Ίσιωμα παλιού ντεραγιέ sunrace ή αγορά νέου;

3 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
DgSensei
Εικόνα DgSensei
Απών/απούσα

Καλησπέρα σε όλους!

Ένα παλιό εξατάχυτο sunrace ντεραγιέ που φοράει ένα mountain που έχω στράβωσε από κάποιο πέσιμο. Ένας "μάστορας" ζήτησε 15 ευρώ για να το ισιώσει. Με 17 ευρώ όμως αγοράζω ένα sram x-3.

Αξίζει να αγοράσω το καινούριο ή μηπως να ψάξω μήπως έχει κανένας κανένα παλιό εξατάχυτο για πούλημα;

ΥΓ. Οι διάφοροι "μάστορες" έχουν ξεφύγει με τις τιμές νομίζω...Έγινε της μόδας το ποδήλατο και νομίζουν ότι βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά (υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια)...

Ευχαριστώ

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

Για να πω την αληθεια, εγω δεν θα εμπιστευομουνα το ισιωμα του μαστορα. Πρακτικα, ειναι απο πολυ δυσκολο, εως αδυνατον, να ισιωσει τελεια το ντεραγιε. Ολο και καποιο κουσουρι θα του μεινει. Χωρια οι οποιες φθορες, κλπ.οι οποιες δεν επισκευαζονται. Συν οτι το καινουριο ντεραγιε, ειναι ικανο να χειριστει γραναζια κασσετας με 11 εως και 34 δοντια. Κι αυτο, σε μια πιθανη μελλοντικη αναβαθμιση, θα σε βολεψει.
Οποτε, εγω θα σου προτεινα να στραφεις προς τη λυση του καινουριου ντεραγιε, η ενος καλου(ισιου) μεταχειρισμενου. Ετσι κι αλλιως, απο οτι ειδες κι εσυ, πανω -κατω το ιδιο θα σου στοιχισει το ισιωμα του παλιου, και η αγορα ενος καινουριου.
Για δες κι αυτο, για να παρεις μια ιδεα:
http://www.roseversand.de/artikel/shimano-acera-schaltwerk-rd-m390-sgs/a...

DgSensei
Εικόνα DgSensei
Απών/απούσα

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου.
Άραγε αυτό που μου έδειξες να βγαίνει και σε short cage?Τώρα για μεταχειρισμένο ίσιο είναι θέμα τύχης να κάτσει καμιά αγγελία...