ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ- ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ την Τετάρτη 11/6

11 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
k.rapti
Απών/απούσα

Ο 'Ομιλος Φίλων Ποδηλάτου Ηλιούπολης θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη ποδηλατοβόλτα του. Ραντεβού στο ίδιο σημείο, στο συντριβάνι της κεντρικής πλατείας της Ηλιούπολης την Τετάπτη 11/6 και ώρα 7 το απόγευμα.
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:
Η ποδηλατοβόλτα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, με την συμμετοχή 35 ποδηλατών οι οποιοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος. Τις επόμενες ώρες θa υπάρξει, λογικά, και ανάρτηση video.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

σας περιμένουμε, θα τα πούμε εκεί...

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Η βόλτα αυτή είχε μόνο θετικά.
Το ρέμα είναι καθαρό. Περάσαμε το είδαμε (μου έφυγε και μένα το άγχος).
Η προσέλευση αρκετή (33 τον αριθμό).
Η βόλτα χωρίς προβλήματα. Ο...κυρ-Τέτοιος που βιαζόταν λίγο κοντά στο πάρκο με το λούνα παρκ απλά περίμενε λιγάκι, θα του περάσει.
Άντε μου άνοιξε η όρεξη, μου φαίνεται πάω για σπαστό γιατί δεν θα μπορώ να δανείζομαι πάντα ποδήλατο για να μπορώ να έρχομαι.

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα

se ligo k ena videaki...35 atoma hmastan authn th fora, pame kala. maskot h mikroula ludia apo to byrwna pou 8a deite na arkoudizei se mia apo tis photo.
oi photos sto parakatw link:

http://community.webshots.com/slideshow/563767748xtySSm

k.rapti
Απών/απούσα

Ωραίες οι φωτογραφίες

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Δυστυχώς, αυτή τη φορά δε σας πρόλαβα - μας έφαγε η δουλειά στην πολυεθνική :-(.
Μιχάλη, ευχαριστώ που με θυμήθηκες και με έψαξες!

Σας βρήκα όμως καθώς γύριζα (το μαύρο θηρίο του 1.5 τόνου που κόρναρε χαρούμενα!) και μπορώ να σας βεβαιώσω ότι η εικόνα των 30+ μαζεμένων ποδηλάτων ήταν πολύ όμορφη! Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα!

maria-mtb
Εικόνα maria-mtb
Απών/απούσα
frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Μαρία έγραψες πάλι!

kirkor
Απών/απούσα

frankie esu isoun pou kornares stin plateia tou ika?
maria wraio to uliko.
ante na sunexisoume na auksanomaste.

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Ναι εγώ ήμουν!

plithon
Απών/απούσα

Πολύ καλή πορεία. Άντε και την επόμενη φορά ακόμα πιο πολλοί και πιο μακρυά!!

contact