Ενημέρωση 21/10/2008

1 καταχώριση / 0 νέα/ο
skywalker
Απών/απούσα

Καλησπερα,
μετά την προσφατη ποδηλατοπορεια στις 21/9, καταφέραμε να έρθουμε σε επαφη με το ΥΠΕΧΩΔΕ για 2 διαδοχικες συναντησεις με τους αρμοδιους. Η μια αφορα την ενημερωση του υπουργειου σχετικα με την δουλεια που εχει γινει απο την ομαδα των ποδηλατικων αξονων (βλεπε εδω περισσοτερα) και η αλλη θα ειναι μια τριμερης μεταξύ των Ποδηλατ-ισσ-ων, του Υπουργειου και του ΜΕΤΡΟ σχετικα με το θεμα της μεταφοράς των ποδηλατων στο μεσο αυτο. Οι δυο συναντησεις ειναι προγραμματισμενες να γινουν μεχρι τα τελη Οκτωβριου και για οποιες εξελιξεις θα υπαρξει σχετικο ενημερωτικο μηνυμα. Επισης ηρθαμε σε επαφη με το υπουργειο τουρισμου (απο το οποιο περασε η τελευταια ποδηλατοπορεια) και μας ενημερωσαν οτι το εργο της κατασκευης του ποδηλατοδρομου στην παραλιακη βρισκεται ακομα στο σταδιο της μελετης.

Επισης θα θελαμε να αναφερουμε οτι ενα μερος των χρηματων (400 ευρω) που μαζευτηκαν στην τελευταια ποδηλατοπορεια καθως και απο λεφτα που υπηρχαν ηδη στο ταμειο μας, θα δοθει σαν οικονομικη βοηθεια σε εναν ποδηλατη ο οποιος ειχε τραυματιστει την ανοιξη σε ποδηλατοπορεια του ραδιοφωνικου σταθμου Διεση στα β. προαστεια. Το παιδί ειναι καλα τωρα, αλλα εχει μεινει εκτος εργασιας αρκετο καιρο λογω προβληματος στον αγκωνα του.

Ποδηλατ-ισσ-ες

Υ.Γ.: Για τις συναντησεις με το ΥΠΕΧΩΔΕ χρειαζομαστε οποιες φωτο υπαρχουν απο ΜΕΤΡΟ του εξωτερικου (ειδικοτερα απο ποδηλατα μεσα στους συρμους). Εχουμε ηδη καποιο υλικο, αλλα οποια βοηθεια θα ηταν χρησιμη. Αν υπαρχει σχετικο υλικο στειλτε το στο podilates@yahoo.gr με subject "YPEXODE_foto".

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι