FREEDAY 05/06/09 Παρασκευη..120 ποδηλατες ειπαν NAIII !

115 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
ria
Απών/απούσα

ειναι standard για πειραια η βολτα, ασχετα αν δε μπουμε λιμανι??

dvm
Απών/απούσα

Να μην φέρουμε μαγιώ δηλαδή;
Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν θα έρθω ρε παιδιά. Είμαι κομμάτια, δεν κοιμάμαι καλά, ήρθα Δευτέρα, Τετάρτη. Δεν έχω δύναμη για πετάλι...

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..λιγο νωρις για μπανιο βραδυνο.. Εξαλλου αν βαλουμε το μπανιο σαν στοχο,χανουμε χρονο πανω στα ποδηλατα..
Ας ζεστανει λιγο ακομα ο καιρος ..

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Χαλανδρίου 20:00 ακριβως... θα κατσω 3-4 λεπτά και βουρ μετα να σας συναντήσω κάτω!!!! "Θησείο 21:30" σου ερχομαι!!!

df
Απών/απούσα

ο νέος προορισμός αφήνει τα περιθώρια για παλαβοβόλτα long life. που είσαι AfloEydK???

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..o DF βρυχαται !!!
AfloEydK , θα τον πεθανουμε στο πενταλι σημερα..εσυ θα αναλαβεις την ψυχολογικη βια (με τα φοιτητικά σου χρονια) και εγω την σωματικη , αφου θα του προτεινω ακομα πιο μακρινό τελικο προορισμο , καθε φορα που θα φτανουμε καπου .
.
(για τους ορεξατους , θα πεσει σουπερ προταση για παλαβοβολτα .
Βεβαια , αυριο εχει και τους πολυαγαπημενους αλητογατους και ισως να μην το τραβηξουμε πολυ για να παμε και εκει με δυναμεις..
Για οσους δεν θα το τραβηξουν πολυ , θα υπαρχει και το τρενο στις 02:00 , την ωρα δηλαδη που θα φτασουμε Πειραια.
Και βεβαια ολονύκτιο τραμ απο ΣΕΦ.
Βλεποντας και κάνοντας , ως συνήθως !)

dvm
Απών/απούσα

dvm wrote:
Να μην φέρουμε μαγιώ δηλαδή;
Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν θα έρθω ρε παιδιά. Είμαι κομμάτια, δεν κοιμάμαι καλά, ήρθα Δευτέρα, Τετάρτη. Δεν έχω δύναμη για πετάλι...

Λολ, κρυουλιάρη :P

AfloEydK
Απών/απούσα

treno yparxei kai stis 5 to prwi

df etoimasou

nestora tha katebeis me koursa?

extra me ti tha eisai?

an einai na ferw ena elafry treking

bauhaus
Απών/απούσα

η προηγουμενη που πηγαμε Καβουρι ηταν γαματη!!!φοβάμαι μη μασ φανει κοντα ο Πειραιας τσακ μπαμμ καταστασεις..

magdalena
Απών/απούσα

ΑΠΟ ΘΗΣΕΙΟ ΤΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ...(ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΠΕΙΡΑΙΑ !)

df
Απών/απούσα

δεν με νοιάζει τι τυρί..... αρκεί η βόλτα μου να είναι της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.
το αντιγράφω από τον dthemix.

AfloEydK
Απών/απούσα

i diadromi einai arketa megali dioti prwta pame sef kai meta apo mikrolimano peiraia.
einai panemorfi dipla stin thalassa
alla yparxei kai i after hours palavovolta opote min anisixeis oti tha pas grigora spiti sou
oreksi na xeis gia petali

george leo
Εικόνα george leo
Απών/απούσα

μ'αρέσει η ανατροπή

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..το mountain με τα gay λαστιχα , αφου θα ειμαστε ολοι με κατι τετοιο(για μετα ειδικα).
Και αυριο θα ειμαι με κουρσακι.

@magdalena , και εγω Βουλα μενω , αλλα οπου και να παμε βολτα ,επιστρεφω πρωτα Θησειο και μετα παω σπιτι (ακομα και αν κατεβουμε προς τα μερη μου!)
Ειμαστε αρρωστοι και δεν υπαρχει γιατρεια !

Σημασια εξαλλου εχει η διαδρομη και η παρεα , ο προορισμος οχι και τοσο, γι'αυτο!!

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

dthemix wrote:
δεν με νοιαζει τι ψωμι αρκεί η βόλτα μου να είναι της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ;)

..παντως για παριζακι προτιμω εκεινο το μπασταρδεμενο κοκτειλ "εν ελλαδι" με την ντοματα και τη φετα..γιαμμμμ!!!

kinezos
Εικόνα kinezos
Απών/απούσα

ELA OLA TA XAMSTERAKIA NA MAZEVOMASTE SIGA-SIGAAA.....!!! XAAXAXAXAAAAA :DDD

df
Απών/απούσα

κάποιος ξέχασε να μας πει τον καιρό.

kinezos
Εικόνα kinezos
Απών/απούσα

df wrote:
κάποιος ξέχασε να μας πει τον καιρό.

Τοπική ώρα:21:00
Θερμ °C.: 24.4
Σχετική Θερμοκρασία°C.24.2
Διεύθυνση Ανέμου(μοίρες):164
Ταχύτητα Ανέμου: 12Km/h 3Bf
Σύννεφο: 24%
Υετός: 0 mm
Υγρ : 65%
SLP: 1014.3mb

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

kinezos wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=hM3jzlyNIpc

και tandem:
http://www.youtube.com/watch?v=YXRH50fvHWA

roula
Απών/απούσα

xtravaganzagold wrote:
..το mountain με τα gay λαστιχα , αφου θα ειμαστε ολοι με κατι τετοιο(για μετα ειδικα).

γιατι και το ζευγος κανονιζει να ερθει με τα "βρωμικα" ποδηλατα του στην βολτα...

:PPPP

kinezos
Εικόνα kinezos
Απών/απούσα

xtravaganzagold wrote:
kinezos wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=hM3jzlyNIpc

και tandem:
http://www.youtube.com/watch?v=YXRH50fvHWA[/quote]

de paizontai ta xamsterakia!!!...
http://www.youtube.com/watch?v=xDMNHvnIxic&feature=related

aggoikon
Απών/απούσα

Παιδιά καλά να περάσετε. Αν μείνετε στον Πειραια μέχρι τις 6:30 το πρωί θα σας βρώ εκεί γιατί φεύγω για Σαντορίνη. Ελπίζω στην επόμενη βόλτα να είμαι εκεί. Να περάσετε καλάάάάάάάάάάάά.

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

aggoikon wrote:
Παιδιά καλά να περάσετε. Αν μείνετε στον Πειραια μέχρι τις 6:30 το πρωί θα σας βρώ εκεί γιατί φεύγω για Σαντορίνη. Ελπίζω στην επόμενη βόλτα να είμαι εκεί. Να περάσετε καλάάάάάάάάάάάά.

Οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα για σενα ερχομαι δεν το καταλαβαινεις?!?!?!? :P :p :P
Καλα να περασεις
Happy Summer!

dthemix
Εικόνα dthemix
Απών/απούσα

Ειναι το πόσοι μαζευτήκανε εχτές στην βόλτα της Παρασκευής :) !! Σε κάποια φάση μέτρησα 114 μετά μου είπαν 120...ατόμα... περναγαμε απο τις γειτονιές και τελειωμό δεν ειχαμε.. Στον δρόμο προς το ΣΕΦ ήμουνα προς τα πίσω και εβλεπα μπροστά μου μια "θάλασσα" απο τα φωτάκια των ποδηλατων...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και μου φαίνεται "τα καλύτερα ερχονται"...

Θέμης

maftaki
Απών/απούσα

Kαταπληκτικές οι δεξαμενες στον Πειραιά!είναι ένα μέρος που δεν θα το σκεφτόμουνα να πάω μόνη μου.Η βόλτα γίνεται κάθε φορά και καλύτερη.Ευχαριστώ τέκνα.

vang
Απών/απούσα

...και ενδιαφέρον από το κοινο...

Πολλοί πού έβλεπαν την μεγάλη ποδηλατική παρέα, σκέφτηκαν έστω για μιά στιγμή την δυνατότητα αυτή της εναλλακτικής διασκέδασης και μετακίνησης...

"βόλτα με το ποδήλατο Παρασκευή βράδυ" ...γιά δές...όμορφα θα είναι...

Ξεκίνησα με παρέα από Βριλήσσια, πληθαίναμε στο δρόμο με στάσεις στο Χαλάνδρι και στο ψυχικό...

Μου έκανε εντύπωση πόσο δυνατοί ήταν όλοι,...στίς ανηφόρες της Καστέλλας μετά από αρκετή διαδρομή για κάποιο πρωτάρη...

Η Πειραική μας έγνεφε για ουζάκι με ψαρομεζέ...αλλά ήταν προφανές ότι δέν χωράγαμε πουθενά και θα δημιουργείτο πρόβλημα εξυπηρέτησης όπου καθόμασταν...

Στο λιμάνι χωρηστήκαμε μια παρέα βόρειοι και αρχίσαμε να γυρνάμε πρός τα "χωριά" μας...
Μία στάση στήν Πανόρμου σε διανυκτερεύον σουβλαντζίδικο, προσέφερε τα απαραίτητα καύσιμα για το υπόλοιπο της διαδρομής...Οφείλω να πώ ότι η εξυπηρέτηση και το φαγητό ήταν άψογα...
Κόσμος στα γύρω μπαράκια αφυκτικά συγκεντρωμένος...

Ξεκινήσαμε κατά τις τρείς και με καλό ρυθμό ανεβήκαμε πρός το βορρά.

Ευχαριστώ την παρέα.

Εφτασα σπίτι κατα τις 4 το πρωί...

Μια ερώτηση, καλόπιστη.

Γιατί ρε παιδιά πρέπει να περιμένουμε μιά ώρα στο Θησείο για να ξεκινήσει η βόλτα...Η καθυστέρηση αυτή δέν προσφέρει τίποτε καθώς πρόσεξα ότι οι περισσότεροι ήταν εκεί στην ώρα τους... Μπορεί να δημιουργήσει τελικα καθυστερήσεις, καθώς εφ' όσον έχει καθιερωθεί μεταφέρει τελικά αυθαίρετα την ώρα του ραντεβου και τελικά η καθυστέρηση έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί πού δέν μπορούν να αργήσουν να μήν έρχονται, ή να διακόπτουν την βόλτα νωρίτερα..

Χαριλαος Γαλατσι
Απών/απούσα

vang wrote:
Μπορεί να δημιουργήσει τελικα καθυστερήσεις, καθώς εφ' όσον έχει καθιερωθεί μεταφέρει τελικά αυθαίρετα την ώρα του ραντεβου και τελικά η καθυστέρηση έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί πού δέν μπορούν να αργήσουν να μήν έρχονται, ή να διακόπτουν την βόλτα νωρίτερα..

Αν και δεν βγαζω ολοκληρομενο νοημα απο αυτο που λες εχω να σου πω πως χθες ειμασταν τοσοι πολλοι, βασικα θα ελεγα οι διπλασιοι απο τις συνιθισμενες βολτες - Σκεψου 60-70 ατομα πηγαν αυτοματα 120-125- και ηταν δυσκολη η διαχειριση!

Παντως τα θετικα ηταν οι ωραιες παρουσιες, τα πατινια, κανενα λαστιχο πλυν του Podilatix!
Ο Ρυθμος ηταν ψιλοχαλια λογω μαζας, αλλα δεν τρεχει και τιποτα.

Σε Γενικες γραμμες ηταν παρα πολυ καλα.

df
Απών/απούσα

όσο πιό πολλοί τόσο καλύτερη γίνεται η βόλτα.

vang
Απών/απούσα

Χαριλαος Γαλατσι wrote:
vang wrote:
Μπορεί να δημιουργήσει τελικα καθυστερήσεις, καθώς εφ' όσον έχει καθιερωθεί μεταφέρει τελικά αυθαίρετα την ώρα του ραντεβου και τελικά η καθυστέρηση έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί πού δέν μπορούν να αργήσουν να μήν έρχονται, ή να διακόπτουν την βόλτα νωρίτερα..

Αν και δεν βγαζω ολοκληρομενο νοημα απο αυτο που λες εχω να σου πω πως χθες ειμασταν τοσοι πολλοι, βασικα θα ελεγα οι διπλασιοι απο τις συνιθισμενες βολτες - Σκεψου 60-70 ατομα πηγαν αυτοματα 120-125- και ηταν δυσκολη η διαχειριση!

Παντως τα θετικα ηταν οι ωραιες παρουσιες, τα πατινια, κανενα λαστιχο πλυν του Podilatix!
Ο Ρυθμος ηταν ψιλοχαλια λογω μαζας, αλλα δεν τρεχει και τιποτα.

Σε Γενικες γραμμες ηταν παρα πολυ καλα.

Το βασικό νόημα έιναι.

Λέμε 21:30 να φεύγουμε 21:30 άντε 21:45 ( το ακαδημαικό τέταρτο)
Η μεγάλη καθυστέρηση στήν αναχώρηση δέν βοηθάει σε τίποτε και δημιουργεί προβλήματα σε κάποιους...

νοοτροπία
Εικόνα νοοτροπία
Απών/απούσα

vang wrote:
Το βασικό νόημα έιναι.

Λέμε 21:30 να φεύγουμε 21:30 άντε 21:45 ( το ακαδημαικό τέταρτο)
Η μεγάλη καθυστέρηση στήν αναχώρηση δέν βοηθάει σε τίποτε και δημιουργεί προβλήματα σε κάποιους...

Νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο αρκεί να προγραμματίζουμε την διαδρομή και
να την αναρτούμε στο διαδίκτυο ώστε όποιος αργεί να μπορεί να μας βρει στο δρόμο.
Πράγματι χτες το παρακάναμε.