Responsibilities

4 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Wicca
Απών/απούσα

Παρακαλώ διαβάστε αυτή την δημοσίευση.

http://tracksideviews.com/2013/08/06/responsibilities/

και μετά το συζητάμε το θέμα.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

εκεί λάμπει η δημοκρατία,και τα αυτόματα πουλιούνται στα σούπερ μάρκετς, άρα δέ μπορώ να πώ πολλά...

Λυπάμαι, θα μπορούσαν να ήταν οι δικοί μας οι γονείς στο λεωφορείο.
Για εδώ, στη ψωροκώσταινα τη πατρίδα μας, έχω να πώ οτι είναι βόδια όσοι βάζουνε στα αυτιά τα ακουστικά, δηλαδή ήμαρτον, εδώ δέν υπάρχουν ευθύνες.

Γενικότερα ο σχεδιασμός να κάθονται μπροστά οι χρήζοντες βοήθεια δέν έχει κάποια λογική, ίσως έγινε για να βλέπουν ή να ανεβο κατεβαίνουν ευκολότερα.
Να τα δούνε αυτά οι τεχνικοί ασφαλείας και οι συγκοινωνιολόγοι οι ακριβά αμοιβόμενοι.Αλήθεια γιατί να είναι κοντά στο παρμπρίζ όλοι οι ανήμποροι?
Για να δούνε το χάρο πιό γρήγορα?! για να βλέπουνε-συμβουλεύουνε τον οδηγό?
αφού και ο οδηγός έχει χάντς φρή, κλάσεν πότσεν, μπλου τούθ, και το τελευταίο που τον νοιάζει είναι ο χειρισμός του οχήματος.
Ο δρόμος θέλει το 150% των αισθήσεών μας κυρίες και κύριοι και αγαπημένα μου παιδιά.
Ο δρόμος είναι ευθύνη, γιατι είμαστε όλοι αδέλφια, και αύριο θα ψοφήσει στο δρόμο και ο πατέρας μου και η μάνα μου και η μάνα σας.
Ο δρόμος δέ θέλει παιδιακίστικη συμπεριφορά.
Ζητάει ανάληψη ευθυνών.
Ευτυχώς, η νεο λέρα σήμερα δέ δίνει τη θέση της στους χρήζοντες βοήθεια!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ responsibility!

Με αγάπη προς όλους, Ρη σπονσιμπιλιτιάρης.

Wicca
Απών/απούσα

Η δημοσίευση δεν αναφέρεται στις συνθήκες που επικρατούσαν στο λεωφορείο αλλά στο γεγονός ότι ποδηλάτης ο οποίος έκανε καγκουριές στον δρόμο έστειλε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένους τους επιβένοντες στο λεωφορείο.

Συνήθως κολλάμε στο πως συμπεριφέρονται οι οδηγοί των αυτοκινήτων στους ποδηλάτες αλλά δεν κολλάμε ποτέ για τις δικές μας ευθύνες στους άλλους χρήστες των δρόμων, είτε γιατί κάνουν ορισμένοι καγκουριές, είτε γιατί πιστολιάζουν φανάρια. Το μεταφέρω εδώ γιατί ο παππούς του, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μάλλον δεν θα την παλέψει σύμφωνα με αυτά που ανέφερε και το παιδί στο αγγλικό φόρουμ.

Μιλάμε εδώ λοιπόν για τις δικές μας ευθύνες ως ποδηλάτες και όχι για το που κάθονταν οι επιβάτες. Το περιστατικό έγινε στην Αγγλία και το ανέφερε ποδηλάτης σε αγγλικό φόρουμ.
Και αυτό φυσικά δεν είναι κάτι που αφορά μόνον τους Άγγλους.

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

ή και παραπάνω! στην Αγγλία ή στη Νέα Αγγλία, όπου έγινε το παραπάνω,
εφ΄ όσον δέν ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες, δέ μπορούμε παρα να πούμε
ευχές και κατάρες.
Ευχολόγια.
Φυσικά και έχουμε ως ποδηλάτες ευθύνες, αλλα και ώς οδηγοί αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας.Δέν μπορούμε απο ένα δημοσίευμα να καταλογίσουμε ευθύνη στο ποδηλάτη ή στον οδηγό του λεωφορείου.
Είναι θέμα πραγματικό! στη χώρα μας, ίσως να γίνονται καθημερινά τέτοια και να μήν είμαστε "τυχεροί" να τα ζούμε.Μερικοί πάνε σά ζώα! κάποιες φορές και εγώ είχα συλλάβει τον εαυτό μου να κάνει αηδίες, έστω και μικρές.
Δυστυχώς.
Όλα τα πράγματα έχουν το όριό τους.Σά το κρίτικαλ μάς! μιά,δυό, κράου!
σπάνε τα μέταλλα! αντοχή υλικών βλέπε! θα γίνουν πεντε εξι τέτοια περιστατικά και θα δούμε διάφορα.Και θα τη πληρώνουν αθώοι και νομοταγείς.
Φαντάζεσαι απο τέτοια να μπούν πινακίδες στα ποδήλατα ?! εύχομαι να συνετιστούν όλοι οι φίλοι και οι "φίλοι".

Πρίν απο δέκα χρόνια περίπου, οδηγούσα μιά φορά(χωρίς hands free!) αυτοκίνητο, και μιλούσα στο κινητό.Το περιπολικό που με ακολουθούσε, χωρίς να έχω αντιληφθεί τίποτα, μου ανέφερε μετά απο τη κλήση που μου καταλόγισε, οτι μιλούσα παραπάνω απο είκοσι λεπτά.
Σήμερα μετά απο χρόνια, σκέφτομαι οτι όλα για κάποιο σκοπό γίνονται! συνετίστηκα και ..κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

contact