Προτάσεις βελτίωσης του site

83 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Spirius
Απών/απούσα

Εδώ προτείνω να γράφουμε τις προτάσεις μας για ένα καλύτερο podilates.gr

Παρακαλώ όμως όσους συμμετάσχουν, να μην αναλώνονται στην κριτική ή τον σχολιασμό ιδεών που αναφέρθηκαν από άλλον/ους. Ας το κάνουν μαζί με τη δικιά τους ιδέα όπως παρακάτω:

Η ιδέα μου
Περιγραφή της ιδέας μου, αν γίνεται και με block-διάγραμμα

Spirius "ιδέα 1" +4
Spirius "ιδέα 2" -7 κ.ο.κ.

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Spirius
Απών/απούσα

Θεωρώ πως η θέσπιση κανόνων τους οποίους θα πρέπει να αποδέχεται κάθε νέο και παλιό μέλος θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Από όσο τουλάχιστον έψαξα, δε βρήκα κάποιους να διέπουν το site. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να "διοριστούν" κάποιοι ως διαχειριστές για την επίβλεψη και τη τήρηση τους. Προσωπικά, είμαι διατεθημένος να διαθέτω κάποιο χρόνο ημερησίως γι αυτό. Παραθέτω λοιπόν τους παρακάτω:

1. Γλώσσα γραφής
Το site και οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό προορίζονται για το Ελληνικό κοινό, οπότε η γλώσσα γραφής πρέπει να είναι τα Ελληνικά. Οποιαδήποτε άλλη γλώσσα (greeklish, english κτλ) θα τημωρείται με βάση τη κρίση του εκάστοτε διαχειριστή. Οποιαδήποτε άλλη γλώσσα θα επιτρέπεται μόνο σε περιπτώσεις όπου δε μπορεί να γίνει μετάφραση, όπως αναφορές σε μοντέλα ποδηλάτων, ανταλλακτικά κ.α.
2. Σπάμ
2.1 Οποιαδήποτε απάντηση με περιεχόμενο μικρότερο των 5 λέξεων, θεωρείται σπαμ και θα προειδοποιείται ή/και τημωρείται, αναλόγως την επαναληψημότητα από το μέλος.
2.2 Καινούριες συζητήσεις πάνω σε θέματα τα οποία ήδη υπάρχουν, όπως συμβουλές για αγορά, κλοπές ποδηλάτων κτλ θα τιμωρούνται.
2.3 Απαντήσεις σε συζητήσεις που έχουν ως σκοπό να κρίνουν, να αποδοκιμάσουν ή να δημιουργήσουν εριστικό κλίμα έναντι προηγούμενων κειμένων, αντί να διαιωνίζουν την επικοδομιτική συζήτηση πάνω στο εκάστοτε θέμα, θα τιμωρούνται.

Edit με περισσότερες προτάσεις περί κανόνων, προσεχώς.

Σοφία Σκέτο
Απών/απούσα

Πολλη τιμωρια βρε Spirius..γιατι?! θα φοβομαστε να γραψουμε με τετοιους κανονες!
Καλυτερα να λεγαμε "Ας αποφευγεται..."
Σε βρισκω λιγο υπερβολικο παντως..

ofios
Απών/απούσα

Εγώ λέω να τους κρεμάμε ανάποδα και να τους μαστιγώνουμε κιόλας, κατά προτίμηση με αλυσσίδες ποδηλάτου.
Όσο για τους πιό θρασείς, προτείνω λιθοβολισμό και ανάθεμα στο Σύνταγμα, θάρθει σίγουρα ο Άνθιμος για την τελετή.
Χαράκωμα και αλάτι στις πληγές για τα μικρά παραπτώματα είναι θεμιτό.

mattta04
Εικόνα mattta04
Απών/απούσα

Pros Spirius

+afou tous kanoume ola ayta pou anaferei o Ofios + eimia apoluta sumfonh.. na tous / mas sernoume mexri thn Menandrou na paradigmatizontai + oi podilatokleftes!!!

GIATI OI PODILATES EXOUME KANONEEESSS!!! NAI!!!!!!!!!! NAI!!!!!!!!!!!!!

Episis mou arese para polu + to "Θεωρώ πως η θέσπιση κανόνων τους οποίους θα πρέπει να αποδέχεται κάθε νέο και παλιό μέλος θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Από όσο τουλάχιστον έψαξα, δε βρήκα κάποιους να διέπουν το site. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να "διοριστούν" κάποιοι ως διαχειριστές για την επίβλεψη και τη τήρηση τους. Προσωπικά, είμαι διατεθημένος να διαθέτω κάποιο χρόνο ημερησίως γι αυτό."
Dld h8ela na gino batsos alla den ftasane ta "moria"!!!!!!!!!!!!

To exoume xasei teleios mou fenete...............

strouf
Εικόνα strouf
Απών/απούσα

που επιβεβαιώνεται από τις δικές μας απαντήσεις σε αυτό το Θρέντ !!

@ Σοφία : Εσύ, ότι και να γράψεις , έχεις ασυλία ως sexy αλητόγατα.

@ ofios : Η τιμωρία που περιγράφεις κρίνεται υπέρ του δέοντως επιεικής για ορισμένες περιπτώσεις

@ matta : ΟΚ , point taken αλλά δεν έχει κατ' ουσίαν άδικο... Ίσως η πρόταση εισήχθη κάπως "άκομψα", αλλά δεν τη βρίσκω λάθος. Λίγο υπερβολική μόνο.

djapal
Εικόνα djapal
Απών/απούσα

Για ένα καλύτερο forum (και πιο εμφανίσιμο και πιο οργανωμένο)

ofios
Απών/απούσα

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, θα μας ελέγχει κάποιος σαν υπέρτατος άρχων και ό,τι αυτουνού θα του φαίνεται στραβό σύμφωνα με τις ιδέες και τις αντιλήψεις του, θα του τραβάει μια κλωτσιά στο πυρ το εξώτερο.
Να ρωτήσουμε λέω 'γω και τον Γκαίμπελς μήπως έχει καμμιά ιδέα, να βάλει ένα χεράκι να συμμαζευτεί αυτό το χάλι που επικρατεί σ' αυτό το site.
Πού ακούστηκε, να μπορείς να γράφεις ελεύθερα την γνώμη σου, να ζητάς πληροφορίες και βοήθεια και κυρίως, να αντιλέγεις ξεφεύγοντας απ' το θέμα!!! Αιδώς, Αργείοι!!!
Και επειδή εκείνο που με χάλασε ιδιαίτερα ήταν το "Παρακαλώ όμως όσους συμμετάσχουν, να μην αναλώνονται στην κριτική ή τον σχολιασμό ιδεών που αναφέρθηκαν από άλλον/ους", να πω πως μου φαίνεται σαν να θέλει να πει "γράψε τις ιδέες σου όχι όμως και την γνώμη σου για τις ιδέες των αλλωνών, και έγώ θα τα μαζέψω στο τέλος και θα τα φτιάξω όπως νομίζω κατά την κρίση μου" και να θυμίσω ότι, η δημοκρατία ξεκίνησε από 'δω, γιατί εδώ ήταν που όλοι είχαν όχι μόνον δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση στον λόγο και τον αντίλογο.
Και μένα δεν μου άρεσε, που σε κάποια πρότασή μου ορισμένοι εκφράστηκαν αρνητικά, κυρίως όμως το ότι δεν αντιπρότειναν κάτι άλλο, αλλά, αυτή είναι η ουσία στην ελευθερία του διαλόγου. Και επειδή ο διάλογος είναι δημόσιος, οφείλουμε να δευτερολογούμε γιατί έχουμε ευθύνη απέναντι σ' αυτούς που μας τιμάνε με τον χρόνο τους και μας διαβάζουν, να αποσαφηνίζουμε ό,τι χρειάζεται.
Θεωρεί κάποιος ότι, αυτή η ελευθερία έχει γίνει ασυδοσία; Νομίζω ότι είναι σπανιότατες οι περιπτώσεις που κάποιοι με την στάση τους έχουν προσβάλλει το site.

Vlachos
Απών/απούσα

Τιμώρησέ με Spirius!!!
Βασάνισέ με ανελέητα!!!
---
Φτου #!@%$... Έγραψα πάνω από 5 λέξεις και δεν θα θεωρηθεί spam....

dilated
Απών/απούσα

Εγώ προτείνω να εφαρμοστεί το μέτρο άμεσα! Επίσης να επεκταθεί και στις φυσικές συναντήσεις όπως τα critical mass ride. Γενικά γουστάρω έλεγχο. Να τιμωρούνται και τα ορθογραφικά λάθοι! Επίσης να διαγραφούν όλα τα accounts και οι εγγραφές να γίνονται με αποστολή φωτοτυπίας της ταυτότητας του ενδαφερόμενου.

Εμπρός στη νέα εποχή του podilates.gr!

Και τώρα σοβαρά...

Η δική μου πρόταση είναι να μείνει το site ως έχει γιατί ειλικρινά δεν διαπιστώνω κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του. Επίσης προτείνω σε όσους θέλουν ένα φόρουμ με τέτοιου είδους κανόνες να προτιμήσουν το άλλο μεγάλο ποδηλατικό φόρουμ της χώρας. Αν παρόλα αυτά οι πλειοψηφία συμφωνεί με την πρόταση περί κανόνων, αποκλεισμών και τιμωρίας...σεβαστό. Προσωπικά δε θα ακολουθήσω.

Γενικά θεωρώ πως υπάρχει το επίπεδο και πως ακόμα κι αν προκύψουν "υπερβολικές" συμπεριφορές από κάποιον, οι υπόλοιποι εδω μέσα μπορούν να τον βάλουν στη θέση του χωρίς τα προαναφερθέντα "μέτρα".

Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Επίσης ο καθένας έχει δικαίωμα να την κρίνει. Αυτό το "...α μην αναλώνονται στην κριτική ή τον σχολιασμό ιδεών που αναφέρθηκαν από άλλον/ους." δεν το καταλαβαίνω.

Καλημέρα (και περαστικά)

mattta04
Εικόνα mattta04
Απών/απούσα

Pistevo pos oi "podilates.gr" agaph8ikan oxi mono gia thn eleu8eria pou xarizei to podilato +anakaluptei o kosmos pou dn eixe kamia sxesh alla +thn eleu8eria tis ekfrashs diaforon ideon pou palu kala einai ay8ones sto site...

Eipe: "Το site και οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό προορίζονται για το Ελληνικό κοινό, οπότε η γλώσσα γραφής πρέπει να είναι τα Ελληνικά. Οποιαδήποτε άλλη γλώσσα (greeklish, english κτλ) θα τημωρείται με βάση τη κρίση του εκάστοτε διαχειριστή. " Ektos apo thn ypeu8unh 8esh tou timorou, 8a mas xaraktirizei + h megalomania tou Ellhnara!!!!!! Kanenas pou den einai ELLHNAS den exei dikaioma na plhroforite gia tuxon draseis ton podilaton... Etsi bravoooooooooooo......

Den xreiazomai kanena batsodiaxiristi na mou pei oute pos 8a grafo, oute poses le3eis 8a grafo les +einai ek8esh tou dhmotikou.... +akoma perissotero na mou epivalei ka8e eidous "timories" h' banarismata.....

Den eimai kanena tech freak alla nomizo oti auto to site exei polu mikra pososta se spam h' opoiadhpote allh asxeti vlakia pou 8a xreiastoume ton prostath na mas sosei!!!

Anoi3te ena diko sas meso.. dioriste tous eautous sas vasiliades, administrators, 8eous + timorous na goustarete!!!!!!

Ontos parahtan UPERVOLIKO gia deutera proi... eleos agaphtoi diaxiristes!

Filika..

YG: I LOvE greeklish, english, swedish, σουαχίλι +oti allo arkei na epikoinonoume!!!!

nm96027
Απών/απούσα

....ξερει οτι πρέπει να διέπονται απο κανονες λειτουργίας, οτι πρέπει να υπαρχει καποιος συντονιστής (οχι λογοκριτης, μην τα μπερδευεται). Μπορει τωρα η κοινότητα να λειτουργεί ομαλα, ομως οσο πληθαίνουν τα μέλη της θα χρειάζεται κάποιος συντονισμος.

ofios
Απών/απούσα

dilated, νάσαι καλά μ' έκανες και γέλασα πρωινιάτικα. Ούτε εγώ δεν νομίζω να ακολουθήσω.
Πάντως ο/η nm96027 παραδέχομαι πως έχει ένα δίκιο. Τι θα γίνει μελλοντικά;
Όσο για τα greeklish δεν έχω πρόβλημα με των ελλήνων τις κοινότητες, απλώς με δυσκολεύουν πολύ στην ανάγνωσή τους.

Gorbi
Απών/απούσα

Παιδιά τι να σας πω..
Εγώ είμαι δημιουργός και διαχειριστής του www.Teiathinas.gr που είναι forum ουσιαστικά και ένα πάρα πού μικρό portal για το ΤΕΙ της Αθήνας και έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το site εδώ!
Εγώ δουλεύω σε phpbb3 και χρησιμοποιώ ένα σορώ ευκολίες και πάλι δεν τα βγάζω πέρα αντίθετος εδώ (δεν ξέρω τι php φόρμες χρησιμοποιήστε) αλλά μου έχει κάνει εντύπωση ότι δεν έχω δει κανένα υβριστικό μήνυμα ή κάτι άσχημο χωρίς να έχω καταλάβει ποιος είναι διαχειριστής!
Για εμένα αυτό λέει πολλά γιατί άμα γουστάρανε τα παιδιά θα λέγανε:
Παιδιά στο φόρουμ θα μιλάτε μόνο για 1-2-3 και δεν θα βάζετε links για μαγαζιά γατί συνεργαζόμαστε με τους Α-Β-Γ και από τους άλλους δεν τα παίρνουμε!
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το site με λεφτά από την τσέπη τους και μας δίνουν χώρο να μιλήσουμε!
Επίσης θεωρώ πάρα πολύ σημαντικούς τους τσακωμούς! Μόνο έτσι μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις! Για Έλληνες μιλάμε δεν μιλάμε για φλεγματικούς Άγγλους ούτε για απόλυτους Γερμανούς! Γουστάρουμε το τσαμπουκά και μετά τα βρίσκουμε ακούγοντας μουσική και πίνοντας μπύρες!
Όσον αφορά τα greeklish πρέπει να πω ότι για κάποιους από εμάς είναι ανάγκη!
Εγώ προσωπικά είμαι δυσλεκτικός και έχω δολοφονήσει πάρα πολλές φορές την ορθογραφία της ωραίας μας γλώσσας οπότε θα με βόλευε να γράφω τα πάντα σε greeklish...
Τέλος πάντων εγώ προσωπικά είμαι κατά οποιασδήποτε αστυνόμευσης σε χώρους που λειτουργούν τόσο καλά όσο αυτό το forum και σίγουρα κατά της τιμωρίας!
Φυσικά για όλα υπάρχουν εξαιρέσεις! Δεδομένου ότι το forum αναφέρεται στην ποδηλασία πρέπει να θωρακίσουμε τους μικρούς φίλους από ... κακές κουβέντες και κακές συνήθειες έτσι το μόνο πράγμα που θα πρόσεχα εγώ είναι να μην βρίζουμε και να μην αναφερόμαστε σε ουσίες εξάρτησης οι οποίες είναι και σε αντίθεση με την καλή ζωή του ποδηλάτου! Και από ότι βλέπω δεν έχουμε κανένα σοβαρό κρούσμα απο τα δυο αυτά...
Οπότε εγώ δίνω 2 thums up και αν ήμουν η Θεά Kάλη θα έδινα 6 thumbs up!

Spirius
Απών/απούσα

Ίσως ο μόνος που κατάλαβε την ουσία του θέματος. Επίσης προέβλεψα ότι όλοι θα πέσετε να με φάτε και για αυτό έγραψα αντί απλώς να βαθμολογίσετε. Άμα εσείς γουστάρετε να σας δέρνουν και να σας αλυσοδένουν, γούστο και καπέλο σας. Εγώ δε γουστάρω να βλέπω καμοιά 10αριά ποστ σε ένα τόπικ που ζητάει προτάσεις για καλύτερο site και οι 10 να ασχολούνται με αυτόν που πρότεινε κάποιους κανόνες αντί να παραθέτουν δικές τους προτάσεις. Φίλοι/ες, τους κανόνες τους δανείστηκα από άλλα φόρουμ στα οποία είμαι μέλος. Και ναι, μη τρέξετε να μου πείτε: Τότε να γράφεις εκεί τις απόψεις σου και όχι εδώ.

Μπράβο σας!!! Σας ζητάμε να γράφετε στα Ελληνικά, γιατί δε θεωρούμε πως ενδιαφέρει έναν Πακιστανό πως κλειδώνονται σωστά τα ποδήλατα, έναν Ιάπωνα για τη βόλτα των αλητόγατων στη παραλία και ΠΟΛΛΑ αλλά........ Μπράβο σας ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ. Νομίζετε έχετε ελευθερία με το γράφετε ότι μαλακία σας κατέβει, όπου σας κατέβει. Σας βάζει το ρυθμό ο Αμερικάνος στη τηλεόραση και εσείς χορεύετε σα μαϊμούδες από κάτω. Γράψτε και στα Ελληνικάνικα να το επιβεβαιώνετε.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dilated
Απών/απούσα

Το site λειτουργεί μια χαρά για τους περισσότερους. Επίσης νομίζω πως οι περισσότεροι διαφωνούν με την πρότασή σου. Αν τους θεωρείς μαϊμούδες επειδή διαφωνούν δικαίωμά σου και πάλι. Αν νομίζεις πως δε καταλάβαμε εγώ σε διαβεβαιώνω πως κατάλαβα πολύ καλά. Απλά διαφωνώ. Μου φαίνεται περιττό.

Αν σε κάποιον δεν αρέσει κάτι που αρέσει σε κάποιους άλλους και τυχαίνει αυτοί οι κάποιοι άλλοι να είναι και περισσότεροι τότε ο κάποιος...απλά δέχεται την πλειοψηφία. Ο τρόπος που θα τη δεχτεί διαφέρει. Εσύ επέλεξες τους χαρακτηρισμούς. Αν υπήρχε moderation τώρα θα είχες γίνει banned. Αλλά δεν υπάρχει. Θα σου περάσει όμως και θα ηρεμήσεις eventually (που λένε και οι Αμερικάνοι).

Εγώ προτείνω να μπεί στο site rss feed :D

ofios
Απών/απούσα

ρε συ GORBI, να γιατί μ' αρέσει να μιλάμε, μόλις μου έδωσες έναν σημαντικό λόγο για τα greeklish! Αλλά, αν δεν μιλάγαμε πώς θα άλλαζα εγώ γνώμη...

Vlachos
Απών/απούσα

Με το τελευταίο σου post απέδειξες ποσό μεγάλος ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ είσαι!!!
Τι θέλεις να αποδείξεις με τις ύβρεις σου; Οτι το site είναι άναρχο και ότι έχεις δίκιο;;;
Μπράβο ρε μεγάλε!!!
Εχεις δίκιο!!!
Το μόνο που σου αξίζει είναι η αδιαφορία από όλους... ούτε καν η χλεύη δεν σου αξίζει...
Θα ήθελα μόνο να ήξερα ποιός κρύβεται πίσω από εσένα... Μου μυρίζει πορσπάθεια απαξίωσης του site!!!

ofios
Απών/απούσα

δηλαδή, τώρα μας ρίχνεις και το χεσιματάκι μας για να μάθουμε εμείς τα παλιοτόμαρα να μην συμφωνούμε με τους αυτοχριζόμενους σωτήρες μας!
Αλλά, βλέπεις πως τουλάχιστον ένας έχει ανάγκη των greeklish στο site!
Ευχαριστούμε για το "ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ" και για το "μαλακία"! Μεταξύ μας στο site κανείς δεν έχει αποκαλέσει τον άλλον μαιμου και τις μαλακίες, επειδή τηρούμε άγραφους κανόνες (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι!) τις γράφουμε μ@λ@κιες! Ή μήπως ούτε κι' αυτό είναι σωστό;;;
Μάλλον προσπαθείς να μας δείξεις μα την στάση σου πόσο απαραίτητος είσαι...
Επίσης, καταλάβαμε τι εννοόύσες με τις προτάσεις σου: ήθελες, βρε άνθρωπε, να μας σώσεις από τις μ@λ@κίες που γράφει ο κάθε τυχαίος εδώ μέσα όπου του κα$λώσει! sorry (ban ban ban...) δεν το καταλάβαμε...
Ά! και πού 'σαι, παιδί, όταν είναι να ανέβεις για την επί του όρους ομιλία, χτύπα μια ειδοποίηση να έρθουμε να μας εξηγήσεις τα περί του ρυθμού του αμερικάνου.
Α, ρε τραμπαρίφες...να θέλει να μας σώσει ο άνθρωπας και εμείς να θέλουμε να μείνουμε στον βούρκο της ατιμωρησίας....

mattta04
Εικόνα mattta04
Απών/απούσα

Sumfono oti o nm96027 katalave ti les.... +oi upoloipoi to idio na eisai sigouros/rh. Esy nomizo oti den exeis katalavei diiiip (pou lene +oi suBatriotes mas:)
"...ξερει οτι πρέπει να διέπονται απο κανονες λειτουργίας, οτι πρέπει να υπαρχει καποιος συντονιστής (οχι λογοκριτης, μην τα μπερδευεται). "

Tora kata poso goustareis na perneis "armodiothtes" pou den nomizo na ziti8ikan na do8oun apo kanenan sto site... ti na po.... Wannabe... pou lene + oi filoi mas oi amerikanoi, u know!

Sxetika me podilatokleftes (opos leme katsikokleftis..) den perimeneoun emas na tous ma8oume pos na ta pernoun, to 3eroun to sport apo monoi tous. ase pou to vrisko TIGA ratsistiko na anaferomaste stous pakistanous mono!!!!!!!! uparxoun +oi kaloi mas suBatriotes.... +auto den exei kamia dosh xioumor!!!!!! an exeis toses apodi3eis... kante mia ekpomph me ton Eisaggelato na ta bgalete ola sth fora gia th sapila tis ellhnikis koinonias!

Oso gia ta zoakia.. maimoudakia, gatakia... h fush einai uperoxh + orgiazei.. pare meros! isos na sou aresei:)

Alla sto shmeio "Νομίζετε έχετε ελευθερία με το γράφετε ότι μαλακία σας κατέβει, όπου σας κατέβει." - nomizo oti rixneis to epipedo.. tstststs

+an 8eleis na 3ereis (pou 8a elege + to 2.5xronon anipsaki mou... ) stis podilatopories summetexoun + touristes + metanastes ... etsi gia thn istoria.

Have a nice day.. dude!

ofios
Απών/απούσα

ζηλεύω τον nm96027...
Θέλω και ' γω να μπώ στο κλαμπ "εκείνων που κατάλαβαν".

psipsinel
Απών/απούσα

Gia akoma kalytero site !!!
Αν και νομίζω ότι η μεταφορά από το drupal module θα είναι τουλάχιστον επώδυνη. Οπότε ας αφήσουμε το τεχνικό .

"Σας ζητάμε να γράφετε στα Ελληνικά, γιατί δε θεωρούμε πως ενδιαφέρει έναν Πακιστανό πως κλειδώνονται σωστά τα ποδήλατα, έναν Ιάπωνα για τη βόλτα των αλητόγατων στη παραλία" ;
Προσωπικά διαφωνώ .
θα προτιμούσα να αποκλείονται οι ρατσιστικές αναφορές, από το να αποκλείονται οι μετανάστες / τουρίστες από το forum.

niarrr
Απών/απούσα

Κι εγώ ζηλεύω... είμαι ζηλιαρόγατα (εκτός από αλητόγατα) χαχαχαχα!!!
Δηλαδή τώρα αυτό ήταν πρόταση βελτίωσης; Spirius ή όπως σε λένε, αν είσαι ποδηλάτης, κρίμα... Το μόνο που συμφωνώ είναι τα greeklish, λόγω αγάπης στην υπέροχη γλώσσα που έχουμε και που δυστυχώς κάθε μέρα μαστιγώνουμε. Για μένα το site είναι υπέροχο. Και στην τελική, και βλακείες να λέμε, μην τις διαβάζεις. Δεν είσαι υποχρεωμένος.

Spirius
Απών/απούσα

OK bicyclers, I understand that i can not be police-man for your thoughts. Bad for me!! At least, do you agree about greeklish? In Greek: Symfoneite toylaxiston gia ta greeklish?

mattta04
Εικόνα mattta04
Απών/απούσα

exeis plaka tlk:)

nm96027
Απών/απούσα

Θερμη παρακληση:

1. Βγαλτε τον προσωπικο τονο απο την μεση. Δεν οδηγει πουθενα. Ποτε και για κανεναν.

2. Η ερωτηση "θέλουμε κανονες;;;" προηγείται της ερωτήσης "ποιους κανόνες θέλουμε;"

3. Ο spirius προτεινε καποιους. Επειδη δεν συμφωνειτε με αυτους δεν σημαίνει πως δεν χρειαζονται γενικως οι κανονες. Μπορει καποιος κανονας να λεει Επιτρέπονται μονο τα greeklish. Επισης καποιος αλλος να λεει "Το spaming ειναι καλοδεχουμενο στους ποδηλατες". Δεν ειρωνευομαι. Οι κανονες δεν ειναι για να καταπιέζουν, αλλα για να προστατευουν την συζητηση.

Δεν ειναι κακο πραγματα να υπαρχει ενας μπουσουλας για τα νεα μέλη. Καλη διαθεση χρειάζεται και οχι μαλλιοτραβηγμα.

disclaimer: δεν ενδιαφέρομαι επ ουδενι για τετοιες θεσεις συντονιστων...απαπαπαπαπα.....

ofios
Απών/απούσα

άντε πάλι...
Δηλαδή, φίλε spirius, παραδέχεσαι ότι θέλησες να γίνεις police-man for our thoughts, δεν σ' αφήσαμε, και υποκύπτεις στην βούληση των πολλών παραδεχόμενος ξανά "bad for me!!".

Σου έγραψα και παραπάνω πως αν κάποιος αποκλειστεί από την ελεύθερη εκφορά γνώμης επειδή χρησιμοποιεί greeklish, οι υπόλοιποι είμαστε για φτύσιμο.
Προσωπικά τα greeklish ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, αλλά, εφ' όσον υπάρχει έστω και ένας στο site που λέει ότι είναι δυσλεκτικος και τα greeklish τον βολεύουν, ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ, δηλαδή την θέση του, είμαστε υποχρεωμένοι να τα δεχτούμε.
Η δημοκρατία χαρακτηρίζεται από την αντιμετώπιση των εξαιρέσεων.
Τώρα, αν αύριο κάποιος θελήσει να γράψει στα κινέζικα, θα διαβάζεται μόνον από τους Κινέζους και για τους υπόλοιπους θα είναι τιμή, που στο site βρίσκουν θέση και έκφραση όλες οι φυλές.

Spirius
Απών/απούσα

Φίλε με πείρανε χαμπάρι, δε πέρασε η προβοκάτσια της υπηρεσίας μου ενάντια στο ποδήλατο. Ευτυχώς εσύ είσαι ο μόνος που με κατάλαβε, "πήρε το χρήσμα" και με απάλαξε από το βάρος των τύψεων για αποτυχία στην αποστολή μου. Και αφού συμφωνούμε, πιστεύω με προσλαμβάνεις σαν προσωπικό σου αστυνόμο (δες το θετικά, πες ότι με έχεις μπράβο) ώστε να σε σιγοπατρωνάρω όταν μιλάς και να σου ρίχνω πιπέρι στο στόμα όταν χρειαστεί (το πότε θα το ξέρω εγώ, μη ρωτάς που, πως και γιατί).

nm96027 +10

Ofios καταδικάζεσαι για αντίσταση κατά της αρχής, με ένα μήνα αποκλεισμό από το φόρουμ και 15 ημέρες να ποδηλατείς με ξεφούσκωτα λάστιχα. Την επόμενη φορά που θα με προκαλέσεις, θα σου κατασχέσω το ποδήλατο.

manosdas
Απών/απούσα

Συγγνωμη παιδια αλλα εχω την εντυπωση οτι πρεπει λιγο να ηρεμησουμε, δε συμφωνω με τον Spirius, υπερβολικος αλλα υπερβολικα (synexizw me greeklish) k ta osa eipw8hkan sthn synexeia apo olous tous upoloipous gia ton idio!!! as to stamathsoume edw paidia pls, parolo pou eimai polu neo melos exw thn entypwsh oti to site leitourgei mia xara, ekane kapoies protaseis o Spirius k fantazomai pws k o idios mallon alliws 8a h8ele na ta pei.
de mou ekatsan kala ta osa diavasa h alh8eia einai file Spirius!!!
epese megalo kraksimo, ksekinhse me humor alla sth synexeia sovarepse to 8ema, as to stamathsoume edw paidia!
makari na eixame toso megalh symmetoxh se ola ta

Vlachos
Απών/απούσα

... ποσές εκατοντάδες ακόμα λέξεις θα γραφούν και θα δίνουν αξία στην προφανή ανοησία του;;;
Αγνοήστε τον!!!

athannikos
Απών/απούσα

πιστευω οτι οι τιμωριες ειναι λιγο υπερβολικες
το site ειναι αρκετα γρηγορο και προπαντως δεν εχω πετυχει ποτε σπαμ...χωρια που σε αλλα fora οποτε υπαρχει σπαμ ειναι συνηθως ανω των 5 λεξεων οποτε δεν θα κοβοταν...
μπορει να μπει φιλτρο ωστε οταν γραφεις σχολιο κατω των 5 λεξεων να μην δεχεται το comment αλλα πιστευω δεν υπαρχει κερδος απο αυτο..

ακομα οσον αφορα το επιπεδο που πρεπει να διατρειται στα threads ειναι στην κριση του καθενος να σεβαστει πανω απο ολα τον εαυτο του...τωρα αμα εινα καποιος που συνεχως βριζει τον κοσμο (δεν εχω δει κανεναν να το κανει συτηματικα)μπορει να του γινει παρατηρηση απο τον moderator αλλα πιστευω οτι ουτε αυτο θα χρειαστει γιατι θα τον αντιμετωπισει καταλληλα το υπολιπο forum...(μια στο τοσο ολοι ξεφευγουμε αλλα δεν χρειαζεται να μοιραζονται ban απο εδω και απο κει!!!)

οσο για τα greeklish ειναι λιγο τραγικα ειναι η αληθεια αλλα βολευουν τα ατιμα (εχω κανει την διπλασια ωρα να το γραψω το comment χωρια που πρεπει να αλλαζω καθε τοσο γλωσσα) ειδικα κατι περιεργες βραδυνες ωρες οταν νυσταζω.......

οσο για τα threads που εχουν το ιδιο θεμα,τι να κονουμε....οταν ας πουμε θελεις να αγορασεις κατι,αμα δεν σου απαντησει καποιος προσωπικα δεν νοιωθεις σιγουρος..
χωρια που υπαρχουν παντα ατομα στο φορουμ με ορεξη να πουνε τα ιδια και τα ιδια...
αν το προβλημα βρισκεται στον αριθμο των threads ας σβηνονται οσαδεν εχουν αναγνωστει η σχολιαστει για ενα εξαμηνο η ενα χρονο...........

Υ.Γ. :με τον τροπο που μιλησες θα ειχες φαει και εσυ ban...(Μπράβο σας ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ. Νομίζετε έχετε ελευθερία με το γράφετε ότι μαλακία σας κατέβει, όπου σας κατέβει. )

Topic locked