Νέο ποδήλατο για downhill

6 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Scott_bikes
Απών/απούσα

Γεια σας είμαι καινούργιος στο φόρουμ. Έχω το ballistic magnum 26 του 2017 3 χρόνια και πλέον θέλω να ασχοληθώ με το mountain biking. Σκέφτομαι να πάρω το Scott ramson 930 2020. Θέλω να μου πείτε τι διαφορές έχει από τα μοντέλα του 2019 και του 2018. Επίσης πείτε μου σε τι κατηγορία μπορεί να ανταποκριθεί. Enduro, downhill κτλ. Αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτές οι κατηγορίες οπότε αν μπορειται εξηγήστε μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
kktsol
Εικόνα kktsol
Απών/απούσα

ελα πες μας τρολαρεις ετσι??

δεν ξερεις τι κατηγορια ειναι το ποδηλατο, δεν ξερεις ουτε τις κατηγοριες και θα δωσεις ετσι 3 χιλιαρικα. 

Και θες να κατσουμε και να κανουμε αναλυση των διαφορων για τις τρεις χρονιες, το οποιο να υποθεσω και να στις πουμε δεν θα τις καταλαβεις οποτε θα πρεπει να τις αναλυσουμε και αυτες.

ελα πες μας τρολαρεις!!!!

Scott_bikes
Απών/απούσα

Φίλε δεν τρολαρω καθόλου. Δεν έχω ακόμα καθόλου λεφτά και υπολογίζω να το πάρω σε 3 με 4 χρόνια οπότε έχω καιρό να μάθω. Ξέρω ότι είναι μεγάλο βήμα από 350 σε 3000 ευρώ αλλά δεν θέλω να ξοδέψω παραπάνω για τα ενδιάμεσα. Οπότε θέλω απλώς να μου πείτε σε πια κατηγορία ταιριάζει το ποδήλατο Scott ramson 930 2020 και αν έχει διαφορά από τα μοντέλα του 19 η του 18 μπας και γλιτώσουμε τπτ. 

Ιπτάμενο Μυρμήγκι (χωρίς επαλήθευση)

Scott_bikes wrote:
υπολογίζω να το πάρω σε 3 με 4 χρόνια
dashed1

rnd
Εικόνα rnd
Απών/απούσα

Φιλε μου μη σκας, σε τοσα χρονια εχεις οχι μονο χρονο να διαβασεις τα ηδη υπαρχοντα σε ολα τα ποδηλατικα sites του κοσμου αλλα ακομα και να μαθεις να κολλας σωλινες και να φτιαξεις το δικο σου ποδηλατο.

Μετα μπορεις να κολλας σωληνες και για αλλους και γιατι οχι να ανεβασεις και το κασε σου στα 9-10Κ και να εισαι κυριος. Ουτε που θα θυμασαι τι ειπαμε εδω περα και για ποιας χρονιας ποδηλατο λεγαμε.

YokoChoco
Εικόνα YokoChoco
Απών/απούσα

Αν μαζέψεις τα λεφτά σε 3 χρόνια, στείλε μας μήνυμα ξανά σε 3 χρόνια ότι έχεις τα λεφτά να κάτσει ο κάθε γνώστης να σου αναλύσει, τώρα τι να σου πούμε δλδ; Κάνει ή δεν κάνει και σε 3 χρόνια εσύ να θέλεις τελικά κούρσα της Pinarello πχ... Αν είχες τώρα τα χρήματα ήταν αλλιώς. Πάντως 3000€ και να μην ξέρεις τι ακριβώς θέλεις είναι κάπως. Όπως είπε και άλλος φίλος έχεις 3 χρόνια να διαβάσεις και να μάθεις.

ΥΓ: Επίσης σε 3 χρόνια ποιος ζεί ποιος πεθαίνει... μπορεί πχ να έχει γίνει η Β' Παρουσία του Χριστού ή να έχει υποστεί το σύμπαν Βαρυτική Κατάρρευση, οπότε τι να λέμε τώρα... σε 3 χρόνια είπες?wacko1