Βοήθεια: κατάστημα που τυπώνει Ποδηλατικά Ρούχα / Εμφανίσεις

8 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Το Αλτσχαιμερ ξαναχτύπησε. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ένα συγκεκριμένο κατάστημα που ΤΥΠΩΝΕΙ ποδηλατικές εμφανίσεις.
Συνέχεια μου έρχεται στο μυαλό το όνομα ΓΚΟΒΑΝΗΣ που μάλλον είναι λάθος, όπως επείσης ότι είναι κάπου στο Παγκράτι... (ίσως και αυτό λάθος).
Κάποιος φίλος μήπως θυμάται και μπορεί να βοηθήσει?
Σίγουρα έχει αναφερθεί και εδώ στο Φόρουμ (έψαξα, αλλά μάλλον με λάθος κριτήρια).
Έχει έτοιμες δικές του εμφανίσεις αλλά το βασικότερο ΦΤΙΑΧΝΕΙ και custom σχέδια με βάση ότι του πας.
Βοήθεια .....

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
george_
Απών/απούσα
RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Άμεσος και σωστός

(ΓΚΟΒΑΝΗΣ - ΚΟΒΑΝΗΣ κοντά ήμουν αλλά δεν θα το έβρισκα με τίποτα)

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Καλά και τώρα που το ξέρεις μην νομίσεις ότι θα το βρεις έυκολα :)
Σε ένα στενό στο πουθενά είναι χωμένος, σε κάτι που μοιάζει με αποθήκη κινέζικου καταστήματος :) Εγώ πέρασα, είδα, δεν κατάλαβα από που μπαίνεις και ποιον να ρωτήσω και έκανα στροφή.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

rockarolla τι θέλεις να κάνεις?

faethon
Απών/απούσα

Πέτρο καλησπέρα, γνωρίζεις κόστος;;

Ευχαριστώ,

Σπύρος

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

Λοιπόν, κάτι θέλουμε να φτιάξουμε - εμφάνιση χωρίς 45 αποχρώσεις από 15 διαφορετικά χρώματα, με κάποιο έξυπνο logo ή κάποιο σύνθημα - θα δούμε.
Στην παρέα, ο Φρανκι είναι παλιός "γνώριμος" της περιοχής, θα μας πάει εύκολα.

Μόλις έχω νεότερα ευχαρίστως να γράψω λεπτομέρειες - τιμές - χρόνους παράδοσης και φυσικά όποιος θέλει να παραγγείλει μαζί μας ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

βασικά δες και πες μου τιμές
ίσως βρώ και εδώ πάνω τπτ καλύτερο

contact