Aκομα δεν βρηκα ακρη για σελα ποδηλατου

68 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Τι γνώμη έχετε για τις σέλες Selle SMP; Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ελαχιστοποιήσουν την πίεση στο περινέο. Έχουν αρκετά μεγάλο άνοιγμα στη μέση και η μύτη τη σέλας σχηματίζει γωνία προς τα κάτω.

Επειδή τώρα είμαι στη φάση που δοκιμάζω σέλλες για τη διαδικασία του BG Fit και οι προηγούμενες 2 νιώθω να με πιέζουν μπροστά, σκέφτομαι την αγορά μιας SMP. Καμία εμπειρία;

Columbus discov...
Εικόνα Columbus discovers Cro-moly
Απών/απούσα

Καποιοι που γνωριζω, οι οποιοι εχουν δοκιμασει τις SMP, εκφραζονται γι αυτες με τα καλυτερα λογια.
Αλλα βεβαια, αν δεν δοκιμασεις ο ιδιος, δεν μπορεις να ξερεις. Ειπαμε, η σελλα, ειναι ενα πολυ "προσωπκο" ζητημα...

Επομενως...καλη τυχη.

Arxarios
Απών/απούσα

DOOM_NX wrote:
Τι γνώμη έχετε για τις σέλες Selle SMP; Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ελαχιστοποιήσουν την πίεση στο περινέο. Έχουν αρκετά μεγάλο άνοιγμα στη μέση και η μύτη τη σέλας σχηματίζει γωνία προς τα κάτω.

Επειδή τώρα είμαι στη φάση που δοκιμάζω σέλλες για τη διαδικασία του BG Fit και οι προηγούμενες 2 νιώθω να με πιέζουν μπροστά, σκέφτομαι την αγορά μιας SMP. Καμία εμπειρία;

Δοκίμασε και τη Specialized Romin που έχει παραπλήσια λογική με τις smp σε μάλλον χαμηλότερη τιμή και επιπλέον διατίθεται για δοκιμή από ορισμένους αντιπροσώπους specialized.

Plannet
Εικόνα Plannet
Απών/απούσα

vasillis b. wrote:
plannet wrote:

εγώ ακόμα περιμένω φωτογραφίες

Μα μονο με φωτο του ποδηλατου θα καταλαβεις πως καθομαι πανω του????
Αν ειναι ετσι παω να βγαλω τωρα αμεσως μια "αφανσε" μπας και γλυτωσω τα λεφτα απο το μετρημα σωματος σε μηχανημα...

τελικά πως τα πας εσύ μετά τις αλλαγές που έκανες?
\

DOOM_NX
Εικόνα DOOM_NX
Απών/απούσα

Columbus discovers Cro-moly wrote:
Καποιοι που γνωριζω, οι οποιοι εχουν δοκιμασει τις SMP, εκφραζονται γι αυτες με τα καλυτερα λογια.
Αλλα βεβαια, αν δεν δοκιμασεις ο ιδιος, δεν μπορεις να ξερεις. Ειπαμε, η σελλα, ειναι ενα πολυ "προσωπκο" ζητημα...

Επομενως...καλη τυχη.

Thanks.... Απλά για να δοκιμάσω SMP μάλλον πρέπει να την αγοράσω. Γιαυτό είπα να ρωτήσω αν βόλεψαν κανέναν.

Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω δωρεάν σέλλες Specialized. Έχω 2 βδομάδες περίπου την Toupe. Ιδιαίτερο πρόβλημα δεν έχω αλλά κάθε τόσο θα πρέπει να σηκώνομαι από τη σέλα για να κυκλοφορεί το αίμα μπροστά... Άν δε σηκωθώ για ώρα αρχίζω και μουδιάζω. :/

arxarie, τα έψαξα λίγο στο internet και νομίζω πως η Romin που αναφέρεις θα είναι καλύτερη για το θέμα που έχω. Και μετά είδα τις SMP και τις ερωτεύτηκα... Όπως και να χει μετά το 15αύγουστο θα πάω για επαναληπτικό BG Fit και θα ζητήσω τη Romin. Αν δε με βολέψει ούτε αυτή, θα αγοράσω SMP...

Πάντως δίνοντας μια μικρή κλίση στην Toupe προς τα κάτω βοηθάει λίγο, αλλά δεν μπορείς να δώσεις μεγάλη γιατί θα αρχίσεις να γλυστράς μπροστά... Πιστεύω η γωνία που κάνει η μύτη στις SMP θα είναι σωτήρια...

b sabbath
Απών/απούσα

vasillis b. wrote:
Μετα απο 1 χρονο κανοντας ποδηλατο συνεχως (περιπου 5200 χλμ) ακομα δεν βρηκα ακρη για σελα ποδηλατου!!! κανω περιπου 20χλμ την μερα και καποιες φορες μπορει να φτασω και τα 40-50...

Αλλα ο πισινος μου δεν λεει να συνηθισει...

Εχω ενα megisto και του εχω αλλαξει μεχρι στιγμης 3 σελες αλλα τιποτα... με αποκορυφωμα την τελευταια μου αγορα που για αλλη μια φορα "μαλλον" καποιος πωλητης με δουλεψε η λογω αγνοιας η λογω του να πουλησει αυτο που θελει....

Παω σε γνωστο μεγαλο ποδηλαταδικο της Αθηνας και αφου εξηγω το στορυ στον πωλητη, μου λεει οτι το μονο που θα μου ταιριαξει ειναι μια selle royal "respiro" athletic men και οτιδηποτε αλλο παρω με gel δεν θα μου κανει... Αλλα δυστυχως δεν την ειχε για να την παρω εκεινη την στιγμη.
Περνωντας απο ενα αλλο ποδηλαταδικο, οχι τοσο γνωστο, αλλα μεγαλο και με ποικιλια μπαινω να ρωτησω για την συγκεκριμενη σελα... - την εχω, μου λεει... αλλα δεν θα σου κανει εσενα, θες κατι με gel.. με τα πολλα με ψηνει να παρω μια αλλη με gel...

Αποτελεσμα: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! παω σημερα να του πω οτι ΔΕΝ εκανε δουλεια η προταση του και ευτυχως την πηρε πισω αλλα οταν ζητησα να μου δωσει την "respiro" μου ειπε οτι δεν ειχε!!!!!
Τι να πω??? ο πρωτος εχει δικιο που δεν την ειχε και δεν ηθελε να μου δωσει οτι να 'ναι, αλλα ο αλλος για να πουλησει με παραμυθιασε μια χαρα!!!!

Το προβλημα ειναι οτι πλεον εχω χασει την μπαλα με τις σελες και δεν ξερω τι να παρω...
Κανενας που να γνωριζει κατι ας βοηθησει... εχω δωσει 120 ευρω και δουλεια δεν εχω κανει!!!

Φιλε μου ειχα και εγω το ιδιο ακριβως προβλημα με εσενα,ειχα αλλαξει αρκετες σελες αλλα τιποτα,οταν πειρα την selle royal respiro athletic,εκανα απο την μια μερα στην αλλη +30km,ειναι φοβερη σελα,την εχουν παρει απο τοτε και η κολλητη μου και το μονο που εχουν να πουν ειναι μονο τα καλυτερα.α....και εννοειτε οτι ειναι με gel η selle royal respiro athletic και οπως γραφει και η εταιρια στο site της ειναι και το ποιο εξελιγμενο απο το αλλα gel.
Και αλλη μια σουπερρρρ σελα δοκιμασμενη και απολητα ικανοποιημενος ειναι η sportourer x-race gel flow http://www.tsirikosbikes.gr/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319e...

kynhgos77
Απών/απούσα

Οντως η sportourer x-race gel flow ειναι πολυ καλη, την ειχα χωρις κανενα προβλημα αλλα την εδωσα μαζι με το ποδηλατο...
Ειχα και την respiro, δεν θυμαμαι αν ηταν η athletic, ανετη αλλα δεν με βολεψε επειδη ηταν λιγο φαρδια.
Το περιεργο ειναι οτι τωρα με εχει βολεψει πολυ η μαμισια scott που φημιζονται για κουτσουρα! Τι να πω, αβυσσος ο κ.....ς του ανθρωπου.

contact