ποδηλατική διαμαρτυρία "του θανάτου" στο Λονδίνο

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Filopodaros
Εικόνα Filopodaros
Απών/απούσα

2000 ποδηλάτες διαμαρτυρήθηκαν στο Λονδίνο για τα πρόσφατα περιστατικά θανατηφόρων ατυχημάτων ποδηλατών. Οι ποδηλάτες ξάπλωσαν στο έδαφος σαν να ήταν νεκροί (όπως είχαμε κάνει κι εμείς στην ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων).

http://www.cyclingweekly.co.uk/news/latest/541453/cyclists-stage-mass-di...

https://twitter.com/mum_on_bike/status/406872980539445248/photo/1/large

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Wicca
Απών/απούσα

Αυτό που κρατάω εγώ είναι οι 570.000 ποδηλατικές μετακινήσεις κάθε μέρα στο Λονδίνο, κάτι που δεν έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια.
2.000 ποδηλάτες στην διαμαρτυρία.

Αν μη τι άλλο ο συγκεκριμένος δήμαρχος του Λονδίνου, κατάφερε να φτιάξει μία ποδηλατική κουλτούρα στους κατοίκους της πόλης και είμαι και σίγουρη ότι θα βρει τον τρόπο να λύσει και το θέμα με τα τροχαία, που τα περισσότερα από αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι ακόμα επιτρέπεται να κινούνται μεγάλα φορτηγά μέσα στην πόλη τις ώρες αιχμής.

Όμως όπως και να έχει, και παρόλα τα τροχαία, που είναι αναμφισβήτητα το αρνητικό της υπόθεσης, η "πολιτεία" εκεί το "κυνηγάει" το θέμα των ποδηλατικών μετακινήσεων. Όχι σαν την δική μας εδώ που σφυρίζει αδιάφορα και που δεν έχουμε ούτε στατιστικά για το πόσοι μετακινούνται με ποδήλατο και πόσες διαδρομές κάνουν κάθε μέρα.