Αναρωτιέμαι, και δεν γνωρίζω - σαφώς - που έχει ποδηλατόδρομους στην Αθήνα? Γιατί το μόνο μέρος που κάνει κάποιος βόλτα με το ποδηλατάκι του, είναι εκέι στο ΟΑΚΑ, που είναι σαν σχήμα "σκουλήκι" και είναι όλο ίσιωμα!(Στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη").
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αξιολόγηση:
0 ψήφοι
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό: http://www.podhlatodromoi.gr/component/googlepro/standardgoogle/6.html
Στο κέντρο της Αθήνας δεν έχει ποδηλατοδρόμους αν δεν απατώμαι... :/
η σελίδα του Doom είναι πολύ βαρυά για το σύστημα μου οπότε από τα λίγα που τσέκαρα για Χαλάνδρι και Βριλήσσια μάλλον σωστά τα λέει ο Χάρτης.Βέβαια οι ποδηλατόδρομοι εκεί δεν προσφέρονται και για καμιά βόλτα της προκοπής αφού το μήκος τους είναι πολύ μικρό και πιο πολύ για λόγους εντυπώσεων δείχνουν να φτιάχτηκαν.Είναι τοποθετημένοι στο πεζοδρόμιο με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό(κίνδυνος από αμάξια σε κάθε διασταύρωση πεζοί να κόβουν βόλτες μέσα κλπ)
Ποτέ δεν τους έχω χρησιμοποιήσει αν και πάω πολλές φορές επίσκεψη σε συγγενείς στην περιοχή.Προτιμώ τους έτσι και αλλιώς πολύ άνετους δρόμους που ,αν δεν ήταν το ζήτημα της μίζας στη μέση, θα μπορούσαν με λίγη μπογιά και κάποιες πινακίδες σήμανσης να φιλοξενήσουν και ποδήλατα σε όλο το δήμο
Στο Χαλάνδρι που ξέρω, λείπουν αρκετοί ποδηλατόδρομοι από τον παραπάνω χάρτη. Υπάρχει ένας στον παράδρομο της Αττικής Οδού που συνδέει το Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας με τον καλυμμένο χώρο πάνω από την Αττική Οδό που είναι πάρκο και με τους ποδηλατόδρομους των Βριλησσίων, υπάρχει στη Μεταμορφώσεως (που συνδέεται με την Ολύμπου και οδηγεί στο...πουθενά!), υπάρχει και ένας ποδηλατόδρομος που συνδέει αυτόν της Ολύμπου με το κέντρο του Χαλανδρίου. Πάντως π.χ. στο σταθμό μετρό του Χαλανδρίου δεν καταλήγει κανένας ποδηλατόδρομος ενώ περνάει από πολύ κοντά αυτός της Μεταμορφώσεως.
[/quote]αν δεν ήταν το ζήτημα της μίζας στη μέση, θα μπορούσαν με λίγη μπογιά και κάποιες πινακίδες σήμανσης να φιλοξενήσουν και ποδήλατα σε όλο το δήμο[/quote]
Συμφωνώ απολύτως! Αν γίνει ποτέ.. (μακάρι...) Εδώ στην Ελλάδα ακόμα και τα πεζοδρόμια είναι χειρότερα από τους δρόμους... απαπα..