Γ... ΤΗΝ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

279 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Tzamilia
Απών/απούσα

kata pws fainetai den th glytwnoume th fagwmara

taπραγματα δεν ειναι το ίδιο τραγικά για όλους

όταν κάποιοι απλοί άνθρωποι κάνουν επενδύσεις το τελευταίο διάστημα για να γλυτώσουν τιε αρκετες εκατοντάδες χιλιαρικα ευρουλάκια που μαζέψανε...

... κάποιοι άλλοι κάνουν οικονομίες για να μαζεψουν λίγα λεφτά να αγοράσουν εισητήριο για να φύγουν από την ελλάδα.. και δε μιλώ για αλλοδαπούς αλλά για έλληνες ιθαγενεστατους και υπηκοότατους

.... κάποιοι άλλοι ψάχνουν σαν τρελοί για δουλεια των 500 ευρώ όταν το επίδομα εξαναμίζεται και πλησιάζει η μετωπική στον τοίχο....

.... και κάποιοι δεν το πήρανε ποτέ (το επίδομα) παρότι άνεργοι αλλα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ένσημο γιατί δεν τους το δώσανε ποτέ

.... άλλοι μαζέουνε τα δώρα της φύσης για να ζήσουν , ψαραδες αγρότες γεωργοί, μέχρι να μας τη διαλύσουνε κι αυτήν, πήρες χαμπαρι το sea diamond....

εσέαν πως σου φαίνεται?

όσο για τους 300 που θα κλωτσήσουμε και θα βάλουμε φυλακή .. μετά τι θα κάνουμε για πες... ή θα κυβερνήσει ο λαός ή θα κυβερνήσει ο στρατός?.. εσύ με ποιους είσαι? σιγά μη μου πεις βεβαια... τρόμος συναδελφοι....

ΥΓ στον ΤΚΑΝΤ που χαλασε την ατμόσφαιρα....

steliospal
Εικόνα steliospal
Απών/απούσα

A little biker... wrote:

ΙΣΤΟΡΙΑ Νο1:
Είμαι στο μετρό, και μία θείτσα δίπλα μου μιλάει στο τηλέφωνο (προφανώς με κάποια φίλη της), για την κόρη της.
-ναι Μαρία μου, της λέει. να πάει να δουλέψει Αγγλία, να παίρνει μισθό της προκοπής, τί να κάτσει να κάνει εδώ με 600 ευρώ τον μήνα; εκεί να πάει, να δει άσπρη μέρα!
Μέχρι εδώ όλα καλά... Εκείνη την ώρα, περνάει ένας απο δίπλα της και την σκουντάει. Ο συγκεκριμένος ήταν λίγο ασχημούλης, πεταχτά αυτιά, μεγάλος καφάς, γενικώς έμοιαζε με αλβανό. Η θείτσα λοιπόν, άρχισε να του φωνάζει αγαναχτισμένη
-Να πας στην πατρίδα σου να σκουντάς! άκου εκεί, ήρθες εδώ και δεν έχεις τρόπους! να πας στην πατρίδα σου!
Ο άνθρωπος, που έτυχε να είναι Έλληνας, έμεινε για λίγο ακούνητος να την κοιτάει, και μετά είπε με κάποια επιφύλαξη
-μα κυρία μου, στην πατρίδα μου είμαι...
Αυτή τον κοίταξε σαν χαμένη, γυρνάει στο τηλέφωνο, και κάνει στην φίλη της
-έλα Μαρία, να εδώ ένας Αλβανός έπεσε πάνω μου, έχουμε γεμίσει απο δαύτους...

Έχει σήμα στο μετρό????

A little biker...
Εικόνα A little biker...
Απών/απούσα

steliospal wrote:

Έχει σήμα στο μετρό????

Ήταν στις αποβάθρες!!!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

............."οι άνθρωποι αυτοί είναι μια κάποια λύσις"

cocahontes
Απών/απούσα

Γιατί δεν οργανώνουμε εμείς μια «επιδρομή» στα μαγαζιά με τα κλεμμένα;
Θεωρό πώς δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μαζευτούμε καμία 50ρια (αν όχι και περισσότεροι) με τα ποδήλατα μας και όλοι όσοι αναζητούν το κλεμμένο ποδήλατο τους και κόσμια να πάμε να ρίχτουμε μια ματιά;
Αυτό θα μπορούσε να οργανωθεί και συστηματικά. Πιστεύω πώς κάτι τέτοιο θα αποθαρρύνει και το κλέψιμο και τα μαγαζιά να τα πουλάνε. Αν ξέρουν πώς σε τακτά διαστήματα οργανωμένες ομάδες κάνουν τέτοιες «επιδρομές» θα τους κάνουν όλους να το ξανασκεφτούν.

Μαύρος Πρόβατος
Εικόνα Μαύρος Πρόβατος
Απών/απούσα

cocahontes wrote:
Γιατί δεν οργανώνουμε εμείς μια «επιδρομή» στα μαγαζιά με τα κλεμμένα;
Θεωρό πώς δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να μαζευτούμε καμία 50ρια (αν όχι και περισσότεροι) με τα ποδήλατα μας και όλοι όσοι αναζητούν το κλεμμένο ποδήλατο τους και κόσμια να πάμε να ρίχτουμε μια ματιά;
Αυτό θα μπορούσε να οργανωθεί και συστηματικά. Πιστεύω πώς κάτι τέτοιο θα αποθαρρύνει και το κλέψιμο και τα μαγαζιά να τα πουλάνε. Αν ξέρουν πώς σε τακτά διαστήματα οργανωμένες ομάδες κάνουν τέτοιες «επιδρομές» θα τους κάνουν όλους να το ξανασκεφτούν.

Μέσα !!!

Pavlos
Απών/απούσα

+100000000

einzel
Απών/απούσα

teaser wrote:
και για την ακρίβεια τους γ... αφού κατουρήσω...

για όλα τα χαμένα ποδήλατα...

για όλα τα χαμένα δάκρυα...

για όλες τις παλιές αγάπες που χάθηκαν στην Μενάνδρου και μετά ταξίδεψαν στη Γεωργία

http://alitogatoi.blogspot.com/

(Σημείωση moderator: Συγνώμη πολύ βρισίδι, έσβησα μερικά...)

http://www.podilates.gr/?q=node/4801