Parking ποδηλάτων στο κέντρο

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Basscadet
Εικόνα Basscadet
Απών/απούσα

Καλημέρα,

σύντομα θα μεταφερθούμε σε νέα γραφεία της εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας κι ενώ με ξεβολεύει λίγο γιατί έμενα στα 15 λεπτά με το ποδήλατο από τα παλιά γραφεία τώρα θα πάω στα 30 λεπτά απόσταση που δεν είναι μεγάλο πρόβλημα μεν αλλά εκεί υπάρχει πρόβλημα παρκαρίσματος. Ο νέος χώρος είναι στην ουσία μέσα σε άλλη εταιρεία και θα πηγαίνουμε 2-3 φορές την εβδομάδα αλλά χώρος μέσα δεν υπάρχει πουθενά να βάλω το ποδήλατο, ούτε κάποιο αίθριο/ακάλυπτος πίσω ούτε κάποια ευρύχωρη είσοδος. Μόνο σημείο που μου υπέδειξαν είναι... στο πεζοδρόμιο έξω με τα μηχανάκια αλλά δεν έχει καν μία μπάρα για ποδήλατα οπότε πρέπει να το πάω πιο κάτω καπου αν βρω καμιά κολώνα/μπάρα να περάσω το πέταλο. Και θα το αφήνω εκεί έξω για 8 ώρες στο κέντρο της Αθήνας μόνο του; Χλωμό. Ένα φτηνό Orient είναι, καμία σχέση με κουρσάκι των 5000 ευρώ, αλλά και πάλι μου χαν κλέψει το προηγούμενο πριν 2 χρόνια (ξηλώσανε μπάρα επί της Μεσογείων στις 7 το απόγευμα Τετάρτης με φουλ φως) και δεν θέλω να το ξαναπεράσω ούτε να έχω το άγχος τι θα δω όταν κατέβω κάτω. Απ ότι έψαξα υπάρχει ένα Parking Cityzen στην Εμμανουηλ Μπενάκη που παίρνει ποδήλατα αλλά... δεν έχει διαθεσιμότητα (γιατί άραγε;). Πήρα τηλέφωνο μερικά εκεί γύρω αλλά κανείς δεν δέχεται παρά μόνο αυτοκίνητα και μηχανές. Έχει κανένας κάποια ιδέα να με κατευθύνει; Περιοχή που κοιτάζω είναι περίπου κοντά στο Τιτάνια / REX. Ευχαριστώ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

... δεν νομίζω ότι αξίζει να πληρώνεις πάρκιν για ένα ποδήλατο.....

Έχεις ήδη ένα πέταλο. ΟΚ. Πάρε μια χοντρή αλυσίδα με λουκέτο. Κλείδωνε ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ το ποδήλατο σου και βγάζε την μπροστινή ρόδα - θα την βάζεις σε τσάντα και θα την παίρνεις μαζί σου. Η κουλούρα+λουκέτο μπορεί να μένει και εκεί / να μην την κουβαλάς συνέχεια μαζί σου.

Αν υπάρχει εκεί έξω κλεφτρόνι ή χρήστης ή ότι άλλο, που θα κλέψει τέτοιο ποδήλατο, κλειδωμένο με δύο κλειδαριές, χωρίς μπροστινή ρόδα..... έ, νομίζω ότι ΧΑΛΑΛΙ του, θα έχει προφανώς τόοοοοσο μεγάλη ανάγκη που "χαλάλι του".

Basscadet
Εικόνα Basscadet
Απών/απούσα

Στο Cityzen έχει 15 ευρώ το μήνα, αν δίνω 2.20 πηγαινε-ελα για το μετρό προτιμώ να δίνω και 3 την ημέρα για parking, 15 το μήνα είναι τσάμπα. Δεν το αφήνω εκεί έξω με τίποτα, ούτε να κουβαλάω ρόδες κλπ και χαλάλί κανενός, μόνη λύση είναι αν ξέρει κάποιος κάποιο parking εκεί γύρω στο κέντρο να δέχεται ποδήλατα. 

contact