Κλοπή ποδηλατου από ΗΣΑΠ- Νεραντζιώτισα

7 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
nstefan
Απών/απούσα

Μπήκα κι εγώ στο κλαμπ λοιπόν.
Εκλεψαν το ποδηλατό μου από τον χώρο σταθμευσης ποδηλάτων του σταθμού ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα.
Ημερομηνία / ώρα: 16.11.2008 / 18:00 - 19:30
Τύπος : IDEAL Ezigo
Χρώμα : Γκρί -Μαυρο
Αρ. σκελετού : WAZ 126490A
Χαρακτηριστικά : Φτερά, σχάρα πίσω, δύο τρόμπες (μαύρη στο κατω σωλήνα του σκελετού, γκρι-μαύρη εργοστασιακή στην σχάρα).
Το δήλωσα στην αστυνομία (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..)
Δεν το βάζω κάτω, θα επισκευάσω το παλιό μου ποδήλατο (ESKA τριτάχητο, μοντέλο 1977)και θα συνεχίσω τις βόλτες, έτσι για να σκάσουν τα Cayenne...
Καλές βόλτες σε όλους!!!
Νικος

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
spirosta
Απών/απούσα

Από περιέργια.. Έψαξες καθόλου Μενάδρου στα γνωστά στέκια? Βέβαια η κλοπή έγινε 16/11 οπότε τώρα είναι αργά. Αλλά εσύ έψαξες?

mpampis
Απών/απούσα

Στο ίδιο ακριβως σημείο μου το κλεψαν κι εμενα δυο μήνες πριν!!!
Σε συζητησεις με γνωστους και φιλους για την κλοπή ακουσα ..ακόμα και οτι οι σεκιουριτάδες εχουν οργανωθει και τα "μαζευουν" ..!!! ..Λιγο τραβηγμενο μου ακούγεται, και μάλλον ραδιο αρβύλα, αλλα απλα το καταθετω σαν πληροφορία.

johnny1
Εικόνα johnny1
Απών/απούσα

@mpampis αυτό δεν είναι πληροφορία αλλά μπαρούφα . . .

mpampis
Απών/απούσα

@johnny1
Εχεις απόλυτο δικιο!
Απλα επείδη τον τελευταίο καιρό πολλα ακούμε και βλεπουμε ..τίποτα δε μπορεις πια να αποκλείεις με σιγουρια.

petraan
Απών/απούσα

...γιατί δεν διατίθεται το τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού, κατάλληλα διαμορφωμένο, αποκλειστικά για τα ποδήλατα; Αν γίνει κάτι τέτοιο δε θα αναγκαζόμαστε να τα αφήνουμε εκτεθειμένα απ' έξω απ' το μετρό-ΗΣΑΠ.

Και μια άλλη λύση είναι να τους βάλουμε τσιπάκια όπως γίνεται στην Αγγλία. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό αυτό από άποψη χρημάτων ή και οργάνωσης στην Ελλάδα.

panik
Εικόνα panik
Απών/απούσα

Τωρα εισαι σto σωστο σημειο.
:)