνω τα βάλαμε με τους ομοφυλόφυλους (που –άκουσον άκουσον- κατεκλυσαν το σάιτ των ποδηλατών!).

marlene wrote:
Όπως ας πούμε για την ομοφυλοφιλία.. Το site βρίθει ομοφυλοφίλων αλλά εκεί παρατηρώ ότι υπάρχει προσοχή σε αντίθεση με τις απόψεις περί ρατσισμού.. Δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή στα θέματα ταμπού και στο τέλος αυτό που διαφαίνεται είναι μία προσπάθεια να ελεγχθεί η θεματολογία της σελίδας.

Ρε παιδιά, εγώ μπορώ να καταλάβω αν κάποιος εκφέρει ρατσιστικό λόγο. Αλλά πείτε μου, εσείς πως καταλαβαίνετε ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι εδώ μέσα? Και τι ακριβως "προσοχή" υπάρχει δηλαδή? Το ότι δεν τους πετάμε στο Αιγαίο να "καθαρίσουμε" κι από δαύτους αλλά είμαστε πολιτικαλυ κορεκτ και τους αφηνουμε να πηδιουνται συναμετάξυ τους προσέχοντας μη μας πάρουνε τα σκάγια? [γκουλπ!]

kynhgos77 wrote:

Να τα λεγε κανας γερμαναρας, νταξ, θα το καταλαβαινα. Να τα λέει αυτά όμως κάποιος έλληνας που το μισό του σόι είναι τουρκοσποροι και τ’ άλλο μισό αρβανίτες είναι για πολλά γέλια!!!! Τώρα τα παραπανω πες τα στη γιαγια σου που ρθε απο τη σμυρνη και στον παππου σου που πηγε αμερικη και αυστραλια.

kynhgos77 wrote:

Το παραπάνω ακούγεται ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ και η ζωή δεν είναι καθόλου πικρή, αν βέβαια ξεπεράσεις αυτές τις αγκυλώσεις...

Telika file ta eipes ola
bravo.

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

Uploaded with ImageShack.us

steliospal
Εικόνα steliospal
Απών/απούσα

να προσπαθείς να συζητήσεις με ρατσιστές!
πραγματικά είναι άκαρπο.
Αγνοούν που θα ήταν η οικονομία μας αν δεν υπήρχαν ενώ ξεχνάνε τους δικούς μας που πήγαν και παίρναν τις δουλειές των γερμανών, αυστραλών κ.α.
Τέλος ξεχνούν οτι μερικοί έλληνες (όχι όλοι) δεν μπαίνουν σε διαδικασία να κάνουν δουλειές που κάνουν οι πακιστανοί , αλβανοί κτλ
Δεν υποστηρίζω οτι όλοι οι μετανάστες είναι άγιοι , αλλά καλό είναι να κοιταχτούμε και λίγο στον καθρεύτη σαν λαός και μετά να λέμε για τους άλλους.
Είναι λυπηρό το γεγονός οτι είσαι σε ένα ποδηλατικό φόρουμ και περιμένεις λίγη περισσότερη νοημοσύνη (αφού μιλάνε άνθρωποι που χρησιμοποιούν τον "έξυπνο" και φιλικό τρόπο μετακίνησης)και να βλέπεις τέτοιες ακραίες συμπεριφορές...
Τέσπα προς τους κύριους-ες ρατσιστές-ριες: αυτούς ψηφίσατε , αυτούς θα έχετε!
προς τους υπόλοιπους που προσπαθούν να συνετίσουν: παιδιά είναι άκαρπο .
Και ακριβώς επειδή είναι άκαρπο δεν θα μπω σε διαδικασία να απαντήσω σε κανέναν. καλή σας μέρα

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

scrabler wrote:

marlene wrote:

kynhgos77 wrote:

kynhgos77 wrote:

σωστός!

tomac4
Απών/απούσα

τα 3/4 των ελληνων ημεθα προσφυγες και τα 2/5 εχουν συγγενεις μεταναστες στας εξωτερικας... ιφ γιου νοου γουατ αι μην...

και ενα κομματι επειδη γεμισαμε αντρακλες και θεριακληδες... αφιερωμενο
http://www.youtube.com/watch?v=lCfaTbXH4MY

Tsag-Ataq
Εικόνα Tsag-Ataq
Απών/απούσα

generation xx terrorist wrote:

Uploaded with ImageShack.us

δεν το εμφανίζει πια
έλιωσα στα γέλια (αν και είναι τραγικό...)

@scrambler: σωστός

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

scrabler wrote:

Ο teaser που πήγε να πάρει το ποδήλατο του, με αλλοδαπούς πλακώθηκε στο ξύλο μέσα στο γκέτο της Μενάνδρου.

Δεν πήγε να κάνει καμία εθνοκάθαρση αλλά αντίθετα με το πνεύμα του παρόντος site δεν τους λυπήθηκε κιόλας, είτε έφταιγαν άμεσα είτε έμμεσα. ( γιατί δεν μπορεί όλοι όσοι τον χτύπησαν να του είχαν πάρει και το ποδήλατο.. Παίζει να μην ήταν και κανένας από αυτούς εκείνος που του το πήρε).

Εκείνο που δεν έχεις καταλάβει, είναι ότι ΖΕΙΣ σε μία ρατσιστική κοινωνία, αλλά επίσης ότι ζεις σε μία ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ κοινωνία, που καλύπτει τον ρατσισμό της πίσω από δήθεν κοινωνικά και ανθρωπιστικά κίνητρα.

Όπως έχω αναφέρει και σε άλλα ποστς, είμαι σίγουρη ότι εσύ που διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου υπέρ των εκάστοτε μεταναστών, δεν θα παντρευόσουν μετανάστρια, δεν θα έκανες παιδιά με Τσιγγάνα, ( δεν θα ήθελες ούτε να σου το δει για την ακρίβεια), δεν θα ήθελες να έχεις διευθυντή Πακιστανό, ( ούτε καν Αλβανό, που θα είχε έρθει και από πιο κοντά), και είμαι σίγουρη ότι δεν θα πήγαινες να σπουδάσεις Βαλκανικές γλώσσες, ( πόσο μάλλον να δεχτείς να διδάσκονται ως επίσημο μάθημα στα σχολεία μας) για να ομογενοποιηθεί γρηγορότερα η Ελληνική κοινωνία.

Quote:

marlene wrote:

Πάμε πάλι σε αυτό το θέμα μήπως και το καταλάβεις.. ( διότι φυσικά μόλις είπαμε την μαγική λέξη "ομοφυλοφιλία" ξεκίνησε να λειτουργεί αρνητικά στον εγκέφαλο σου.

Εφόσον σε μία σελίδα επιθυμούμε να συζητάμε θέματα ταμπού, όπως π.χ ο ρατσισμός, η ομοφυλοφιλία κτλ, ( ταμπού για την ελληνική κοινωνία) θα πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε και τις θετικές ή αρνητικές απόψεις αυτών που σχολιάζουν το εκάστοτε θέμα.
Σε αυτήν την σελίδα, υπάρχουν θέματα-ταμπου που αντιμετωπίζονται πιο θετικά από άλλα.
Το θέμα του ρατσισμού έχει γίνει τελευταία η καινούργια τάση. Όποιος θέλει να προσβάλει κάποιον θα τον πει ρατσιστή, είτε θα βρει ρατσιστικές νήξεις στα γραφόμενα του.

Και εγώ ρωτάω. Υπάρχουν θέματα που είναι πιο ταμπού από άλλα; Ή μήπως υπάρχουν ταμπού που είναι λιγότερο "επίφοβο" να συζητηθούν από άλλα;
Αν μιλήσεις για ομοφυλοφιλία είσαι προοδευτικός δηλαδή ενώ αν μιλήσεις για ρατσισμό είσαι φασίστας; Ταμπού το ένα θέμα, ταμπού και το άλλο.

Και αν κολλάς με την ομοφυλοφιλία, ( που προφανώς απαγορεύεται να την αναφέρουμε εδώ) διάλεξε όποιο άλλο ταμπού θέμα θες. Τι λες για την Εκκλησία και την Θρησκεία. ( άλλωστε τις προάλλες κόπηκε και ένα ποστ ακριβώς γιατί αναφερόταν σε θρησκευτικά θέματα, και μάλιστα μαζί με αυτό έφυγαν από τα boards και άλλα 7 ποστς).

Quote:

Πρώτον.. Οι πρόσφυγες που ήρθαν από την Μικρά Ασία ήταν κατά 80% ενταγμένοι σε πλαίσιο ανταλλαγής πληθυσμών. ( λίγο διάβασμα Ιστορίας δεν βλάπτει). Από το ενάμισι εκατομμύριο ανθρώπους ελληνικής καταγωγής που ήρθαν στην Ελλάδα την περίοδο στην οποία αναφέρεσαι, μόνο οι 120.000 ήταν κάτοικοι της Σμύρνης και των γύρω περιοχών, ( διάβασε τι πληθυσμό είχε τότε η πόλη), και οι υπόλοιποι ήταν ανταλλαγή πληθυσμού στα πλαίσια συμφωνιών που είχαν γίνει. Την εποχή εκείνη στείλαμε και εμείς στην Τουρκία 700.000 τουρκόφωνους η τουρκικής καταγωγής από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και της Κομοτηνής διατηρώντας όμως και έναν μικρό αριθμό που δεν έφυγε, όπως φυσικά δεν έφυγαν, παρά μόνον την δεκαετία του 50 κάποιοι Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη.

Τώρα. Η Αυστραλία, ( ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ) είχε πάντοτε καθορισμένη μεταναστευτική πολιτική. Δεν δεχόταν όποιον να' ναι στο έδαφος της, ( συγκεκριμένα τώρα, το 2010, δέχεται μόνον επιστημονικά ειδικευμένους μετανάστες -διάβασε σχετικά για το τι ισχύει) και έτσι όσοι πήγαν εκεί πήγαν γιατί πληρούσαν τις προϋποθέσεις για να μπουν στην χώρα. Κανείς ´Ελληνας δεν πήγε παράνομα στην Αυστραλία και κανείς Έλληνας δεν μπήκε από σπόντα εκεί.. ( πως άλλωστε.. όποιος θα επιχειρούσε κάτι τέτοιο θα έφευγε).
Το ίδιο ίσχυε και στην Αμερική. Για αυτό και μέχρι πριν ένα χρόνο απαιτείτο πρόσκληση και visa για να μπεις στην Αμερική και η visa ήταν πάντοτε τουριστική, με τρίμηνη ή εξάμηνη στην καλύτερη άδεια παραμονής.

Δεν μπορώ να δω που ακριβώς βασίζεις την σύγκριση λοιπόν τέτοιων μεταναστευτικών πολιτικών με αυτό που ισχύει στην Ελλάδα τώρα. Δηλαδή ότι ο καθένας, ( όπως ανέφερες) μπορεί να πάρει το βαρκάκι του ή να έρθει κολυμπώντας και να γίνει δεκτός μέσα στα σύνορα .. έτσι χωρίς πρόγραμμα.

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα
alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

ενα σχολιο απο αυτο το θεμα
για οσους χασανε το ξεκίνημα

που ελεγε:

""""που αναλογίζομαι μήπως κάποιες καταστάσεις παραείναι ασύδωτες πλέον και θέλουν διόρθωση (αφού το γαμημένο ελληνικό μπουρδελοκράτος τις υποθάλπει και τις υποστηρίζει) και εννοώ την υιοθέτηση επιτόπιας απόδωσης δικαιοσύνης ακόμη και μέσω οργανωμένης βίας (άοπλης ή & ένοπλης γι αυτούς που το ορέγεται το τομάρι τους) από μέρους της ποδηλατικής κοινότητας και εννοείται κατόπιν κατάστρωσης μυστικού σχεδίου πρωτύτερα.
Μήπως θα πρέπει να το δούμε κάποια στιγμή;
"""""

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

alepouda wrote:
ας δούμε πώς ακριβώς "χαιδευεται" η ομοφυλοφιλία απο ορισμένους σε αυτό το φόρουμ

Δεν σχετίζεται αυτό που γράφεις με το θέμα αυτού του topic.
Άστο .. μη πας να πιαστείς από αυτό που έγραψα για να μιλήσεις για την ομοφυλοφιλία. Ασχολήσου, με το τι γίνεται εδώ μέσα εδώ με τα θέματα ταμπού στο σύνολό τους και μην πιάνεσαι από ένα συγκεκριμένο γιατί σε ενδιαφέρει..

Αν τραβάει ο οργανισμός ορισμένων συζητήσεις για θέματα ταμπού τότε θα πρέπει να αποδεχτούν είτε θετικές είτε αρνητικές απόψεις για κάθε θέμα.

Αν κάποιος γουστάρει να δηλώνει ρατσιστής, ομοφυλόφιλος, θεοτικός ή οτιδήποτε άλλο, ( ή αντιρατσιστής, ομοφοβικός ή οτιδήποτε) αυτό είναι πρόβλημα του, είναι η άποψη του και θα πρέπει να γίνεται δεκτή.

Τα ταμπελάκια όμως σε εκείνους που ΔΕΝ δηλώνουν για τον εαυτό τους τίποτα, είναι από γραφικά μέχρι προσβλητικά..

Οπότε τα πράγματα έχουν ως εξής. Είτε τις κόβουμε αυτές τις συζητήσεις, ( αν δεν τις αντέχει η ηθική και το στομάχι μας) είτε εφόσον γίνονται θα πρέπει να γίνονται με ίσους όρους και όχι επιλεκτικά, ανάλογα με το ποιο θέμα μας ενοχλεί λιγότερο ή περισσότερο.

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

η ημέρα που θα μου πεις τί να κανω και τί να σκεφτώ και τί να συζητήσω δεν εχει φτάσει ακόμα
αν θες δοκίμασε αλλου

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

Η αρνητική άποψη του εκάστοτε χρήστη για την ομοφυλοφιλία θα πρέπει να είναι το ίδιο σεβαστή με την θετική άποψη ενός οποιουδήποτε άλλου χρήστη.

Δεν πρόκειται να του την αλλάξει κανείς, ότι και να γράψει ή να πει, είναι δικό του θέμα και να σου πω και κάτι; ΜΑΓΚΙΑ του που δηλώνει και την άποψη του και ΈΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ δική του επί του εκάστοτε θέματος.

Για μένα είναι φίμωμα και λογοκρισία ξεκάθαρη, το να φοβούνται κάποιοι να δηλώσουν τις απόψεις τους, μήπως και δεχτούν την "κατακραυγή του κοινού"..

Αν κάποιος δεν γουστάρει την εκκλησία ή την θρησκεία π.χ είναι δικαίωμα του, σε μία δημοκρατική φυσικά κοινωνία, να το δηλώσει και να το υποστηρίξει με τα δικά του επιχειρήματα. Αν κάποιος δεν γουστάρει τους μετανάστες, τους ομοφυλόφιλους, το κάπνισμα, τους μπάφους, την δίαιτα ή οτιδήποτε άλλο, είναι δικαίωμα του να το δηλώσει..

Και εκεί είναι το ρεζουμέ της υπόθεσης.
Ότι η πολιτική ορθότητα είναι καμιά φορά και η πιο νομιμοποιημένη μορφή λογοκρισίας..

marlene
Εικόνα marlene
Απών/απούσα

alepouda wrote:
η ημέρα που θα μου πεις τί να κανω και τί να σκεφτώ και τί να συζητήσω δεν εχει φτάσει ακόμα
αν θες δοκίμασε αλλου

Οι ρατσιστές αυτού του φόρουμ λοιπόν ας εκφραστούν ελεύθερα..

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

πιο πανω "¨καταγγελλεις" φίμωση και κοψιμο καποιων θεματων
και τώρα υπέρασπίζεσαι τα ελευθερα κυρηγματα μισους

αλλα...
μια στιγμη...
μια φωνη απο το παρελθόν
μια φωνή που προτρέπει τους ανθρώπους στο να εκφραστουν

αχ μαρλεν, σου μιλώ και κοκκινιζεις

bicicl3ta
Εικόνα bicicl3ta
Απών/απούσα

Μαρλενε δεν εισαι εσυ ρατσιστρια αυτοι ειναι ξενοι.

contact