Ποιοι είναι οι Διαχειριστές?

297 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Κάτι τέτοια με ρώτησε η ξανθιά στο αερόπλανο (προσοχή στη θέση του τόνου, ο τόνος χρησιμοποιείται στη γραφή από κάτι κολλημένους σαν εμένα, όσοι είστε κάτω από 35 απλά αγνοήστε τον) και το χάσαμε το κορμί πατριώτη tkant.
Τα σωστά που έπρεπε να πεις είναι:
Ανοίγουμε το terminal των linux.
Πληκτρολογούμε την εντολή: sudo nano -r -a /aer!dgg^& -www.podilates.gr
Ανοίγει το control panel του plesk μέσω του οποίου διαχειρίζεται (μαγική λέξη) ο εξυπηρετητής μέρους του οποίου περιέχει σε πληθώρα αρχείων και εγγραφών MySQL τα περιεχόμενα του podilates.gr
Γράφουμε την παρακάτω εντολή στο terminal:
DELETE FROM users
WHERE user_name = 'tkant';

Τα συγχαρητήρια μου. Δεν έγινες διαχειριστής, αλλά μόλις με απάλλαξες από τον ενοχλητικό tkant

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

tkant wrote:
...σε τρία απλά βήματα.

Παιδιά μην ακούτε όλους αυτούς που τρολάρουν με το να επαναλαμβάνουν ότι για να γίνει κάποιος διαχειριστής θα πρέπει να έχει φυσική παρουσία, να πάει στη συνέλευση και όλες αυτές τις μπούρδες που ακούγονται τελευταία στο φόρουμ. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα κίνητρά όλων αυτών είναι η υστεροβουλία, η άγνοια ή συνδυασμός αυτών.

Αν θέλει να γίνει κάποιος διαχειριστής μπορεί να το κάνει από το σπίτι ή το χώρο εργασίας του μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειαστεί να αφήσει το αγαπημένο του πληκτρολόγιο και το εξίσου χαιδεμένο του ποντίκι. Ο τρόπος είναι εύκολος και δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από μερικά απλά κλικ αλλά μυστικά κέντρα αποφάσεων εσκεμμένα κρατάνε τον κόσμο στην άγνοια και την αμάθεια για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.
Ως εδώ όμως. Η αλήθεια πρέπει να λάμψει και όλοι να μάθουν πως μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη χωρίς να αποχωριστούν τον αγαπημένο τους υπολογιστή. Όπως άλλωστε όλοι γνωρίζουν "η γνώση είναι δύναμη".

Πάμε λοιπόν.
Το πρώτο και σημαντικότερο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την ιστοσελίδα του podilates.gr με οποιοδήποτε από τους γνωστούς περιηγητές που κυκλοφορούν στην αγορά.
Το δεύτερο εξίσου απλό, είναι να κάνει δεξί κλικ (προσοχή εδώ, δεξί κλικ) επάνω στο logo των ποδηλατών, εκεί που λέει "ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ" και
τρίτο και τελευταίο, να κάνει κλικ επάνω στην επιλογή που εμφανίζεται "Εκτέλεση ως διαχειριστής".

Παραθέτω εδώ και μία φωτογραφία για να γίνει κατανοητό από όλους το πως ακριβώς γίνεται:

.
.
.
.
.
Αυτό ήταν. Από κει και πέρα όλα γίνονται εύκολα.
Όποιος το κάνει έχει τη δυνατότητα:
- να σβήνει ποστ που δεν του αρέσουν.
- να διαγράφει ολόκληρα θρεντ που δεν του κάθονται καλά στο μάτι.
- να μπλοκάρει όποιο μέλος έχει αντίθετη άποψη με τη δική του.
- να επανεμφανίζει δικά του ποστ με λεκτικές επιθέσεις που κάποιος άλλος διαχειριστής έχει κρύψει.
- να κάνει -και αυτό είναι και το σημαντικότερο όλων- delete όλο το podilates.gr για να ξενοιάσει μια για πάντα με αυτό το ελευθέρων ηθών site. Φυσικά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνει δεξί κλικ και να επιλέξει "Διαγραφή" ή να πατήσει "shift" και το πλήκτρο "Delete" συγχρόνως. Αυτό έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας. αλλά σας έχω εμπιστοσύνη.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Υ.Γ. σε επόμενο μάθημα: "Πως να γίνεις ιδιοκτήτης του podilates.gr" και το εξίσου λαμπρό πόνημα "Πως να γίνεις συγκυβερνήτης του σύμπαντος με πέντε κλικ". Μείνετε συντονισμένοι.

Μπορω δηλαδη να κανω αλλαγη
και να φαινεται οτι αυτο που εγραψες εσυ,
το εγραψα εγω;!
Wow...

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

...Το παραπάνω κείμενο το είχε γράψει ο Automation.
Μπήκα όμως στο θρεντ και τον άρχισα σε κάτι δεξί κλικ που του έφυγε η ούγια. Τη συνέχεια την είδατε όλοι στην οθόνη.

scrabler
Εικόνα scrabler
Απών/απούσα

tkant wrote:
Μπήκα όμως στο θρεντ και τον άρχισα σε κάτι δεξί κλικ που του έφυγε η ούγια. Τη συνέχεια την είδατε όλοι στην οθόνη.

Έλα ρε συ!
Το πανω το εγραψα εγω σαν tkant!

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα

scrabler wrote:
tkant wrote:

Έλα ρε συ!
Το πανω το εγραψα εγω σαν tkant!

Φανταστικο!!!
Τωρα ειμαι ο scrabler!!! Woo-hoo!!!

Laou Laou
Εικόνα Laou Laou
Απών/απούσα

Βγήκε το τελικό πόρισμα
Πόρισμα κόλαφος από τον
επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης
και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για το θολό
τοπίο λειτουργίας του podilates.gr ήρθε
στο φως της δημοσιότητας και
μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως η
τρύπα των 486 ευρώ μοιάζει
αυθαίρετη, αφού δεν υπάρχει σαφής
εικόνα τόσο για τις δαπάνες όσο
και για τις ακολουθούμενες
διαδικασίες. Παράλληλα .
υποστηρίζει πως το
Podilates.gr είναι ένα ελεύθερο πεδίο
αυθαιρεσιών και πως η μόνη λύση φαντάζει η εκ βάθρων αναδιοργάνωση του.

iDEALisths
Εικόνα iDEALisths
Απών/απούσα

Athws wrote:
ιδιοκτήτης
διαχειριστής
συντονιστές

είναι διαφορετικά πράγματα
μην μπερδευόμαστε

παγκοσμια ανακαλυψη:
ειναι αγνωστο ποιος εχει τον κωδικο για
να σβηνει γραφει αντ αλλων σαν ποδιλατισσες,
δε γινεται αρα ο ποδιλατισσες να γραψει ποια ΝΙckNAMες
τον αντιπροσωπευουν
κι εχουν το ελευθερο να διαβαζουν Π.Μ.
κι αυτοι δεν ειναι καν moderatorς!!!!?????
ΟΟοοχι!ειναι κατι αλλο...με κωδικο!

κι οι υπολοιποι ειναι χειροτερης ποιοτητας χρηστες διαδικτυου και
δεν επιτρεπεται καν να επεξεργαστουν με edit
τα παλια τους ποστς!!!!!!!!

Γιατίίίιιιι εεεέέέ γιατιιι;;;;;

μα φυσικα επειδη:

καποιος απο τους podilat-iss-es wrote:
η εκ των υστέρων επεξεργασία ενός μηνύματος αφαιρέθηκε μετά από "παρεξηγήσεις" που είχαν γίνει μεταξύ μελών. Έγραφε κάτι προκλητικό ένας, απαντούσε ο άλλος ανεβάζοντας τους τόνους και έπειτα ο πρώτος το άλλαζε!

κι ετσι ο πρωτος εχανε την ευκαιρια να επεξεργαστει/ΕDΙΤαρει
κι ειχαμε εδω εναν ωραιο τσιρκο με ολο σασπενς ποστς
να χει και λιγο ρεαλιτυ ξεκατινιασμα και στοχοποιηση,
να χει ενδιαφερουσες συνεχεις αντιδρασεις κι οχι το αυτονοητο:
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ! δυσκολο? δεν πουλαει!

Όσο για τις δημοκρατικές διαδικασίες, αυτές αφορούν τη συνέλευση και μόνο. Φυσικά ακούγονται οι απόψεις από το φόρουμ και αρκετά πράγματα έχουν υλοποιηθεί μετά από προτάσεις που γίνονται εδώ.

γιατι εχει αθηναϊκες πινακιδες το φορουμ...ΤΙ δεν καταλαβαινεις?
τι ΔΕΝ καταλαβαινει!

Θεωρούμε την προσωπική παρουσία καθενός ως αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Δεν είναι θέμα θάρρους λοιπόν η "αποκάλυψη" των nicknames αλλά κόστους...

1απο τους 3 κανονες που δεν θα θα βρείτε αναρτημένο στο πρωτοσέλιδο.
Ετσι ειναι ξεκολλα!

Κοστίζει την προσωπική σας συμμετοχή στις συνελεύσεις ή/και στις δράσεις μας, το χρόνο σας, τον κόπο σας, την εμπιστοσύνη σας, την καλή σας προαίρεση. Μια καλή ευκαιρία για γνωριμία θα βρείτε αναρτημένη στο πρωτοσέλιδο.Ευχαριστούμε

γελαω κι εγω
με την ανωτεροτητα, τις αποφασεις και με το χιουμορ οσων το παιξαν ποδιλατισσες!
αντι να νουθετηθουν κατι απαραδεκτες συμπεριφορες σε θρεντς ολοκληρα που προωθουν
την αντικοινωνικη, αντιποδηλατικη κι επιθετικη συμπεριφορα στο δρομο
δυσφημιζοντας ολους τους ποδηλατες κοβονται ολοκληρα ποστς
γιατι ειχαν μια βρισια κι ειμαστε στο ιντερνετ ετσι;
(άλλα μενουν βεβαια..!!επειδη δε βριζουν καποιον...χρηστη!!)
με αποφαση οσων των παιζουν ανωνυμους ποδιλατισσες!
κι ο Αθεος ο ΡΗ.D. τολμαει και ξενερωνει την πλακιτσα μας!
Athws wrote:
ιδιοκτήτης
διαχειριστής
συντονιστές

είναι διαφορετικά πράγματα
μην μπερδευόμαστε

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Ρε DELETE FROM users WHERE user_name = 'tkant'; είπαμε γαμώτο, γιατί δεν δουλεύει;

tkant

tkant

tkant

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

Το λέει ξεκάθαρα στις οδηγίες. Πάτα δεξί κλικ πάνω στο sudo.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

...και δεν μπορώ άλλο. Και δεξί κλικ έκανα και τη ρόδα γύρισα και έβαλα κι ένα ποτήρι ούζο, τίποτα δεν έγινε.
Δεν μπορώ άλλο, έχω διχασμένη προσωπικότητα κι επειδή σας αγαπώ όλους (Μαρία Αλιφέρη, που τη θυμήθηκα) θα γίνω όλοι οι χρήστες και ο διαχειριστής μπας και ξενοιάσω:

tkant idealistis laou laou ghandee scrabler Eaglos Wicca
.
.
.
Κι εδώ μαλώνω με τον tkant για τα...πετάλια της Wicca, η οποία κάθεται και μας κοιτάει χαμογελώντας πονηρά η άτιμη!

Wicca
tkantautomation

Vale
Απών/απούσα

Καλημέρα Vale μου (ό,τι έχεις).

Τα κορίτσια κι εγώ θέλουμε να σου πούμε πως βρέθηκε λύση για τη σχέση μας.
Θα σε περιμένουμε στις 11μ.μ. ακριβώς, στο hotel Grande Bretagne (βασιλική σουίτα – στον 5ο / όλος ο όροφος).
Είμαστε όπως είπες. Φοράμε ποδηλατικά κολάν, με έκφυλες γόβες και αντιανεμικά με τ' όνομά σου (εγώ πήρα και ζαρτιέρες, λουκέτα, πέταλα και σέλες που μου είπες - flyer special, μελί με σούστες).

Ανώμαλο κουκλάκι, εγώ και οι υπόλοιπες ποδηλάτισσες σε περιμένουμε ιδρωμένες. Στον άντρα μου, είπα πως θα πάω σε βραδινή λαϊκή με βιολογικά προϊόντα, οι άλλες τρελές (για σένα) είπαν στα δικά τους χαϊβάνια, πως θα πάνε σε ποδηλατοπορεία-διαμαρτυρία που οργάνωσε ο Κουνούπης για τη διάσωση της καφέ κάμπιας “ρέμα-ρέμα”.

Σε θέλουμε κολασμένα οι πρόστυχες.

Σημ. Σου γράφω σαν Vale μωρό μου / μόνο εσύ ξέρεις ποια είμαι.

Με ανώμαλο έρωτα
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΊΡΗΣΗΣ

Vale
Απών/απούσα

Vale wrote:
Καλημέρα Vale μου (ό,τι έχεις).

Τα κορίτσια κι εγώ θέλουμε να σου πούμε πως βρέθηκε λύση για τη σχέση μας.
Θα σε περιμένουμε στις 11μ.μ. ακριβώς, στο hotel Grande Bretagne (βασιλική σουίτα – στον 5ο / όλος ο όροφος).
Είμαστε όπως είπες. Φοράμε ποδηλατικά κολάν, με έκφυλες γόβες και αντιανεμικά με τ' όνομά σου (εγώ πήρα και ζαρτιέρες, λουκέτα, πέταλα και σέλες που μου είπες - flyer special, μελί με σούστες).

Ανώμαλο κουκλάκι, εγώ και οι υπόλοιπες ποδηλάτισσες σε περιμένουμε ιδρωμένες. Στον άντρα μου, είπα πως θα πάω σε βραδινή λαϊκή με βιολογικά προϊόντα, οι άλλες τρελές (για σένα) είπαν στα δικά τους χαϊβάνια, πως θα πάνε σε ποδηλατοπορεία-διαμαρτυρία που οργάνωσε ο Κουνούπης για τη διάσωση της καφέ κάμπιας “ρέμα-ρέμα”.

Σε θέλουμε κολασμένα οι πρόστυχες.

Σημ. Σου γράφω σαν Vale μωρό μου / μόνο εσύ ξέρεις ποια είμαι.

Με ανώμαλο έρωτα
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΊΡΗΣΗΣ

Θα σας έρθω ανώμαλες.

Θέλω και σαγανάκι μαζί με τις μπίρες. Θα πέσουν πολλές ξυλαρίτσες.

iDEALisths
Εικόνα iDEALisths
Απών/απούσα

αγγουρακι!

Automation wrote:
...και δεν μπορώ άλλο. Και δεξί κλικ έκανα και τη ρόδα γύρισα και έβαλα κι ένα ποτήρι ούζο, τίποτα δεν έγινε.
Δεν μπορώ άλλο, έχω διχασμένη προσωπικότητα κι επειδή σας αγαπώ όλους (Μαρία Αλιφέρη, που τη θυμήθηκα) θα γίνω όλοι οι χρήστες και ο διαχειριστής μπας και ξενοιάσω:

tkant laou laou ghandee scrabler Eaglos Wicca
.
.
.
Κι εδώ μαλώνω με τον tkant για τα...πετάλια της Wicca, η οποία κάθεται και μας κοιτάει χαμογελώντας πονηρά η άτιμη!

Wicca
tkantautomation

...ο podilatisses που ειναι.!?
απλα lol!

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Automation wrote:
Ρε DELETE FROM users WHERE user_name = 'tkant'; είπαμε γαμώτο, γιατί δεν δουλεύει;

tkant

tkant

tkant

Έχεις κάνει λάθος ,το όνομα στο πινάκα των χρηστών ,γι αυτό δεν το σβήνει.

Vale
Απών/απούσα

@iDEALisths. Πονηρούλη.
Θες να γράψω μαλακίες πάλι, ε;

diopan
Εικόνα diopan
Απών/απούσα

....πάνω στη κουβέντα μου δημιουργήθηκε το εξής ερώτημα:
Ποίοι είναι οι διαχειριστές του site;

Petaliaris
Εικόνα Petaliaris
Απών/απούσα

Ανάλογα τί εννοούμε, πώς το εννοούμε και για ποιούς το εννοούμε!
Υπάρχει και η έννοια της χειραγώγησης εκτός απο τη διαχείριση.
Δια του χειρός τί κάνουμε; ορθολογικά χρησιμοποιούμε; διαχειριζόμαστε κόσμο χρήματα ή κάτι τέλος πάντων!;
Στο http://www.podilates.gr/node/31545 έχουμε και μιάς άλλης μορφής διαχείριση, τη κατεύθυνση, τη χειραγώγηση, και καλά no entry!
Ωστόσο, τη γνώμη μας θα συνεχίσουμε να τη λέμε, όσο και να χειραγωγούνται κάποια θέματα, εγώ δέν είπα οτι τα ξέρω όλα!
Πάντως τη πραγματική διαχείριση δέν είναι ανάγκη να έχει κάποιος κωδικούς για να τη κάνει, αυτό έχω καταλάβει!
Με την ευκαιρία, ένα ερώτημα που με ταλανίζει καιρό και δέν έχει ακόμα απαντηθεί: ποιός διαχειρίζεται αυτό το σάγιτ;!
Και η θειά μου η κοντύλω έχει τα κλειδιά της πολυκατοικίας! αλλα δέ ξέρει ούτε μπορεί να κάνει ούτε κουμάντο, ούτε διαχείριση!
Ψηφίζω Τσάκ Νόρις, αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε!

Tasos
Απών/απούσα

Automation wrote:

tkant

tkant

tkant

Πίσω από τον πιγκουίνο βρίσκονται πολλά περισσότερα από απλά bits... Πίσω από τον πιγκουίνο κρύβεται μια ιδέα, κύριε Automation... και οι ιδέες (όπως κι οι administrators) είναι απρόσβλητες από τους απλούς users!

ghandee
Εικόνα ghandee
Απών/απούσα
Madpax
Εικόνα Madpax
Απών/απούσα

Daemonn wrote:
Να φωνάξουμε τον Takxu να διαχειριστεί και τούτο αν δε σας κάνουν οι τωρινοί...

Κλαίω

iDEALisths
Εικόνα iDEALisths
Απών/απούσα

και συ λιγο να δουμε τα ματακια σου!

Athws
Απών/απούσα

Madpax wrote:
Daemonn wrote:

Κλαίω

έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα με το cyclist ...

γιατί ??

πάντως εκείνοι δεν ασχολούνται καθόλου με το εδώ φόρουμ

iDEALisths
Εικόνα iDEALisths
Απών/απούσα

ειμαστ Ωραιοι!κι ωραια!
Οχι απλα ποδιλατες/-ισσες!

Εχουμε ιντριγκα, ενστικτα, βρισιες, καυγαδες!
...Μυστηριο!

Εχουμε για ολο τον αρρωστο κοσμο!

Μας ζηλευουν ρε περιεργε!

Ευχομαι να κανω λαθος...

As32
Εικόνα As32
Απών/απούσα

Athws wrote:
Madpax wrote:
Daemonn wrote:

Κλαίω

γιατί ??

Εσύ θες να γράψουν άλλες 200 σελίδες τώρα...

Daemonn
Εικόνα Daemonn
Απών/απούσα

As32 wrote:
Athws wrote:
Madpax wrote:
Daemonn wrote:

Κλαίω

γιατί ??

Εσύ θες να γράψουν άλλες 200 σελίδες τώρα...

Μπα, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω...

Ότι ασχολούνται, ασχολούνται πάντως.

christopanagia
Εικόνα christopanagia
Απών/απούσα

...μωρε καλα κανουν διπλα ,δεχονται μονο μελη ,ενω εδω εχουμε γεμισει μπανιστιριτζηδες ,τελος ! οι επισκεπτες να παρουν πουλο...

contact