Νεο ξεκίνημα στα 45

39 σχόλια / 0 νέα/ο
Τελευταία δημοσίευση
msvth
Εικόνα msvth
Απών/απούσα

Mr Automation και κάτι ακόμη....

την ξέρεις την παροιμία βεβαίως που λέει , όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ! Ε, για αυτό σε λένε τρελό και όλη αυτή η άρνηση. Ζηλεύουν καλέ μου που εσύ δεν είσαι αραχτός με μια φραπεδιά στο χέρι. Όχι γιατί τους αρέσει το αραλίκι και ο καφές, αλλά διαφέρεις από τον "κύκλο" αυτό, και αφού αυτοί δεν παραδειγματίζονται θετικά, να "ανέβουν", να αλλάξουν - γιατί που να τρέχουμε τώρα..." προσπαθούν να σε φτάσουν στα δικά τους μέτρα. Το πιθανότερο ούτε οι ίδιοι καταλαβαίνουν τι κάνουν.

Την ίδια άρνηση αντιμετώπιζα και εγώ (εκτός από τον σύζυγο, ο όποιος πιο πολύ ανησυχούσε για την ασφάλεια μου). Τώρα - πλάκα πλάκα - "καμαρώνουν" γιατί βλέπουν εκτός από το πείσμα μου και τα θεαματικά αποτελέσματα επάνω μου.

Μη μασάς, ασ΄τους να τρώνε την σκόνη σου !!

msvth
Εικόνα msvth
Απών/απούσα

τέλεια! σας είδα στο φεστιβάλ και μπήκα στον πειρασμό για την εβδομαδιαία σας βόλτα στην Σαρωνίδα. Αλλά πριν δηλώσω συμμετοχή, λέω που πας μωρή τρελή να γίνει ρεζίλι; αυτοί θα ανεβαίνουν τις ανηφόρες στον Θεό σπιντάτοι και εσύ με την γλώσσα να σκουπίζει το οδόστρωμα; δεν κάνεις πρώτα μια βόλτα μοναχή σου να δεις τι παίζει;

Προσέξτε, άμα και σας πετύχω, θα σας ακολουθήσω....χεχε

RockaRolla
Εικόνα RockaRolla
Απών/απούσα

υπόψην, στην παρέα έχουμε ΔΥΟ κυρίες στην ηλικία σου.
.
.
.
.
... βέβαια..... έχουν αρκετά χλμ στα πόδια τους...... και βάζουν κάτω αρκετούς άντρες χομπίστες-ποδηλάτες ....
... το λέω έτσι για να ξέρεις.....
.
.
.
.
[οσονούπω μου μυρίζει φάση: "χραπ-σε_τσάκωσα_έλα_να_δεις_τη_γλύκα"]

αιθεροβάμων
Εικόνα αιθεροβάμων
Απών/απούσα

φετεινα στατιστικα του κλαμπ...(BLE CYCLING CLUB)...μεσος ορος ηλικιας 45 ετη...μονο 3 (τρεις) κατω απο 30 χρονων, και με τα μεγαλυτερα ποσοστα στους 40 εως 50 και στους 50 και ανω οπου ανηκω κιεγω..φαντασου τωρα πως οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε ξεκινησει τα τελευταια χρονια με τσιγαρο και πολλα κιλα...ετοιμαστειτε λοιπον σιγα σιγα για τα μεγαλυτερα μπρεβετ...εκει αρχιζει η περιπετεια...σιγουρα μπορειτε και σιγουρα θα ξετρελαθειτε...

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Πολύ σωστά τα όσα είπες.
Δύο παιδιά κι εγώ, του δημοτικού σχολείου ακόμα.
Τον ένα τον έχω κάνει ποδηλάτη έτοιμο (με στολή, κράνος, γάντια, όλα), η μικρή όμως όλο μου ξεφεύγει, προτιμάει τον χορό (κορίτσια, ξέρω χεχε).
Για να σοβαρευτούμε, έβγαλα το πρώτο μου brevet την Κυριακή 20/09/2015 και είμαι πολύ υπερήφανος γι' αυτό. Το έβγαλα με το παλιό μου ποδήλατο (μερικώς ανακατασκευασμένο) το οποίο είναι από σίδερο και αγοράστηκε το 1981!
Η μαγεία της διαδρομής προς το Σούνιο το πρωί δεν ανταλλάσσεται ούτε με 100 καφέδες (τους οποίους απεχθάνομαι ούτως ή άλλως), ούτε με 1000 «αραλίκια».
Να μας έχει ο Θεός καλά να ποδηλατούμε και έρχεται και η Σπαρτακιάδα!

Wicca
Απών/απούσα

Automation wrote:

Εγώ θα το έθετα διαφορετικά: υπάρχουν γυναίκες σε αυτήν την ηλικία που κάνουν τα όσα περιγράφει η φίλη;
Μου θυμίζει το X-Files και το "truth is out there".
Μη με περάσετε σε καμία περίπτωση για σεξιστή, απλά τα περισσότερα «αρνητικά» σχόλια για την ενασχόλησή μου με το ποδήλατο στα 46 (σε λίγο 47) χρόνια μου τα ακούω κυρίως από γυναίκες.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η φίλη, υπάρχουν και γυναίκες που ΔΕΝ θεωρούν ως μοναδικό τρόπο ζωής τον καφέ και το αραλίκι! Και πάλι ζητώ συγγνώμη από τις κυρίες του φόρουμ, απλά έχω ακούσει τόσες πολλές φορές το ότι είμαι «τρελός» που έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν τελικά η «μπάκα» είναι σέξυ!

Εσύ Automation και να ήθελες να είχες μπάκα τέτοιο ...θάμα..δεν πρόκειται να το καταφέρεις. Οπότε μάλλον το έχουν απωθημένο και σε ζηλεύουν αυτές που σε λένε τρελό.

Automation
Εικόνα Automation
Απών/απούσα

Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση Wicca και ανταποδίδω!
Εμείς οι δυο πάμε πακέτο στο...δεν θα παχύνουμε ποτέ!

Wicca
Απών/απούσα

Automation wrote:
Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση Wicca και ανταποδίδω!
Εμείς οι δυο πάμε πακέτο στο...δεν θα παχύνουμε ποτέ!

Χμ...Καιρό έχω να φτιάξω παστίτσιο.. Δηλώστε συμμετοχές..