service ποδηλάτου

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
fosopsi
Εικόνα fosopsi
Απών/απούσα

Καλησπέρα έχω το ποδηλατάκι μου από το καλοκαίρι και μιας και θα κλείσει 6 μήνες χρήσης σκέφτομαι να το πάω σε έναν ποδηλατά να του κάνει ένα service(δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά να ελέγξει αν όλα λειτουργούν στην εντέλεια,την ανάρτηση και αν χρειαστεί κάποια μικρορύθμιση) ξέρει κανείς κάποιον καλό στο κέντρο?επιπλέον ξέρουμε πόσο πάει το μαλλί??

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
rafi2000
Εικόνα rafi2000
Απών/απούσα

Εδώ στην πόλη μου Αλεξ/πολη τα περισσότερα ποδηλατάδικα την ρύθμιση ταχυτήτων την έχουν 5 ευρώ, τώρα για την ανάρτηση δεν γνωρίζω. Μπορείς να μου πεις αν το πήγαινες σε λάσπες, χώματα και να τις έχουν περάσει? Αν έχει γίνει αυτό τότε μια εξαέρωση θα χρειάζονται. Εαν όμως κάνεις το ποδήλατό σου για χρήση στην πόλη, άντε και καμιά διαδρομή πιστεύω δεν χρειάζεται. Θα σου πω κάτι που έκανα εγώ. Αγόρασα σπρέι σιλικόνης http://www.tsirikosbikes.gr/bike-accessories/degreasers-cleaners-adhesiv... και είναι η μέρα με την νύχτα (μιλάω για το δικό μου ποδήλατο 5 μηνών). Επίσης ένα σφίξιμο τις βίδες είναι τζάμπα. Άντε και 'κάνα φρένο.
Σύνολο

Με εξαέρωση τις μπουκάλες
με ρύθμιση ταχυτήτων
ρύθμιση των φρένων
σφύξιμο βιδών αν είναι κάποια λάσκα

Σύνολο:20 ευρώ, ενω χωρίς την εξαέρωση 10.

* Θα σου συνιστούσα να πας σε αυτόν που αγόρασες το ποδήλατό σου γιατί σίγουρα τα πιο πολλά θα σου τα κάνει δωρεάν!

Για μάστορες δεν ξέρω γιατί είμαι από επαρχία.
Καλή συνέχεια!

zoslen
Εικόνα zoslen
Απών/απούσα

Ή μπορείς να βάλεις κάτι παραπάνω, να αγοράσεις 5-6 βασικά εργαλεία και να μην χρειάζεται να επισκέπτεσαι ποδηλατάδες κάθε τρεις και λίγο.

Η συντήρηση-ρύθμιση φρένων-ταχυτήτων ή ο έλεγχος αν είναι όλες οι βίδες σφιγμένες είναι κάτι σχετικά απλό και εύκολο, άλλωστε υπάρχουν δεκάδες βιντεο-βιβλία-σημειώσεις που επεξηγούν τα πάντα.

Σε βάθος χρόνου το κέρδος θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το κόστος-κόπο που θα δαπανηθεί στην αρχή: αναλογίσου πόσες επισκέψεις-10ευρα θα γλιτώσεις και πόσες γνώσεις επί του αντικειμένου θα αποκτήσεις.

Το σημαντικότερο όμως είναι η ίδια η ασφάλεια: κανείς δεν πρόκειται να προσέξει, να ενδιαφερθεί και να ασχοληθεί με το ποδήλατό σου περισσότερο από εσένα.

contact