Κατι για τους Σκυλους?

78 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Fotineli
Εικόνα Fotineli
Απών/απούσα

Σορρυ, δεν ηθελα να ειμαι επιθετικη, απλώς υπάρχουν άπειροι βλάκες που μου λέει ο καθένας τη χαζομάρα του για τους σκύλους και δεν καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν μόνο οι απόψεις "τα σκυλιά δεν πειράζουν αν δεν τα πειράξεις" και "τα σκυλιά είναι βλακόζωα". Μπορεί να είναι άγρια, μπορεί και όχι. Απλά αυτό που είχα πει και στο πρώτο μου ποστ εδώ είναι ότι πάει ανάλογα με την περίπτωση και δεν μπορεί να γενικεύει κανείς.

Anvas
Εικόνα Anvas
Απών/απούσα

...από τη πλευρά του σκύλου....

Ενας σκύλος, όσο μοβόρος κι'αν δείχνει, δεν έχει κανένα λόγο να ορμήξει στα καλά καθούμενα σε ένα πλάσμα που έχει 2-3 φορές το βάρος του (εδώ οι κυρίες εξαιρούνται της αναλογίας για λόγους τακτ από μέρους μου)...

Ο σκύλος λοιπόν.... παίζει !!! σε βλέπει να κουνάς ρόδες και ποδαράκια και τον τρελαίνεις! Θέλει να σε κυνηγήσει!! και όσο φεύγεις, δώστου τρέξιμο να προλάβει!! Σχεδόν σε παρακαλάει : "τρέξε να σε κυνηγήσω, τρέξε! Και σαν επιβράβευση θα γραπώσω καμιά γάμπα ντε! " θα μας έλεγε αν μίλαγε..
Και μου έχει δαγκώσει λυκόσκυλο τη γάμπα πάνω στο παπάκι πριν 2 δεκαετίες μέχρι που έμαθα !

Τις εξής 2 λύσεις :

Α.κόψ'του το παιχνίδι, δηλ. ΣΤΑΜΑΤΑ ! μα γιατί δεν τρέχεις??? κλάαααμαααα...

Β. αιφνιδίασε τον: σημάδεψε τον με το ποδήλατο και κάνε ελιγμό να πέσεις πάνω του (θρασυδειλία. είναι η δεύτερη σκυλίσια ιδιότητα ..) To συγκεκριμένο κόλπο ακούγεται παράτολμο αλλά το εφαρμόζω με τη μηχανή τα τελευταία 20 χρόνια, με το ποδήλατο δεν χρειάστηκε ακόμη...

Wicca
Απών/απούσα

Καλή χρονιά..

Άντε πάλι να τα ξανά γράψουμε για τα σκυλάκια για να τα εφαρμόζουμε την φετινή χρονιά.
Λοιπόν. Τα σκυλάκια λειτουργούν τελείως διαφορετικά από τους ανθρώπους.
Καταρχάς δεν βλέπουν καλά και έτσι όταν μας βλέπουν πάνω στο ποδήλατο δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι ακριβώς είμαστε. Βλέπουν ένα πράγμα με μεγάλο κεφάλι, λόγο κράνους, ρόδες και δύο πράγματα να κινούνται, ( τα πόδια μας με τα πετάλια όλα μαζί). Άνθρωπος και ποδήλατο είναι μία μάζα για αυτά.
Δεύτερον μυρίζουν πολύ καλά. Μυρίζουν τον ιδρώτα μας, τον φόβο μας, τι έχουμε φάει, τα πάντα όλα.
Τρίτον ακούν πολύ καλά, μας ακούνε από πολύ μακρυά, το ποδήλατο κάνει θόρυβο στα αυτιά τους.
Έχοντας λοιπόν υπόψιν σας αυτά θα καταλάβετε γιατί οι σκύλοι γαυγίζουν και επιτίθενται στους ποδηλάτες. Γιατί τους φαίνονται σαν ένα νέο παράξενο ανεξήγητο είδος.

Η καλύτερη μέθοδος λοιπόν για να μας αφήνουν στην ησυχία μας είναι η εξής: Κατεβαίνουμε από το ποδήλατο, βγάζουμε το κράνος, ( για να καταλάβουν τι βλέπουν) τους μιλάμε όμορφα αν δούμε ότι δεν έχουν απασφαλίσει εντελώς, (είσαι καλό παιδί εσύ.. καλό σκυλάκι γούτσου γούτσου, έλα να σε χαιδέψω κτλ), ή αυστηρά και επιθετικά αν δούμε ότι είναι και αυτά σε αυτήν την φάση.. στο στυλ "ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.. ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΣΑ/ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ/ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ " αλλά όλα αυτά αποφασιστικά και άγρια.

Συνήθως αυτές οι δύο μέθοδοι πιάνουν.

Αν τελικά σας επιτεθούν, έχετε υπόψιν σας ότι τα σκυλιά φοβούνται το νερό, τις πέτρες και κάποιον που θα κρατάει ένα μπαστούνι μία τρόμπα ή κάτι που θα υποψιαστούν ότι θα τα χτυπήσει.

Εκτός αν είναι εκπαιδευμένα οπότε εκεί δεν μας γλυτώνει τίποτα, αλλά συνήθως τα εκπαιδευμένα δεν την πέφτουν από μόνα τους σε ποδηλάτες εκτός και έχουν εντολή να το κάνουν αυτό..

Αυτά με τα σκυλάκια.. Μη σας τρομάζουν και δείτε το το θέμα και από την δική τους σκοπιά. :)

Anvas
Εικόνα Anvas
Απών/απούσα

Wicca wrote:

Τρίτον ακούν πολύ καλά, μας ακούνε από πολύ μακρυά, το ποδήλατο κάνει θόρυβο στα αυτιά τους.
Έχοντας λοιπόν υπόψιν σας αυτά θα καταλάβετε γιατί οι σκύλοι γαυγίζουν και επιτίθενται στους ποδηλάτες. Γιατί τους φαίνονται σαν ένα νέο παράξενο ανεξήγητο είδος.

Η καλύτερη μέθοδος λοιπόν για να μας αφήνουν στην ησυχία μας είναι η εξής: Κατεβαίνουμε από το ποδήλατο, βγάζουμε το κράνος, ( για να καταλάβουν τι βλέπουν) τους μιλάμε όμορφα αν δούμε ότι δεν έχουν απασφαλίσει εντελώς, (είσαι καλό παιδί εσύ.. καλό σκυλάκι γούτσου γούτσου, έλα να σε χαιδέψω κτλ), ή αυστηρά και επιθετικά αν δούμε ότι είναι και αυτά σε αυτήν την φάση.. στο στυλ "ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.. ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΣΑ/ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ/ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ " αλλά όλα αυτά αποφασιστικά και άγρια.

...σκύλες. Ζωή να'χουν.. Η μία στο μαγαζί είναι dogo argentino και όταν είναι λυμένη -θεός φυλάξοι- κυνηγάει ότι κινείται. Επίσης είναι .... κουφή...
συζητήσεις μαζί της δεν πιάνουν...

Marinhs
Εικόνα Marinhs
Απών/απούσα

Καλά... αφού είστε όλοι τόσο ειδικοί(πλάκα κάνω, για να μην με παρεξηγήσετε) πείτε μου τι θα κάνατε εδώ

Πάντως ωραία το χειρίστηκε ο άνθρωπος...Καλή και η πλάκα, αλλά με τόσα σκυλια μαζεμένα και ποιός δεν θα φοβόταν..

Gefer
Εικόνα Gefer
Απών/απούσα

Το βιντεάκι παίζει εδώ και καιρό στο φόρουμ. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτά είναι τσοπανόσκυλα και σ αυτά δε πιάνουν λόγια. Για τα σκυλιά της ΠΟΛΗΣ ισχύει ότι λένε τα παιδιά παραπάνω...

Ρουμελιωτης Παν...
Εικόνα Ρουμελιωτης Παναγιωτης
Απών/απούσα

Δουλευα σε πρατηριο διανομη καυσιμων.
Θα σας δωσω την λυση των λυσεων!!!
Αγοραζετε απο καπου ενα μπουκαλακι ας ειναι και νερου μισολιτρο.
Περνετε δυο καπακια για το μπουκαλακι σας το ενα με μια τρυπα που θα ανοιξετε και το αλλο κανονικο χωρις τρυπα.
Αν υπυψιαζεστε οτι η περιοχη στην οποια κινηστε διατηθεται για τετοια κολπα,
εχετε το μπουκαλακι ετοιμα στην θεση του παγουριου σε θεση μαχης.
Οταν και αν συμβει το εν λογο συμβαν, τραβατε το πιστολι και στα μουτρα.
Η επαφη θα ειναι τοσο στενη που σας εγκυομαι οτι θα σας βλεπει(γιατι παρ ολα αυτα που θα τραβηξει, θα συνεχισει να βλεπει κανονικοτατα) θα ειναι ολο αγαπες, αλλα κι αν εκδηλωνει αισθηματα μισους θα τα εκδηλωνει απο ποοοοοοοοοοοολυυυυυυυυυυυ μακρυα!!! Κοινος θα σας βλεπει και θα χεζεται απο αγαπη.
Προτεινεται κυριως για θεραπειες ασθενειων που εχουν διαγνωσθει κατ επαναληψη.
Με αγαπη Νοτης!!!!!!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

....χρησιμοποιούσαμε αυτό που έχει έτοιμη τρύπα στο καπάκι:
http://www.avragreen.gr/files/water_products/new/avra_activecap_big.png
και μερικοί που έχουν ποδήλατα με γυριστά τιμόνια χρησιμοποιούν τέτοια:
http://www.leisurelakesbikes.com/content/images/thumbs/0000564_leisure_lakes_bikes_water_bottle_750ml_0.jpeg

Φίλε Παναγή σε πειράζω (φιλικά) έτσι; Τα μπουκαλάκια που χρησιμοποιούν οι ποδηλάτες κάνουν μια χαρά τη δουλειά που ανέφερες χωρίς να χρειαστεί να κάνουν τρύπες και να έχουν διαφορετικά καπάκια. Πράγματι το νερό έχουν πει αρκετά παιδιά ότι κάνει δουλειά με τους σκύλους.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.

Ρουμελιωτης Παν...
Απών/απούσα

Συγνωμη δεν εγινα κατανοητος αγαπη μου.
Αν στο μπουκαλακι εχει νερο το πολυ πολυ να τον
δροσισεις και να του δωσεις κουραγιο να συνεχισει το εργο του.
Εδω μιλαμε για μπουκαλακι με βενζινη η πετρελαιο καρδια μου!!!!
Τρελα γκαζια!!!!!!!!!!!!!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

.....του πετάς και τον αναμμένο zippo ή του ρίχνεις με το λέιζερ του Σταρ Τρεκ μία ψιλή να γίνει στάχτη; Δηλαδή αν συναντήσεις καμία αγέλη τι κάνεις, καλείς το ιππικό;

Κοίτα, ούτως ή άλλως αυτά τα κόλπα με τις βενζίνες είναι παλιά και ξεπερασμένα, σήμερα αν καταφέρεις και αγοράσεις ένα μπουκαλάκι βενζίνη δεν το πετάς στον πρώτο σκύλο που θα συναντήσεις. Φοράς δύο σταγόνες στο λαιμό, βγαίνεις βόλτα και μαζεύονται γύρω σου τα πιο όμορφα θηλυκά. Το πετρέλαιο δε κάνει καλύτερη δουλειά γιατί διαρκεί περισσότερη ώρα.

Όσο για τα σκυλιά αρκεί λίγο νερό στη μούρη για να ξενερώσει ένας σκύλος της πόλης. Τις περισσότερες φορές για να χάσει το ενδιαφέρον του αρκεί και να σταματήσεις το ποδήλατο και μόνο. Μην τρελαινόμαστε χωρίς λόγο.

Ρουμελιωτης Παν...
Απών/απούσα

Πρωτα απ ολα μην μιλας ειρωνικα.Ουτε για φωτιες, ουτε για φωλες μιλησα.
Μαλον δεν εχεις πεσει σε κανα σκυλι σκυλι.
Ειπα απο την αρχη οτι αντιμετωπιζα ΣΚΥΛΟΥΣ, και οχι σκυλακια του
δρομου.
Τα περισσοτερα απο τα σκυλια του δρομου πιθανοτατα να αντιδρουν
οπως προανεφερες.
Εγω μιλησα για περιπτωσεις ανιατες και για σκυλια που κανουν ζημιες.
Ειναι στην κριση του καθ ενος πως θα βγει απο την τρυπα!!!
Οσο για την τελευταια σου κουβεντα,υπαρχει λογος και μαλιστα πολυ σοβαρος να τρελαινομαστε.
Οι τρυπες στα ποδια δεν αντιμετωπιζωνται παντα με DEPON.
Μιλας για τις (περισσοτερες περιπτωσεις).
Εγω μιλησα για τις λιγοτερες.
Τελος παντων εγω εδωσα μια λυση που πιθανοτατα καποιος θα βοηθηθει,και το ζωντανο θα παρει μαθημα χωρις να πεθανει, και διατηρωντας ολες του τις
αισθησεις.

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Εγώ έχω πολλά παγούρια στο σπίτι μου, λέτε με αυτά που συζητάμε να με πιάσουν για παράρτημα της βίλας Αμαλία;;

didotou
Εικόνα didotou
Απών/απούσα

Ρουμελιωτης Παναγιωτης wrote:

Περνετε δυο καπακια για το μπουκαλακι σας το ενα με μια τρυπα που θα ανοιξετε και το αλλο κανονικο χωρις τρυπα.

...
το αλλο καπακι που δεν εχει τρυπα τι το κανουμε;
...

i.alli.ellatha
Εικόνα i.alli.ellatha
Απών/απούσα

lyhadj wrote:
Εγώ έχω πολλά παγούρια στο σπίτι μου, λέτε με αυτά που συζητάμε να με πιάσουν για παράρτημα της βίλας Αμαλία;;

Ρε παλιοποδηλάτη έχεις και κράνη; Δε γλιτώνεις...

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

...και στο εργαστήρι είχε και μερικά στουπιά που έκανε ότι σκούπιζε τα χέρια του ο Columbus. Άσε δε που όταν ήπιαμε τις μπύρες, τα μπουκάλια δεν τα πέταξε αλλά τα φύλαξε σε μια γωνία !!

lyhadj
Εικόνα lyhadj
Απών/απούσα

Ωχ ωχ ωχ ... και οι μάσκες που έχω για τις αποκριές που πλησιάζουν;;;; Ασε που μερικοί έχουν και μάσκες δήθεν για το καυσαέριο....

contact