Ηρθαν οι Κλειδαριες/Πέταλα!!!!!!!!!

141 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
to
Εικόνα to
Απών/απούσα

@immor: Έχω παρατηρήσει και εγώ τα ίδια σε άλλα μέρη, αλλά καλό είναι να μην λέμε τέτοια πράγματα, δίνουμε ιδέες.

danaos75
Απών/απούσα

Υπάρχει ακόμα καμία ONGUARD PITBULL για αγορά. Ενδιαφέρομαι αμεσα.
Ευχαριστώ

edit: Αν υπάρχει η PITBULL MINI 5008 ακόμα καλύτερα
http://www.onguardlock.com/?page_id=329

Nyarlathotep
Εικόνα Nyarlathotep
Απών/απούσα

Να προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου, αν δε σας ενοχλεί το βάρος(περίπου 2kg) και το ότι δεν έχει βάση για το ποδήλατο, την ONGUARD BRUTE. Την πήρα από internet 40 ευρά μαζί με τα μεταφορικά. Τα θετικά ειναι το πάχος 16.8mm και το φάρδος του πετάλου που χωράει σε στύλο φωτισμού (κάτι πράσινα - μαύρα μεταλλικά, οχι τις μεγάλες της ΔΕΗ ) που εύκολα συναντάς στην Αθήνα και πιστεύω είναι καλό σημείο για κλείδωμα - και που καμία άλλη από abus η krypto που κοιτούσα δε χωράει..

tbabis
Εικόνα tbabis
Απών/απούσα

Nyarlathotep wrote:
Να προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου, αν δε σας ενοχλεί το βάρος(περίπου 2kg) και το ότι δεν έχει βάση για το ποδήλατο, την ONGUARD BRUTE. Την πήρα από internet 40 ευρά μαζί με τα μεταφορικά. Τα θετικά ειναι το πάχος 16.8mm και το φάρδος του πετάλου που χωράει σε στύλο φωτισμού (κάτι πράσινα - μαύρα μεταλλικά, οχι τις μεγάλες της ΔΕΗ ) που εύκολα συναντάς στην Αθήνα και πιστεύω είναι καλό σημείο για κλείδωμα - και που καμία άλλη από abus η krypto που κοιτούσα δε χωράει..

Έχεις κάποιο link από όπου την αγόρασες ?

Nyarlathotep
Εικόνα Nyarlathotep
Απών/απούσα
Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

Την επομενη εβδομαδα, αναμενονται καποιες Οn Guard Pitbull στους ΦΤΠ, ενω οι Brute, αναμενονται ακομα. Δυστυχως, ειναι αγνωστο ποτε ακριβως θα ελθουν οι Brute. Λογικα, δεν πρεπει να αργησουν πολυ ακομη.

tbabis
Εικόνα tbabis
Απών/απούσα

Nyarlathotep wrote:
Αμέ!! http://www.wiggle.co.uk/?s=onguard+brute[/quote]

Τέλειος ευχαριστώ, το πεταλάκι είναι το πιο σούπερ που έχω δει (σχέση τιμής/απόδοσης/χαρακτηριστικών), και είναι αυτό που ήθελα.

Nyarlathotep
Εικόνα Nyarlathotep
Απών/απούσα

anytime! κι εγώ τυχαία το βρήκα ενώ είχα πηξει ψάχνοντας..

danaos75
Απών/απούσα

Δείτε και αυτό
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0010VPLPC/ref=oss_product

Δωρεαν εξοδα αποστολής για Ελλαδα (επιλεξτε free super saver delivery),
ήρθε σε 2 μερες με UPS (με ακριβεστατο tracking number).
30,24 Ευρω

peripatitis
Απών/απούσα

Νομίζω ότι δίνεται λανθασμένα η βάση στις κλειδαριές που κλειδώνουν πάνω σε κάποια κολόνα , κάγκελα κτλ.
Απο την εμπειρία μου και στο εξωτερικό, η πιό σημαντική κλειδαριά είναι αυτή που ακινητοποιεί τον πίσω τροχό (την οποία και δεν έχω δει σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα).
Διότι ακόμα και όταν σπάσει την αλυσίδα, πέταλο κτλ ο επίδοξος δεν μπορεί να πάρει το ποδήλατο και να φύγει παρά μόνο αν το φορτώσει σε κάποιο άλλο όχημα.
Νομίζω ότι η πλειοψηφία των κλοπών που διαβάζω πώς έγιναν, μαζί και με το δικό μου θα είχαν αποφευχθεί με αυτές τις κλειδαριές.

Μου είχε κάνει δε αρνητικότατη εντύπωση όταν αγόρασα εδώ το ποδήλατό μου σ μεγάλο κατάστημα του κέντρου που αφενός προσπαθούσαν να με πείσουν ότι δεν δουλεύουν αυτές οι κλειδαριές και αφετέρου δεν τις έφερναν καθόλου και προφανώς το μετάνιωσα που δεν έφερα μια από εξωτερικό :)

fanos
Απών/απούσα

Καλημερα!
Βρίσκομαι κ εγω στην αναζητηση πεταλου και εχω καταληξει στα εξης τρια,
1)onguard pitbull
2)onguard brute
3)abus granit x-plus 54

αλλά έχω κολησει λιγο, οπότε χρειαζομαι βοηθεια.

α)με pitbull ειμαι καλυμενος, ή να κοιταζω προς brute.??

β)Το abus είναι τόσο καλυτερο απο το pitbull που να δικαιολογειται η τοση διαφορα στην τιμή τους??? με απλα λογια τα αξιζει τα παραπανω ευρω που απαιτουνται για την απόκτησή του?

γ)οι Φ.τ.Π. έχουν καθολου απόθεμα σε onguard? και αν ναι ποιο μοντελο?

Θα περιμενω τις απαντησεις σας.
ευχαριστω προκαταβολικα!

vombida
Εικόνα vombida
Απών/απούσα

Καλημέρα,

εγώ έχω το Granit x-plus 54 και μπορώ να πω οτι είμαι ικανοποιημένος (αυτο μεταφράζεται σε οτι δε μου το εκλεψαν ακομα). Αν το παρεις, να παρεις την εκδοση 23cm γιατι εγω εχω την 30αρα και απλα δεν κουβαλιεται πανω στο πλαισιο!
Τα Onguard που αναφερεις τα ειχα δει οταν εψαχνα για πεταλο. Τo pitbull ειναι κατα τη γνωμη μου value 4 money. Το brute ειναι θεοβαρο αν και εμφανως πιο μεγαλης διαμετρου απο τα αλλα 2. Στη θεση σου θα επαιρνα το Pitbull και θα το συνδυαζα ειτε με μια "κουλουρα" ειτε με μια αλυσιδα. Εξαρταται βεβαια απο το ποσα "λεφτα" θα κλειδωσεις.
To μοτο ειναι ενα: Μην τσιγκουνευεσαι τα λεφτα στις κλειδαριες! Κοψε απο αλλού...

Columbus discov...
Απών/απούσα

...υπαρχουν ακομη μερικα pitbull, αν δεν κανω λαθος.
Περνα μια βολτα απο την Επταχαλκου σημερα μετα τις 9:30 το βραδυ, να ριξεις μια ματια.

panos_mk2
Απών/απούσα

καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στο foroum σας και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα πέταλα...
ευχαριστώ πολύ!!

Columbus discov...
Απών/απούσα

...δεν υπαρχουν.
Τα υπαρχοντα εξαντληθηκαν. Αναμενονται καινουρια.

Leone_gr
Εικόνα Leone_gr
Απών/απούσα

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για καλό πέταλο και το έξτρα για τους τροχούς, πόσο περίπου το πουλάνε τα παιδιά;
Επίσης μήπως γνωρίζει κανείς πόση ώρα χρειάζεται για να παραβιαστεί/κοπεί ;
Δεν θέλω να κλειδώνω το ποδήλατο με τις ώρες κάπου, απλά για 5-10 λεπτά μέχρι να πεταχτώ κάπου!
Φαντάζομαι είναι χρόνος που δεν προλαβαίνει να γίνει κάτι (δε μιλάω δα και για τροχό!)

maranx
Εικόνα maranx
Απών/απούσα

Γνωρίζουμε πότε περιμένουμε καινούρια παραλαβή;

Αν υπάρχει η δυνατότητα προ-παραγγελίας θα με ενδιέφερε ένα Bulldog 5015Μ Mini DT7.

Ολόκληρος ο κατάλογος της OnGuard βρίσκεται εδώ.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Μακάρι να γνωρίζαμε...Για την ώρα μας κρατάνε σε αγωνία..

dpapan
Εικόνα dpapan
Απών/απούσα

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν πέταλα, η αν θα έρθουν καθόλου.

Columbus discov...
Απών/απούσα

Και θα υπαρχουν για λιγο καιρο ακομη.

dpapan
Εικόνα dpapan
Απών/απούσα

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Θα ήθελα να ρωτήσω ακόμη αν υπάρχει κάπου στο site πληροφορίες για το τι πέταλα υπάρχουν και σε τι τιμές δίνονται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Columbus discov...
Απών/απούσα

...δεν υπαρχουν πληροφοριες γι'αυτα.
Προκειται ομως για το μοντελλο PITBULL ATB 5004 (127 X 230).

dpapan
Εικόνα dpapan
Απών/απούσα

Με ποιόν επικοινωνούμε για να αγοράσουμε;

Καλό μήνα σε όλους.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Η συνάντηση των "Φίλων του ποδηλάτου" γίνεται κάθε Τρίτη μετά τις 9.30. Πάντα είναι κάποιος εκεί, που αμα ρωτήσεις θα σου πει πληροφορίες για τα πεταλα και θα μπορέσεις να αγοράσεις ένα αν θελήσεις. Δεν πρόκειται για μαγαζί, οπότε δεν υπάρχει ποικιλία κλειδαριών.. Απλώς γίνονται κατά διαστήματα μεγάλες παραγγελίες από το συγκεκριμένο μοντέλο της onguard, γιατι η ελληνική αγορά δεν προσφέρει ακόμα οικονομικά καλά πέταλα...

di-mk1
Εικόνα di-mk1
Απών/απούσα

Τι κλειδαριές και βλακείες..

http://perierga.gr/2012/05/%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%86%C...

Odysseus.mou
Απών/απούσα

τελειο......

asdf
Απών/απούσα

Υπάρχουν διαθέσιμες κλειδαριές αυτή την περίοδο? Αν ναι, ποιό το κόστος τους?

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Υπαρχουν ακόμα μερικές, στα 35 ευρώ.

asdf
Απών/απούσα

Ωραία =)
Ισχύει η παραλαβή κάθε τρίτη στις 21:30 από τον σύλλογο? Σε ποιά διεύθυνση βρίσκεστε?

Roul
Εικόνα Roul
Απών/απούσα

Επταχάλκου 3, Θησείο

και ισχύει η κάθε Τρίτη...ίσως καλύτερα λίγο αργότερα. δηλαδή κατά τις 22.00.