FREEDAY CycleChicRide 14/05/10

37 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

@giannisscott Σουπερ! Βαλε και αλλη μια φακαρολα πανω στη ζαντα (η ταινια στο εσωτερικο της)

@rotary Αφου ειστε μεγαλα παιδια και ησυχα οκ !!
Καλου κακου πειτε το στους γονεις σας !
-Του Λυκειου , εεεεε!

rallistas
Απών/απούσα

Μολις μπηκα σπιτι μιας και την εκανα αφου δουλευω 8 το πρωι αυριο!Μας δροσισε και η βροχουλα!Τα σεβη μου στην κοπελια με το σκουρο φορεματακι και το σγουρο μαλλακι που εκλεισε ενα απο τα στενακια στις αρχες της Αλεξανδρας για να περασουμε!

Αν δει το post,ας ριξει ενα μηνυμα!Καληνυχτα!

aldro
Απών/απούσα

Η βόλτα είχε ίσως περισσότερο κόσμο από ποτέ .Γι αυτό ίσως πλακώσαν και εμποροι.Δεν ξερω αν προσεξατε την κόρνα περιπολικού κ.λπ.
Μια φορά εντάξει είχε πλάκα 2 οκ,25 φορές μετά νισάφι ποια.Του το είπα και μου είπε ότι του το ζητάνε όλοι και τον ρωτάν που την αγορασε.Λοιπόν φίλε αν σταματήσεις να βαράς την κόρνα μπορεις απλά να μοιράζεις κάρτες σου.Πιστεύω μετα την 30στη φορά αντιληφθηκαν όσοι ενδιαφέρονται ότι εχεις εσύ την κόρνα

tabakiera
Απών/απούσα

αφιερώνω την πρώτη μου θεαματική σούπα με ποδήλατο της ενήλικης ζωής μου στην όμορφη παρέα του φρη.
ευχαριστώ την κοπελιά για το ντεπονάκι
από την θαλπωρή του σπιτιού μου, ελπίζω η βρόχα ράι θρου που ακούω να μην σας ταλαιπωρήσει...
c u next friday

Marinos
Εικόνα Marinos
Απών/απούσα

Ευχαριστω τους οργανωτες για την ωραια βολτα και ιδιαιτερα τον Δημητρη (Γατο?) που εμεινε πισω να με βοηθησει με κατι μηχανικα προβληματα.

Ειχα 30 χρονια να κανω ποδηλατο στην Αθηνα (απο την εφηβεια μου) και μου εκανε εντυπωση ποσο μικρη ειναι η πολη αμα δεν εισαι κολημενος μεσα σε ενα αυτοκινητο η λεωφορειο.

Ξεκινησα αργα, 10 και 5 απο Αγια Παρασκευη αλλα ημουνα στο Πεδιο του Αρεως στις 10 και 30 οπου σας προλαβα οπως μπαινατε στην Πατησιων. Και ουτε γρηγορος ειμαι, ουτε γρηγορο ποδηλατο εχω.

Εχοντας κανει δεκαδες ποδηλατικες πορειες στο χωριο μου στο Los Angeles το μονο που θα ηθελα να προτεινω ειναι οτι αυτος που σχεδιαζει την διαδρομη καλο θα ειναι να δινει ενα αντιγραφο στους εθελοντες που μενουν πισω να βοηθησουν με μηχανικα προβληματα για να μπορουν να σας ξαναβρουν. Εαν δεν υπαρχει συγκεκριμενη διαδρομη ριξτε μια ματια στο http://www.google.com/latitude/ που αν εχεις ενα smartphone σου επιτρεπει να βλεπεις που ειναι οι φιλοι σου στο χαρτη (εαν σας το εχουν επιτρεψει).

Xipaki
Εικόνα Xipaki
Απών/απούσα

Γκαντ ντεμετ, δεν ήξερα οτι είναι βόλτα φτώχια λατέρνα και φιλότιμο! Θα έβαζα τις πούλιες μου, την κιτρινι ανακλαστική γραβάτα μου, και τα γυμνοσαλιαγκοσερμάτινα παπουτσια μου!!!! Ηρθα καπάκια μετά την δουλεία κ Σάββατο πάλι δουλειά, αλλα το freeday δεν το αλλάζω με τπτ!!

Χαιρετισμούς στους δυτικούς που γυρίσαμε παρέα ( ο είμαιαποπετρουποληαλλαπαωαιγαλεωγιατιημανεδουλειακαιεχωπαρκαρειεκει, aka Γιώργοα)