Τι φρενα να παρω για παλια κουρσα; (velosolex 28" ζαντα)

9 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
Vagosthemaster
Απών/απούσα

Ειμαι νεος στο ειδος και θα ηθελα την βοηθεια σας στο θεμα αυτο.
Τι φρενα να παρω για κουρσα παλαιου τυπου; (velosolex 28αρα ζαντα)

Αξιολόγηση: 
0
Η αξιολόγηση σας: Κανένα
0
0 ψήφοι
Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

Καλημέρα, τι φρένα είχες πριν; Ο τροχός είναι
σίγουρα 28'' ή μήπως είναι 27'' κάτι; Είναι ο
μαμίσιος τροχός ή έχεις πάρει καινούργιο σύγχρονο;

vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

επειδη το εχω κανει αρκετες φορες σε παλια κουρσακια

http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?3581-Restoring-the-mighty-o...

καλο διαβασμα

(εξαρταται απο τη χρηστικοτητα και τα χρηματα που θα διαθεσεις)

velox
Εικόνα velox
Απών/απούσα

εγω παντως στο δικο μου velosolex που εχω βαλει 28'' ζαντες τα φρενα που ειχε ηταν οκ,δεν θελαν αλλαγη.δοκιμασε μια ροδα 28-αρα να το τσεκαρεις..

Eaglos
Εικόνα Eaglos
Απών/απούσα

"Και ναι είναι ζωντανό!!! Review και φωτογραφίες μόλις επιστρέψω από Πύργο"

Το μοιραίο brevet από το οποίο ο Vigor δεν γύρισε ποτέ :-(

vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

αν και off topic, τις αλλαγες που κανω σε παλιες κουρσες (παλια περιφερειακα->συγχρονα) τις αποκαλω vigor's way...

Αν εχει τη δυνατοτητα ο φιλος να δανειστει πραγματα οπως ροδες τροχους κοκ για να κανει δοκιμες αυτο θα ηταν ιδανικο. Ομως στη θεωρια μπορει να παρει συχρονα ανταλλακτικα αρκει βεβαια να βαλει το χερι στη τσεπη...

Vagosthemaster
Απών/απούσα

Λοιπον επειδη αυτη την στιγμη δεν το εχω μπροστα μου :P το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι εβαλα προσφατα 700 λαστιχα (Οι ζαντες ειναι της μανας του) ειναι 28αρες θα δω και αυριο τι γραφει ακριβως πανω η ζαντα να σας το πω. Σκεφτομουν να παρω κατι καινουρια που κυκλοφορουν http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=SHI11BR5700 αλλα θελω γνωμες παιδια γιατι οπως προανεφερα ειμαι καινουριως στο ειδος.

vamvakoolas
Εικόνα vamvakoolas
Απών/απούσα

διαβασε προσεκτικα το αρθρο ποιο πανω να μη τα ξαναγραφουμε. Εκει γραφει αναλυτικα τις προδιαγραφες που θα πρεπει να εχουν οι δαγκανες των φρενων σου για να μπορουν να ειναι λειτουργικες. Μπορεις και με λιγοτερα χρηματα (π,χ sora/tiagra) να κανεις τη δουλεια σου. Επισης σημαντικο ειναι σε ποσες ταχυτητες (πισω)θα θες να "δουλευει" η κουρσα σου (5?6?7? κοκ). Μη μπεις στη λογικη να ξοδεψεις χρηματα (50 απο εδω 60 απο εκει κτλ) και στο τελος ...τρομαξεις με το συνολικο κοστολογιο!

Vagosthemaster
Απών/απούσα

Οκ φιλε μου. Να σε ρωτησω και κατι αλλο επειδη σκοπευω να το κανω ολικη αναπαλαιωση στα σημεια που χρειαζεται βεβαια ,απο σελλα μπορειτε να μου προτεινεται κατι (επειδη κοιταω λιγο και την εμφανιση του το ποδηλατο μου ειναι πρασινο-λαχανι οποτε θα ηθελα μια σελλα με τετοια αποχρωση μαυρο-πρασινο.εχετε να προτεινεται κατι ?)

contact