Πρόγραμμα Ποδηλατικών Βολτονήσεων (ενόψει Brevet και όχι μόνο)

901 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
carmen
Απών/απούσα

mongoose wrote:
εκλεισε!! σημερα στις 8 στην λιμνουλα του σεφ για εσωτερικη αεροβια προπονηση!! παρτε φωτακια και ελατε!!!

απεσπασα προφορικη υποσχεση απο τιν ξενια, (το λεω για να σε δεσμευσω!!!χιχιχι!!)

εγω σπιτι μου θα μαι γυρω στις 8!θα σας παρω τηλ. να μου πειτε που βρισκεστε..
εχω φωτακι και ανακλαστικο γιλεκο αλλα δεν εχω μπροστινο φωτακι στην κουρσα.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Δεν θα ποδηλατίσουμε σε μαύρα σκοτάδια. Καλόν είναι να έχουμε φωτάκι, αν δεν έχεις βάλε οπωσδήποτε το φωσφορούχο γιλέκο και έλα.
Έχει αρκετά φώτα και στη διαδρομή ΣΕΦ και μετά για να γυρίσεις σπίτι.
...
...
...
...
...

Όποιος με βγάλει φωτο, όπως θα έρθω, και την δημοσιεύσει, θα τον καταραστώ να του κάτσει διπλό σκάσιμο σαμπρέλας, σε βραδυνή βόλτα, με βροχή και κρύο.

mongoose
Απών/απούσα

επιστρέψαμε απο μια φανταστική βολτουλα στο σεφ, οπου συναντηθήκαμε εγω ο πετρος και η αγγελα, και καναμε ποδηλατο παρεα για μια ωρα περιπου. εγω συνεχισα για αλλο τοσο περίπου και μαζεψα γυρω στα 35 χλμ.. γνώρισα και τον βασιλη που μου ειπε οτι ειναι εκει καθημερινα μετα τις 9!!
επισης καποιος (αθλητης?) ηταν στον παραδρομο ολη την ωρα και εκανε εντατική προπόνηση... (δυο κυκλους για καθε εναν δικο μας ! ! ! )
τα παραπανω αποδεικνύουν οτι ο συγκεκριμενος χώρος ειναι μαλλον ο καλυτερος στο νοτιοδυτικα για προπονησεις ολες τις ωρες, μακρια απο τα αυτοκινητα τα φαναρια και τα στενα. επισης υπαρχει αρκετος φωτισμος στην μιση διαδρομη αλλα τα λαμπακια ειναι απαραιτητα
θα το ξανακανονισουμε και περιμενουμε περισσοτερους !! (και αυτους που δεσμευτικαν ψευδως για την σημερινή...... χιχιχιχιχι!!)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Η χαρά μου είναι ΠΟΛΛΑΠΗ ΣΗΜΕΡΑ (από εχθές κρατάει η επήρεια.....).

1ον περάσαμε το Τεστ Κόπωσης (με άνεση - Περικλή μην μασάς, το έχεις για την πλάκα σου, πήγαινε και με ορειβατικές μπότες και κουστούμι... No Problem....).
2ον για να το γιορτάσουμε κάναμε περί τις 2 ώρες ποδήλατο με την Αγγέλα (Ακρόπολη - ΣΕΦ - γύρωγύρω όλοι - Ακρόπολη). Ευτυχώς θυμότανε πως κάνουν πετάλι.... χεχε....
3ον στην χθεσινή βόλτα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, δοκίμασα τα SPD-SL πετάλια και παπούτσια που κάθονταν στο κουτί τους από το περσυνό Πάσχα.
Άλλη μια δοκιμή στο ΣΕΦ (γύρω - γύρω όλοι) και μετά τρέμετε δρόμοι και ανηφόρες...
...
...
...
(φυσικά σήμερα το πρωί ήμουν πτώμα - και νηστικός, λόγω εξετάσεων αίματος που έκανα - τα πάντα όλα.... και τα καφάσια μέσα....).

PC997
Απών/απούσα

Αντε "καλοριζικος"...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Είχα κουβέντα με τον καρδιολόγο κατά τη διάρκεια του τεστ (είπαμε - το έβγαλα άνετα, με έπαιρνε και για κουβέντα.... κομάντο λέμε...), πρακτικά κάθε μας βόλτα είναι και ένα ενισχυμένο τεστ κόπωσης.
Αν ανέβεις το Λαγό, ή το Μελετάκι, ή το Κατσιμίδι, ή το Αμμώνι και την βγάλεις καθαρή (χωρίς έμφραγμα ή χωρίς δυνατούς πόνους στο στήθος, έντονα μουδιάσματα και άλλα τέτοια "ευχάριστα" προμηνύματα) μάλλον δεν έχεις προδιάθεση για έμφραγμα, ισχαιμικό ή άλλο καρδιακό επεισόδιο κλπ κλπ κλπ.
Αλλά πάς και στον γιατρό και το βλέπεις και στο χαρτί / οθόνη και ησυχάζεις.

Περικλή, σειρά σου...
(ο Χρήστος κάνει την πάπια... κάτι κρύβει)

Jakis
Απών/απούσα

Για πες και τις εντυπώσεις από τα SPDs :)

emfragmatias
Απών/απούσα

Δεν κρυβω τιποτα,το τεστ κοπωσεως το εχω ψωμοτυρι.
Δυστηχως οι δυο τελευταιες πτωσεις με εχουν φερει πολυ πισω στην προπονηση αυτο ειναι ολο
Ελπιζω εσεις ολα τα παιδια να τα καταφερετε

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Χρηστό, απλά αστειεύομαι, νομίζω το κατάλαβες....!!!

Jakis, για τα πεταλια / παπούτσια, καταρχήν ο Τίμος μου είπε ένα καλό κόλπο ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ: ξεκουμπώνεις πιο εύκολα όταν το πετάλι είναι "μπροστά" (θέση προς το οριζόντιο και να κοιτάει την μπροστινή ρόδα).
Επίσης σε ένα σπριντάκι που κάναμε είδα ότι δουλεύει ωραία το στυλ "τραβάω με το ένα - σπρώχνω με το άλλο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ". Φυσικά κουράζει πιο πολύ....
Επειδή ήμουν με το τρεκκιν, δεν θα γράψω εντυπώσεις για άνεση, σωστή θέση & ρύθμιση, γενική κούραση από το παπούτσι κλπ.
Περιμένω την Παρασκευή, να κάνω το ίδιο (ίδια διαδρομή, πάλι με το τρεκκιν, κούμπωνε - ξεκούμπωνε κλπ). Μετά είναι η ώρα της κούρσας, να τα δούμε και εκεί.
Πάω ψαχτά, αν κάτσει καλά η φάση ίσως να τα φορέσω στο Brevet, αν όχι ή έχω καμμιά πτώση ίσως να μην τα φορέσω. Θα δείξει το ΣΚ
Α, και να σημειώσω ότι τελικά δεν έβαλα τα SPD (MTB) αλλά πήγα στα SPD-SL (road)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Επικοινώνησα με Jakis, το Σάββατο προτείνει Σούνιο, χαλαρό πεταλάρισμα, απλά για να δοκιμάσουμε εξοπλισμό, τα βάρη που θα κουβαλάμε στο Brevet και να γυμνάσουμε λίγο τα πόδια. Την Κυριακή θα είναι σε πεζοπορία, με κάποιους Cyclist-friends, αναρίχηση, βράχο - βράχο τον καημό μου κλπ

Στην τελευταία "εκδρομούλα μας" (Ελευσίνα - Αγ. Θεόδωροι και πίσω) είχε προταθεί για Σάββατο το γνωστό σύντομο (ΣΕΦ - Βάρκιαζα - ΣΕΦ) και για Κυριακή το χαλαρό αλλά μακρυνό και πολύωρο (ΣΕΦ ή ΜΠΛΕ - Ανάβυσσο και πίσω).

Γράψτε τι προτείνετε, τι θα ακουλουθούσατε και τι όχι, ίσως και άσχετα από τα δύο παραπάνω.

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τη προετοιμασια που κανετε για τα brevets...μπραβο σας, καλη τυχη και να το ευχαριστηθειτε πολυ, πολυ...ισως του χρονου, να το σκεφτω κι εγω, αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε...

αυριο Παρασκευη θα μπορουσα να κατεβω κι εγω κατα Σεφ για βολτιτσα και να τρεξω και λιγο το φιτνες μου που δε το εχω ευχαριστηθει ακομη μονη μεσα στην Αθηνα...δεν εχω καταλαβει ομως που ακριβως ειναι το Σεφ και πως θα μπορουσα να φτασω εκει απο Ν. Σμυρνη που μενω...εσεις που δινετε ραντεβου? ελπιζω να μην ειναι πολυ χαζη η ερωτηση...αντε, ελπιζω να τα καταφερω επιτελους αυριο και να ερθω!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Χριστίνα (?) καταρχήν ΣΕΦ = Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Έχει στάση ΤΡΑΜ. Αφού μένεις Ν. Σμύρνη το φορτώνεις στο ΤΡΑΜ και κατεβαίνεις στο τέρμα ΣΕΦ. Απλούστατο.
Από το τέρμα του ΤΡΑΜ, στάση ΣΕΦ, κάνεις το πολύ 150 μέτρα, προς την είσοδο του σταδίου, μπροστά έχει μια λιμνούλα ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΗ.
Εκεί έχει είσοδο για πάρκιν του σταδίου και είσοδο για τις καφετέριες (την καφετέρια "ΝΑΙ" και λοιπά καφέ του σταδίου). Στην λιμνούλα συναντιόμαστε (όχι μέσα, στην κάτω πλευρά της, αν έρθεις όλο και κάποιο ποδήλατο θα δεις να περιμένει...).

Τίμο τι λες, να το κάνουμε αύριο Παρασκευή κατά τις 20.00? Μπορώ και πιο νωρίς. Θα είμαι με τρέκκιν, θα κάνουμε γύρω - γύρω όλοι.....
Ξένια?
Περικλή?
Χρήστο?

emfragmatias
Απών/απούσα

θα κανω προσπαθεια για σαββατο

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

...ευχαριστω, για τις διεξοδικες οδηγιες!..τωρα ξερω οτι δε προκειται να χαθω:D...

στις 20:00 ειναι καλα για μενα, αλλα μπορω και νωριτερα...

θα το πω και σε μια φιλη ποδηλατισσα μηπως ερθουμε παρεα...

οποτε, τα λεμε αυριο εκει!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Με το καλό να ρθείτε.
Το ξαναλέω, για να μην μείνετε με την χαρά. Η "βόλτα" θα είναι ένα γύρω - γύρω όλοι, σε παράδρομο, με πολύ καλή άσφαλτο, ελάχιστα ΙΧ, αρκετά φώτα στο ένα κομμάτι, χωρίς φώτα σε ένα άλλο τμήμα (αλλά βλέπεις λόγω διάχυσης από τα γύρω υπόλοιπα φώτα.... ίσως λιγάκι βαρετό, αλλά καλή φάση για χαλαρό πεταλάρισμα και γνωριμία.
Φέρτε φωτάκια - κράνος - κανα μπουκαλάκι νερό (δεν έχει περίπτερο ή κάτι άλλο), αν έχετε ανακλαστικό γιλέκο φορέστε το (1 ευρώ στο Πράκτικερ) αν και δεν είναι απαραίτητο.
Εγώ θα είμαι με ποδήλατο τρεκκιν.
Ελπίζω να έρθει και κανας άλλος.
Ξένια - Τίμο? Ελάτε να γνωρίσουμε κόσμο.

Royaloak
Απών/απούσα

Χωρίς Μανώλη στη μέση... Εκτός απροόπτου έρχομαι να σας γνωρίσω κι εγώ.

@chrispi: κι εγώ με το τραμ θα κατέβω, γιατί δυσκολεύομαι απ'το τραίνο. Μήπως συντονιστούμε; Σε ποιά στάση της Ν. Σμύρνης μπαίνεις;

@chris: Χρηστάκη, πού είσαι αγόρι μου; Μήπως πάμε παρέα;

carmen
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
Επικοινώνησα με Jakis, το Σάββατο προτείνει Σούνιο, χαλαρό πεταλάρισμα, απλά για να δοκιμάσουμε εξοπλισμό, τα βάρη που θα κουβαλάμε στο Brevet και να γυμνάσουμε λίγο τα πόδια. Την Κυριακή θα είναι σε πεζοπορία, με κάποιους Cyclist-friends, αναρίχηση, βράχο - βράχο τον καημό μου κλπ

Στην τελευταία "εκδρομούλα μας" (Ελευσίνα - Αγ. Θεόδωροι και πίσω) είχε προταθεί για Σάββατο το γνωστό σύντομο (ΣΕΦ - Βάρκιαζα - ΣΕΦ) και για Κυριακή το χαλαρό αλλά μακρυνό και πολύωρο (ΣΕΦ ή ΜΠΛΕ - Ανάβυσσο και πίσω).

Γράψτε τι προτείνετε, τι θα ακουλουθούσατε και τι όχι, ίσως και άσχετα από τα δύο παραπάνω.

συμφωνω για το Σαββατο Βάρκιζα και την Κυριακη Αναβυσσο..Αυτο το ΣΚ εχω περιορισμενο χρονο οποτε θα με βολευε!
Παρασκευη δεν μπορω δουλευω και μετα εχω baby sitting μεχρι τις 10..
Να περασετε ομορφα:)

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

...τελικα θα κατεβω Καλλιθεα, κι απο κει θα παρω το τρενο για Ν. Φαληρο οπου εχω ραντεβου με τη φιλη μου 8 παρα τεταρτο...φοβηθηκα οτι μπορει το τραμ να εχει πολυ κοσμο, κι ειναι και πολυ αργο σε σχεση με το τρενο...

κι ολα αυτα, αν δεν εξελιχθει πιο ασχημα η σημερινη μου ημικρανια κι αναγκαστω να μεινω μεσα για νανι...αμαν, πια, να μου κατσει μια βολτα!

cross your fingers, να τα πουμε αυριο!

mongoose
Απών/απούσα

...... αυριο τελειωνω 8.30 απο το περιστερι.. ακομα και να διακτινιστω θα ειμαι εκει κατα τις 9... θα πρεπει βεβαια να κουβαλαω το ποδηλατο απο το πρωι μεσα στο αυτοκινητο, και αυτο θα αποτελει στοχο... δεν ξερω θα το σκεπτω το πρωι και θα σας πω αν ειναι να εμφανιστω (για να αντεξετε την συγκινηση ...καταλαβαινετε!!)

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Ο καιρός (ΕΜΥ) αναφέρι βροχή για το απόγευμα κατά τις 20.00.
Για πέστε τι είστε πρόθυμοι να κάνετε?
Αν έχει ψιλόβροχο θα βρεθούμε ή το αφήνουμε για "καλύτερες μέρες"?
...
...
...
...
...
...
...

(πως το έλεγε ο παπούς μου: "κίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι.... κλπ κλπ")

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

..εγω λεω να βρεθουμε...με ενα απλο αδιαβροχο θα ειμαστε οκ...

@royaloak...τι θα κανεις τελικα? θελεις να σε περιμενουμε 8 παρα τεταρτο στο σταθμο του Ν. Φαληρου? και μη φοβηθεις τη βροχουλα...στο τελευταιο critical mass που ειχαμε παει με την ιδια φιλη, ειχε βροχη και πολυ περισσοτερο κρυο και το κατευχαριστηθηκαμε...

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

chrispi wrote:
..εγω λεω να βρεθουμε...με ενα απλο αδιαβροχο θα ειμαστε οκ...

@royaloak...τι θα κανεις τελικα? θελεις να σε περιμενουμε 8 παρα τεταρτο στο σταθμο του Ν. Φαληρου? και μη φοβηθεις τη βροχουλα...στο τελευταιο critical mass που ειχαμε παει με την ιδια φιλη, ειχε βροχη και πολυ περισσοτερο κρυο και το κατευχαριστηθηκαμε...

Συμφωνώ, το πολύ πολύ αν ο καιρός χειροτερεύσει πάμε για καφέ στο NAI......
Μέσα λοιπόν, κατά τις 20.00 στο ΣΕΦ

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

Μια και δε μου "βγήκε" το πρόγραμμα για να σας κάνω παρέα τα βράδυα στο ΣΕΦ αυτή τη βδομάδα - και ούτε και σήμερα θα μπορέσω - να ευχηθώ καλή προπόνηση.

Αύριο το πρωί (Σάββατο) θα οργώνω τις ανηφόρες της Αργυρούπολης και την Κυριακή το πρωί το ίδιο. Κατά τ' άλλα, σχεδιάζω και λίγο "trekking", αν "χωρέσει" στις υποχρεώσεις του ΣΚ.

Από βδομάδα, θα προσπαθήσω να είμαι στο ΣΕΦ.

tomac4
Απών/απούσα

επειδη το αλλο Σ\Κ ειναι το βρεβε οσοι απο εσας θελετε να πατε
θα πρεπει να ξερετε οτι αυτο το Σ/Κ θα πρεπει οποσδοιποτε μια απο της δυο
ημερες να κανετε γυρω στα 120-130χλμ για να ανοιξουν λιγο τα ποδια...
σταθερο ρυθμο και χωρις πολλες στασεις... επισης την τεταρτη θα πρεπει να
ξανακανετε αλλη μια μεγαλη προπονηση για να μην σοκαριστουν τα ποδια το σαββατο..
δεν θα πρεπει να μεσολαβησει μια εβδομαδα για να ξανακανετε πολλα χλμ...
τα χλμ ειναι πολλα και θελουν προσοχη.. την αλλη εβδομαδα θα σας γραψω καποια
πραγματακια που θα χρειαστει να προσεξετε και να ξερετε...
φιλικα!!!!

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Ξανα-Ματα-ευχαριστούμε TOMAC.
Κάτι τέτοιο υπολογίζουμε, στο περίπου...
Δηλαδή Σάββατο καμιά 50-60αρα χλμ
Κυριακή καμιά 100αρα σε φλατ διαδρομη (παραλιακή μέχρι Σούνιο?)
Για το μεσοβδόμαδο, το βλέπω κάτι σε "γύρω - γύρω όλοι" στο ΣΕΦ.

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΚ?????????

ΓΡΑΦΩ - ΓΡΑΦΩ - ΓΡΑΦΩ και δεν βλέπω κανέναν να συγκινείται.
Εξηγούμαι, αναφέρομαι σε όσους προετοιμαζόμαστε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για το BREVET.
200χλμ είναι αυτά, δεν μιλάμε για βόλτα Σεπόλια - Παγκράτι....
Ο ένας θυμήθηκε εκθέσεις, ο άλλος θυμήθηκε να κάνει πεζοπορία....
Τελευταίο ΣΚ, πρέπει να συνεχίσουμε την προπόνση αν θέλουμε να κάνυοεμ κάτι στις 31.

PC997
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
Ξανα-Ματα-ευχαριστούμε TOMAC.
Κάτι τέτοιο υπολογίζουμε, στο περίπου...
Δηλαδή Σάββατο καμιά 50-60αρα χλμ
Κυριακή καμιά 100αρα σε φλατ διαδρομη (παραλιακή μέχρι Σούνιο?)
Για το μεσοβδόμαδο, το βλέπω κάτι σε "γύρω - γύρω όλοι" στο ΣΕΦ.

Πετρο θα κανουμε κατι αυριο?

Jakis
Απών/απούσα

Το άγχος σκοτώνει ! :D
Θα τα πούμε από κοντά στο ΣΕΦ παίδες...

C.

Edit: Τελικά η βροχή έδρασε αποτρεπτικά. Δεδομένου ότι δεν είχα μαζί μου αδιάβροχο δεν θέλησα να διακινδυνεύσω κρύωμα, και έφτασα σπίτι αρκετά βρεγμένος....

frankie
Εικόνα frankie
Απών/απούσα

RockaRolla wrote:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΚ?????????

ΓΡΑΦΩ - ΓΡΑΦΩ - ΓΡΑΦΩ και δεν βλέπω κανέναν να συγκινείται.
Εξηγούμαι, αναφέρομαι σε όσους προετοιμαζόμαστε ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ για το BREVET.
200χλμ είναι αυτά, δεν μιλάμε για βόλτα Σεπόλια - Παγκράτι....
Ο ένας θυμήθηκε εκθέσεις, ο άλλος θυμήθηκε να κάνει πεζοπορία....
Τελευταίο ΣΚ, πρέπει να συνεχίσουμε την προπόνση αν θέλουμε να κάνυοεμ κάτι στις 31.

Πέτρο ό,τι και να πεις...
Όπως ξέρεις δε θα μπορώ να είμαι μαζί σου αυτό το ΣΚ...
Αλλά στη θέση σου, ένα στροφάρισμα μέχρι το Σούνιο, θα το θεωρούσα must!
Έχει κολλήσει και το site του cyclist και δεν μπορείς να δεις αν κανονίζεται κάτι από εκεί...

Royaloak
Απών/απούσα

Chrispi και Rockarolla γύρισα πίσω γιατί φοβάμαι το κρύωμα με τόση δουλειά που έχω αυτό τον καιρό. Εύχομαι να περνάτε καλά αν βρεθήκατε τελικά...

contact