Συγκέντρωση - πορεία!

2 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mattta04
Εικόνα mattta04
Απών/απούσα

Συγκέντρωση - πορεία ενάντια στο συνέδριο της Bionova (Σάββατο 2/2, 11:00 )πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ..
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Αλαζόνες επιστήμονες άπληστοι για χρήμα και δόξα, μισθοφόροι των εταιριών απελευθερώνουν στο περιβάλλον χιμαιρικούς οργανισμούς, δημιουργούν μεταλλαγμένα προϊόντα, πατεντάρουν τη ζωή, οικοδομούν την ανάδυση μιας νέας ευγονικής.

Αδίστακτοι εξουσιαστές τρομοκρατούν και καταστέλλουν, αναπτύσσουν βιολογικά όπλα, επιτίθενται με στρατό και αστυνομία ενάντια σε κάθε αντίσταση, χτίζουν το κράτος της βιοασφάλειας, προετοιμάζουν τον καθολικό κοινωνικό έλεγχο.

Πολυεθνικές δικτατορίες ενώνονται σε ένα τεράστιο αγροτοβιομηχανικό, τεχνολογικό και χρηματιστηριακό σύμπλεγμα, επιβάλλουν τον έλεγχο της αγροτικής παραγωγής και της διατροφής, εκτοπίζουν ιθαγενικούς πληθυσμούς, λεηλατούν τη φύση και επιτίθενται στη ζωή.

Αιχμή του βιοτεχνολογικού δόρατος στην Ελλάδα είναι η BIONOVA, η εταιρία που διακηρύσσει ότι "είναι καιρός η επιστήμη και η τεχνολογία να συναντηθούν για να παράξουν υπερκέρδη".

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
ilias
Απών/απούσα

Εννοείται πως είναι σημαντικο το ζήτημα
Εγώ θα παω σίγουρα

(μόνο ας διαβάζουμε και τα προηγούμενα ποστς. Το ίδιο θέμα ξαναμπήκε πριν 2 μέρες. Ας μην έχουμε 10 φόρουμ για το ίδιο θέμα)