Καλησπέρα σε όλους και καλός σας βρήκα!
Σήμερα παράγγειλα το ποδήλατο του τίτλου, αλλά το θέμα είναι δεν ξέρω αν αυτό που παράγγειλα είναι το χρώμα που έχω στο μυαλό μου (μιας και δεν είχε παρόμιο χρώμα στην έκθεση) και θα ήθελα να με βοηθήσετε να βγάλω άκρη.
Του έδειξα κάποιες φωτογραφίες από το κινητό μου που έχω βρει στο ιντερνετ το χρώμα που μαρέσει, και θα της ανεβάσω και παρακάτω, αλλά έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο δεν είναι τιτανίου το οποίο παράγγειλα όπως μου είπε το παιδί αλλά ανθρακί.
Τα φώτα σας παρακαλώ! Αν είναι να πάω δευτέρα πρωί πρωί να το αλλάξω σε ανθρακί.
Του έδειξα της παρακάτω φωτογραφίες και μου είπε ότι είναι τιτανίου, αλλά τελικά τι είναι;
Το παρακάτω τι είναι; Μήπως αυτό είναι το τιτανίου και όχι τα πιο πάνω;
Βλέπω ότι τα γράμματα IDEAL στο ένα είναι σκούρα και στο άλλο ανοιχτόχρωμα.
Με λίγα λόγια θέλω να μου πείτε πιο χρώμα ειναι αυτό που βλέπουμε στης 4 πρώτες φωτογραφίες.
Σορρυ που κουράζω αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι και μετά να το μετανιώνω...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πήγαινε στο site της Ideal και κοίτα τα χρώματα που βγαίνει το ποδήλατο.
http://www.idealbikes.net/?section=2540&language=el_GR
Αν δεν βρείς αυτό που ψάχνεις κοίτα και στα μοτνέλλα των προηγούμενων ετών μπας και βρείς αυτό που ψάχνεις.
Αν είναι παλαιότερο όμως θα πρέπει να ψάξεις σε καταστήματα που έχουν ακόμα στοκ.
Τα έχω δει και δεν βοηθάει καθόλου ο κατάλογος με τα χρώματα, έχει μόνο το Γκρι σε μεγάλη ανάλυση, λίγο δύσκολο στην επαρχία να βρεις κάτι συγκεκριμένο (έχω γυρίσει όλα τα ποδηλατάδικα της πόλης).
Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει βλέποντας της φωτογραφίες που ανέβασα;
double post
Το χρωμα στις πρωτες φωτο ειναι τιτανιου ματ , εγω εχω σε αυτο το χρωμα το OPTIMUS του 2012 και ουσιαστικα ειναι ο ιδιος σκελετος.
στις τελευταιες φωτο εχεις το ανθρακι .
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Οπότε έκανα σωστή επιλογή χρώματος. Άρα το τιτανίου είναι αυτό που μου αρέσει.