Πρόγραμμα Ποδηλατικών Βολτονήσεων (ενόψει Brevet και όχι μόνο)

901 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Μέχρι τη Σαρωνίδα φτάσαμε (pc997, Δημήτρης (cosmo νομίζω;) και ο υπογράφων). Συνολικά γύρω στα 80 km με μ.ω.τ. ~26 km/h. Στην επιστροφή, στο ύψος της Βάρκιζας μας βρήκε και ο Manty και γυρίσαμε οι τέσσερις, παρέα.

Μικρές στάσεις, "σφιχτός ρυθμός" (ΟΚ για τα δικά μου δεδομένα!), υπέροχος καιρός (μάλλον είναι ώρα να γυρίσουμε σε πιο ελαφριά ρούχα), δεκάδες ποδηλάτες στους δρόμους και (ευτυχώς) λίγη κίνηση. Ατυχίες δεν είχαμε (μπηχτή για periklis19 ήταν αυτή :-)) και γυρίσαμε γρήγορα σπίτια μας (11:30 ήμασταν στο Ble).

Τα λέμε αύριο, θυμηθείτε να αλλάξετε τα ρολόγια σας πριν πάτε για ύπνο!

ilias_sc
Απών/απούσα

ο καιρος ηταν απιστευτος σημερα και βοηθησε πολυ στη βολτα-ψιλοπροπονηση.Για κανενα 20λεπτο εδωσα πολυ αγρια παιδια γιατι ειχα μεινει μονος στην επιστροφη, δεν εβλεπα κανεναν μπροστα μου.Ο βατραχος πρεπει να'χει βαλει νιτρομπουκαλο στο focus, εχει τα 0-50 σε 3,2 δευτερολεπτα.respect man.τελος μπραβο στο φιλο με το mountain που εβγαλε ανετα τη διαδρομη,power.Ωραια περασαμε και εις αλλα με υγεια παιδια

periklis19
Απών/απούσα

Τελικά όλα τα κανόνισα , πήρα σαμπρέλες άλλαξα το πρόγραμμα στην δουλεία για να έρθω αύριο Κυριακή, μόνο τους πόνους από το γόνατο δεν έδιωξα .θα βάλω ξυπνητήρι για αύριο και βλέπουμε έχω ξενερώσει

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Εκείνο το πρώτο συνθετικό της λέξης βολτόνηση (βόλτα...) έχουμε αρχίσει να το ξεχνάμε! Αυτά κάνουν οι φιλοδοξίες για brevet! Το σημερινό ήταν (για μένα) πολύ περισσότερο προπόνηση και πολύ λιγότερο βόλτα. Ξέρω βέβαια ότι για τα "τσαμπιόνια" αυτό θα ήταν σκέτη βόλτα, αλλά είπαμε: για μένα μιλάω (ίσως και για μερικούς ακόμα της παπιο-παρέας!)

Με όλα αυτά, μη νομίζει κανείς ότι παραπονιέμαι! Κάθε άλλο! Υπέροχα πέρασα και το ευχαριστήθηκα πολύ. Εφτά ξεκινήσαμε, οκτώ γίναμε στην πορεία και πέντε κατά την επιστροφή μετά τη Βάρκιζα (γιατί ένα παπί δεν πάει ποτέ μόνο του - όταν είναι πληγωμένο, ένα άλλο μένει μαζί του!).

125 χλμ., με μ.ω.τ. 25.8 χλμ/ώρα.. Τα δικά μου στατιστικά είναι αυτά, αλλά δίνουν την εικόνα νομίζω. Μαζί με τα χθεσινά 80 χλμ. έγραψα ένα Brevet μέσα στο ΣΚ και μάλιστα σε καλό χρόνο (9 ώρες συνολικά, μαζί με όλες τις στάσεις). Το κρίσιμο ερώτημα που μπαίνει τώρα είναι:

Μπορώ να κάνω το ίδιο (έστω και σε 12 ώρες) σε ΜΙΑ μέρα; Το Σάββατο 11/4 το βράδυ θα ξέρουμε!

ridley
Απών/απούσα

Μετά από Ανάβυσσο,Ανάβυσσο και ξανά Ανάβυσσο τελικά πήγαμε Σούνιο.
Το δικό μου κοντέρ έδειξε ΣΕΦ-Σούνιο και πίσω 133.70 χμ. και ΜΩΤ 26.10 χμ. πρωτόγνωρα νούμερα για εμένα.Frankie ανέβασε αν μπορείς κάποια φωτογραφία από το ναό του Ποσειδώνα και στειλε μου το e-mail σου στο kostathanop παπάκι yahοo τελεία gr γι`αυτό που λέγαμε.

PC997
Απών/απούσα

Καλως επιστραψετε!!!

ilias_sc
Απών/απούσα

Κατι μου ετυχε και δε μπορεσα να ερθω στη βολτα,κριμα γιατι ο καιρος ηταν τελειος για μεγαλη διαδρομη.Θα περιμενω την επομενη φορα.Ο ρυθμος σου ηταν τρομερος Ridley.Για 6 ωρες να ποδηλατεις με 26klm;SUPER.Και εις ανωτερα ρε.Γραφτηκες στο Brevet εμαθα ε;χαχαχα

ridley
Απών/απούσα

ilias_sc wrote:
Γραφτηκες στο Brevet εμαθα ε;χαχαχα

Ηλία με την ατυχία μου.Για εμένα brevet έχει του χρόνου με εκκίνηση από Ελευσίνα.
Ανυπομονώ να δω την κούρσα σου,καλοτάξιδη,είμαι σίγουρος ότι θα πετάς.

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα
Manty
Απών/απούσα

Ωραίος καιρός, ωραία βόλτα, εξαιρετική παρέα, νάμαστε καλά να το ξανακάνουμε!

skywalker
Απών/απούσα

Παιδια, μη ανεβασετε αλλες φωτο...ζηλευω. Μετα την Κορινθο για μενα ο επομενος στοχος (αφου δεν με βλεπω με τα διαβασματα για τα 200 φετος) ειναι το Σουνιο!

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

skywalker wrote:
Παιδια, μη ανεβασετε αλλες φωτο...ζηλευω. Μετα την Κορινθο για μενα ο επομενος στοχος (αφου δεν με βλεπω με τα διαβασματα για τα 200 φετος) ειναι το Σουνιο!

Νόμιζα ότι θα ερχόσουν αυτό το ΣΚ... Έπεσε πολύ μελέτη υποθέτω!

periklis19
Απών/απούσα

κλαιω που δεν μπορεσα να ερθω

ridley
Απών/απούσα

periklis19 wrote:

είχαμε σήμερα.Ο mongoose το έπαθε πέφτοντας σε λακούβα και το άλλαξε σε χρόνο dt.

periklis19
Απών/απούσα

ridley wrote:
periklis19 wrote:

είχαμε σήμερα.Ο mongoose το έπαθε πέφτοντας σε λακούβα και το άλλαξε σε χρόνο dt.

το μονο καλο που βγηκε απο το οτι δεν ηρθα .
ψαξτε αλλου για τον γκαντεμη που σκαει ταλαστιχα μακρια απο εμενα .
πλακα κανω

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Αυτό το ΣΚ ήταν κάπως... είχε κάτι...
ΠΕΘΑΝΑ... ρε σεις δεν πάμε καλά... το έχουμε χάσει λιγο...
Τι ρυθμός, τι χλμ, τι σπριντ... άφησα τα κόκκαλα μου στην παραλιακή.
Ο καιρός ήταν ποδηλατικός, η παρέα άψογη, τα χλμ πολλά αλλά ο ΡΥΘΜΟΣ ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

Το Σάββατο γράψαμε ΜΩΤ 30,3 από ΣΕΦ μέχρι Vive Mar !!!!!! Ο Περικλής είχε βαλθεί να μας βγάλει τα συκώτια (και να βγάλει τα σπασμένα όλου του 10ημερου). Φυσικά δεν έφτανε αυτό και συνεχίσαμε μέχρι τις τρύπες - Αγ Μαρίνα...!!!
Την Κυριακή έγραψα περίπου 130 χλμ (μετράω από Ακρόπολη...) και ΜΩΤ κάπου 25,5!! Ανεβήκαμε Σούνιο να ικανοποιήσουμε και μερικούς - μερικούς που ήθελαν να δουν τι έχει μετά την Ανάβυσσο... Στον γυρισμό γκαζώσαμε, μετά λίγο με τον Τίμο χαλάρωσα και μετά συνέχισα γρήγορα μόνος μου).
Σήμερα "έπαιξε" τρολλευ για τη δουλειά, ο κ*λ*ς δεν αντέχει άλλη σέλα. Από Τρίτη πάλι..

ridley
Απών/απούσα

γιατί σχεδόν όλες οι κουρσάδικες βόλτες καταλήγουν μέχρι την Ανάβυσσο.Πρώτον μετά στενεύει ο δρόμος γίνεται μία λωρίσα από δύο που σημαίνει δύσκολα κάνεις δυάδες (κάνεις αλλά)και δεύτερον σε περίπτωση νυχτερινής βόλτας ο δρόμος έπειτα δεν έχει καθόλου φώτα.

PC997
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
Αυτό το ΣΚ ήταν κάπως... είχε κάτι...
ΠΕΘΑΝΑ... ρε σεις δεν πάμε καλά... το έχουμε χάσει λιγο...
Τι ρυθμός, τι χλμ, τι σπριντ... άφησα τα κόκκαλα μου στην παραλιακή.
Ο καιρός ήταν ποδηλατικός, η παρέα άψογη, τα χλμ πολλά αλλά ο ΡΥΘΜΟΣ ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

Το Σάββατο γράψαμε ΜΩΤ 30,3 από ΣΕΦ μέχρι Vive Mar !!!!!! Ο Περικλής είχε βαλθεί να μας βγάλει τα συκώτια (και να βγάλει τα σπασμένα όλου του 10ημερου). Φυσικά δεν έφτανε αυτό και συνεχίσαμε μέχρι τις τρύπες - Αγ Μαρίνα...!!!
Την Κυριακή έγραψα περίπου 130 χλμ (μετράω από Ακρόπολη...) και ΜΩΤ κάπου 25,5!! Ανεβήκαμε Σούνιο να ικανοποιήσουμε και μερικούς - μερικούς που ήθελαν να δουν τι έχει μετά την Ανάβυσσο... Στον γυρισμό γκαζώσαμε, μετά λίγο με τον Τίμο χαλάρωσα και μετά συνέχισα γρήγορα μόνος μου).
Σήμερα "έπαιξε" τρολλευ για τη δουλειά, ο κ*λ*ς δεν αντέχει άλλη σέλα. Από Τρίτη πάλι..

Για κανονισε ενα δυνατο προγραμμα για το επομενο ΣΚ...

Τελειωνουν οι μερες...

ridley
Απών/απούσα

PC997 wrote:

Τελειωνουν οι μερες...

πχ.Κατσιμίδι,Άγιο Μερκούριο,Αυλώνα και γυρισμό από παράδρομο
Εθνικής Αθηνών - Λαμίας σαν κατηφόρα είναι
ή
παράδρομος Εθνικής Αθηνών - Λαμίας προς Μαλακάσα,Σχηματάρι
Να πάμε σε κάτι καινούριο.
Εσύ Περικλή νομίζω τους ξέρεις καλά τους δρόμους.
Πιθανόν ο diathan θα μας βοηθήσει λόγω ότι είναι γνώστης των βορείων.

PC997
Απών/απούσα

ridley wrote:
PC997 wrote:

Τελειωνουν οι μερες...

πχ.Κατσιμίδι,Άγιο Μερκούριο,Αυλώνα και γυρισμό από παράδρομο
Εθνικής Αθηνών - Λαμίας σαν κατηφόρα είναι
ή
παράδρομος Εθνικής Αθηνών - Λαμίας προς Μαλακάσα,Σχηματάρι
Να πάμε σε κάτι καινούριο.
Εσύ Περικλή νομίζω τους ξέρεις καλά τους δρόμους.
Πιθανόν ο diathan θα μας βοηθήσει λόγω ότι είναι γνώστης των βορείων.

Οτι θελει ο λαος...

ridley
Απών/απούσα

ο diathan Κατσιμίδι και πίσω από Τατοίου είναι περίπου 50-60χμ ότι πρέπει
για κοντινή Σάββατο.Περιμένω την παρέμβαση σου Δημήτρη(diathan)εκκίνηση από γέφυρα Βαρυμπόπης έτσι δεν είναι;Δεν ξέρω τους δρόμους diathan,pc997 βοηθήστε.
Και για Κυριακή Γέφυρα Μεταμόρφωσης-Πάραδρομος Αθηνών-Λαμίας-Μαλακάσα-Σχηματάρι
(αυτό το ξέρω καλά νοητή ευθεία)
τα πολλά χιλιόμετρα για τη μακρυνή της Κυριακής.
Ακούω σχόλια.

mongoose
Απών/απούσα

λιγο το ανοιχτο τσαντακι και το πεσμενο κλειδι του αυτοκινητου στο πηγαινε, λιγο το σπριντ να σας πιασω, λιγο το λαστιχο που με επιασε ακριβως στο ιδιο σημειο στο ελα, λιγο το μισοπονεμενο γονατο απο την τεταρτη, δεν μπορω να πω οτι ημουν στην καλυτερη μου μερα!
Να ευχαριστησω τον πετρο που με συνοδεψε απο την βαρκιζα μεχρι την αλιμου κατα την επιστροφη (σε κατασταση safe mode!!) ωστε να εχω γονατο και το επομενο σκ.
Σημερα παντως δεν μπορω να περπατησω :(
θα ερθω για χαλαρη βολτονηση αυριο στο σεφ

skywalker
Απών/απούσα

Για κατσιμιδι μπορουμε να εκκινησουμε και απο ΗΣΑΠ στα Α. Πατησια. Οσες φορες εχω παει απο εκει ξεκιναμε, ετσι οταν αρχισει η ανηφορα στο Τατοι ειμαστε ηδη ζεστοι εχοντας κανει ηδη 7-8 km. Οσες φορες εχω παει, απλα ανεβαινουμε και κατεβαινουμε απο τον ιδιο δρομο.

Frankie, αργησα να κοιμηθω την Παρασεκυη (περιμενα κατι mail απο τον Καθηγητη μου μεχρι αργα) και δεν μπορεσα να ξυπνησω! Μαλακια!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Περαστικά Τίμο, σε θέλουμε μαζί μας στα επόμενα.
Ξεκούραση και με ρέγουλα...

Για ΣΚ ότι θέλετε, αλλά δηλώνω ότι ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟ Δρόμους, Παραδρόμους, Εθνικές και επαρχιακούς.....
Κάποιος θα μπει μπροστά με ΙΧ, θα πηγαίνει αργά και θα ακολουθώ (...σαν κότα...) και εγώ με ΙΧ. Αλλιώς ΜΜΜ ή κάτι αντίστοιχο.

PC997
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
Περαστικά Τίμο, σε θέλουμε μαζί μας στα επόμενα.
Ξεκούραση και με ρέγουλα...

Για ΣΚ ότι θέλετε, αλλά δηλώνω ότι ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟ Δρόμους, Παραδρόμους, Εθνικές και επαρχιακούς.....
Κάποιος θα μπει μπροστά με ΙΧ, θα πηγαίνει αργά και θα ακολουθώ (...σαν κότα...) και εγώ με ΙΧ. Αλλιώς ΜΜΜ ή κάτι αντίστοιχο.

εγω παντος δεν ενθουσιαζομαι και πολυ με την ιδεα ...

προτιμο κατι πιο γνωριμο.....παλαια εθνικη.... η παραλια..........

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Αύριο είναι καλή ευκαιρεία να το συζητήσουμε το θέμα.
Το ίδιο και την Πέμπτη και καταλήγουμε...

cosmo
Απών/απούσα

Καλησπέρα συντρόφια.
Δε σας κρύβω ότι αφήνοντας την παραλιακή εψές το μεσημέρι και στρίβοντας δεξιά για το σπίτι έριξα αισθητά τη μ.ω.τ. μου και με πρόλαβαν αμέσως οι ενοχές που με κηνυγούσαν από τη βούλα ακόμα.. Αφορούν το ότι αποσπάστηκα από την ομάδα που ξεκινήσαμε μαζί και σταμάτησα να κοιτάζω πίσω για τα παιδιά που έχοντας ποδηλατιαστεί και το σάββατο, που εγώ δεν αντίκρυσα το trek μου παρά μόνο για να ελέγξω πίεση και φρένα, ήταν λογικό να κουραστούν γρηγορότερα. Είδα όμως το κοντέρ μου να δείχνει καλούς αριθμούς και το ευχαριστήθηκα σε όλη τη διαδρομή, σε ανηφόρες και κατηφόρες, στροφές και ευθείες. Τελικά η μ.ω.τ. διατηρήθηκε λίγο πάνω από τα 26. Κύριοι, ευχαριστώ για την παρέα σας. Σκοπεύω να ξαναέρθω.

ridley
Απών/απούσα

cosmo wrote:
Καλησπέρα συντρόφια.
Δε σας κρύβω ότι αφήνοντας την παραλιακή εψές το μεσημέρι και στρίβοντας δεξιά για το σπίτι έριξα αισθητά τη μ.ω.τ. μου και με πρόλαβαν αμέσως οι ενοχές που με κηνυγούσαν από τη βούλα ακόμα.. Αφορούν το ότι αποσπάστηκα από την ομάδα που ξεκινήσαμε μαζί και σταμάτησα να κοιτάζω πίσω για τα παιδιά που έχοντας ποδηλατιαστεί και το σάββατο, που εγώ δεν αντίκρυσα το trek μου παρά μόνο για να ελέγξω πίεση και φρένα, ήταν λογικό να κουραστούν γρηγορότερα. Είδα όμως το κοντέρ μου να δείχνει καλούς αριθμούς και το ευχαριστήθηκα σε όλη τη διαδρομή, σε ανηφόρες και κατηφόρες, στροφές και ευθείες. Τελικά η μ.ω.τ. διατηρήθηκε λίγο πάνω από τα 26. Κύριοι, ευχαριστώ για την παρέα σας. Σκοπεύω να ξαναέρθω.

Δημήτρη από τη Βουλιαγμένη και μετά στην επιστροφή εγώ ήμουν μαζί με τον frankie
(RockaRolla και mongoose είχαν πάει από λεοφωρο Βάρης) κανείς δεν ήταν μόνος του.
Και εσύ με manty και τον άλλο Δημήτρη.
Τα ξαναλέμε από κοντά στην επόμενη βολτόνηση.

skywalker
Απών/απούσα

Αν και εγω δεν ερχομαι πολυ συχνα μαζι σας, ουτε εγω τρελαινομαι για Κατσιμιδι το ερχομενο Σαββατο...

Επισης ειχα μια ιδεα οπως γυριζα αποψε στο σπιτι...σκεφτομουν μηπως οργανωναμε μετα το Πασχα (να περασουν τα brevet) εναν δικο μας αγωνα time trial. Για να παρει καποιος μερος σε τετοιον αγωνα πρεπει να ειναι σε σωματειο, γιατι μονο αυτα κανουν τετοιους αγωνες. Σκεφτομουνα μηπως καναμε εναν αγωνα εμεις και εμεις στο δρομο απο ΣΕΦ στο beach volley στην παραλιακη (μιας και δεν πρεπει να σε πιανουν φαναρια) που ειναι κλειστος με ελαχιστα αμαξια. Εκει πρεπει να ειναι 1.5-2km η ευθεια του, οποτε σαν αποσταση μπορουμε να το κανουμε 4-5 φορες και θα φευγουμε ανα 1', θα μας κραταει καποιος στην εκκινηση για να φευγουμε κουμπωμενοι κτλ. τεσπα οπως περιπου το κανουν σε τετοιους αγωνες. Δεν εχω παντως στο μυαλο μου καποιον αλλον δρομο για τετοιο αγωνα (ισως η Πανεπιστημιουπολη στου Ζωγραφου, αλλα εχει ανηφορα, αυτη θα ειναι time trial level 2). Μια ιδεα ειναι...

Ακομα και αν δεν ψηνονται εδω οι γνωστοι αγνωστοι εγω θα το προχωρησω σαν ιδεα και ελπιζω να βρω ομοιδεατες! Ψηνομαι πολυ για τετοιου ειδους αγωνα. Ειναι αλλη φαση να προσπαθησεις να κρατησεις υψηλη ταχυτητα σε κλειστο δρομο για συντομο χρονικο διαστημα. Δειτε εδω και αυτο να φτιαχτειτε:

http://www.youtube.com/watch?v=sOQflZqzn_U

PC997
Απών/απούσα

Πολυ ησυχια επεσε...