Πάει και το δικό μου...τεράστια θλίψη

101 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
amerhix
Εικόνα amerhix
Απών/απούσα

να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση οργανωμένα αλλά

ρε συ autoamation... seriously πόσο έχει αυτό το συστηματάκι; απο πού θα τροφοδοτείται;
να έχει 300 ευρά; τόσο έχει το ποδήλατό μου! τι προσπαθούμε να σώσουμε, το αγαπημένο μας colnago; με τόσα χρήματα μπορώ να κάνω το ποδήλατο μου έτσι

φιλικά

jimk1984
Απών/απούσα

Master Chief wrote:

Πιστεύω πως πλέον ο μόνος τρόπος να έχει κανείς το κεφάλι του ήσυχο είναι να ανεβάζει το ποδήλατό του στο διαμέρισμα. Τουλάχιστον εγώ απ' το δημοτικό αυτό κάνω και έχω γλιτώσει τα χειρότερα.. Μπορεί να κουράζεσαι λίγο παραπάνω -ιδίως αν δε χωράει και στο ασανσέρ-, αλλά τουλάχιστον δεν το έχεις έγνοια όλη την ώρα.

Συμφωνω απολυτα !!!!

Υ.Γ Να πω και γω με την σειρα μου οτι ειχα αναφερει και γω σε αλλο ποστ με κλεμμενο ποδηλατο την ενναλακτικη ενος tracker και για καποιους η ολη αποψη φανηκε "αμερικανια" οπως την ειχαν αναφερει χαρακτηριστικα..ΤΟ συγκεκριμενο συστημα φενεται ενδιαφερον αλλα μαθετε τιμη κτησης αλλα και που θα τοποθετηθει σενα ποδηλατο ωστε να μην ειναι εμφανες..

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Κοιτάξτε. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, δεν διαφωνώ σε αυτό. Στους νόμους της αγοράς είναι το γεγονός ότι αν υπάρχει ζήτηση σε κάτι, θα υπάρξει κάποια στιγμή και η προσφορά. Η προσέγγιση μιας τέτοιας εταιρείας σε τύπο "είμαστε 500 που θέλουμε κάτι κατάλληλο για τα ποδήλατά μας, έχεις να μας προσφέρεις κάτι;" δεν νομίζω ότι είναι κακή.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

......από αυτές που έχω γεμίσει την αποθήκη μου
http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/365352/2/istockphoto_3...

Πέρα από την πλάκα είμαι και εγώ μέσα για κάτι δραστικό.

Φίλε automation το προϊόν που ανέφερες έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα:"Τροφοδοτείται με τάση από την μπαταρία ή τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ή φορτηγού χωρίς άλλες απαιτήσεις εγκατάστασης."

Αυτό που αναφέρθηκε στο Post της Royaloak (http://www.podilates.gr/node/7160#comment-73654) από τον vang με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Δεν ξέρω όμως τι ανταπόκριση θα έχει από την πλευρά του Υπ. δημοσίας τάξης.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

tkant wrote:
Φίλε automation το προϊόν που ανέφερες έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα:"Τροφοδοτείται με τάση από την μπαταρία ή τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ή φορτηγού χωρίς άλλες απαιτήσεις εγκατάστασης."

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Η σκέψη μου είναι η προσαρμογή του συστήματος με μικρότερες απαιτήσεις (δεν χρειάζεται οθόνη κλπ) με τοποθέτηση μόνο του εντοπισμού θέσης και τροφοδοσία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, στο ποδήλατο υπάρχουν "κούφια" σημεία που θα μπορούσε να τοποθετηθεί, το θέμα είναι πως θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση που θα είναι ταυτόχρονα και κρυφή.
Η ιδέα μου είναι πως μία εταιρεία που ειδικεύεται σε τέτοια συστήματα να μπορεί ενδεχομένως να προτείνει μια λύση αν δει ότι υπάρχει ικανό αγοραστικό κοινό.

Royaloak
Απών/απούσα

Αν συντονιστούμε στη βάση σαφών αιτημάτων, που με σοβαρότητα και θετικότητα κι αποφασιστικότητα θα θέσουμε σε κάθε αρμόδιο και αν μας φτύσουν, τότε να μιλάμε για τη θέση του Υπ.Δημόσιας Τάξης ή όποιου άλλου εμπλέκεται σ' αυτή την ιστορία. Υποθέτω πως το Υπ. Προστασίας του Πολίτη ή όπως θέλει ας λέγεται, θα ασχοληθεί με τον έλεγχο και τη δίωξη. Τα θεσμικά θα αφορούν στο Υπ. Μεταφορών (λέω εγώ τώρα, αλλά ας το ελέγξουμε και με έναν νομικό).

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Σύμφωνοι
Ας συντονιστούμε και ας καταλήξουμε στο τι θέλουμε εμείς.

Royaloak
Απών/απούσα

tkant wrote:
Σύμφωνοι
Ας συντονιστούμε και ας καταλήξουμε στο τι θέλουμε εμείς.

μόνο γι' αυτό που καίει την Royal κι εφ' όσον υπάρχει ανταπόκριση από όσους έχουν ευαισθησία και δεν θα έρθουν σαν καλοθελητές, να το διαλύσουν, όπως ξέρουν ήδη από αυτό το πολυδαίδαλο φόρουμ, με κουβέντες ανεδαφικές, που δεν οδηγούν πουθενά κι απλά κάνουμε τον λεκτικό μας τσαμπουκά και τη λεκτική μας φιγούρα. Κάποια φίλη είπε ότι θα της λείψουν τα κείμενά μου. Δεν έχω φιλολογικές βλέψεις εδώ μέσα. Ό,τι έγραψα ήταν με αληθινό πάθος και πίστη. Δεν νιώθω πια την ανάγκη να το κάνω. Θα το κάνω για την κλοπή κι όσο νιώθω, ότι έχει νόημα να το προσπαθήσω. Αν μη τι άλλο, για να κάνουμε τους εχθρούς να γνωρίσουν, πού κανείς μπορεί να φτάσει, πνιγμένος απ' την απελπισία που αυτοί έχουν σωριάσει στην πόρτα του.

Δραματικό ακούγεται; Δεν είναι!!! Κανείς δεν εξοικειώθηκε με τον απανωτό βιασμό. Τα άλλα είναι για τους αργόσχολους που παίζουν με τα πληκτρολόγια κι ακούνε όλα αυτά ή συμμετέχουν σ' όλα αυτά, σαν να συνέβησαν στην επαρχία Σετσουάν της Κίνας.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Royaloak wrote:
.........απλά κάνουμε τον λεκτικό μας τσαμπουκά και τη λεκτική μας φιγούρα........

....το σχόλιο σου να μην αφορά εμένα που απάντησα αστειευόμενος (Royalback ;) αντί
Royaloak) στο δικό σου εκ παραδρομής αναγραμματισμό (thant αντί tkant)

Κατά τα άλλα είμαι σύμφωνος για κοινή δράση

Royaloak
Απών/απούσα

sorry που σου άλλαξα το όνομα. Από βιασύνη έγινε. Επίσης δεν εννοώ εσένα για τα περί φιγούρας.