Ισχυει η βολτα αυριο?Ποσα χιλιομετρα ειναι περιπου συνολικα?
Ισχύει κανονικά.Όπως έχουμε πεί Άυριο Κυριακή στις 07:00 στην Πλατεία Συντάγματος στο συντριβάνι.
Τα χλμ υπολογίζουμε 205+- (θα σας πούμε άυριο με ακρίβεια)Πάρτε και κανά αντιανεμικό φλίς γιατί στα Πίσια θα έχει το πολύ 20βαθμούς(θα ανεβούμε περίπου στα 600μ υψόμετρο..)
..Λοιπόν ήρθε η ώρα για τα χλμ...
Εγώ μάζεψα 182.5χλμ.Η διαδρομή πολύ δύσκολη ειδικά από το Σχίνο για τα Πίσια.Μια ατελείωτη ανηφόρα που δεν σου δίνει καθόλου ξεκούραση.Σταμάτησα 2 φορές φορές για φώτο και ξουκούραση!Ο ήλιος αφόρητος...μετά τα Πίσια μια ατελείωτη κατηφόρα μέχρι και το Λουτράκι.όπου πήραμε κάποιες προμήθειες και επιστροφή από παλιά εθνική.Η διαδρομή από Αλεπουχώρι μέχρι και τα Πίσια είναι πανέμορφη μές το πράσινο(εκτός από την ανηφόρα)καλή συνέχεια
Έτσι ακριβώς...τελικά δεν είναι 200,αλλά κάτι λιγότερο!197,91 έγραψα εγώ,που μάλλον έκανα την μεγαλύτερη διαδρομή.Να πω επίσης,πως πρώτη φορά στην 3χρονη ποδηλατική μου ζωή αναγκάστηκα να πάρω το ποδήλατο στα χέρια και να περπατήσω τα τελευταία 500 μέτρα της ανελέητηςανηφόρας προς τα Πίσια...η έλλειψη ύπνου,ο ήλιος που βάραγε κατακέφαλα και οι απίστευτες κλίσεις του βουνού,μέχρι να φτάσουμε στο χωριό(633μ. υψόμετρο)με τσάκισαν...ντροπιάστηκααααααααααααα
Ξεκινήσαμε από Σύνταγμα όπως πάντα καταλήξαμε στο Λαύριο εγώ και άλλοι 2 σύντροχοι "αποστατήσαμε" και επιστρέψαμε από Άγιο Κωνσταντίνο Καμάριζα με ένα περίπου 2ώρο διάλειμμα στο Χάος και επιστροφή!!!
Την Κυριακή 10 Ιουνίου πάμε στην Πάρνηθα αφού περάσουμε το εκκλησάκι του Πέτρου όπου και θα γεμίσουμε τα παγούρια μας από την παγωμένη πήγη,θα συνεχίσουμε όσοι θέλουμε στην πανέμορφη Μόλα όπου και θα αράξουμε! Στην πλατεία Συντάγματος στο συντριβάνι στις 08:00
Το υψόμετρο είναι γύρω στα 1160μέτρα.Από Μόλα θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας κατά τις 17:00(..να αποφύγουμε και την πολύ ζέστη..)
..μια διευκρίνηση για όσους θα έρθουν με κούρσες.Ο δρόμος είναι προσβάσιμος και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με τα κουρσάκια μέχρι και την μπάρα για την είσοδο της Μόλας.Μετά έχει χωματόδρομο όπου θα κετέβω και εγώ και θα περπατήσουμε μισό χλμ.(..θα είμαι και εγώ με το κουρσάκι μου..)Το μέρος είναι πανέμορφο,όσοι δεν έχουν πάει αξίζει!
Την Κυριακή θα είναι η τελευταία 'Τελευταία μακρινή βόλτα'.Καλό καλοκαίρι καλά μπάνια και να περνάμε όλοι όσο είναι το δυνατόν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!Όλο και κάποιες ξαφνικές βόλτες μπορεί να γίνουν......!!!
Την Τρίτη 3 ιουλίοιυ στις 21:00 στο Σύνταγμα θα πάμε μιά βραδυνή βόλτα στην Παραλία Μαραθώνα αφού περάσουμε πρώτα από το Φράγμα για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την υπέροχη βραδιά!Καλό είναι να έχουμε μαζί μας εκτός από σαμπρέλες..καλά φώτα...τρόμπες και κάτι φαγώσιμο και πόσιμο!Επιστροφή από Μαραθώνος.Καλή βόλτα!
Δε μου λέτε αλάνια, θα είναι σε ρυθμούς χαλαρής αλητείας η βόλτα;
Δηλαδή αράζουμε όσο μας έρθει, ή τηρούμε αυστηρά το "επιστροφή στις 2.00", επειδή την επόμενη περιμένουν υποχρεώσεις;
Την Κυριακή 22 Ιουλίου θα πάμε μια χαλαρή βολτούλα στην Αίγινα για μπάνιο,μιας και η ζέστη δεν επιτρέπει πολλά-πολλά...προβλέπεται διαδρομή μέχρι την Πέρδικα,άραγμα και μπάνιο σε κάποια απο τις παραλίες της περιοχής.Επιστροφή αργά,με το πλοίο των 9.Για την ώρα αναχώρησης,θα ενημερωθείτε προσεχώς.Όσοι πιστοί προσέλθετε και δηλώστε τη συμμετοχή σας!
Μέχρι τό μεσημέρι τής Παρασκευής οί συμμετοχές δέν ξεπερνούσαν τίς 10 καί είχαμε καί περίπου 20 ίσως.Η εκδρομή ισχύει κανονικά πλήν ομως αν δέν μαζευτούμε τουλάχιστον 15 άτομα ή τιμή τού εισητηρίου θά είναι ή κανονική.Καλή μας βόλτα,καλά νά περάσουμε.
..καλημέρα..είπα να ξεκουράσω το χέρι μου..αλλά δεν άντεξα και πήγα μια βόλτα μέχρι το Λαγονήσι όπου και έκανα μπάνιο....ακούω πώς περάσατε εσείς στην Αίγινα?
..και μία φώτο από την παραλία
..και την επιστροφή
Εκδήλωση σέ 2 μέρη γιά τή ποδηλατική ομάδα ''Χαλαροί ποδηλάτες''.
Τό πρώτο μέρος είναι τή Πέμπτη 02-08-12 στό Λαιμό Βουλιαγμένης γιά νά χαζέψουμε τή πανσέληνο.Θά μαζευτούμε; στίς 21,15 στή πλατεία Συντάγματος καί θά αναχωρήσουμε στίς 21,30 γιά τόν άνω προόρισμο.Ποτάκια καί σχετικά σνάκς πού θα έχετε μαζί σας προσφέρονται εντελώς δωρεάν.
Γιά τούς θιασώτες τού πρώτου μέρους καί εν μέσω οικονομικής κρίσης,ή ομάδα μας κατάφερε καί εξασφάλισε στόν ίδιο μήνα μέ τήν ίδια πάντα δωρεάν τιμή καί δεύτερη πανσέληνο γιά τίς 31-08-12 οπου καί θά πραγματοποιηθεί τό δεύτερο μέρος τής εκδήλωσης.Μένει ό τόπος προορισμού καί ή ώρα συγκέντωσης πού θά ανακοίνωθούν προσεχώς.
..εγώ καθόλου!

απ'οτι είδα θα έχουμε σύμμαχο και τον καιρό 2με3 μποφώρ!!!
Ισχυει η βολτα αυριο?Ποσα χιλιομετρα ειναι περιπου συνολικα?
Τα χλμ υπολογίζουμε 205+- (θα σας πούμε άυριο με ακρίβεια
με πλήρη ακρίβεια,θά σας τά πούμε μετά τή βόλτα.
Εγώ μάζεψα 182.5χλμ.Η διαδρομή πολύ δύσκολη ειδικά από το Σχίνο για τα Πίσια.Μια ατελείωτη ανηφόρα που δεν σου δίνει καθόλου ξεκούραση.Σταμάτησα 2 φορές φορές για φώτο και ξουκούραση!Ο ήλιος αφόρητος...μετά τα Πίσια μια ατελείωτη κατηφόρα μέχρι και το Λουτράκι
..και ένα βιντεάκι από την διαδρομή Αλεπουχώρι μπρός Σχίνο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=58nYfxf9Tj4
Έτσι ακριβώς...τελικά δεν είναι 200,αλλά κάτι λιγότερο!197,91 έγραψα εγώ,που μάλλον έκανα την μεγαλύτερη διαδρομή.Να πω επίσης,πως πρώτη φορά στην 3χρονη ποδηλατική μου ζωή αναγκάστηκα να πάρω το ποδήλατο στα χέρια και να περπατήσω τα τελευταία 500 μέτρα της ανελέητηςανηφόρας προς τα Πίσια...η έλλειψη ύπνου,ο ήλιος που βάραγε κατακέφαλα και οι απίστευτες κλίσεις του βουνού,μέχρι να φτάσουμε στο χωριό(633μ. υψόμετρο)με τσάκισαν...ντροπιάστηκααααααααααααα

205 ειναι τα χιλιομετρα απο την Ελευσινα

Πολύ ωραία βόλτα.Πραγματι χαλαρή.Μέ τήν ανεσή μας.Ξεκίνημα από +ταγμα 7,20 επιστροφή 23,30.Χαλαρά.Ξέρουμε 'μείς.
Αναμόνη γιά τήν επόμενη.Μάλλον στίς τρείς έκτου.
Εκτακτα................................
θά πάμε στή βόλτα πού οργανώνει ό Φρανκ.
PETALARONTAS pros Lavrio, Sounio & Return via Coast Road
Ξεκινάμε ώρα οκτώ από πλατεία Συντάγματος.
Ξεκινήσαμε από Σύνταγμα όπως πάντα καταλήξαμε στο Λαύριο εγώ και άλλοι 2 σύντροχοι "αποστατήσαμε" και επιστρέψαμε από Άγιο Κωνσταντίνο Καμάριζα με ένα περίπου 2ώρο διάλειμμα στο Χάος και επιστροφή!!!
..και μία φώτο απότο Χάος!
Την Κυριακή 10 Ιουνίου πάμε στην Πάρνηθα αφού περάσουμε το εκκλησάκι του Πέτρου όπου και θα γεμίσουμε τα παγούρια μας από την παγωμένη πήγη,θα συνεχίσουμε όσοι θέλουμε στην πανέμορφη Μόλα όπου και θα αράξουμε!
Από Μόλα θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας κατά τις 17:00(..να αποφύγουμε και την πολύ ζέστη..)
Στην πλατεία Συντάγματος στο συντριβάνι στις 08:00
Το υψόμετρο είναι γύρω στα 1160μέτρα.
Για παραπάνω πληροφορίες εδώ http://www.anevenontas.gr/routes/?tid=1290269671
Βόλτα στήν απολαυστική Πάρνηθα μέ καλή παρέα,κέφι καί πλούσιο μενού.
Στό εκκλησάκι τής Αγίας Τριάδος ξεκινήσαμε εχοντας πέσει σέ Κρητικό γλέντι μέ αρτο καί κρασί.Συνεχίσαμε μέ ρακόμελα,ντάκους μέ ντομάτα,φέτα, ελιές,κάπαρη.Γιά κυρίως μας σέρβιραν γαμοπίλαφο καί βραστό κατσίκι.
Εμείς που συνεχίσαμε γιά Μόλα τσιμπήσαμε εκεί Σπανακόπιτα,ηπιαμε τό υπόλοιπο ρακόμελο,καί ξαπλώσαμε καί κανα 2ωρο.
Επιστρέφοντας στήν Αθήνα κλείσαμε μέ παγωτό σοκολάτα,πολίτικο καιμάκι σέ γνωστό μαγαζί τής Πατησίων.
Εν αναμονή της επόμενης χαλαρής..........τά σεβάσματά μου.
Ακριβώς όπως τα λέει ο σύντροχος πιό πάνω
!!Και μία φώτο..

..Η φώτο είναι από κινητό..λίγο χάλια...

.Το μέρος είναι η Μόλα στην Πάρνηθα που πήγαμε την Κυριακή!
(..επιστροφή περίπου στις 02:00)
.........Προβλέπω πολύ ωραία βραδυνή δροσιστικότατη βόλτα.Πολύ καλά φώτα δέν θά χρειαστούμε.Πανσέληνος γάρ.Φέρτε κάνα ποτάκι,ισως μουσικούλα καί καλή διάθεση. Φέρτε καί κανα ευρώ.
Δε μου λέτε αλάνια, θα είναι σε ρυθμούς χαλαρής αλητείας η βόλτα;
Δηλαδή αράζουμε όσο μας έρθει, ή τηρούμε αυστηρά το "επιστροφή στις 2.00", επειδή την επόμενη περιμένουν υποχρεώσεις;
...και όχι "χαλαρή αλητεία",μιας και κάποιοι έχουν(ευτυχώς,ακόμα...)δουλειά την επόμενη μέρα.Άρα,ναι,θα πρέπει να κινηθούμε εντός των χρονικών ορίων
Την Κυριακή 22 Ιουλίου θα πάμε μια χαλαρή βολτούλα στην Αίγινα για μπάνιο,μιας και η ζέστη δεν επιτρέπει πολλά-πολλά...προβλέπεται διαδρομή μέχρι την Πέρδικα,άραγμα και μπάνιο σε κάποια απο τις παραλίες της περιοχής.Επιστροφή αργά,με το πλοίο των 9.Για την ώρα αναχώρησης,θα ενημερωθείτε προσεχώς.Όσοι πιστοί προσέλθετε και δηλώστε τη συμμετοχή σας!
Χαλαρά γιά μπανάκι στήν Αίγινα.Σύντομα θά ενημερώσουμε γιά τήν ώρα αναχώρησης από εδώ καί στό face book στό συνδεσμο [χαλαροί ποδηλάτες].Θά θέλαμε ομως νά δηλώσετε τή συμμετοχή σας είτε εδώ είτε στό face book, προκειμένου νά κανονίσουμε μέ τή ναυτιλιακή εταιρία γιά ομαδικά μειωμένο ναύλο.Σας περιμένουμε!!!!!!!!!!
Πάμε γιά μπανάκι στήν Αίγινα.Τή Κυριακή 22-07-2012 μέ αναχώρηση από τό λιμάνι τού Πειραιά στίς 9,45 τό πρωί,καί επιστοφή εις αυτό στίς 22,45 τό βραδάκι.Σημείο πού θά βρεθούμε τά εκδοτήρια εισητηρίων τής nova ferries στό λιμάνι τού Πειραιά στίς 9,45 τό αργότερο.Τό πλοίο αναχωρεί στίς 10,00.Θά επιθυμούσαμε νά γνωρίζουμε τίς συμμετοχές τουλάχιστον εως τό μεσημέρι τής Παρασκευής 20-07 γιά τήν εκδοση ομαδικού ναύλου στό ήμισυ περιπου τού κανονικού.Γιά τυχόν απορίες ή παραπάνω πληροφορίες ρωτήστε εδώ ή στείλτε προσωπικό μήνυμα.
Καλά να περάσετε στην Αίγινα δεν θα μπορέσω να έρθω μαζί σας...
Θα τα πούμε σε άλλη βόλτα!
Μέχρι τό μεσημέρι τής Παρασκευής οί συμμετοχές δέν ξεπερνούσαν τίς 10 καί είχαμε καί περίπου 20 ίσως.Η εκδρομή ισχύει κανονικά πλήν ομως αν δέν μαζευτούμε τουλάχιστον 15 άτομα ή τιμή τού εισητηρίου θά είναι ή κανονική.Καλή μας βόλτα,καλά νά περάσουμε.
Και εγω μεσα παιδια . Ποσοι να ειμαστε αραγε?
..καλημέρα
..είπα να ξεκουράσω το χέρι μου..αλλά δεν άντεξα και πήγα μια βόλτα μέχρι το Λαγονήσι όπου και έκανα μπάνιο....ακούω πώς περάσατε εσείς στην Αίγινα?

..και μία φώτο από την παραλία
..και την επιστροφή
Περάσαμε πολύ ωραία και κρίμα που δεν ήρθες...κάναμε πολύ μπάνιο κι ελάχιστα ποδήλατο!
Με το χέρι,θα έχεις μεγάλες περιπέτειες αν συνεχίσεις έτσι
Εκδήλωση σέ 2 μέρη γιά τή ποδηλατική ομάδα ''Χαλαροί ποδηλάτες''.
Τό πρώτο μέρος είναι τή Πέμπτη 02-08-12 στό Λαιμό Βουλιαγμένης γιά νά χαζέψουμε τή πανσέληνο.Θά μαζευτούμε; στίς 21,15 στή πλατεία Συντάγματος καί θά αναχωρήσουμε στίς 21,30 γιά τόν άνω προόρισμο.Ποτάκια καί σχετικά σνάκς πού θα έχετε μαζί σας προσφέρονται εντελώς δωρεάν.
Γιά τούς θιασώτες τού πρώτου μέρους καί εν μέσω οικονομικής κρίσης,ή ομάδα μας κατάφερε καί εξασφάλισε στόν ίδιο μήνα μέ τήν ίδια πάντα δωρεάν τιμή καί δεύτερη πανσέληνο γιά τίς 31-08-12 οπου καί θά πραγματοποιηθεί τό δεύτερο μέρος τής εκδήλωσης.Μένει ό τόπος προορισμού καί ή ώρα συγκέντωσης πού θά ανακοίνωθούν προσεχώς.
φΡΟΝΤΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
Έλπίζω να δήλωσα έγκαιρα την συμμετοχή μου!!

..άμα θέλουμε μπορούμε να κάνουμε κανά μπάνιο και να δούμε την πανσέληνο από την θάλασσα μέσα?
Θα περάσετε πολύ όμορφα με την πανσέληνο.
Δεν ακολουθώ, γιατί φεύγω για νησί μαζί με το ποδήλατο, θα σας δω όταν επιστρέψω.
Καλές βόλτες!