σε ειδα τον ιουνιο...

164 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

... το βίντεο για το κομμάτι των Chumbawamba, ικανοποιήθηκα πάρα πολύ βλέποντας κάποιους να τρώνε ξύλο. Ποιός ξέρει πόσο θα έιχαν επιμέινει παρενοχλώντας σεξουαλικά τους "ομοφοβικούς".

Το άδικο είναι οτι μετά αυτός που εφαρμόζει τη βία φαίνεται ο κακός ενώ το αρρωστάκι με την ψυχολογική βια που έχει ασκήσει στο θύμα τη βγάζει καθαρή.
Ήταν λυτρωτικό επειδή μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση, δεν εφάρμοσα χειρωνακτική βία, αλλά έκανα ακριβώς το ίδιο, ψυχολογικό πόλεμο.

Βέβαια, αντίστοιχα είναι αρρωστάκι κάποιος που επιμένει σε ετεροσεξουαλική υπόθεση, για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

horsey wrote:

Είναι κακό το πλακ....νι?

Η ερώτηση μου ήταν ουδέτερη αλλά εσύ την έλαβες αρνητικά.

Κακο δεν ειναι , αλλα απο την αλλη δεν τιμα ιδιαιτερα και τα παντελονια που φορας , να στριμωχνεις ετσι την κοπελα που , στην τελικη , δε σου εδωσε και κανενα δικαιωμα .

Απεναντιας , τετοια συμπεριφορα θυμιζει το κακομαθημενο πειραχτηρι που κανει σκανταλια και μετα τρεχει πισω απο τη φουστα της μανας του να κρυφτει.

Στην προκειμενη περιπτωση η "φουστα" ειναι η ανωνυμία που σου προσφερει ενα ψευδώνυμο.

Γινεσαι γελοιος με το "Η ερώτηση μου ήταν ουδέτερη αλλά εσύ την έλαβες αρνητικά" και αυτο γιατι ειναι ενα μεγαλο ψεμα.
Η κοπελα που αποσκοπουσε αμεσα το σχολιο σου ,καταλαβε γιατι το ειπες και κατα την γνωμη μου , φερθηκε αληθινο "αντρακι" δείχνοντας ανωτερότητα σιωπώντας και εσυ Κατινα , δινοντας συνεχεια .

Μαθε να το βουλωνεις που και που , trollακι .

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...έψαχνες εσύ...

xtravaganzagold
Εικόνα xtravaganzagold
Απών/απούσα

..εσυ εψαχνες την ευκαιρια , και επειδη δε στην προσφεραν απλοχερα , δημιούργησες μια.

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...τα λέμε.

maftaki
Απών/απούσα

Πολύ σωστός Xtra !Kαλό θα ήταν και οι διαχειριστές όσο μπορούν να παρακολουθούν λίγο το forum και να σβήνουν τα σχόλια όταν ξεπερνούν τα όρια της ευπρέπειας,Αντε πολύ βρωμίσαμε εδωμέσα.

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...συγχαρητήρια στον έξτρα που με έβαλε (νομίζει) στη θέση μου με το επιτηδευμένο του σχόλιο.

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

..ευχαριστω για την υπερασπιση...ειναι ωραιο να αισθανομαι οτι εχω φιλους γυρω μου...οταν φροντιζει ετσι ο ενας τον αλλο δε μας χρειαζεται νομιζω μια απο πανω αρχη να κρινει τι μπορουμε να λεμε και τι οχι...ερχεται ο καθενας αντιμετωπος με τις συνεπειες αυτων που λεει και κανει κι αυτο μας κανει ολους αναγκαστικα πιο προσεκτικους και ωριμους...

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

xtravaganzagold wrote:
Κακο δεν ειναι , αλλα απο την αλλη δεν τιμα ιδιαιτερα και τα παντελονια που φορας , να στριμωχνεις ετσι την κοπελα που , στην τελικη , δε σου εδωσε και κανενα δικαιωμα .

Μου το έδωσε δηλώνοντας τη σεξουαλική της προτίμηση, και συζητώντας γι'αυτήν μέσα σε ένα forum.

xtravaganzagold wrote:
Απεναντιας , τετοια συμπεριφορα θυμιζει το κακομαθημενο πειραχτηρι που κανει σκανταλια και μετα τρεχει πισω απο τη φουστα της μανας του να κρυφτει.

Στην προκειμενη περιπτωση η "φουστα" ειναι η ανωνυμία που σου προσφερει ενα ψευδώνυμο.

Eδώ μάλλον περιγράφεις τον εαυτό σου σε real life.

xtravaganzagold wrote:
Γινεσαι γελοιος με το "Η ερώτηση μου ήταν ουδέτερη αλλά εσύ την έλαβες αρνητικά" και αυτο γιατι ειναι ενα μεγαλο ψεμα.
Η κοπελα που αποσκοπουσε αμεσα το σχολιο σου ,καταλαβε γιατι το ειπες και κατα την γνωμη μου , φερθηκε αληθινο "αντρακι" δείχνοντας ανωτερότητα σιωπώντας και εσυ Κατινα , δινοντας συνεχεια.

Αν διαβάσεις δεύτερη φορά αυτό που έγραψε(για να καταλάβεις)θα διαπιστώσεις πως απάντησε με υπονούμενα.Με λίγα λόγια δεν κράτησε σιωπή.

xtravaganzagold wrote:
Μαθε να το βουλωνεις που και που , trollακι .

Και εσύ μάθε να στηρίζεις αυτά που γράφεις με βάση τι έχει προηγηθεί σε μια συζήτηση και όχι με βάση τις αντιπάθειες που τρέφεις.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

horsey wrote:

Μου το έδωσε δηλώνοντας τη σεξουαλική της προτίμηση, και συζητώντας γι'αυτήν μέσα σε ένα forum.

Δηλαδή εάν εγώ σου δηλώσω τη σεξουαλική μου προτίμηση και σου πω ότι είμαι ετεροφυλόφιλος, σου δίνω δικαίωμα να με σχολιάσεις ειρωνικά, ή επειδή έχω τις ίδιες προτιμήσεις με εσένα είναι όλα εντάξει;
Σίγουρα το ξένο μας φοβίζει και η πρώτη μας αντίδραση είναι η σύσφιξη των σχέσεων με τα άλλα μέλη της ομάδας (στην προκειμένη περίπτωση οι άνδρες) ώστε να αισθανθούμε ασφάλεια και να νιώσουμε ότι δεν απειλούμαστε σοβαρά από την παρουσία του "ξένου". Αυτό μπορεί να γίνει με ένα απλό σχόλιο όπως το δικό σου, που στα δικά μου αυτιά μπορεί να ακούγεται αθώο επειδή είμαι άνδρας, αλλά στα αυτιά μιας κοπέλας που της αρέσουν οι ομόφυλες ακούγεται υποτιμητικό ή ακόμα και προσβλητικό, μέχρι την έκφραση ρατσιστικών σχολίων που μπορεί να κάνει κάποιος.
Φίλε horsey, ακόμα κι αν διαφωνείς με τις προτιμήσεις ή τα θέλω άλλων ανθρώπων θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανεκτικός με αυτούς από τη στιγμή που κάνουν ότι τους αρέσει με τη σύμφωνη γνώμη του συντρόφου τους. και από τη στιγμή που βλέπεις ότι το αστείο δεν έπιασε καλό θα είναι να αποχωρείς διακριτικά από την επίμονη προσπάθεια να το υποστηρίζεις.

generation xx t...
Εικόνα generation xx terrorist
Απών/απούσα

tkant][quote=horsey wrote:

θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανεκτικός με αυτούς από τη στιγμή που κάνουν ότι τους αρέσει με τη σύμφωνη γνώμη του συντρόφου τους.

Θα συμφωνησω απολυτα με το παιδι ακριβως απο πανω,με μονη υποσημειωση οτι σε καθε περιπτωση,δεν χρειαζεται ανοχη,χρειαζεται αποδοχη.Ανοχη γιατι?Κουβαλαει κανεις κανεναν στην καμπουρα του?

Το συγκεκριμενο σχολιο ειναι τοσο σεξιστικο οσο το 'θα της ριξω εναν π@@@'.
Μαλιστα.Ιδιαιτερα πολιτισμενο,δηλωνει απολυτα την ισοτητα των δυο φυλων,οπου η σεξουαλικη ενωση μεταφραζεται σε μια μορφη απειλης οπου το αρσενικο 'ριχνει' και το θηλυκο ως μια οπη δεχεται αδιαμαρτυρητα και απολυτως θετικα την επιθεση.
Σε πρωτο επιπεδο βεβαια,ειναι μια εκλαικευμενη εκφραση μιας καθημερινης πραξης.Τιποτα μεμπτο...
Σε δευτερο επιπεδο ομως η γλωσσα καθε λαου μαρτυραει πολλα πραγματα για τα επικρατοντα ηθη,την καθημερινοτητα και την πραγματικη ελευθερια που επιτρεπει ενα συνολο σε ενα αλλο συνολο.

Η οποια στην Ελλαδα ΦΥΣΙΚΑ δεν υπαρχει,οταν πανευρωπαικα ανακυρησσεται η 1η σε ομοφοβια χωρα.

Αντε,και καλα γ****!

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Όταν στο κεφάλι μας επικρατούν στερεότυπα και παγιωμένες αντιλήψεις η ανοχή είναι ένα μικρό πρώτο βήμα και η αποδοχή το δεύτερο.

orck
Απών/απούσα

god saved the bike wrote:
Το συγκεκριμενο σχολιο ειναι τοσο σεξιστικο οσο το 'θα της ριξω εναν π@@@'.
Μαλιστα.Ιδιαιτερα πολιτισμενο,δηλωνει απολυτα την ισοτητα των δυο φυλων,οπου η σεξουαλικη ενωση μεταφραζεται σε μια μορφη απειλης οπου το αρσενικο 'ριχνει' και το θηλυκο ως μια οπη δεχεται αδιαμαρτυρητα και απολυτως θετικα την επιθεση.
Σε πρωτο επιπεδο βεβαια,ειναι μια εκλαικευμενη εκφραση μιας καθημερινης πραξης.Τιποτα μεμπτο...

Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω τι θες να πεις παραπανω. Εκλαμβανω μια απογοητευση απο μερος σου επειδη γεννηθηκες γυναικα και οχι αντρας. Για εσενα το σεξ, ερωτας, οπως θες πες το, ειναι μια απειλη που το αρσενικο "ριχνει" στην οπη της γυναικας;
Δεν βλεπω να εχει κανενας προβλημα με την ομοφυλοφιλια, αλλα οπως θα υπηρχαν ειρωνικα, σεξιστικα σχολια για εναν ετεροφυλοφιλικο νταλκα ετσι υπαρχουν και στην αντοιστιχη ομοφυλοφιλικη εκδοση του. Γιατι να μην κανουμε αστειακια στους ομοφυλοφιλους; Ειναι πιο ισοι απο τους υπολοιπους;

Τελος να ξερεις οτι περα απο τους ομοφοβικους υπαρχουν και οι ετεροφοβικοι

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

...με τους ομοφυλλοφιλους?...ναι, αφου δε τους βλεπεις πουθενα...αφου ειναι τοσο φοβισμενοι που κρυβονται, κανουν γαμους για τα ματια του κοσμου και ζουν σακατεμενες ζωες...αν θελεις να παρεις μια γευση του τι σημαινει να εισαι ομοφυλλοφιλος στην αθηνα (για να μη πω για επαρχια οπου μαλλον θα σε λυντζαρουν) κανε το εξης πειραμα για μια μονο μερα...παρε ενα φιλαρακι σου και προσποιηθειτε οτι ειστε ζευγαρι...περπατηστε στο δρομο μαζι, κρατηθειτε χερακι, ανταλλαξτε τρυφεροτητες, οτι με αλλα λογια κανει ενα οποιοδηποτε ερωτευμενο ζευγαρι...πατε σε ενα εστιατοριο να φατε μαζι, φιληθειτε μεσα στο αυτοκινητο, πηγαινετε να κανετε τα ψωνια σας στο σουπερμαρκετ...δε νομιζω οτι θα μπορεσεις να αντεξεις ουτε για μιση ωρα τη ψυχολογικη βια που θα παρεις απο αυτους που λες οτι "δεν εχουν κανενα προβλημα"...κι αυτη η βια μπορει πολυ ευκολα να γινει λεκτικη και σωματικη...ελεος ρε παιδια! η ελλαδα ΕΙΝΑΙ (οπως λεει και ποιο πανω η gstb) η πιο ομοφοβικη χωρα στην ευρωπη μετα την κυπρο (εκει σε πανε φυλακη αν εισαι ομοφυλλοφιλος)...κι αυτο πρεπει καποια στιγμη να αλλαξει...δεν ειναι δυνατο να εγκλωβιζονται ολοκληρα τμηματα του πληθυσμου ειτε λεγονται αυτοι ομοφυλλοφιλοι, ή λεσβιες, ή μεταναστες, ή ηλικιωμενοι, ή βαλε οτι αλλο θελεις, απο βλακωδεις προκαταλειψεις που απλα ΔΕΝ ανηκουν στον 21ο αιωνα...πως να το κανουμε, δε μας παει αυτο συνολικα σα κοινωνια μπροστα...κι οσο συμβαινει, θα βλεπουμε ο,τι καλυτερο διαθετει αυτη η χωρα, οσον αφορα το ανθρωπινο δυναμικο της, να την εγκαταλειπει για πιο ανοιχτομυαλια κλιματα επειδη εδω ασφυκτια και σακατευεται...

κι οσον αφορα την αγανακτηση της gstb, δεν ειναι κακο ο ανδρικος πληθυσμος να κανει την αυτοκριτικη του και να δει τι πραγματικα θελουν οι γυναικες απο αυτον...ακουσε την πραγματικα και σκεψου αν εχει δικιο σ΄αυτα που σου λεει, τι κανεις εσυ, και μη βιαζεσαι να εκτοξευσεις ρητορειες που μπαζουν απο παντου...

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

orck wrote:
Τελος να ξερεις οτι περα απο τους ομοφοβικους υπαρχουν και οι ετεροφοβικοι

...το σκέφτηκε και κάποιος άλλος.

@tkant

Μάλλον έχεις δίκιο , ίσως δεν έπρεπε να το συνεχίσω.

Αναφέρεσαι σε αυτή την προτίμηση σαν κάτι ξένο, πως γίνεται να είναι ξένο αφού διαπιστώνουμε την ύπαρξη αυτής της προτίμησης σε ανθρώπους γύρω μας απο μικρή ηλικία νομίζω.

Σχετικά με το θέμα της ανοχής , γενικότερα σαν χαρακτήρας προσπαθώ να μην ανέχομαι το οτιδήποτε όσο περισσότερο μπορώ, στο συγκεκριμένο θέμα απορρίπτω αν υπάρχει προτίμηση στο άτομο μου, όχι επειδή φοβάμαι, αλλά επειδή απλά δεν μου αρέσει.

Το "δεν μου αρέσει" μπορεί άνετα να μην εμπεριέχει τις γνωστές καραμέλλες του τύπου "είσαι ρατσιστής" , "φοράς παρωπίδες" , "είσαι κολλημένος" και πολλά άλλα που λέγονται πανεύκολα μόνο και μόνο για να υπάρξει εύκολος χαρακτηρισμός και να μπεί η ταμπελίτσα, η οποία είναι κάτι σαν ανάγκη στην εποχή μας επειδή μάλλον βαριόμαστε να σκεφτούμε.

Βέβαια , μπορεί και να περιέχει τα παραπάνω , ανάλογα τον άνθρωπο.

@godsavedthebike

Αποδοχή σημαίνει δέχομαι πως υπάρχουν ή δέχομαι τα συγκεκριμένα άτομα κοντά μου?

Τις υπερβολικά χυδαίες περιπτώσεις που κάνουν μπαμ και δεν τους νοιάζει αν παρενοχλούν, μπλέ και στη θάλασσα.

Το παιδί που ήταν στο στρατό δηλωμένος και διακριτικότατος χωρίς να έχει παρενοχλήσει επειδή καταλάβαινε, άτομο, και με περισσότερα @@ από τους μαλάκες που τον κράζανε.

Glin-glon
Εικόνα Glin-glon
Απών/απούσα

horsey wrote:
Το "δεν μου αρέσει" μπορεί άνετα να μην εμπεριέχει τις γνωστές καραμέλλες του τύπου "είσαι ρατσιστής" , "φοράς παρωπίδες" , "είσαι κολλημένος" και πολλά άλλα που λέγονται πανεύκολα μόνο και μόνο για να υπάρξει εύκολος χαρακτηρισμός και να μπεί η ταμπελίτσα, η οποία είναι κάτι σαν ανάγκη στην εποχή μας επειδή μάλλον βαριόμαστε να σκεφτούμε.

@godsavedthebike

Αποδοχή σημαίνει δέχομαι πως υπάρχουν ή δέχομαι τα συγκεκριμένα άτομα κοντά μου?

Αποδοχή σημαίνει αναγνωρίζω ότι είναι δικαίωμα του καθενός η οποιαδήποτε σεξουαλική προτίμηση έχει και αυτό δεν αποτελεί για μένα κριτήριο διάκρισης στον τρόπο που συμπεριφέρομαι, δρω ή πράττω απέναντι του. Αυτό είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και λοιπόν δεν έχει να κάνει με το μου αρέσει ή δεν μου αρέσει κάτι και άρα δεν το ανέχομαι επειδή δε γουστάρω.

Τώρα αν εσύ δεν μπορείς να το δεχτείς αυτό ως διακαίωμα των άλλων , και αφού λες σε παραπάνω ποστ ότι χαίρεσαι που βλέπεις ομοφυλόφιλους να τρώνε ξύλο, προφανώς είσαι ομοφοβικός (τουλάχιστον), αλλά δε φταίνε οι ταμπέλες γι αυτό, ούτε ο κόσμος βαριέται να σκεφτεί.

horsey wrote:
Τις υπερβολικά χυδαίες περιπτώσεις που κάνουν μπαμ και δεν τους νοιάζει αν παρενοχλούν, μπλέ και στη θάλασσα.

Η περίπτωση σου είναι κάπως έτσι, ο τρόπος που γράφεις είναι χυδαίος, υποτιμιτικός, σεξιστικός, κάνει μπαμ και δεν τον νοιάζει αν παρενοχλεί...άρα λοιπόν μπλε κλπ ?

SpyrosV
Εικόνα SpyrosV
Απών/απούσα

@horsey
Ενώ σε πάω, είσαι ο top που έδωσε λαβή για να ξεκινήσει το θέμα με την καταπίεση...
εκεί που δεν υπήρχε... και πάλι bravo!

@crispi
Η κυριαρχία του ισχυροτέρου, της πλειονότητας ή οτιδήποτε παρόμοιο συμβαίνει έναντι τρίτων τότε μιλάμε για καταπίεση, κι όχι η αποδοκιμασία στην ελευθερία της οποιασδήποτε σεξουαλικής έκφρασης στο δρόμο, η οποία συμβαίνει επί αμφοτέροις...
Όταν δε τίθεται ζήτημα επίδειξης - πρόκλησης όπως οργανώνεται από groups κτλ τότε τα παιδία παίζει...
Συνήθως αναφέρομαι σε προσωπικά βιώματα ή του περιβάλλοντος μου και δεν οικειοποιούμαι ξένα για να γνωρίζω περισσότερα...

Ζούμε στην εποχή του αμερικάνικου politically correct όπου κάθε λέξη λογοκρίνεται... και τρελαίνομαι...

@god saved the bike
η άποψη μου περί οπών... για να υπάρχει κι ο αντίλογος...
(Και συμφωνώ μαζί σου, η γενετήσια επιθυμία δεν χαλιναγωγείται μέσω θρησκείας, γάμου και λοιπών πλαισίων, παραμένει ζωώδης - άγρια τουλάχιστον για εμένα... η επικοινωνία στο ζευγάρι κάνει τη διαφορά και μόνο αυτή.)

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

γιατι ομως ασχολείστε με τον horsey δεν καταλαβαινω
νομιζετε οτι θα τον βαλετε στη θεση του?

Απλα εχει την ταση να κανει εμπρηστικά σχόλια στις συζητήσεις
δεν νομίζω οτι μπορει να γινει γονιμος διάλογος
με τους όρους που υποβαλλει

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Ασ πούμε οτι βρισκόσουν σε ένα χώρο με 2 ομοφυλόφιλες γυναίκες.

Η μια είναι το στερεότυπο της νταλικέρισσας και σου την πέφτει σαν μπεταντζής συνέχεια και επανηλλειμένα ενώ εσύ της δείχνεις πως δεν γουστάρεις.

Η άλλη φαίνεται φυσιολογική και σε προσεγγίζει ερωτικά , εσύ αρνείσαι και εκείνη δεν επιμένει.

Θα χαρακτήριζες ίδιες αυτές τις 2 προσωπικότητες?

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

καμια προσωπικότητα δεν ειναι ίδια
ακριβώς για αυτο τον λόγο ειναι ακυρο να λεει κανεις οτι
οι ομοφυλόφυλοι ειναι έτσι και οι στρεητ ειναι κοκορέτσι.

Εμενα πχ δεν θεωρώ οτι με προσδιορίζει η σεξουαλικότητα μου περισσότερο απο όσο με προσδιορίζει η μουσική που ακούω. Πχ. σιγουρα δεν θα γινω κολλητάρι με εναν 'σκυλά΄ ενω δεν θα με νοιαξει αν καποιος ειναι γκεη ή στρεητ εφόσον εχουμε κοινά σαν άνθρωποι.

Επίσης το τι ειναι φυσιολογικό ειναι σχετικό με τη φυση του καθενός
τα αλλα περι Φυσης κτλ ειναι τα συμπτώματα αιώνων θεοκρατικής και κοινωνικής υποκρισίας.

κάπου ηθελες ομως να καταλήξεις

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

Και με έναν σκυλά μπορεί να έχεις κοινά σημεία, δεν το ξέρεις, αν τον απορρίψεις όμως δεν θα χαρακτηριστείς "ομοφοβική" ή κάτι άλλο, αλλά αν απορρίψεις γκέι θα διαβάσεις όλους τους παραπάνω χαρακτηρισμούς που διάβασα για μένα.

Ακριβώς επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις, κριτήριο γίνεται η σεξουαλικότητα και όχι ο χαρακτήρας.

Και υπάρχουν προσωπικότητες που διαρκώς σκέφτονται το σεξ ακριβώς όπως ένας στρέιτ, με τη διαφορά βέβαια πως η δεύτερη περίπτωση μπορεί να εκφράζεται χυδαία οπουδήποτε.

Προσπαθώ να πω οτι αν θα απορρίψω κάποιον γκέι λόγω της προσωπικότητας θα χαρακτηριστώ σαν να τον έχω απορρίψει λόγω των σεξουαλικών προτιμήσεων.
Αυτό δημιουργείται απο τις ταμπέλες.

Δεν ξέρω αν είναι σαφές το κείμενό μου.

Yiorgos.
Απών/απούσα

Θεωρώ πως από την στιγμή που το forum χρησιμοποιείται για άλλο σκοπό από αυτόν που δημιουργήθηκε, όπως παραδέχθηκε η chrispi στα αρχικά post (μιλήστε ομοφυλόφιλοι, είμαστε το 10% κτλ.), πρέπει το thread να αγνοηθεί ανεξάρτητα του αν ο σκοπός που χρησιμοποιήθηκε είναι σωστός.

Η chrispi είναι troll με πολύ συγκεκριμένο σκοπό, την ανάδειξη κάποιων θεμάτων των ομοφυλοφίλων.

Το σωστό θα ήταν να έχεις τον σκοπό του thread σου σαν τίτλο.

Στην τελική, εχουμε ταράξει αυτόν τον κακομοίρη τον έμπορο με τα ηλεκτρικά ποδήλατα (καλά του κάναμε βέβαια). Και αυτός απλά ήθελε να αναδείξει τα προϊόντα του, για την επιβίωση του μοχθεί :) (αστειεύομαι, μην αρχίσουμε να τον βρίζουμε και εδώ)

Εν πάση περιπτώση, chrispi εύχομαι να την ξανασυναντήσεις και αυτή την φορά να της μιλήσεις, ποτέ δεν ξέρεις...

alepouda
Εικόνα alepouda
Απών/απούσα

ετσι οπως τα περιγραφεις τωρα ειναι σαν να λες οτι πχ δεν εχεις γνωρισει κανενα γκεη με τον οποιο να εχεις ταιριαξει σαν προσωπικοτητα. Αφελως ρωτω λοιπόν εγω: πώς περιμενεις απο καποιον να δεχθει εσενα σαν προσωπικοτητα αν με το καλημερα σας ξεκινας τις παπαριες με τα πλακοmunια και τα τοιαυτα...?
Με αυτόν τον τροπο υπονομευεις το οποιο περιθωριο προσεγγισης και αν και αυτο δεν ειναι στην ουσια ομοφοβια επιθετικη (του μισους) εγω την θεωρω ομοφοβια (της ανασφαλειας).
Δεν γουσταρεις να σε πουνε πουστη στα καλα καθουμενα γιαυτο κρατας αποστασεις και λες και καμια εξυπναδα σεξιστικη. Ετσι μολις αντιδρασουν οι αλλοι βγαινεις παραπονουμενος πως σου την λενε κι απο πανω επειδη διαλεγεις τους φιλους σου. Δηλαδη εννοειται οτι φταινε οι γκεη και οχι εσυ που δεν βρισκεις εναν γκεη που να σου πηγαινει σαν τυπος ρε αδελφε.
Στην τελικη δεν εισαι και υποχρεωμενος να βρεις εναν γκεη για παρεακι αλλα απο την αλλη μην αυτοπαραμυθιαζεσαι, δεν εισαι τοσο ανοιχτομυαλος οσο θελεις να πιστευεις

orck
Απών/απούσα

Αλεπουδα ουτε και εμενα μου αρεσε το σχολιο για τα πλακομουνια αλλα δεν θεωρησα οτι ειναι ομοφοβικο σχολιο. Εαν γινοταν κουβεντα για εναν ετεροφυλικο ερωτα σιγουρα θα εβλεπες σχολιο που θα ρωτουσε "το πνιξατε το κουνελι;" η "τον εριξες;" αυτο θα ηταν ετεροφοβικο σχολιο; Για μενα οχι εινα απλα αισχρο σχολιο. Δεν ειμαστε ολοι του σαλονιου, μερικοι ειμαστε απο την αλανα. Ειναι κακο αυτο;
Εχετε υποψην σας οτι μιλαμε για γυναικεια ομοφυλοφιλια η οποια ειναι αποδεκτη σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ και θεωρειται τουλαχιστον απο το 50% του πληθους (ολους τους αντρες) σαν κατι το πολυ σεξι, ενω απο την αλλη μερια η αντρικη ομοφυλοφιλια δεν ειναι τοσο αποδεκτη.

Royaloak
Απών/απούσα

Μ' αρέσει και παρακολουθώ, πώς το φλερτ της chrispi αναδεικνύεται τελικά σε θέμα τριβής. Αχ αυτοί οι άντρες! Ελπίζω ποτέ οι γυναίκες ομοφιλόφιλες να μην στέκονται μόνο στα θέματα τριβής... Να μην γίνουν ποτέ άντρες δηλαδή...

chrispi
Εικόνα chrispi
Απών/απούσα

...an architect, they call me a butcher,
i am a pioneer, they call me primitive,
i am purity, they call me perverted, etc

καλημερες σε ολους!!!

Yiorgos.
Απών/απούσα

Royaloak wrote:
Μ' αρέσει και παρακολουθώ, πώς το φλερτ της chrispi αναδεικνύεται τελικά σε θέμα τριβής. Αχ αυτοί οι άντρες! Ελπίζω ποτέ οι γυναίκες ομοφιλόφιλες να μην στέκονται μόνο στα θέματα τριβής... Να μην γίνουν ποτέ άντρες δηλαδή...

Το θέμα τριβής το δημιούργησε η chrispi με το να χρησιμοποιεί το site για να αποδείξει πως το 10% του συνόλου είναι ομοφυλόφυλοι!
Που είναι οι ορδές των ομοφυλοφύλων? Από τον Ιούνιο το κουράζεις το θέμα...
Τόσο πολύ φοβούνται που δεν λένε την άποψη τους ούτε πίσω από την ανωνυμία?

Θα ήθελες, και προσπαθείς να πείσεις, ότι είσαστε το 10%.

Δεν έχω τίποτα εναντίον των ομοφυλοφίλων, αλλά όπως θα με ενοχλούσε ένας ΠΑΣΟΚ-ος ή νεοδημοκράτης ή Κνίτης αν θα προσπαθούσε να περάσει γραμμες εδώ, έτσι με ενοχλεί και αυτό που κάνεις.

Εν τω μεταξύ για κάποιους το να λες πως δεν έχεις φίλους ομοφυλόφιλους (έχω) σε κάνει "ομοφοβικό", ενώ το να λες πως δεν θα γινόσουν κολλητός με ένα "σκυλά" (επίσης έχω) δεν αποτελεί στερεότυπο.
Απλά υπακούετε σε ακόμα ένα στερεότυπο (περιφρονώ τον "σκυλά", είμαι ψαγμένος!)

generation xx t...
Απών/απούσα

Yiorgos. wrote:

Το θέμα τριβής το δημιούργησε η chrispi με το να χρησιμοποιεί το site για να αποδείξει πως το 10% του συνόλου είναι ομοφυλόφυλοι!
Που είναι οι ορδές των ομοφυλοφύλων? Από τον Ιούνιο το κουράζεις το θέμα...
Τόσο πολύ φοβούνται που δεν λένε την άποψη τους ούτε πίσω από την ανωνυμία?

αν εχεις διαβασει εστω και 2 γραμμες απο το αρχικο ποστ,το οποιο για ενα διαστημα επεσε στο κενο,νομιζω πως διαπιστωνεις οτι δεν ξεκινησε με θεμα το trolling.Η τουλαχιστον η απαντηση της chrispi 'ναι,το περιμενα οτι θα γινει κατι τετοιο' [στο περιπου,δεν θυμαμαι ακριβως],δειχνει ακριβως αυτο.Και ταυτοχρονα οτι υπαρχει ενα κενο μικτοτητας μεταξυ των σεξουαλικοτητων απο τη στιγμη που επρεπε να επεξηγησει οτι ειναι γυναικα.
Στην τελικη,στο μυαλο σου εχουν το ιδιο βαρος η ζωη ενος ανθρωπου και το κομμα που ψηφιζει?Γιατι το ενα ειναι επιλογη ζωης,σε ακολουθει στις σχεσεις σου και τις στιγμες μοναξιας σου,ενω το κομμα σε ακολουθει μονο την ημερα που σου ειπαν οτι εχεις δικαιωματα.Και παλι με αμφισβητηση.
Καλυτερα να το συγκρινεις με το τι χρωμα πουλοβερ θα βαλεις σημερα.Αλλα οχι με τη ζωη και την απωλεια ζωης στο ονομα του ρατσισμου.
Και εν πασει περιπτωσει,προσωπικα δεν αναφερομαι μονο στην ομοφυλοφιλια.Το εχω ξεκαθαρισει στην προηγουμενη σελιδα πολυ σαφως..Αναφερομαι γενικα στη βια του σεξισμου που παραμορφωνει προσωπικοτητες μετατρεποντας τες σε αμορφες μαζες κρεατος.
Αν ετσι αισθανεται καποιος,μαγκια του.Ομως το να φερεται στον διπλανο του κατα τον τροπο που εξωτερικα κρινει με μια φευγαλεα ματια,ειναι τουλαχιστον υποβιβαστικο για το γενος μας.

Δεν υπαρχουν συνορα μεταξυ των ανθρωπων,και κανεις δεν εχει το δικαιωμα να εκφραζεται για καποιον αλλο με τροπο υποβιβαστικο προκειμενου να εγειρει εντυπωσεις τις οποιες εχει αφομοιωσει απο φτηνες ντροπιαστικες τσοντες.

Γιατι πισω απο αυτο αναπαραγεται μια ολοκληρη βιομηχανια εις βαρος ανθρωπων οι οποιοι συχνα απαγαγωνται προκειμενου να εμπορικευτουν,στο ονομα της ζωωδους ηδονοβλεψιας καποιων αλλων αποβλακωμενων.

ΟRK,δεν υπαρχει καμια απογοητευση και δεν μιλαω για μενα ειδικα.
Το 'θελω να σε γ***' δηλωνει μια ενεργητικη και μια παθητικη σταση.Αυτο απο μονο του καθοριζει δυο ρολους.Θυτης και θυμα.Πολυ χοντρικα στο εξηγω τωρα,για να μην πλατιαζω...

Εαν το ενα ατομο πλησιαζε το αλλο λεγοντας του εστω 'θες να γ****ΟΥΜΕ?',εκει,δεν υπαρχει διαχωρισμος των φυλων,η σεξουαλικοτητα ειναι υγιης και περναει between the lines το μηνυμα του οτι κανεις απο τους δυο δεν κανει κατι παραπανω η λιγοτερο απο τον αλλο.
Αν ομως η ιδανικη κοινωνια αυτη εφαρμοζοταν,δεν θα ηταν τοσο εξαπλωμενη η προαναφερθεισα σιχαμενη βιομηχανια.Το οποιο δειχνει οτι οσο και να μην το πιστευεις ο ιδιος και μπραβο σου,συμβαινει.
Και συμβαινει σε τεραστια μεριδα του παγκοσμιου πληθυσμου.

Οσο υπαρχουν ρολοι,οσο υπαρχουν ταμπελες και διακρισεις μεταξυ των ανθρωπων,τοσο θα μεγαλωνουν οι πληγες.
Δεν μας φτανουν οσες εχουμε ηδη?Γιατι?

Κατι τελευταιο.Ειναι υποχρεωμενος κανεις να συμμετεχει σε μια συζητηση που τον ενοχλει?
Μηπως το φορουμ φοραει παροπιδες ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ?
Δεν νομιζω.Και με βαση αυτο,αναπτυσσονται και θεματα τα οποια εφαρμοζουν στα κενα που καποιες φορες παραμενουν κενα.
Το σε ειδα αλλωστε προυπηρχε.Και το συγκεκριμενο τοπικ εγινε το πιο πολυσυζητημενο 'σε ειδα' που εχει υπαρξει στο φορουμ,ακριβως επειδη υπηρχε κενο,εκπληξη,προβληματισμος...
Αν αυτο δεν λεγεται εποικοδομητικη συζητηση,τοτε τι λεγεται?

orck
Απών/απούσα

Ειναι θυτης η γυναικα που δεχεται τον αντρα;
Τι στο καλο, ετσι ειναι τα πραγματα τωρα;
Αισθανονται ασχημα οι γυναικες για τα γεννητικα τους οργανα;

generation xx t...
Απών/απούσα

orck wrote:
Ειναι θυτης η γυναικα που δεχεται τον αντρα;

Oχι.αντιθετως,θυμα.Οταν το αντρικο μοριο παρουσιαζεται ως ενα μεσο απειλης [θα σε γ***],καθημερινα στην κοινωνια,η ισοτητα μενει στα χαρτια.

ριξε μια γρηγορη ματια εδω και θα καταλαβεις τι εννοω.Αν και ειμαι σιγουρη οτι ξερεις τι λεω:)

http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CF%8E

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%...

contact