Πρόγραμμα Ποδηλατικών Βολτονήσεων (ενόψει Brevet και όχι μόνο)

901 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
mongoose
Απών/απούσα

την κυριακη προεκυψε επαγγελματικη υποχρεωση και μαλλον θα απουσιαζω...
ας αναλαβει καποιος αλλος την οργανωση για αυτην την κυριακη και θα προσπαθησω για την επομενη

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Μου ψιλο-αρέσει που έχει "μακρύνει" το θέμα. Όχι ότι θα κάτσει κανείς να το διαβάσει από την αρχή, αλλά δείχνει μια πορεία, μια ιστορία! Αν πάλι επιμένετε... να ανοίξουμε ένα καινούριο με την πρώτη ευκαιρία.

Για το Σάββατο (14/2), προτείνω μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα:

Συνάντηση στις 9:00 (ας κοιμηθούμε λίγο παραπάνω!) και σημείο συνάντησης στη Λ. Βουλιαγμένης & Εθνάρχου Μακαρίου, στην Ηλιούπολη, έξω από τον Κωτσόβολο.

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Σάββατο πρωί (εκτός αν βρέχει) θα έρθω με το ποδήλατο. Ο Κωτσόβολος είναι πριν ή μετά τον Κασσιμάτη? (Ερχόμενος από Κέντρο - κατεβαίνοντας προς θάλασσα στα αριστερά...)

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Ό Κωτσόβολος είναι πολύ πριν τον Κασσιμάτη. Περνάς τα έργα του σταθμού μετρό Ηλιούπολης (στενεύει η Βουλιαγμένης εκεί) και είναι περίπου 1 χλμ. μετά. Είναι στο αριστερό σου χέρι και είναι ακριβώς πριν το μεγάλο σχολικό συγκρότημα που φαίνεται επίσης στ' αριστερά (γνωστό ως "Πολυκλαδικά Ηλιούπολης").

emfragmatias
Απών/απούσα

αν ξεκινησουμε απο ΣΕΦ 08.00 να ειμαστε εκει 09.00

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Με βλέπω να πηγαίνω κατευθείαν από Κωτσόβολο.
Χρήστο έχε υπόψη σου ότι μιλάμε ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΦΟΡΑ...
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΦΟΡΑ....
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΦΟΡΑ...

(το έπιασες το .... υπονοούμενο!!!)

emfragmatias
Απών/απούσα

αν ξεκινησουμε 08.00 απο ΣΕΦ σας προλαβαινουμε για λαγο να ανεβουμε μαζι;

emfragmatias
Απών/απούσα

θα ανεβω μεχρι οπου μπορω

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Χρήστο, νομίζω άνετα προλαβαίνετε.
Θα ανεβούμε ΧΑΛΑΡΑ ΜΑΖΙ γιατί θα είμαι μάλλον με το "τούβλο" και όχι με κούρσα.

Αννούλααααααα τους τροχούς..... οεοοοοοο....

emfragmatias
Απών/απούσα

οτι στις 08.00 εγω ο pc 977 καιο κωστας θα συναντηθουμε στο ΣΕΦ
Ετσι κωστα;

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Στον Κωτσόβολο

skywalker
Απών/απούσα

Στο ΣΕΦ που ακριβως ειναι το ραντεβου; Βαριεμαι να κατεβαινω μονος μου τη Βουλιαγμενης, οποτε λεω να ερθω μαζι σας απο ΣΕΦ.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Στη λιμνούλα - μπροστά από την είσοδο των αυτοκινήτων για τις καφετέριες του ΣΕΦ. Είναι ολοδτρόγγυλη και παίζει και τον ρόλο κόμβου....

Αλλά αν θέλεις συναντιόμαστε και πάμε μαζί από Βουλιαγμένης. Θα ξεκινήσω από Κουκάκι - Ακρόπολη κατά τις 8.20 πμ, Φραντζή, Βουλιαγμένης, Κωτσόβολος.

skywalker
Απών/απούσα

Ναι οκ παμε μαζι. Που να να σε περιμενω; Αμαλιας και Δ. Αρεοπαγιτου (στο αγαλμα της Μελινας) ειναι καλα; Στις 8.20;

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Ναι αλλά 8.20, όχι αργότερα, για να μην στήσουμε και τους φίλους.
Άγαλμα Μελίνας λοιπόν.
Θα είμαι με τρεκκιν μάλλον....
Στρωτός ρυθμός από το δρόμο, δίπλα στους ΙΧήδες....

skywalker
Απών/απούσα

Ενταξει 8.20 νταν! Θα σου στειλω και με mail το τηλεφωνο μου να το εχεις!

ridley
Απών/απούσα

08.00 στο ΣΕΦ στο γνωστό σημείο εφόσον δε βρέχει.

PC997
Απών/απούσα

Εγω και emfragmatias θα ξεκινησουμε 08.00 απο το ΣΕΦ και μεχρι Βουλιαγμενη

οσοι πιστοι πιστες καλοδεχουμενοι....

ridley
Απών/απούσα

PC997 wrote:
Εγω και emfragmatias θα ξεκινησουμε 08.00 απο το ΣΕΦ και μεχρι Βουλιαγμενη

οσοι πιστοι πιστες καλοδεχουμενοι....

Θα είμαι και εγώ εκεί 08.00 στο γνωστό σημείο.
Ελπίζω να μας κάνει το χατήρι ο καιρός.

ridley
Απών/απούσα

Πήγαμε μέχρι τη Βάρκιζα ως τριάδα εγώ,pc997,efragmatias.Είχε υποφερτό κρύο σε συνδυασμό με εκπληκτικό ήλιο.Ηλιόλουστη βολτόνηση και είδαμε αρκετούς ποδηλάτες στην παραλιακή.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Τελικά δεν ήρθε κανείς σας από ΣΕΦ στον Κωτσόβολο.
Ο skywalker τουλάχιστον έστειλε ΕΓΚΑΙΡΑ μήνυμα ότι δεν θα έρθει, λόγω πιθανής βροχής.
Πέτρος - Φράνκι και Δημήτρης συναντηθήκαμε στον Κωστόβολο και περιμέναμε - περιμέναμε - περιμέναμε, αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο ακόμα εκεί θα ήμασταν.
Ανεβήκαμε στο Λαγό (κοιμητήριο άνω βούλας??), κατεβήκαμε, φτάσαμε πριν το Καβούρι και επιστρέψαμε από παραλιακή.
Ούτε σταγόνα δεν έριξε.
Στην αρχή είχε πολύ κρύο (στην κατηφόρα το δαγκώσαμε - ο Δημήτρης ήταν και με κοντό κολάν!!! αχ αυτά τα άμυαλα νιάτα!!!) αλλά μετά έβγαλε ήλιο για λίγο.

emfragmatias
Απών/απούσα

για ποια μερα μιλας ;
Ο ridley εννοει για την Κυριακη
Για το Σαββατο επειδη νωρις το πρωι εβρεχε εκει σε μας δυτικα μας πλακωσε το παπλωμα

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Μιλάω για Σάββατο (...μπερδέψαμε τις μέρες??... αχ αυτά τα ποδήλατα μας έχουν πάρει τα μυαλά....).

Κυριακή βγήκα και εγώ με την Αγγέλα.
Ακρόπολη - Γλυφάδα, καφεδάκι και πίσω με ΤΡΑΜ. Όντως αρκετοί ποδηλάτες σε όλη τη διαδρομή.
Για το επόμενο ΣΚ ετοιμάζουμε κάτι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, αν τελικά κάτσει και περάσουμε όμορφα, θα βγει και ως πρόταση για τους φίλους εδώ. (...εκδρομή syle...)

ridley
Απών/απούσα

To Σάββατο είχαμε ραντεβού στις 08.00 στο ΣΕΦ με pc997 και efragmatia.Πραγματικά
ηθέλα και εγώ να έρθω για να ανέβουμε τον κρεμαστό λαγό αλλα στις 07.00 το πρωί εδώ Παλατιανή-Πετρούπολη έριχνε καρεκλοπόδαρα και έτσι δεν ξεκίνησα.Την Κυριακή ο καιρός καλός ιδιο ραντεβού και Βάρκιζα.Θα χαρώ να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά.

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
Τελικά δεν ήρθε κανείς σας από ΣΕΦ στον Κωτσόβολο.
Ο skywalker τουλάχιστον έστειλε ΕΓΚΑΙΡΑ μήνυμα ότι δεν θα έρθει, λόγω πιθανής βροχής.
Πέτρος - Φράνκι και Δημήτρης συναντηθήκαμε στον Κωστόβολο και περιμέναμε - περιμέναμε - περιμέναμε, αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο ακόμα εκεί θα ήμασταν.
Ανεβήκαμε στο Λαγό (κοιμητήριο άνω βούλας??), κατεβήκαμε, φτάσαμε πριν το Καβούρι και επιστρέψαμε από παραλιακή.
Ούτε σταγόνα δεν έριξε.
Στην αρχή είχε πολύ κρύο (στην κατηφόρα το δαγκώσαμε - ο Δημήτρης ήταν και με κοντό κολάν!!! αχ αυτά τα άμυαλα νιάτα!!!) αλλά μετά έβγαλε ήλιο για λίγο.

Κατεβαίνοντας το Λαγό, έκανα προπόνηση στην τεχνική στροφών. Έπιασα πάνω από 50 χλμ/ώρα ταχύτητα, αλλά το κεφάλι μου πάγωσε! Το κατάλαβα το βράδυ, που άρχισε να πονάει το αυτί μου (έχω και μια ευαισθησία από μικρός...). Πρέπει να πάρω (και) σκουφάκι τελικά!

Την Κυριακή αναγκάστηκα να απέχω από το ποδήλατο (ώστε να αποφύγω τα χειρότερα με το αυτί μου). Πολύ στενοχωρήθηκα που έχασα την ηλιόλουστη (αν και παγωμένη!) Κυριακή και δεν έγραψα κάμποσα χλμ. ακόμα, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να γλίτωσα τα χειρότερα!

ridley
Απών/απούσα

Κάτι κοντινό για αύριο αν το επιτρέψει ο καιρός που δείχνει ότι το επιτρέπει;Πχ ραντεβού 08.00 στο ΣΕΦ:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=255274&nDate=1
μέχρι Βάρκιζα:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=252255&nDate=1

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

ridley wrote:
Κάτι κοντινό για αύριο αν το επιτρέψει ο καιρός που δείχνει ότι το επιτρέπει;Πχ ραντεβού 08.00 στο ΣΕΦ:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=255274&nDate=1
μέχρι Βάρκιζα:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=252255&nDate=1[/quote]

Αν καταφέρω να ξεκλέψω 1 - 2 ώρες, θα σου κάνω παρέα. Μη με περιμένεις, αν είναι θα είμαι στο ΣΕΦ στις 8:00.

skywalker
Απών/απούσα

Ε δεν το κανουμε μεχρι Λαγονησι ή να ανεβουμε και στον Λαγο τουλαχιστον και μετα επιστρεφουμε ολοι μαζι μεχρι ΣΕΦ (και εγω ανηφοριζω απο εκει για Πατησια). Μεχρι τη Βαρκιζα το εχουμε ολοι ψωμοτυρι νομιζω!

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

skywalker wrote:
Ε δεν το κανουμε μεχρι Λαγονησι ή να ανεβουμε και στον Λαγο τουλαχιστον και μετα επιστρεφουμε ολοι μαζι μεχρι ΣΕΦ (και εγω ανηφοριζω απο εκει για Πατησια). Μεχρι τη Βαρκιζα το εχουμε ολοι ψωμοτυρι νομιζω!

Σου άρεσε βλέπω ο Λαγός :-). Αν προλάβω να είμαι 8:00 στο ΣΕΦ, είμαι μέσα για Λαγό (έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να γυρίσω νωρίς, οπότε για Λαγονήσι δε με βλέπω...)

skywalker
Απών/απούσα

Εγραψε ο PC997 εδώ να επαναλαβουμε το σημερινο. Δηλαδη 8 στο ΣΕΦ και για Αναβυσσο ή λιγο πιο κοντα.