Πρόγραμμα Ποδηλατικών Βολτονήσεων (ενόψει Brevet και όχι μόνο)

901 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
periklis19
Απών/απούσα

Σήμερα κατά της πέντε θα είμαι παραλιακή στο vive mar για λιμανάκια και πίσω ρυθμός χαλαρός θα έχω ανοιχτό τον υπολογιστή μέχρι και 4,30 όποιος θέλει γράφει

Καλά να πατέ και να γυρίσετε από το Brevet

periklis19
Απών/απούσα

λάθος ostria ήθελα να πω η μπλέ

ridley
Απών/απούσα

Για έμας τους εναπομείναντες εδώ.Ραντεβού 08.00 στο Λακιώτη στο Ίλιον
Θηβών και Ανδρέα Παπανδρέου εφόσον δε βρέχει.Σίγουροι εγώ,ilias_sc,cosmo(πιθανόν και ο αδερφός του).Εναλλακτικά όσοι θέλουν να έρθουν θα κάνουμε στάση στο γνωστό
περίπτερο στην Κηφισίας στο ύψος του ΟΑΚΑ(απέναντι από το golden hall)και θα ενωθούμε εκεί υπολογίστε 9 παρά κάτι.Όσοι πιστοί προσήλθατε.
Και ο καιρός για Μαραθώνα(βέβαια αλλάζουν συνέχεια):
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=257717&nDate=3
Ιδανική διαδρομή που μπορεί να γίνει μόνο Κυριακή για αύτο και το επέλεξα (υπήρχε η σκέψη για Κατσιμίδι)καθώς δεν έχει κίνηση ούτε στους Αγίους Αναργύρους,ούτε Κηφισίας και Λ.Μαραθώνος.Ακόμη και το Σάββατο γίνεται χαμός δε συζητάω καθημερινές.Ο γυρισμός μετά από Αγία Παρασκεύη είναι κατηφορικός.Σύνολο περίπου 85χμ από Ίλιον.
Επίσης κάτι σκεφτόμουν και το Σάββατο αλλά μας τα κάνει μούσκεμα ο καιρός.

periklis19
Απών/απούσα

μεσα για κυριακη κηφησια αγ.στεφανο ,μαραθωνα κλπ

ridley
Απών/απούσα

periklis19 wrote:

θα έρθεις Περικλή Ίλιον ή ΟΑΚΑ;Ο Cosmo μου είπε ότι θα έρθει Λακιώτη-Ίλιον.

ridley
Απών/απούσα

θα βρέχει skywalker:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=256601&nDate=2
Για αυτό το λόγο ανέβασα βολτόνηση μόνο για την Κυριακή(ελπίζω ότι δε θα βρέξει και τότε)αν μπορείς έλα.

skywalker
Απών/απούσα

Ενταξει, αν και την Κυριακη παλι δεν βλεπω καλο καιρο...αν μπορεσω θα ερθω απο ΟΑΚΑ και μετα.

periklis19
Απών/απούσα

ridley wrote:
periklis19 wrote:

δεν ξερω τη λενε τα αλλα παιδια αλλα πιο ευκολα για μενα ειναι το ΟΑΚΑ.
RIDLEY λογικα στον γυρισμο θα ξαναπερασουμε απο ΟΑΚΑ ετσι δεν ειναι??

ridley
Απών/απούσα

periklis19 wrote:
ridley wrote:
periklis19 wrote:

δεν ξερω τη λενε τα αλλα παιδια αλλα πιο ευκολα για μενα ειναι το ΟΑΚΑ.
RIDLEY λογικα στον γυρισμο θα ξαναπερασουμε απο ΟΑΚΑ ετσι δεν ειναι??

και θα περάσουμε από εκεί είναι ο γυρισμός

Annoula
Απών/απούσα

Μεσα και εγω για την Κυριακη!!
@Rockarolla:ετσι..ετσι...να μας προσεχετε βρε!

@Frankie:Την μεθεπομενη Κυριακη κανονικα.Μπαινω παλι στο πνευμα.Νιωθω οτι εχω σταματησει για κανενα τετραμηνο κι ομως ειναι μονο ενας μηνας!

Θα τα πουμε λοιπον ...

mongoose
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:

Το ΣΚ αφήνουμε πίσω τον Riddley (Τίμο τι θα κάνεις τελικά? Θα έρθεις Πύργο?).
Να μας προσέχετε τα κορίτσια της παρέας και να μην το ρίξετε στο χαβαλέ και στις ξάπλες. Βγείτε να γράψετε χλμ.

θα το ηθελα πολυ, ειναι η πρωτη φορα που δεν ειμαι αρρωστος!! εκτος απο τα πρωινα μαθηματα που δεν αλλαζουν τελικα, εσκασε μυτη και μια ενημερωση γονεων για το απογευμα του σαββατου :(((
σας ευχομαι καλη διαδρομη, να βγαλετε ασπροπροσωπη την παπιοπαρεα, και να γυρισετε με πολλες φωτο να χουμε να ζηλευουμε...

θα ακολουθησω προς μαραθωνα απο Λακιωτη την κυριακη (εαν δεν βρεχει)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Καλά να περάσετε.
Θα τα πούμε και τηλεφωνικά, θα φέρουμε και φωτος [αν μας αφήσει ο Περικλής να κάνουμε καμμιά στάση και δεν το βγάλει σερί (γαλλικό είναι αυτό??) 200 χλμ μονοκοπανιά....]

skywalker
Απών/απούσα

Αυριο δεν βλεπω βροχες τελικα...υπαρχει κανεις για βολτονηση;

Καλο δρομο παιδια στο brevet!

ridley
Απών/απούσα

skywalker wrote:
Αυριο δεν βλεπω βροχες τελικα...υπαρχει κανεις για βολτονηση;

Καλο δρομο παιδια στο brevet!

http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=256601&nDate=1
και γι`αυτό το λόγο βγήκαμε σήμερα το πρωί Παρασκευής μαζί με τον majorakias (cyclist friend)για Τατόι-Κατσιμίδι.Αλλιώς θα γινόταν Σάββατο και θα το είχα γράψει.Για την Κυριακή για Μαραθώνα από ότι λέει
δεν θα έχει βροχές:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=257717&nDate=2
ελπίζω να τα πούμε από κοντά.

ridley
Απών/απούσα

να τερματίσετε όλοι.Το μετάλιο θα σας το θυμίζει για πάντα.
Ζηλεύω με την καλή έννοια.

periklis19
Απών/απούσα

αυριο βλεπω καλο καιρο οποτε 8,45 με 9,00 στο περιπτερο του οακα θα σας περιμενω αν εχει αλαξει κατι γραψτε

cosmo
Απών/απούσα

Κυριακή με το καλό ετοιμαζόμαστε για μαραθώνα. Λίγο το ξυπνητήρι θα πονέσει το πρωί, αλλά τί καλύτερο θα έκανα κυριακάτικα; Ridley, θα είμαι με τον αδελφό μου λακιώτη στις 800. Περικλή nineteen, αυτήν τη φορά θα συναντηθούμε (όχι όπως την προηγούμενη κυριακή).
Κοιμηθείτε νωρίς.

cosmo
Απών/απούσα

Πιο καλά να είμαι κι εγώ με τον αδελφό μου στο ΟΑΚΑ στις 845. Θα συναντηθούμε εκεί.

Annoula
Απών/απούσα

Εγω θα ειμαι στις 8.00 στον Λακιωτη.Αν δεν μου "ξεφυγε" κατι απο τα προηγουμενα μηνυματα θα ειμαστε στον Λακιωτη 3ατομα;ridley,mongoose kai εγω.

ridley
Απών/απούσα

Annoula wrote:
Εγω θα ειμαι στις 8.00 στον Λακιωτη.Αν δεν μου "ξεφυγε" κατι απο τα προηγουμενα μηνυματα θα ειμαστε στον Λακιωτη 3ατομα;ridley,mongoose kai εγω.

δύο δυτικοί ό ένας ilias_sc σίγουρος μου είπε.Τα λέμε αύριο το πρωί.

mongoose
Απών/απούσα

μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με τον πετρο, εμαθα οτι οπου ναναι τερματιζει το συνολο της παπιοομαδας!!! τους παιδεψε λιγο η βροχη, αλλα ειναι καλα, και φτανουν στον πυργο! τα θερμα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολους. Είστε αξιοι!

Για αυριο.... Ελπιζω να τα καταφερω να ξυπνησω! εκτος απο της αννας ομως δεν εχω καποιο αλλο κινητο σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα. ridley αν θες στηλε μου το δικο σου στο timokratis AT yahoo DOT gr . 8.00 στον λακιωτη!

ridley
Απών/απούσα

και εγώ και μου είπαν ότι όλοι είναι καλά.Ο frankie ήταν στο 157 χμ. μου είπε και υπόλοιποι Rocka Rolla,Jakis,pc997 συνεχίζουν μου είπε.
Με pc997,emfragmatias δεν καταφέρα να μιλήσω.
Ελπίζω να τερματίσατε.Ενημερώστε μας λογώ προχωρημένης ώρας δε θέλω να ενοχλήσω.
Και πάλι συγχαρητήρια για την συμμετοχή σας.

ridley
Απών/απούσα

χθες το μεσημέρι όταν έμαθα το τραγικό συμβάν με το νεκρό ποδηλάτη στον Πύργο.
Δεν ήθελα να γράψω κάτι χθές καθώς δεν είχε επιβεβαιωθεί.Τελίκα ήταν αλήθεια και σοκαρίστηκα δεν ήθελα να το πιστέψω.Είναι κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι.Επικοινώνησα με τον
frankie και μου είπε ότι είστε όλοι καλά και συνεχίζετε.Περιμένουμε νέα σας.
Στα δευτερεύοντα σήμερα πήγαμε Μαραθώνα 8 άτομα:εγώ,mongoose,Annoula,ilias_sc,Γιώργος(φίλος ilias_sc)από Λακιώτη Ίλιον.Και από ΟΑΚΑ periklis19,cosmo,Γιάννης (αδερφός του cosmo).Σύνολο 86.59 από Ίλιον.

PC997
Απών/απούσα

γυρισαμε πριν απο λιγες ωρες απο τον Πυργο

τα δυσαρεστα τα μαθατε....

εγω ο Πετρος(RockaRolla),o frankie,και ο jakis τα καταφεραμε και τερματισαμε,η χαρα μας θα ηταν πολυ μεγαλυτερη αλλα δυστηχως το τραγικο συμβαν μας χαλασε την διαθεση...

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Πήγαμε, προσπαθήσαμε, τερματίσαμε. Είμαστε περήφανοι γι'αυτό και σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη.

Το τραγικό συμβάν, μας κόβει την όρεξη για πανηγυρισμούς. Κάποια στιγμή θα γράψουμε εντυπώσεις, αλλά όχι τώρα...

periklis19
Απών/απούσα

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ VIGOR...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Νομίζω ότι πρέπει να κρατήσουμε πολύ χαμηλούς τόνους.
Τα δυσάρεστα είναι πολύ πρόσφατα και ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.
Μάθαμε τα νέα όταν τερματίσαμε και δεν μπορούσαμ να πιστέψουμε ότι ένας νέος άνθρωπος έφυγε τόσο άδικα.
Κρίμα, κρίμα και πολύ άδικο.

emfragmatias
Απών/απούσα

Δυστηχως τα νεα λιγο αργοτερα πολυ ασχημα
Τον ΓΙΩΡΓΟ τον ειχα δει μια φορα απο κοντα και ειχαμε πει γεια χωρις να γνωριζομαστε ,απλα ειχαν συναντηθει τα ματια μας.
Καλο ταξιδι Γιωργο

ridley
Απών/απούσα

Για εμάς που παραμένουμε στην πρωτεύουσα.Εκκίνηση στο γνωστό σημείο στο Λακιώτη
στο Ίλιον Θηβών και Ανδρέα Παπανδρέου σίγουροι εγώ,ilias_sc,cosmo.
Όσοι πιστοί προσήλθατε.Ο γυρισμός είτε μπορεί να γίνει από την Τατοιου είτε από
τον παράδρομο Αθηνών-Λαμίας θα δούμε.

skywalker
Απών/απούσα

Εγω λεω να ανεβω Υμηττο αυριο απο Καισαριανη. Αν ειναι κανεις...αλλιως δεν ξερω μηπως ερθω και εγω Κατσιμιδι. Εγω μενω Πατησια και παιρνω την Δεκελειας και μετα Τατοιου για Κατσιμιδι. Αν ειναι μπορω να σας βρω καπου;