ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ FORUM ΜΑΣ ......

43 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

chrispi revisited wrote:
Να συμφωνησω με την τελευταια φραση του προηγουμενου ποστ (του εικοστου πρωτου αιωνα) και να προσθεσω οτι εμεις εχουμε και τον πλανετ.

Κι επειδη θελω καιρο να το πω γιατι θα σκασω (και συγνωμη για το off topic) : Σε ευχαριστω πολυ, κυριε πλανετ, που ασχοληθηκες μαζι μου οταν ημουν ακομη ψαρακας ποδηλατικα και με βοηθησες να παρω ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ποδηλατο. Σ' εχω συνδεσει μ΄αυτο το ποδηλατο, να το ξερεις. Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Και κατι τελευταιο: τελικα τον καλο μας εαυτο φοβομαστε πιο πολυ και το μεγαλειο που εχουμε μεσα σας. Mε τις γκρινιες, την αρνητικοτητα και τον κυνισμο, ειμαστε on safe ground, (αυτα δεν εχουμε μαθει?), και τελικα το πιο επικινδυνο πραγμα που μπορουμε να κανουμε σε εμας και στον κοσμο μας ειναι ακριβως το να μενουμε ασφαλεις στην αθλιοτητα, σε κατι πολυ λιγοτερο απ' αυτο που μπορουμε να ειμαστε.

Και γω με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον planet. Μπορεί να μην αγόρασα ποδήλατο που μου πρότεινε, διάβασα όμως πράγματα που έχει γράψει για το "άθλημα", τα οποία με έκαναν σοφότερο.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

kwstis34 wrote:

Και γω με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον planet. Μπορεί να μην αγόρασα ποδήλατο που μου πρότεινε, διάβασα όμως πράγματα που έχει γράψει για το "άθλημα", τα οποία με έκαναν σοφότερο.

όπως?

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

.

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

plannet wrote:
kwstis34 wrote:

όπως?

...το για ποιά χρήση είναι το κάθε είδους ποδήλατο ας πούμε. Η κατηγοριοποίησή τους και το τι μου είχες προτείνει με τα δεδομένα που σου είχα δώσει. Αλλά ας μην κάνουμε το θεματάκι "Ωδή στον Planet"!

chrispi revisited
Εικόνα chrispi revisited
Απών/απούσα

εχεις πμ

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

chrispi revisited wrote:
Μερικες φορες στενοχωριεμαι κι εγω ή και πληττω θανασιμα με τη μετριοτητα του φορουμ που τοσο αγαπαμε να μισουμε. Αλλα νομιζω πως αν "εφτιαχνε", θα εχανε πολυ απο το σουρεαλ που εχει και το κανει τοσο μοναδικο και αυθεντικο. Το ιδιο σουρεαλ, που αν προσεξεις υπαρχει παντου γυρω σου ή και μεσα σου ακομη. Τα καλα μαζι με τα ασχημα, τα εξυπνα με τα ηλιθια, τα ενοχλητικα και ισοπεδωτικα με τα εμπνευσμενα και τα λεπτης ποιοτητας. Τουλαχιστον εδω μεσα, εχει ο καθενας τη δικη του ξεχωριστη φωνη, του επιτρεπεται να την εχει.

Εσενα ποιες ειναι οι δικες σου προτασεις? Τι θα ηθελες να δεις να βελτιωνεται?

Να, πιο πανω ο horsey σου βαζει τραγουδια, να ακουσεις και να ξεσκασεις. Μπορεις να πεις "οτι να' ναι" και να κουνησεις το κεφαλι αποδοκιμαστικα πανω κατω, μπορει να σου φανει και συγκινητικο. Αλλα αυτος ειναι ο horsey, που του αρεσει η μουσικη και θελει να τη μοιραστει με την καθε ευκαιρια. Που αλλου θα τα βρεις αυτα?

...ή να συγκινηθεί κάποιος υπάρχουν και οι περιπτώσεις να γουστάρει ή και να διασκεδάσει.

Μην κρίνεις σύμφωνα μόνο με δικά σου κριτήρια.

Kwstis34
Εικόνα Kwstis34
Απών/απούσα

horsey wrote:
chrispi revisited wrote:
Μ
Να, πιο πανω ο horsey σου βαζει τραγουδια, να ακουσεις και να ξεσκασεις. Μπορεις να πεις "οτι να' ναι" και να κουνησεις το κεφαλι αποδοκιμαστικα πανω κατω, μπορει να σου φανει και συγκινητικο. Αλλα αυτος ειναι ο horsey, που του αρεσει η μουσικη και θελει να τη μοιραστει με την καθε ευκαιρια. Που αλλου θα τα βρεις αυτα?

...ή να συγκινηθεί κάποιος υπάρχουν και οι περιπτώσεις να γουστάρει ή και να διασκεδάσει.

Μην κρίνεις σύμφωνα μόνο με δικά σου κριτήρια.

Το λέει βρε ο άνθρωπος!!!

horsey
Εικόνα horsey
Απών/απούσα

...θα συγκινηθεί επειδή θα ακούσει κάτι που ανήκει στο παρελθόν.

tkant
Εικόνα tkant
Απών/απούσα

kynhgos77 wrote:
............Και κατι αλλο μιας και το εφερε η συζητηση. Οταν ενα νεο μελος ανοιγει ενα θεμα μην του παραθετετε στα μουτρα ενα παλιο λινκ και τελος. Δεν ειναι βιβλιο, ειναι φορουμ. Για σκεψου οταν πρωτο μπηκες στην ποδηλασια και εδω μεσα να ρωτουσες αποριες για το νεο σου ποδηλατο και να σου λεγαν υπαρχουν 100 θεματα, ψαξε γιατι μας εχετε ζαλισει. Το εχω δει και αυτο και γενικα μια απομακρη σχεση προς νεα μελη.

Το να λες σε κάποιον ψάξε λίγο μας τα έχεις ζαλίσει είναι άσχημο από όλες τις απόψεις (παρ' όλο που όντως μπορεί να σου τα ζαλίζει λίγο)
Το να του παραθέτεις όμως ένα link, τον βοηθάς και ξενοιάζεις για λίγο μέχρι να μάθει τα βασικά και να ξαναγυρίσει ανανεωμένος. Του δίνεις τροφή που με ευχαρίστηση θα μασήσει. Πχ μπαίνει κάποιος και ρωτάει για το πως κλειδώνουμε το ποδήλατο. Δεν είναι αγένεια να του δείξεις το link που βρίσκεται μπροστά στα μάτια του αλλά δεν το βλέπει. Θα πάει εκεί και αν του μείνει απορία θα ξανά γυρίσει

Επίσης αυτοί που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, μας εκνευρίζουν αφάνταστα εμάς που τα ξέρουμε.

kynhgos77
Απών/απούσα

tkant wrote:
kynhgos77 wrote:
............Και κατι αλλο μιας και το εφερε η συζητηση. Οταν ενα νεο μελος ανοιγει ενα θεμα μην του παραθετετε στα μουτρα ενα παλιο λινκ και τελος. Δεν ειναι βιβλιο, ειναι φορουμ. Για σκεψου οταν πρωτο μπηκες στην ποδηλασια και εδω μεσα να ρωτουσες αποριες για το νεο σου ποδηλατο και να σου λεγαν υπαρχουν 100 θεματα, ψαξε γιατι μας εχετε ζαλισει. Το εχω δει και αυτο και γενικα μια απομακρη σχεση προς νεα μελη.

Το να λες σε κάποιον ψάξε λίγο μας τα έχεις ζαλίσει είναι άσχημο από όλες τις απόψεις (παρ' όλο που όντως μπορεί να σου τα ζαλίζει λίγο)
Το να του παραθέτεις όμως ένα link, τον βοηθάς και ξενοιάζεις για λίγο μέχρι να μάθει τα βασικά και να ξαναγυρίσει ανανεωμένος. Του δίνεις τροφή που με ευχαρίστηση θα μασήσει. Πχ μπαίνει κάποιος και ρωτάει για το πως κλειδώνουμε το ποδήλατο. Δεν είναι αγένεια να του δείξεις το link που βρίσκεται μπροστά στα μάτια του αλλά δεν το βλέπει. Θα πάει εκεί και αν του μείνει απορία θα ξανά γυρίσει

Επίσης αυτοί που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, μας εκνευρίζουν αφάνταστα εμάς που τα ξέρουμε.

Ναι δεν ειναι κακο να του παραθεσεις ενα λινκ αλλα λες και 2 λογακια ρε παιδακι μου, ετσι για το καλο. Ποσες φορες εχεις δει να πετανε ενα ξερο λινκ! Σαν μια δημοσιο υπαλληλο που της λες κανα 2λεπτο με ωραιο τροπο τι θελεις και χωρις να σε κοιταζει γραφοντας μυνημα στο κινητο σου πεταει μια αιτηση να συμπληρωσεις. Μπορει να βοηθας, αλλα ειναι προσβλητικο.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

ποιος λέει πως ένα θέμα που έχει συζητηθεί
έχει καλύψει πλήρες τον υποψήφιο αγοραστή
και μην ξεχνάτε πολλές φορές σε ένα θέμα οι γνώμες είναι διαφορετικές
επί του ίδιου θέματος

CrossRider
Εικόνα CrossRider
Απών/απούσα

Η γνώμη μου σχετικά με την αρχική νύξη του θέματος.

Μια χαρά είναι το podilates.gr, έχει αρκετές πληροφορίες σχετικά με την ποδηλασία ειδικά σε διάφορα τεχνικά θέματα, που νομίζω ότι υπερκαλύπτουν π.χ. έναν αρχάριο στα πρώτα του βήματα.
Νομίζω πως αυτός είναι και ο σκοπός της σελίδας, να γνωρίσει ο κάθε άνθρωπος (που αναζητά να μάθει) όσα χρειάζεται για την ποδηλασία και να ανταλλάξει απόψεις σχετικές με αυτήν.

Τώρα, εάν κάποιοι ξεφεύγουν μετατρέποντας ένα νήμα σε προσωπική διένεξη χρησημοποιόντας μή κόσμιο λεξιλόγιο, εν μέρη είναι ανθρώπινο και φυσικό να συμβαίνει όπως και σε κάθε ανοιχτό φόρουμ, αλλά από την άλλη ο κάθε ένας – μια, είναι υπεύθυνος/η για τις πράξεις του και το επίπεδο που θέλει να έχει ως άνθρωπος.

Καλές πεταλιές να έχετε -:)

contact