ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

10 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Bin Podilanden
ΣΑΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ. Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ; ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
skywalker
Απών/απούσα

Δε νομίζω οτι το Μετρόραμα είναι εφημερίδα κοινωνικού χαρακτήρα. Από τις διαφημίζεις τα βγάζουν!

zouzoul311
Απών/απούσα

Συμφωνώ αλλά ευτυχώς σήμερα (2-3-07) μας πρόλαβαν οι εξελίξεις! Στη Metrorama έχει ένα μικρό άρθρο για κάποια διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς για βόλτα με ποδήλατο! Δεν είναι κακό, ε?
Zouzoulina

bin podilanden
Εικόνα bin podilanden
Απών/απούσα

Bin Podilanden
...ή θα βγάλουμε γένια μέχρι να ξαναδούμε κάτι για το κακορίζικο το ποδήλατο στην Αθήνα

skywalker
Απών/απούσα

Ναι δεν είναι κακό, απλά όλα αυτά τα πιλοτικά προγράμματα βιτρίνας από την Γραμματεία Νέας Γενιάς ποτέ δεν οδήγησαν πουθενά. Είναι γνωστό το πώς και ποιοι διαχειρίζονται τα χρήματα σε τέτοιες "Γραμματείες", όπου οι διευθύνοντες αλλάζουν κάθε 4ετία. Μην στηρίζεσαι σε τέτοιες κινήσεις για να δεις "άσπρη" μέρα. Παρπιπτόντως έχεις έρθει ποτέ σε κάποια από τις συνελεύσεις στο Πολυτεχνείο;

zouzoul311
Απών/απούσα

Λόγω βεβαρυμένου προγράμματος (διπλή εξεταστική = ΠΟΛΛΕΣ επιτηρήσεις!) δεν έχω καταφέρει να έρθω ακόμα. Πιστεύω πως θα τα καταφέρω να έρθω αυτή την Τετάρτη, στις 7/3. Φαντάζομαι ότι θα με καταλάβετε εσείς οι παλιοί και τακτικοί γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναν σας (ακόμα... :) ).
Zouzoulina

chocofreta
Εικόνα chocofreta
Απών/απούσα

Μια καλύτερη (ή "άσπρη") μέρα θα δούμε μόνο αν σταματήσουμε να είμαστε καχύποπτοι σε κινήσεις ή δράσεις άλλων χωρίς καν να έχουμε εξετάσει σε βάθος τις όποιες κατηγορίες μας.

Ένα τέτοιο "πιλοτικό" πρόγραμμα, όπως της Νέας Γενιάς, κατεβάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή σε διάφορες γειτονιές της Αθήνας τουλάχιστον 150 ποδηλάτες (και μεταξύ τους πολλοί που δεν έχουν ξανακάνει ποτέ ποδήλατο στους δρόμους της Αθήνας). Είναι δε αξιοσημείωτο ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν καν δικά τους ποδήλατα αλλά τους τα παρέχει δωρεάν για τη βόλτα τους το πρόγραμμα. Ξέρω ότι ήδη ένα μεγάλο ποσοστό από τους συμμετέχοντες ξαναπαίρνει μέρος και αρκετοί αγοράζουν και τα δικά τους ποδήλατα. Ο αντίκτυπος σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι πολλαπλασιαστικός. Αίρονται οι φόβοι και οι προκαταλήψεις και ταυτόχρονα δημιουργούνται μικροί πυρήνες ανθρώπων που ενεργοποιούνται τοπικά.

Κι επειδή το πρόγραμμα θα κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο και είναι στο χέρι μας αν τα πράγματα είναι πιλοτικά ή μόνιμα, www.poli-podilato.gr. Να μάθουμε να εκμεταλλεύομαστε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται ασχέτως εάν ενδέχεται κάποιοι στη ΓΓΝΓ να έχουν πάρει ένα έξτρα μπόνους (λες και από τα ποδήλατα περίμεναν εδώ που τα λέμε).

zouzoul311
Απών/απούσα

Κάθε προσπάθεια ή δραστηριότητα που γίνεται με επίκεντρο το ποδήλατο, όσο στραβά κι αν γίνεται, είναι πόλος έλξης ατόμων που ταλαντεύονται στο να συμμετέχουν ή όχι.
Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι τις τελευταίες 15 μέρες έχουν βγει 2 νέες διαφημίσεις που δείχνουν το ποδήλατο ως στάση ζωής, μία διαφήμιση γυναικείων ρούχων και μία για μπισκότα. Πιστεύω ότι η ιδέα "ποδήλατο" γίνεται όλο και περισσότερο οικεία και το βρίσκω πολύ θετικό αυτό.
Zouzoulina

paolos
Απών/απούσα

Είδα κ μια διαφήμιση του υπουργείου τουρισμού αν θυμάμαι καλά,που διαφήμιζε νομίζω το νομο Ευρυτανιας με εναν ποδηλατη μεσα στην ομιχλη σε χωματόδρομο!Κάτι είναι κι αυτό!!Ίσως ωθεί κόσμο στο να χρησιμοποιεί το ευγενεστερο όχημα όλων!!Αν κ αποψη μου είναι ότι η μεγαλύτερη διαφήμιση ειμαστε εμεις οι ιδιοι που κυκλοφορουμε στο δρόμο κάθε μέρα!

Παύλος

zouzoul311
Απών/απούσα

Καμία αμφιβολία επ' αυτού! Οι διαφημίσεις στα ΜΜΕ απλά βοηθούν στο να μας προσέχουν οι υπόλοιποι (εννοώ να συνειδητοποιούν ότι μας βλέπουν και να μην περνάμε σαν μία αδιάφορη εικόνα) και να τους ωθούν στο να "τολμήσουν"!
Zouzoulina