Μεταχειρισμένα ποδήλατα φρεσκοβαμμένα. Υπάρχει λόγος ανησυχίας;

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
haris_216
Απών/απούσα

Καλημέρα σε όλους

Τελευταία κοιτάω μήπως καταφέρω να πάρω κάνα ποδήλατο για καμιά βόλτα αφού από τότε που μου έκλεψαν το προηγούμενο δεν κατάφερα να το αντικαταστήσω.

Κοιτώντας σε αγγελίες με μεταχειρισμένα βλέπω αρκετά συχνά ποδήλατα φρεσκοβαμμένα χωρίς stickers και τα οποία πωλούνται ως συγκεκριμένες μάρκες (ideal, κλπ).
Σίγουρα αν το ψάξει κανείς μπορεί να δει αν είναι όντως συγκεκριμένης κατασκευής ή "βαφτισμένο". Το θέμα μου είναι αν σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δηλαδή ένας φρεσκοβαμμένος σκελετός πόσο χάλια ήταν πια πριν και τον έβαψαν για να το πουλήσουν; Περιμένουν να πάρουν παραπάνω φράγκα;
Παίζει να είναι κλεμμένο;
Και το κυριότερο. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξει κανείς για να μην την πατήσει;
Τι πρέπει να κοιτάξουμε σε τέτοια περίπτωση;

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
harval
Απών/απούσα

τι μαρκα είναι: Ψαξε συνηθως κάτω απο μεσαία τριβή - εκει στο πλαίσιο είναι τυπωμένος ο αριθμός κατασκευής- τον ρωτάς τι μάρκα είναι-επικοινωνείς με εταιρεία δίνοντας αριθμό πλαισίου και έχεις ταυτοποίηση ή όχι.
πόσο χάλια ήταν : ζητάς φωτογραφίες πρίν την βαφή και αν είναι δυνατόν γυμνό από περιφεριακά -ακριβώς πρίν βαφτεί.Αν είναι ατσάλι φοβάσαι σκουριές και ριγματώσεις.Αν είναι αλουμίνιο φοβάσαι ριγματώσεις και σοβαρά χτηπηματα ,κυρίως σε πίσω τμήμα (ψαλίδι)
είναι κλεμένο : οποιοδήποτε μπορεί να είναι κλεμένο ακόμα και άβαφο με αλλαγμένα περιφαριακά-τράμπα με περιφεριακά από άλλο κλεμένο.

thanos70
Απών/απούσα

δεν ασχολείσαι καθολου και γλυτώνεις τυχον περιπέτειες, στο φιναλε υπαρχουν αμέτρητα μεταχειρισμένα ποδήλατα να δεις, στο φρεσκοβαμμενο κολλας???